Captive
کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
ومهان الان پیشنهاد میشه؟
چندتا پست قبل تر گفتم ، بازار نیاز به اصلاح داره و ریسک ورود بالاستسهامی که امروز تا ساعت 10 صف خریده بودن و با قیمت مدنظرم راه نمیدادن الان همشون تو کف قیمت صف فروشن و هیچ خریداری نیست!
نمیدونم این بازار واقعا عجیبه یا من خیلی ناواردم
مجددا منفی شدم![]()
سهامی که امروز تا ساعت 10 صف خریده بودن و با قیمت مدنظرم راه نمیدادن الان همشون تو کف قیمت صف فروشن و هیچ خریداری نیست!
نمیدونم این بازار واقعا عجیبه یا من خیلی ناواردم
مجددا منفی شدم![]()
زمان مناسب برای ورود شبریز و وبصادر
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
چندتا پست قبل تر گفتم ، بازار نیاز به اصلاح داره و ریسک ورود بالاست
اونایی که از قبل داشتم رو نگهداشتم و حدود 20% سبد رو نقد کردم
اواخر اصلاح و زمانی که بازار هنوز روند صعودی رو شروع نکرده ، خرید میکنم
احتمالا تا 1 هفته یا حداکثر 2 هفته این اصلاح طول بکشه
قدرت شاخص برای صعود کمه
البته شپنا تو بازار استثنا هست !شما خودت استادی ولی به نظرم دستکاری مشهود بود و هست ( با توجه به صحبت های دیشب مسئولین ) این کاهش قیمت ها هم پیش بینی میشد.
شپنا که بعد از مدت ها راه داده بود مثل بنز صف فروشش صفر شد... به نظر من شنبه مشخص میشه که رکب بوده یا واقعا رفته تو فاز اصلاح ( و شایدم ریزش ) :دی
شما لطف داریشما خودت استادی ولی به نظرم دستکاری مشهود بود و هست ( با توجه به صحبت های دیشب مسئولین ) این کاهش قیمت ها هم پیش بینی میشد.
شپنا که بعد از مدت ها راه داده بود مثل بنز صف فروشش صفر شد... به نظر من شنبه مشخص میشه که رکب بوده یا واقعا رفته تو فاز اصلاح ( و شایدم ریزش ) :دی
در مورد پالایشی ها اطلاعی ندارمالبته شپنا تو بازار استثنا هست !
دلم به حال اون پولایی که صرف صندوق گرون میکنن میسوزهدارا یکم چرا داره اینطوری میشه ؟! چه دلی دارن اونایی که رو 30000 تومن خرید کردن![]()
دارا یکم چرا داره اینطوری میشه ؟! چه دلی دارن اونایی که رو 30000 تومن خرید کردن![]()
خیلی عجیبه
تقریبا 1500 تومن زیر NAV میفروشن
9 درصد اومده پایین![]()
البته شپنا تو بازار استثنا هست !
شما لطف داری
البته حرف شما درسته ، نمیشه درمورد کل بازار بگیم اصلاح داریم ! مثلا شرکتی رو خود من 3 روزه کم کم و پلکانی خرید میکنم . به قیمت رسیده و احتمالا حداکثر 10% دیگه میریزه . شاخص بیشتر از سهم های بزرگ میادش
پس الزاما نمیشه گفت کل بازار اصلاح میخوره ولی اگه سهم شرکت های بزرگ اصلاح بخوره ، قطعا روی شرکت های کوچیک مثل همونی که من گرفتم تاثیر میزاره و شاید تا 20% هم سهم رو بکوبونه .
فعلا بیاد پایین بهتره..چون قراره همین روزا باقیمانده اش رو تا سقف 5 میلیون با قیمت روز واگذار کنند..خیلی عجیبه
تقریبا 1500 تومن زیر NAV میفروشن
9 درصد اومده پایین![]()
با اینکه من خیلی این سهمو دوست دارم اما چون میخواد بره مجمع و اصلا معلوم نیست تا کی بسته باشه و بعدش چی بشه منکه فروختمدر مورد وبملت نظری ندارید؟ نمیخوام جنبه ی سیگنال دهی داشته باشه با اینکه خودم باهاش حال نمیکنم به نظرم بدجوری داره کف سازی میکنه و سهم ها رو جمع میکنن.