• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
بچه ها این عرضه اولیه این هفته
فقط 4شنبه هست یا سه شنبه هم هست؟
نقدنگی چقدر باید باشه؟

Last edited:

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
خنده داره که هنوز کسایی بر پایه p /e ارزش سهامو میسنجن.
دوستان عزیز رویه ارزش گزاری سهام از eps به ارزش گزاری دارایی تبدیل شده...
با دلیل و منطق صحبت بکنید

1 - اگه به جای تیکه پرونی ، با دقت متن رو بخونید نوشتم ، اینی که از متن خودم نقل قول میکنم رو چند بار با دقت بخون که بحث الکی و بی ربط اتفاق نیوفته !!!
اگه فقط با P/E روی تابلو جلو برید ممکنه اشتباهاتی رو داشته باشید

2 - نسبت P/E ساده ترین ، سطحی ترین و پیییییش پا افتاده ترین پارامتر بررسی یک شرکته ولی باید در کنار بقیه موارد بررسی بشه

3 - شما منو میشناسی ؟؟ اصلا پستای منو خوندید؟! اون چیزی که باعث خنده شما شده ، به خاطر اینه که فکر میکنی اینجا دانشگاه تحلیل بنیادیه و من باید بیام کیلو کیلو روش ها و اطلاعات محاسباتی و تحلیلی رو بگم ؟؟ نه عزیز دل نکات ریزی رو گاهی اوقات اگه جاش باشه و بحثش به میون بیاد مطرح میکنم ! چند سال باید تحلیل بکنید ، مطالعه بکنید ، فعالیت بکنید تا بلکه بشه تحلیل های کم عیبی داشته باشید ! چیزی نیست که توی چندتا پست و چند خط یاد بدم ...
کم کم ، جاش باشه ، در حد توانم و در حد وقت خالی خودم ، اینجا راهنمایی هایی میکنم ! همین نکات کلیدی ریز باعث میشه سرنخ مطالعاتی رو برای بچه ها درست بکنه و ادامه بدن تا دانش بورسی و تحلیلیشون بالا بره .
شما اگه اهمیتی به P/E نمیدید ، اوکی ! کارت اشتباه نیست !!! یکی از صد ها و هزاران پارامتر و کلید ها رو استفاده نمیکنی ، به جاش میتونی از اون 999 کلید دیگه استفاده بکنی ! ولی دلیل بر این نیست که P/E کاملا غیر کاربردی باشه ...

یکی از کاربر ها چند صفحه قبل در مورد اقتصاد کلان و این چیزا صحبت کرد ، از ایشون چندتا سوال کردم ببینم ، ارزش گذاری ایشون بر چه اساسیه که متاسفانه جوابی ندادن ، حالا شایدم سرشون شلوغه و بعدا جواب بدن

نسبت های مالی و P/E و سود شرکت و زیان شرکت و این چیزا واسه نوسان گیری و معاملات کوتاه مدت هییییچ ارزشی نداره و فقط کاربرد بلند مدتی داره

شما استفاده بکن ولی دیگه بدون اطلاعات ، موضوعی رو به صورت کلی زیر سوال نبرید !!!!! وقت بحث کردن رو اصلا ندارم ، حوصلشم نداره ! فقط یه سوال میپرسم این پایین همینو جواب بدید ! به اون سه تا جمله ای هم که بولد و قرمز کردم با دقت فکر بکنید که دوباره در مورد P/E و EPS و کوتاه مدت و بلند مدت صحبت نکنیم !!!!

ارزش گذاری دارای و ... رو بنده هم توی تحلیل بنیادی و ارزش گذاری شرکت استفاده میکنم

حالا سوال من اینه :

منظور از ارزش گذاری دارایی چیه ؟؟!
شرکتی که P/E بالایی داره و شما هم اون رو ارزش گذاری کردید ، معرفی بکنید و بگید ارزش واقعی اون شرکت چقدره و P/E برای اون ارزش واقعی چند در میاد
متشکر​

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
به ها این عرضه اولیه این هفته
نقدنگی چقدر باید باشه؟

سه شنبه و چهارشنبه هست مثل اینکه امروز 50 هزار ت نیازه :دی و فردا به نظرم حداکثر 600ت.

