• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
به نظر من اگه اصلاح چند روز طول میکشید بهتر بود ( هرچند هنوز باید روزهای اینده رو هم ببینیم )
چیزی که امروز مشخص شد این بود که بازار طوری شده که همش روی شاخص ساز ها و دولتی ها میچرخه و اگه اونا منفی بشن سهم های کوچک با بنیاد خوب و حتی تکنیکال خوب به پای اونا میسوزن ( یک سال پیش اینجوری نبود )

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
دوستان آریا ساسول رو بفروشم ؟ هیچ بالا نمیره حداقل میمونه جیبم !
پول مجمع اریا که میگن تو سجام میره چجوری بفهمم یا بردارم ! میاد تو کد بورسیم ؟
31خرداد تو 41 درصد سود فروختم با کمی پول تو حسابم بود فرداش شگویا گرفتم الان شگویا تو 3 هفته 42 درصد سودم

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
خوب سهم های شرکت های کوچیکی که مد نظر داشتم ، امروز منفی خوردن . به خاطر رفتار هیجانی و بی منطق سهامدارا ، نمیشه گفت چی میشه
ولی همچنان اون سهم های مدنظرم یکم گرونه واسه ورود . فردا ببینیم جو چطوریه شاید یکم اضافه بکنم ! اگه وضعیت مثل امروز باشه دست نگه میدارم

صندوق ها هم فروش های امروزشون رو جمع کردن ، مقدار NAV پایین تر میاد و به خاطر رفتار هیجانی همیشه فرصت ورود میده . اونارو هم صبر میکنم تو یه فرصت خوب مجدد اضافه میکنم

امروز هیچ خریدی نداشتم به جز درآمد ثابت که زیر قیمت منطقی میزاشتن جمع میکردم

نقدهام رو میزارم که وقتی میگم میشه پایین تر خرید ، یعنی میشه خرید :p
حدود 200 تومن ، رو همچنان نقد نگهداشتم تا با تصمیم منطقی و حساب شده ، اضافه بکنم
اگه میخواستم هیجانی رفتار بکنم امروز کلش رو تموم میکردم ! یسری چیزا گفتنی نیست ، باید خودتون تجربه بکنید . با یه منفی 5 شدن و یه مثبت 5 شدن نباید بگیم اصلاح تموم شده !
اصلاح 1 روزه مگه داریم ؟!...
بعضی وقتا چیزایی میشنوم شاخ در میارم . اصلاح و رشد مثل دومینو هستش
اگه فردا دوباره چندتا صف تشکیل بشه مجدد میریزه . مثل امروز !
همونی که امروز تو منفی فروخت تو مثبت خرید ، فردا هم تو منفی میفروشه و تو مثبت میخره ...
اگه کسی هم بر مبنای همین منفی مثبتا خرید بکنه ، یعنی اختیار مالشو دست همونا داده که فردا باهاش بازی بکنن
پس صبر بکنید بازار فردا رو هم رصد بکنید
همینکه تو بورس اومدید یعنی جرئت دارید:rolleyes:
جرئت به خرید و فروش اشتباه نیست

بعضیا میگن " ورود نقدینگی به بازار زیاده " در جواب باید گفت همون تازه وارد های 1 روزه و بی تجربه و بدون دانش ، فقط همین امروز رو ببینن کرک و پرشون میریزه ! منفی 5 هارو ببینن فعلا دست نگه میدارن !!!
پس 1 روزه ها هم قرار نیست کاملا چشم بسته بخرن

عزیزانی هم که فکر میکنن سمپاشی میکنم ، خدمتتون بگم چند برابر همین نقد ، به شکل سهام موجوده ولی از اون دیگه نمیشه تصویر داد ، پس با پایین رفتن قیمت من ناراحت نمیشم که بگم بخرید ! میدونم دوباره بالا میره ولی حباب درست کردن روی سهم به ضرر خودمم هست ! سهمی که 20% گرون باشه ، خیلی بهتر از سهمی هستش که 100% گرون شده !! چون اولی حدود 20% میریزه ولی دومی 50% و سهم رو خراب میکنه . منم ترجیح میدم قیمت سهم منطقی بالا بره ، تا اینکه یه کله بالا بره !
من آدم یک ماه و یک سال بورسی نیستم . کارمه و دوست دارم منطقی رشد بکنه و وقتی ارزون تر میشه یکم اضافه بکنم
اینم اسکرین شات نقدها که فکر نکنید خودم خریدم ! با آخرین اسکرین شات که دادم ( اون پس زمینه سیاهه) مقایسه بکنید تازه فکر کنم بیشتر هم شده :

