- تو این بازار [در مقطع فعلی] برای کسب سود بیشتر در کوتاه مدت فقط باید موج سواری کرد. من چیزی از بورس نمیدونم ولی به مقوله «اخلاق بازار» [لزوما ربط مستقیمی به بورس نداره و یه چارچوب نظری کلان به حساب میاد] اشراف کامل دارم. جاش اینجا نیست و مطلقا هم واردش نمیشم (چون مجدد میگم از بورس چیز زیادی سرم نمیشه) ولی خلاصه مطلب اینه که دارم برای کسب منفعت بیشتر، موج سواری میکنم. #شوینده و #دسانکو دو سهم از 2 گروه نه چندان محبوب این روزها رو حدود 1 ماه پیش خریدم. یکی 2- درصد زیان داده و دیگری 16+ درصد. هر دو رو هم با تحقیق زیاد و وسواس انتخاب کردم. از اونور چندین سهم دیگه رو صرفا به خاطر موجی که میدونستم ایجاد میشه گرفتم و سودشون با اینها قابل مقایسه نبوده...
- شاید دوستان باور نکنن ولی سودهای میلیاردی از نوسان گیری روی حق تقدم #حکشتی داره عاید برخی میشه. چون، منطقا، بازده نوسان گیری جایی ثبت نمیشه رو این حساب سندی وجود نداره ولی با اطمینان میگم بیشترین نمادی که منفعت داده در بورس تهران در تیر ماه حق تقدم #حکشتی بوده.
خمحرکه روز ما را ساخت و حال داد با 100 درصد
چسبید. به اضافه #خبهمن که اونم یه 23% داد. اگر ببینم #خمحرکه رو هم مثل #غپاک به خاطر 100% میخوان صف فروش کنن (2 روز فرصت میدم رفتار سهامدار رو بسنجم!) اینم میفروشم. اخیرا نقطه فروش (فرار!) از بعضی سهم ها مهمتر از نقطه ورود شده به نظرم. البته بعید میدونم #خمحرکه این اتفاق براش بیفته و احتمالا رشدش ادامه داشته باشه.