عرضه اولیه نماد " غزر " – چهار‌شنبه 25 تیرماه
1.دوره ثبت سفارش چهار‌شنبه 25 تیرماه می‌باشد و ساعت ثبت سفارش از طریق پیام ناظر بازار در تمامی سامانه‌های آنلاین اطلاع‌رسانی خواهد شد.
2.سهمیه در نظر گرفته شده برای هر کد حقیقی و حقوقی حداکثر 150 سهم و هر کد معاملاتی تنها مجاز به ارسال یک سفارش می‌باشد.
3.ورود سفارش در دامنه قیمتی تعیین شده (کف 37750 و سقف 39750 ریال) ، امکانپذیر است.

Captive

لایک‌ها
16,665
همینش ترسناکه :p
همون مثال شاه و خریدن الاغ ملت که دوستمون چند صفحه قبل زدن :(:p
بالا میییییره ، بعد پاییییییییین میاد

به نظرم چون بیشتر الان بازار هیجانی داره عمل میکنه سهم های زیر 1000ت از اقبال و شانس بیشتری برای صعودی شدن برخوردار هستند و شاید در کوتاه مدت اصلا p/e مهم نباشه اما این نشون میده که به قول شما اگر هوا ابری بشه جمع کردنش کار هر کسی نباشه :دی

من خیلی وتجارت رو نگاه میکنم ( صف خرید و فروش ) امکان نداره حقیقی ( یا بهتر بگم چند تا آدم معمولی ) بتونن صف 400 میلیونی خرید رو به فروش 30 میلیونی تبدیل کنه و کمتر از چند دقیقه دوباره صف خرید میلیونی بشه.

دستکاری مشهوده و حرف شما رو هم قبول دارم که گفتید این بازار واسه کسانی که اصولی دارن میرن جلو شاید جالب نباشه.

پ.ن: این بازار بورس ایران هم نشون داد که همه ی ایرانی ها به اندازه کافی پول دارن :دی و الکی میگن نداریم نداریم... من اولین دپازیتم 1 میلیون بود که شپنا و فولاد گرفتم و چند روزی داشتم بالا پایین میکردم ببینم چه خبره تو این بازار و بعد مبلغ رو بیشتر کردم اما خیلی ها رو میبینم که 100 میلیون 100 میلیون فقط میریزن تو این بازار و نگران سرمایشونم نیستن چون دیدن صمد آقا 400 میل گذاشته 1 میلیارد و 500 برداشته.

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
به نظرم چون بیشتر الان بازار هیجانی داره عمل میکنه سهم های زیر 1000ت از اقبال و شانس بیشتری برای صعودی شدن برخوردار هستند و شاید در کوتاه مدت اصلا p/e مهم نباشه اما این نشون میده که به قول شما اگر هوا ابری بشه جمع کردنش کار هر کسی نباشه :دی

من خیلی وتجارت رو نگاه میکنم ( صف خرید و فروش ) امکان نداره حقیقی ( یا بهتر بگم چند تا آدم معمولی ) بتونن صف 40 میلیونی خرید رو به فروش 30 میلیونی تبدیل کنه و کمتر از چند دقیقه دوباره صف خرید میلیونی بشه.

دستکاری مشهوده و حرف شما رو هم قبول دارم که گفتید این بازار واسه کسانی که اصولی دارن میرن جلو شاید جالب نباشه.

پ.ن: این بازار بورس ایران هم نشون داد که همه ی ایرانی ها به اندازه کافی پول دارن :دی و الکی میگن نداریم نداریم... من اولین دپازیتم 1 میلیون بود که شپنا و فولاد گرفتم و چند روزی داشتم بالا پایین میکردم ببینم چه خبره تو این بازار و بعد مبلغ رو بیشتر کردم اما خیلی ها رو میبینم که 100 میلیون 100 میلیون فقط میریزن تو این بازار و نگران سرمایشونم نیستن چون دیدن صمد آقا 400 میل گذاشته 1 میلیارد و 500 برداشته.
دقیقا با همشون موافقم به خصوص اونی که بولد کردم :D :D
فقط موقع دادن بدهی هاشون و تو جمعی که شاید کسی بعدا بگه پول قرض بده ، میگن نداریم:rolleyes:

