• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
زمانی که در مورد بنیاد یک سهم ، سود ده بودن ،زیان ده بودن ، مدیریت ، نوع فعالیت شرکت ، حاشیه سود و الی آخر صحبت میکنیم و قیمت تابلو رو نگاه میکنیم یعنی میخوایم بخشی از شرکت رو بخریم
اما زمانی که میخوایم نوسان گیری با دید میان مدت یا کوتاه مدت و روی قیمت گرون شرکت نسبت به ارزش واقعی انجام بدیم ، اهمیتی نداره که شرکت " کود تولید میکنه " ، " طلا تولید میکنه " ، " ماکارونی تولید میکنه " ، " خدمات مهندسی هستش " ، " سود ده هست " ، " زیان ده هست " ، " داراییش چیه " و ... ! چون در حقیقت فقط یک نماد رو معامله میکنیم و هیچ سرمایه گذاری با هدف داشتن اون شرکت با اون قیمت ، حرکتی انجام نمیده که قیمت سهم رو تثبیت بکنه !

اگه یک شرکت 1000 میلیارد بیارزه ، کسی واسه داشتن 10% اون شرکت که 100 میلیارد میشه ، حاضر نیست 110 تومن بیشتر بده ...
پس هر قیمتی بالاتر از 110 تومن کسی معامله بکنه ، مثل اینه هر سکه رو اه 10 تومن باشه ، با قیمت 20 تومن معامله بکنه ، توی خرید و فروش ها سود هم بکنه ولی به محض اینکه اتفاق خاصی بیوفته ، مشتری ها برای سکه 10 تومنی صف میکشن نه برای سکه 20 تومنی ...

این یعنی ریسک ، یعنی حباب ، یعنی گرون بودن شرکت
کسی که توی این بازار خرید و فروش میکنه ( منم میکنم ! ) این ریسک رو قبول کرده ( منم قبول کردم ) که با اون اتفاق سرمایمون نصف یا حتی یک سوم بشه !

همون دوستی که در مورد پارادایم و اقتصاد و کلان و ... صحبت میکنه و معنای صحبت هاشون اینه که بنده تو سال 92 و گذشته موندم ، بر اساس تحلیل های تکنیکال عمل میکنه که همون تحلیل تکنیکال ، بر مبنای گذشته هستش !!!!

همون تحلیل تکنیکال هم بر اساس آموزش های افرادی هستش که چندین دهه قبل این روش های تحلیلی رو ارائه دادن ! همونا هم از گذشته درس گرفتن ...

microlab pro

Registered User
لایک‌ها
387
من تجربه زیادی تو این بازار ندارم ولی نظر شخصیم اینه که بازار سقوط نخواهد داشت ولی به یک اصلاح کامل نیاز داره.
تقریبا مشابه اصلاح اواسط اردیبهشت که بین 2 تا 3 هفته طول کشید.
اصلاح قبلی که شروع شد دیگه به هیچ نمادی رحم نکرد حتی شستا که تازه عرضه اولیه شده بود هم ریزش داشت.
معمولا نمادهایی که سهامدارهای تازه کار دارن و رشد هیجانی و بدون منطق داشتن صف فروش سنگین تری رو هم تجربه میکنن، همونطور که الان صف خرید سنگین دارن !
در کل اگر بازار اصلاح داشته باشه میتونید خیلی از نمادها رو با قیمت معقول تری خریداری کنید و سود بهتری هم داشته باشید.
مثل خگستر که با اصلاح قبل از 515 رسید به 390 و تونستم خیلی راحت با کف قیمت بخرمش و الان حدود 130 درصد سود داده.
به نظرم شاخص با قدرت از 2 میلیون رد بشه و بعد اصلاح رو شروع کنه برگرده زیر 2 میلیون تا با یه اصلاح قیمتی و زمانی، قیمت ها به تعادل برسن (نظر شخصی ! )

Last edited:

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
من یه سوال دارم (البته از جنابعالی نه از همه دوستان)
خداوکیلی اگر همین نمادها از فردا کل حقوقی از سهم بکشه بیرون و صفر بشه حقیقی با تمام نقدینگی وارد این نمادها نمیشه ؟
وقتی حرف از حقوقی میشه یعنی صحبت از چند میلیارد یا چند ده یا صد میلیارد خرید و فروش یعنی سودهای بسیار زیاد
بعد حقوقی جایی نمیخوابه که آب زیرش بی افته الآن از این نماد میکشه بیرون فردا میره سراغ یه نماد دیگه و این داستان همچنان ادامه دارد

خواستم بگم زیاد دنبال این نباشیم و خودمون رو درگیر نکنیم که چرا حقوقی زیاد عرضه کرد یا سهمو خالی کرد خیلی ها از این اتفاق بسیار خوشحال بودند چون بعد از هفته ها یا ماهها وارد سهمی شدند که تو خواب هم نمیدیدن

