خوب سهم های شرکت های کوچیکی که مد نظر داشتم ، امروز منفی خوردن . به خاطر رفتار هیجانی و بی منطق سهامدارا ، نمیشه گفت چی میشه
ولی همچنان اون سهم های مدنظرم یکم گرونه واسه ورود . فردا ببینیم جو چطوریه شاید یکم اضافه بکنم ! اگه وضعیت مثل امروز باشه دست نگه میدارم
صندوق ها هم فروش های امروزشون رو جمع کردن ، مقدار NAV پایین تر میاد و به خاطر رفتار هیجانی همیشه فرصت ورود میده . اونارو هم صبر میکنم تو یه فرصت خوب مجدد اضافه میکنم
امروز هیچ خریدی نداشتم به جز درآمد ثابت که زیر قیمت منطقی میزاشتن جمع میکردم
نقدهام رو میزارم که وقتی میگم میشه پایین تر خرید ، یعنی میشه خرید

حدود 200 تومن ، رو همچنان نقد نگهداشتم تا با تصمیم منطقی و حساب شده ، اضافه بکنم
اگه میخواستم هیجانی رفتار بکنم امروز کلش رو تموم میکردم ! یسری چیزا گفتنی نیست ، باید خودتون تجربه بکنید . با یه منفی 5 شدن و یه مثبت 5 شدن نباید بگیم اصلاح تموم شده !
اصلاح 1 روزه مگه داریم ؟!...
بعضی وقتا چیزایی میشنوم شاخ در میارم . اصلاح و رشد مثل دومینو هستش
اگه فردا دوباره چندتا صف تشکیل بشه مجدد میریزه . مثل امروز !
همونی که امروز تو منفی فروخت تو مثبت خرید ، فردا هم تو منفی میفروشه و تو مثبت میخره ...
اگه کسی هم بر مبنای همین منفی مثبتا خرید بکنه ، یعنی اختیار مالشو دست همونا داده که فردا باهاش بازی بکنن
پس صبر بکنید بازار فردا رو هم رصد بکنید
همینکه تو بورس اومدید یعنی جرئت دارید

جرئت به خرید و فروش اشتباه نیست
بعضیا میگن " ورود نقدینگی به بازار زیاده " در جواب باید گفت همون تازه وارد های 1 روزه و بی تجربه و بدون دانش ، فقط همین امروز رو ببینن کرک و پرشون میریزه ! منفی 5 هارو ببینن فعلا دست نگه میدارن !!!
پس 1 روزه ها هم قرار نیست کاملا چشم بسته بخرن
عزیزانی هم که فکر میکنن سمپاشی میکنم ، خدمتتون بگم چند برابر همین نقد ، به شکل سهام موجوده ولی از اون دیگه نمیشه تصویر داد ، پس با پایین رفتن قیمت من ناراحت نمیشم که بگم بخرید ! میدونم دوباره بالا میره ولی حباب درست کردن روی سهم به ضرر خودمم هست ! سهمی که 20% گرون باشه ، خیلی بهتر از سهمی هستش که 100% گرون شده !! چون اولی حدود 20% میریزه ولی دومی 50% و سهم رو خراب میکنه . منم ترجیح میدم قیمت سهم منطقی بالا بره ، تا اینکه یه کله بالا بره !
من آدم یک ماه و یک سال بورسی نیستم . کارمه و دوست دارم منطقی رشد بکنه و وقتی ارزون تر میشه یکم اضافه بکنم
اینم اسکرین شات نقدها که فکر نکنید خودم خریدم ! با آخرین اسکرین شات که دادم ( اون پس زمینه سیاهه) مقایسه بکنید تازه فکر کنم بیشتر هم شده :
مشاهده پیوست 1187918
مشاهده پیوست 1187919