• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
خواستم برای یکی از اقوام سهمی که همیشه صف خرید هست و یک لحظه امروز ریخت بخرم که کارگزاری مبین سرمایه خودشو جر داد و تاییدش نکرد همینجوری در حال ارسال موند تا این سهم صف خرید شد و تمام -بعد صف خرید سنگین تازه ثبت شد و دیگه نشد بخرم---دزدترین کشور جهان

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
خمحرکه روز ما را ساخت و حال داد با 100 درصد
ختراک هم حال ما را ساخت با منفی باز شدن بعد افشا الف
مثبت 10 ختراک را ناظر تایید نکرد منفی را سریع تایید کرد

یک نیست بگه لعنتی تو افشا نزنی چیزی ازت کم میشه

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489
ختراک هم حال ما را ساخت با منفی باز شدن بعد افشا الف
مثبت 10 ختراک را ناظر تایید نکرد منفی را سریع تایید کرد

یک نیست بگه لعنتی تو افشا نزنی چیزی ازت کم میشه
در موقعی که صف فروش باشد افشای الف برعکس عمل میکنه

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
در مورد نحوه ارزش گذاری شرکت زر ماکرون و قیمت عرضه اولیه غزر (زر ماکرون) خیلی حرف و حدیث هست . نظر دوستان چیه ؟

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
- تو این بازار [در مقطع فعلی] برای کسب سود بیشتر در کوتاه مدت فقط باید موج سواری کرد. من چیزی از بورس نمیدونم ولی به مقوله «اخلاق بازار» [لزوما ربط مستقیمی به بورس نداره و یه چارچوب نظری کلان به حساب میاد] اشراف کامل دارم. جاش اینجا نیست و مطلقا هم واردش نمیشم (چون مجدد میگم از بورس چیز زیادی سرم نمیشه) ولی خلاصه مطلب اینه که دارم برای کسب منفعت بیشتر، موج سواری میکنم. #شوینده و #دسانکو دو سهم از 2 گروه نه چندان محبوب این روزها رو حدود 1 ماه پیش خریدم. یکی 2- درصد زیان داده و دیگری 16+ درصد. هر دو رو هم با تحقیق زیاد و وسواس انتخاب کردم. از اونور چندین سهم دیگه رو صرفا به خاطر موجی که میدونستم ایجاد میشه گرفتم و سودشون با اینها قابل مقایسه نبوده...

- شاید دوستان باور نکنن ولی سودهای میلیاردی از نوسان گیری روی حق تقدم #حکشتی داره عاید برخی میشه. چون، منطقا، بازده نوسان گیری جایی ثبت نمیشه رو این حساب سندی وجود نداره ولی با اطمینان میگم بیشترین نمادی که منفعت داده در بورس تهران در تیر ماه حق تقدم #حکشتی بوده.

خمحرکه روز ما را ساخت و حال داد با 100 درصد

چسبید. به اضافه #خبهمن که اونم یه 23% داد. اگر ببینم #خمحرکه رو هم مثل #غپاک به خاطر 100% میخوان صف فروش کنن (2 روز فرصت میدم رفتار سهامدار رو بسنجم!) اینم میفروشم. اخیرا نقطه فروش (فرار!) از بعضی سهم ها مهمتر از نقطه ورود شده به نظرم. البته بعید میدونم #خمحرکه این اتفاق براش بیفته و احتمالا رشدش ادامه داشته باشه.

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
در مورد نحوه ارزش گذاری شرکت زر ماکرون و قیمت عرضه اولیه غزر (زر ماکرون) خیلی حرف و حدیث هست . نظر دوستان چیه ؟
یه خورده ارزونتر شده نسبت به سری پیش که میخاست عرضه کنه
در هر صورت، عرضه های اولیه فعلا که ضرر نداده تا حالا
قیمتی هم که نداره نهایتا نفری ۱۵۰تومن

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
یه خورده ارزونتر شده نسبت به سری پیش که میخاست عرضه کنه
در هر صورت، عرضه های اولیه فعلا که ضرر نداده تا حالا
قیمتی هم که نداره نهایتا نفری ۱۵۰تومن