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
همینش ترسناکه :p
همون مثال شاه و خریدن الاغ ملت که دوستمون چند صفحه قبل زدن :(:p
بالا میییییره ، بعد پاییییییییین میاد
تو این مملکت چی ترسناک نیست.
همه چی رو هواس

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
اوایل سال با کی سرو صدا گفتن
دیجی کالا و کافه بازار هم میان تو بازار
تیر ماه هم تموم شد خبر نشدش

پرتفوی سهام اولیه های من شده 10 تا 20 سهم

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
فهرست بیشترین تغییر مالکیت حقیقی و حقوقی در بازار سهام/ حقوقی‌های «فملی» چراغ سبز نشان دادند

حقیقی‌ها تا ساعت ۱۲:۳۰ حدود هزار و ۵۳۶ میلیارد تومان بیشتر از اشخاص حقوقی سهام خریدند. کل ارزش معاملات خرد بیش از ۲۰ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان بود و بدین‌ترتیب خالص خرید حقیقی‌ها به ۷.۵ درصد از کل معاملات رسید.

بیشترین ورود پول حقیقی به بورس و فرابورس در سه گروه "فلزات اساسی"، "محصولات شیمیایی" و "بانک‌ها و مؤسسات اعتباری" رقم خورد در حالی که برآیند معاملات گروه‌های "استخراج کانه‌های فلزی" و "چندرشته‌ای صنعتی" به نفع حقوقی‌ها تمام شد.

سه نماد #فملی، #فارس و #شتران لقب بیشترین افزایش سهام حقیقی را به خود اختصاص دادند، توجه حقوقی‌ها نیز بیشتر به #وغدیر، #کروی و #فخوز معطوف بود.

امروز افزایش سهام حقیقی‌ها در ۱۰۹ نماد و افزایش سهام حقوقی‌ها در ۱۳۷ نماد به بیش از یک میلیارد تومان رسید که جمع تغییر مالکیت دسته اول دو هزار و ۶۶۰ میلیارد تومان و تغییر مالکیت دسته دوم هزار و ۱۳۰ میلیارد تومان بود.

1594720545080.png

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
سه شنبه و چهارشنبه هست مثل اینکه امروز 50 هزار ت نیازه :دی و فردا به نظرم حداکثر 600ت.
زمان عرضه :
سه شنبه 24 تیرماه
از ساعت 13:00 تا 17:00

دامنه قیمت:
24,500 تا 25,000 ریال

سهم هر کد:
حداکثر 20 سهم

حداکثر نقدینگی مورد نیاز:
پنجاه هزارتومان (50,000)

به هر کد احتمالا 20_15 هزار تومان خواهد رسید

kiarashiiii

Registered User
لایک‌ها
1,736
با دلیل و منطق صحبت بکنید

1 - اگه به جای تیکه پرونی ، با دقت متن رو بخونید نوشتم ، اینی که از متن خودم نقل قول میکنم رو چند بار با دقت بخون که بحث الکی و بی ربط اتفاق نیوفته !!!

2 - نسبت P/E ساده ترین ، سطحی ترین و پیییییش پا افتاده ترین پارامتر بررسی یک شرکته ولی باید در کنار بقیه موارد بررسی بشه

3 - شما منو میشناسی ؟؟ اصلا پستای منو خوندید؟! اون چیزی که باعث خنده شما شده ، به خاطر اینه که فکر میکنی اینجا دانشگاه تحلیل بنیادیه و من باید بیام کیلو کیلو روش ها و اطلاعات محاسباتی و تحلیلی رو بگم ؟؟ نه عزیز دل نکات ریزی رو گاهی اوقات اگه جاش باشه و بحثش به میون بیاد مطرح میکنم ! چند سال باید تحلیل بکنید ، مطالعه بکنید ، فعالیت بکنید تا بلکه بشه تحلیل های کم عیبی داشته باشید ! چیزی نیست که توی چندتا پست و چند خط یاد بدم ...
کم کم ، جاش باشه ، در حد توانم و در حد وقت خالی خودم ، اینجا راهنمایی هایی میکنم ! همین نکات کلیدی ریز باعث میشه سرنخ مطالعاتی رو برای بچه ها درست بکنه و ادامه بدن تا دانش بورسی و تحلیلیشون بالا بره .
شما اگه اهمیتی به P/E نمیدید ، اوکی ! کارت اشتباه نیست !!! یکی از صد ها و هزاران پارامتر و کلید ها رو استفاده نمیکنی ، به جاش میتونی از اون 999 کلید دیگه استفاده بکنی ! ولی دلیل بر این نیست که P/E کاملا غیر کاربردی باشه ...