نقد 1.JPG
نقد 2.JPG

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
اونقد که هسته نابوده، تا این ساعت یعنی ۱۲و۳۹ دقیقه خرید و فروش هنوز داشت انجام میشد
یعنی تاخیر ۱۰ دقیقه ؟؟؟؟؟؟

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
اونقد که هسته نابوده، تا این ساعت یعنی ۱۲و۳۹ دقیقه خرید و فروش هنوز داشت انجام میشد
یعنی تاخیر ۱۰ دقیقه ؟؟؟؟؟؟

اردر کنسل میکنن به نظرم..

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
خوب سهم های شرکت های کوچیکی که مد نظر داشتم ، امروز منفی خوردن . به خاطر رفتار هیجانی و بی منطق سهامدارا ، نمیشه گفت چی میشه
ولی همچنان اون سهم های مدنظرم یکم گرونه واسه ورود . فردا ببینیم جو چطوریه شاید یکم اضافه بکنم ! اگه وضعیت مثل امروز باشه دست نگه میدارم

صندوق ها هم فروش های امروزشون رو جمع کردن ، مقدار NAV پایین تر میاد و به خاطر رفتار هیجانی همیشه فرصت ورود میده . اونارو هم صبر میکنم تو یه فرصت خوب مجدد اضافه میکنم

امروز هیچ خریدی نداشتم به جز درآمد ثابت که زیر قیمت منطقی میزاشتن جمع میکردم

نقدهام رو میزارم که وقتی میگم میشه پایین تر خرید ، یعنی میشه خرید :p
حدود 200 تومن ، رو همچنان نقد نگهداشتم تا با تصمیم منطقی و حساب شده ، اضافه بکنم
اگه میخواستم هیجانی رفتار بکنم امروز کلش رو تموم میکردم ! یسری چیزا گفتنی نیست ، باید خودتون تجربه بکنید . با یه منفی 5 شدن و یه مثبت 5 شدن نباید بگیم اصلاح تموم شده !
اصلاح 1 روزه مگه داریم ؟!...
بعضی وقتا چیزایی میشنوم شاخ در میارم . اصلاح و رشد مثل دومینو هستش
اگه فردا دوباره چندتا صف تشکیل بشه مجدد میریزه . مثل امروز !
همونی که امروز تو منفی فروخت تو مثبت خرید ، فردا هم تو منفی میفروشه و تو مثبت میخره ...
اگه کسی هم بر مبنای همین منفی مثبتا خرید بکنه ، یعنی اختیار مالشو دست همونا داده که فردا باهاش بازی بکنن
پس صبر بکنید بازار فردا رو هم رصد بکنید
همینکه تو بورس اومدید یعنی جرئت دارید:rolleyes:
جرئت به خرید و فروش اشتباه نیست

بعضیا میگن " ورود نقدینگی به بازار زیاده " در جواب باید گفت همون تازه وارد های 1 روزه و بی تجربه و بدون دانش ، فقط همین امروز رو ببینن کرک و پرشون میریزه ! منفی 5 هارو ببینن فعلا دست نگه میدارن !!!
پس 1 روزه ها هم قرار نیست کاملا چشم بسته بخرن

عزیزانی هم که فکر میکنن سمپاشی میکنم ، خدمتتون بگم چند برابر همین نقد ، به شکل سهام موجوده ولی از اون دیگه نمیشه تصویر داد ، پس با پایین رفتن قیمت من ناراحت نمیشم که بگم بخرید ! میدونم دوباره بالا میره ولی حباب درست کردن روی سهم به ضرر خودمم هست ! سهمی که 20% گرون باشه ، خیلی بهتر از سهمی هستش که 100% گرون شده !! چون اولی حدود 20% میریزه ولی دومی 50% و سهم رو خراب میکنه . منم ترجیح میدم قیمت سهم منطقی بالا بره ، تا اینکه یه کله بالا بره !
من آدم یک ماه و یک سال بورسی نیستم . کارمه و دوست دارم منطقی رشد بکنه و وقتی ارزون تر میشه یکم اضافه بکنم
اینم اسکرین شات نقدها که فکر نکنید خودم خریدم ! با آخرین اسکرین شات که دادم ( اون پس زمینه سیاهه) مقایسه بکنید تازه فکر کنم بیشتر هم شده :