هر سهم ــش 3975 تومن ــه ! به نظرم یکم زیاده
معمولا تو عرضه اولیه ها چیزی حدود 5.5 الی 6 میلیون شرکت میکنن . 192 میلیون سهم ــه . به هر کد تقریبا 35 سهم میرسه حدودا 140 تومن
حساب کتاب ـــت درسته :دی

amin_947

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
185
بالاخره شاخص کل هم مثبت شد امروز

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
دوستان ضمن حفظ ارامش و خونسردی
تو دلتون به ناظر و کارگزاری توهین کنید

دیگه نمیخان هسته و کارگزاریهارو درست کنند مشخصه
پس تو تاپیک رعایت کنید

بنظر بنده هم اختلالات درهسته برای بعضی از سهام هاست
چون یه سهم خریدم در ثانیه ثبت شد ولی سهم دیگه 30دقیقه منتظرم ثبت بشه

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
بازم مثل همیشه چند تا سهم به بازار جهت دادن و شاخص اصلاح نکرد ، نمیدونم این داستان تا کی ادامه داره

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
فقط برای اینکه سوءبرداشت نشه از پست قبلی که زدم: پرواضحه که خونخوارهای فاسدی مثل ایران خودرو و سایپا جایگاهشون در بورس این نیست. در این نکته کسی شکی نداره. اما سوال اصلی اینه؛ چطور تا زمانی که بسیاری از سهم های زیان ده با صورت های مالی افتضاح و وضعیت ورشکسته با سفته بازی و کثافت کاری مطلق در همین سال 98 که گذشت از 200 تومن به 24 هزار تومن رسیدن داد کسی در نیومد. این میشه استاندارد دوگانه. غلط، غلطه. میخواد ایران خودرو باشه، میخواد یه شرکت شبه-خصوصی یا خصولتی یا اصلا خصوصی کوچک باشه. نمیشه وارد زمین بازی شد و قواعد رو پذیرفت و در مقاطعی که این قواعد و قوانین به نفع ما کار میکنه ازش تعریف کنیم و در مواقعی که به ضرر ماست تکذیب. اگر 200 پست تو این تاپیک زده باشم حداقل تو 150 تاش گفتم که داریم از شرایط ایجاد شده بهره میبریم و خودمون (خودم رو میگم) هنری نکردیم تو این یک سال و این بازاره که داره به ما سود میده، نه اینکه ما از بازار سود بگیریم. دلمم خیلی پره چون سهمی مثل #وبشهر و #وغدیر رو 20 ساله دارم و مقایسه که میکنم میبینم همون سهم های بادکنکی شدن چند تومن و اینها چند تومن. این رو گفتم که احیانا دوستان تصور نکنن من طرفدار سهم های دولتی و «فاسد» هستم. اگر سر و صدای همه سهامداران همون سال 98 و سر سهم های کوچکِ فاسد در میومد، میتونستم اعتراض های فعلی به سهم های بزرگِ فاسد رو بپذیرم. اتفاقا در وضعیتی پارادوکسیکال و دیر-فهم، وضعیت فعلی محصول عملکرد سهم های بعضا کوچک رانتی در سال 98 بوده.

mahdi.b20

Registered User
لایک‌ها
1,406
سهم اصلاح کرده
مردم روی حمایت صف فروش تشکیل میدن چرا؟
بعد از سه روز بالاخره حرکت کرد :_(

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
امروز ۳ تا از سهامام رسیدن به قیمت سربه‌سر
چون زیاد خریده بودم بیخیال شدم از ترس اصلاح فروختم
الان دوتاشون صف خرید شدن، و البته یه مقدار کمی سهم از ذوب خریدم (۲هزار تا) و الان صف فروش شده 1048.gif
میزارم هفته دیگه که مطالعاتم بهتر و بیشتر شد یکم خرید میکنم باز