مزد آن برد که در زمان عرضه حقوقی "قدرت خریدش" میلیونی بوده و از فرصت استفاده برده ;)

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
من یه سوال دارم (البته از جنابعالی نه از همه دوستان)
خداوکیلی اگر همین نمادها از فردا کل حقوقی از سهم بکشه بیرون و صفر بشه حقیقی با تمام نقدینگی وارد این نمادها نمیشه ؟
وقتی حرف از حقوقی میشه یعنی صحبت از چند میلیارد یا چند ده یا صد میلیارد خرید و فروش یعنی سودهای بسیار زیاد
بعد حقوقی جایی نمیخوابه که آب زیرش بی افته الآن از این نماد میکشه بیرون فردا میره سراغ یه نماد دیگه و این داستان همچنان ادامه دارد

خواستم بگم زیاد دنبال این نباشیم و خودمون رو درگیر نکنیم که چرا حقوقی زیاد عرضه کرد یا سهمو خالی کرد خیلی ها از این اتفاق بسیار خوشحال بودند چون بعد از هفته ها یا ماهها وارد سهمی شدند که تو خواب هم نمیدیدن

مزد آن برد که در زمان عرضه حقوقی "قدرت خریدش" میلیونی بوده و از فرصت استفاده برده ;)
قدرت حقیقی زیاده اما به خاطر اینکه اکثرا آماتور هستن تا یه تقی به توقی میخوره خودشونو میبازن و گروهی میرن تو صف فروش، دلیلش هم اینه که میخان سیو سود کنن و یا از ضرر احتمالی جلوگیری کنن خیر سرشون :p

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
دوستان نظرتون درباره فردا چیه
تحلیلی، پیشنهادی، نصیحتی برا فردا

نظر خودم اینه که فردا یه بازار عجیب غریب سینوسی رو میبینیم

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665

من نه به احتمال زیاد وارد نمیشم :دی

خب، باید دید الان رفتن سراغ چه نمادی :دی / البته به طور کلی تا جایی که من میدونم کسی که مثلا حقوقی بانک تجارت هست و از اوضاع احوال اون سهم شاید بیشتر از من و شما خبر داره جای دیگه ای نمیره اگرم بره درصد بیشترش همون تجارته.

صرفا یک آمار هست که تحلیل این آمار از منظر هر شخص متفاوته ...

مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد :دی

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
تحلیلی، پیشنهادی، نصیحتی برا فردا

حفظ آرامش و خونسردی
2.gif

mostafa_1366

Registered User
لایک‌ها
3,693
افزایش سهم شناور آزاد شرکتهای وابسته به دستگاهای اجرایی در بازار سرمایه

◽️دولت با هدف ساماندهی وضعیت بازار سرمایه و با توجه به کشش تقاضای بالا در بازار سرمایه به منظور استفاده از فرصتهای تأمین مالی از این بازار، با افزایش سهم شناور آزاد شرکتهای وابسته به دستگاه های اجرایی در بازار سرمایه موافقت کرد.

◽️به موجب این تصمیم، کلیه دستگاه های اجرایی مکلفند همکاری لازم را با وزارت امور اقتصادی و دارایی در افزایش سهم شناور آزاد حداقل به میزان ۲۵ درصد شرکت های تابعه اعم از شرکتهای دولتی و شرکتهای تابعه نهادهای عمومی و سازمانها و صندوقهای بازنشستگی، مطابق مقررات بورسی در بازار سرمایه به عمل آورند.

◽️همچنین سازمان برنامه و بودجه کشور مکلف است ماهانه ۵ درصد از تخصیص بودجه دستگاه هایی را که متناسب با گزارش سازمان بورس و اوراق بهادار نسبت به افزایش سهام شناور آزاد شرکت های مربوط اقدام نمی کنند، کاهش دهد.

چند روز پیش هم روحانی مصاحبه کرده بود که باید شناوری سهم های دولتی بیشتر بشه فکر میکنم فروش سنگین حقوقی امروز به همین خاطر بود!

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
آنهایی که تو صف خودرو و شپنا میرن همونایی هستن که دارا یکمو 50 درصد بالای ناو میخریدن. همون‌طور که ترمز دارا یکمو کشیدن ترمز این سهم هارو هم امروز فردا میکشن.
منتظر صف فروش شاخص سازها هستیم بلکه ملت از این نمادها بکشن بیرون بازار متعادل بشه.

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
بعضی وقتا خرابی هسته بورس بانی خیر میشه ! دیروز یه سهمی رو اواخر بازار تو منفی میخواستم بخرم امروز بازار باز نشده 4 درصد منفی ـــه :D

amin_947

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
185
بازار با رب گوجه کار خودش رو شروع کرد :دی

بالا