مشاهده پیوست 1187918
مشاهده پیوست 1187919
117 میلیون نقد هستی ؟
اخه اگه اشتباه نکنم چند روز پیش هم یه عکس گذاشتی نقدت همینقدر بود ، هیچی نخریدی تو این چند روز ؟

Captive

لایک‌ها
16,665
دوستان یکی از سهم هایی که رتبش زیر 50 هست و جدیدا داره سیگنال داده میشه بازدهی 3 ماهش زیر 100% بوده، احتمالا دیگه همه اسمش رو بدونن نمیشه یه بررسی کلی کرد واقعا اگر اکی هست برای ورود با مدیریت ( ریسک و سرمایه ) بچه های انجمن خرید بزنن همه تو سود سهیم باشیم؟

بازدهی کمی که در 3 ماهه داشته و با توجه به رتبه و سیگنالی که دارن ازش میدن حیفه از دست بره.

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
117 میلیون نقد هستی ؟
اخه اگه اشتباه نکنم چند روز پیش هم یه عکس گذاشتی نقدت همینقدر بود ، هیچی نخریدی تو این چند روز ؟
117 تا اینجاس
80 تا هم اون یکی
حدود 200 تومن نقده
نه چیزی نخریدم . وقتی انتظار اصلاح دارم ، خرید نمیکنم . از اول هدفم از نقد کردن هم احتمال دادم اصلاح داریم که پایین تر اضافه بکنم :p
یسری خرید و فروش های ریز کردم ولی نقدینگی تقریبا همون قبلیه که فرستادم

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
دوستان یکی از سهم هایی که رتبش زیر 50 هست و جدیدا داره سیگنال داده میشه بازدهی 3 ماهش زیر 100% بوده، احتمالا دیگه همه اسمش رو بدونن نمیشه یه بررسی کلی کرد واقعا اگر اکی هست برای ورود با مدیریت ( ریسک و سرمایه ) بچه های انجمن خرید بزنن همه تو سود سهیم باشیم؟

بازدهی کمی که در 3 ماهه داشته و با توجه به رتبه و سیگنالی که دارن ازش میدن حیفه از دست بره.
نه واقعا 1052.gif

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
وپویا کم کم داره حجم معاملاتش زیادتر میشه و قیمت پایانی بهتر ولی چه فایده بعد 5 تلاش ناموفق تو خرید بیخیال افزایش سهم شدم

hamedsh923

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
69

Captive

لایک‌ها
16,665
ها واقعا
1346.gif

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
بورس ایران قشنگ شده یه مسابقه طناب کشی یه روز حقوقی میکشه ریزش میکنه یه روز حقیقی میکشه صعود میکنه
اصلا نه ناظری داره نه نظارتی :D

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
این نمودار شاخص :
به تعداد کندل های منفی قبل از اصلاح قبلی دقت بکنید ! بعد از کشیدن یک خط صاف ( که اینجا صاف نیست :p ) یک کندل منفی اوایل مسیر شکل گرفته که بی معنیه ! دو کندل آخر انتهای مسیر بوده ( مثل پیش لرزه ) و بعد کندل برگشتی و عوض شدن جهت
اما توی موج فعلی اوایل مسیر مجدد یک کندل خورده که بی معنیه . یکی تقریبا وسط ها خورده که نشون میده یه جای کار میلنگه شاید به خاطر مشکلات هسته یا واقعا عرضه و تقاضا ها باشه ، 2 کندل بعدی اواخر موج اتفاق افتاد و از قضا اونجا ها هم حجم های سنگینی خورده ! همونجا ها من بخشی رو نقد کردم ! این مواقع سرمایه های قوی سهم رو خالی میکنن و سهم دست عموم مردم میوفته و از اونجا به بعد ممکنه مثبت هم بخوره ولی حضور توی اون بازار به شدت ریسکیه
اون کندل های بزرگ که انتهای هر موج میبینید ، مرحله ای هستش که سهم ها رو به عموم مردم میدن !! همونجاهاست که سر و کله اونایی که از الفاظ " حبابیون " ، " اصلاحیون " و ... استفاده میکنن پیدا میشه و مثل وارن بافت ، مسخره میکنن که کوووو اصلاحح !!! کجاااست اصلاح !!! چون خودشون هم میدونن ریسک کردن و میترسن و اینطوری به خودشون میخوان آرامش بدن !