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
فقط برای اینکه سوءبرداشت نشه از پست قبلی که زدم: پرواضحه که خونخوارهای فاسدی مثل ایران خودرو و سایپا جایگاهشون در بورس این نیست. در این نکته کسی شکی نداره. اما سوال اصلی اینه؛ چطور تا زمانی که بسیاری از سهم های زیان ده با صورت های مالی افتضاح و وضعیت ورشکسته با سفته بازی و کثافت کاری مطلق در همین سال 98 که گذشت از 200 تومن به 24 هزار تومن رسیدن داد کسی در نیومد. این میشه استاندارد دوگانه. غلط، غلطه. میخواد ایران خودرو باشه، میخواد یه شرکت شبه-خصوصی یا خصولتی یا اصلا خصوصی کوچک باشه. نمیشه وارد زمین بازی شد و قواعد رو پذیرفت و در مقاطعی که این قواعد و قوانین به نفع ما کار میکنه ازش تعریف کنیم و در مواقعی که به ضرر ماست تکذیب. اگر 200 پست تو این تاپیک زده باشم حداقل تو 150 تاش گفتم که داریم از شرایط ایجاد شده بهره میبریم و خودمون (خودم رو میگم) هنری نکردیم تو این یک سال و این بازاره که داره به ما سود میده، نه اینکه ما از بازار سود بگیریم. دلمم خیلی پره چون سهمی مثل #وبشهر و #وغدیر رو 20 ساله دارم و مقایسه که میکنم میبینم همون سهم های بادکنکی شدن چند تومن و اینها چند تومن. این رو گفتم که احیانا دوستان تصور نکنن من طرفدار سهم های دولتی و «فاسد» هستم. اگر سر و صدای همه سهامداران همون سال 98 و سر سهم های کوچکِ فاسد در میومد، میتونستم اعتراض های فعلی به سهم های بزرگِ فاسد رو بپذیرم. اتفاقا در وضعیتی پارادوکسیکال و دیر-فهم، وضعیت فعلی محصول عملکرد سهم های بعضا کوچک رانتی در سال 98 بوده.
البته همین الان بعضیا اعتراض رو شروع کردن :

دستکاری در نمادهای خاص دولتی بورس را تمام کنید

rittux

Registered User
لایک‌ها
710

بله، اطلاع دارم. منظور من دقیقا همینه. قطعا باید اعتراض کرد، شکی نیست. ولی وقتی «نیت پاک اعتراض کنندگان» رو باور میکردم که در سال 98 همین اعتراض ها رو علیه سهم های کوچکی که با سفته بازی و کثافت کاری رشد کردند هم انجام میدادن.

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
کسی ثروتم داره؟ ،مورد عجیب و قابل مطالعه ای هستش,متخصص برعکس کردن پرتفو ،اگر همه مثبت باشن این منفیه ،اگر همه منفی باشن این مثبته ،امروز همه صندوق ها نابودن این ۸ درصد مثبت،روزای که بقیه خدود ۳ ،۴ درصد مثبتن این منفی ۷ :confused:

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
سهم اصلاح کرده
مردم روی حمایت صف فروش تشکیل میدن چرا؟
بعد از سه روز بالاخره حرکت کرد :_(
اسم شرکت رو میگی ، منم یه نیگا بندازم ؟
کسی ثروتم داره؟ ،مورد عجیب و قابل مطالعه ای هستش,متخصص برعکس کردن پرتفو ،اگر همه مثبت باشن این منفیه ،اگر همه منفی باشن این مثبته ،امروز همه صندوق ها نابودن این ۸ درصد مثبت،روزای که بقیه خدود ۳ ،۴ درصد مثبتن این منفی ۷ :confused:
داشتم ، فروختم
صندوق خوبیه
فقط همیشه بالا یا پایین NAV معامله میکنن واس همین بعضی وقتا برعکس بازار عمل میکنه

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
اسم شرکت رو میگی ، منم یه نیگا بندازم ؟

داشتم ، فروختم
صندوق خوبیه
فقط همیشه بالا یا پایین NAV معامله میکنن واس همین بعضی وقتا برعکس بازار عمل میکنه
به نظرم توی مختلط ها بهترینه ،من خیلی خرید و فروش کردم البته در حجم نسبتا کم ،اما امروز واقعا عجیب بود مثبت ۸ بودنش برام یه وقفه افتاد امروز وسط کارم وگرنه زودتر میدیدم حتما میفروختمش

بالا