شاخص 1.JPG

حالا عکس زیر ، بخش عوض شدن جهت بازار در اصلاح قبلی رو بزرگ کردم :
کندل های گنده رو اواخر موج صعودی ببینید !
بعد کندل های منفی !
بعد کندل گنده که ته مونده رد بشه
بعد قدرت شاخص کم شده
و در نهایت کندل برگشتی ( مشابه کندل پنجشنبه ) !
بعدش هم که بووووم
10 روز اصلاح

اصلاح قبل.JPG

عکس زیر هم مربوط به بالارفتن احتمال اصلاح توی همین محدودست که بزرگ کردم :
با توضیحاتی که تا اینجا دادم همه چی واضحه !
کندل امروز زیر کندل قرمز قبلی زده شد ، احتمال اینکه اصلاح شروع شده باشه خیلی قویه !
تو موج قبلی 10 روز کاری اصلاح داشتیم
توی این موج چون رشد بیشتر بوده احتمالا بین 10 الی 15 روزکاری باشه ! ( شرکت های بزرگ )
شرکت های کوچیکی که مدنظر دارم چون اصلاحشون از قبل شروع شده ، کمتر اصلاح میخورن و شاید تا آخر همین هفته برگردن . شاید هم تا اواسط هفته بعد ادامه پیدا بکنه . خودم همین حدودا جمع میکنم
شرکت بزرگی هم ندارم:p
صندوق های سهامی و مختلط هم همون حدودای 10 روز طول میکشه
همین جاها هم کارگزاری ها برای درخواست فروش سهام عدالت بروز شدن !!!! که فشار فروش رو هم بالا ببرن ( جالبه! )
و اواخر همین زمان ها هم قراره دولت دوباره پول جمع بکنه با دارا مارا :p

اصلاح احتمالی فعلی.JPG

حالا همین تحلیل رو میتونید با استفاده از اندیکاتورها و ابزارهای رسم هم بهش برسید ! وقتی همه جور با خودت دودوتا چهار تا میکنی میبینی شواهد مبنی بر اصلاحه باید با احتمال بیشتری گفت که درسته !
دقت بکنید همش هم از کلمه احتمال استفاده میکنم ! هیچ وقت هیچ چیزی توی این دنیا قطعی نیست وای به حال بورس:p

در ضمن نحوه برخورد با کندل ها توی بورس ایران با بازار فارکس و رمز ارزها تفاوت داره !! ماهیت کندل ها و نحوه شکل گیریشون فرق میکنه ...

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
اقا مگه زیر nav خریدن خوب نبود؟هنگ کردم چقدر پیچیدس این بورس.
دوستمون گفتن
روی این قیمت ها کسی نمیفروشه چون صندوق درآمد ثابت حتی اگه بازار نصف هم بشه ته تهش 10% کاهش پیدا بکنه !!!
بعد اینکه با شروع اصلاح اگه قیمت تابلو زیر NAV صندوق های سهامی و مختلط باشه ، نباید خرید ! چون با ادامه پیدا کردن اصلاح NAV هم کمتر میشه
مجدد برای زمان هایی به خصوص در طول اصلاح ، قیمت باز هم پایین تر از NAV میاد و با تخفیف خیلی خوبی میشه سهم صندوق رو جمع کرد:p

هر وقت از خرید سهام خوشحال بودی و همون موقع ها هم صحبت از اصلاح شده بود ، بدونید یه جای کار میلنگه !:rolleyes:

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
چرا امروز که صف خرید روی +10 وایساده فروختی؟ مشاهده پیوست 1187935
من میخاستم روی +2.2 بخرم که سریع رفت بالا دیر جنبیدم (25000)

آخه ساعت 12:30 اوج کاری منه نمیرسم هی چک کنم . امروز یکم سرم خلوت تر از روزهای عادی بود گفتم رد ــش کنم بره
همین سودی که دارا یکم بهم داد تقریبا 2 برابر حقوق ماهیانه ــــــمه ! حالا اینجا ــش رو در نظر بگیر من با قیمت پایین تر فروختم
همین ــش هم غنیمت ــه

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
دوستان این شماره تماس کارگزاری راست هستش یا سرکاریه چون هر وقت زنگ میزنم هنوز بوق نخورده قطع میشه ...کارگزاری مفید هستم

بالا