یکی از کاربر ها چند صفحه قبل در مورد اقتصاد کلان و این چیزا صحبت کرد ، از ایشون چندتا سوال کردم ببینم ، ارزش گذاری ایشون بر چه اساسیه که متاسفانه جوابی ندادن ، حالا شایدم سرشون شلوغه و بعدا جواب بدن

نسبت های مالی و P/E و سود شرکت و زیان شرکت و این چیزا واسه نوسان گیری و معاملات کوتاه مدت هییییچ ارزشی نداره و فقط کاربرد بلند مدتی داره

شما استفاده بکن ولی دیگه بدون اطلاعات ، موضوعی رو به صورت کلی زیر سوال نبرید !!!!! وقت بحث کردن رو اصلا ندارم ، حوصلشم نداره ! فقط یه سوال میپرسم این پایین همینو جواب بدید ! به اون سه تا جمله ای هم که بولد و قرمز کردم با دقت فکر بکنید که دوباره در مورد P/E و EPS و کوتاه مدت و بلند مدت صحبت نکنیم !!!!

ارزش گذاری دارای و ... رو بنده هم توی تحلیل بنیادی و ارزش گذاری شرکت استفاده میکنم

حالا سوال من اینه :

منظور از ارزش گذاری دارایی چیه ؟؟!
شرکتی که P/E بالایی داره و شما هم اون رو ارزش گذاری کردید ، معرفی بکنید و بگید ارزش واقعی اون شرکت چقدره و P/E برای اون ارزش واقعی چند در میاد
متشکر​

دوست من ببخشید بنده فکر کردم اون پست بانک صادرات رو شما نوشتین اشتباع نقل قول زدم.
بحث ارزش گزاری بحث بسیار پیچیده ای هست.
مدل ها و روش های گوناگونی داره و همچنین بابت ارزش گزاری هر سهم با سهم دیگه باید متفاوت عمل کرد و هر صنعت با صنعت دیگه متفاوت هست.
فقط نکته ای که همه سرمایه گزارا باید دقت کنن به شدت اینه که بازار قیمت رو برای آینده تعیین میکنه یعنی قیمت الان قیمت ارزش گزاری آینده هر سهمی هست.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
توی صف نمادهای شاخص ساز نرید.فعلا دارن بالا میرن ولی وای به حال روزی که حمایت دولتی ازش برداشته بشه
سهام کوچیک به زودی مورد توجه بازار قرار خواهد گرفت

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
تعداد صفهای خرید: ۱۶۱

تعداد صفهای فروش: ۴۶

تعداد نمادهای مثبت بورس: ۱۵۳

تعداد نمادهای مثبت فرابورس: ۱۷۱

تعداد نمادهای منفی بورس: ۱۴۲

تعداد نمادهای منفی فرابورس: ۸۴

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
بچه ها این عرضه اولیه این هفته
نقدنگی چقدر باید باشه؟
غزر فردا هست ، رافزا هم که امروز بود
برای غزر بیشتر از 150-160 هزار تومن به هر کسی نمیرسه

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
اساتید چند سوال

وقتی در سامانه سجام میخوای ثبت نام کنی همون اول 10 هزار تومن باید پرداخت کنی و بعد بقیه مراحل تا احراز هویت در پیش خوان که هزینه جداگانه داره
ولی وقتی مستقیم در کارگزار ثبت نام میکنی از اون 10 تومن خبری نیست تا مرحله احراز هویت در پیشخوان که هزینه خودش رو داره

حالا سوال اینجاست که این ده هزار تومن پول زوره که سجام میگیره یا کارگزاری ها بعدا این ده تومن رو از حلقوم من میکشن بیرون ؟ :D

سوال بعد
در یکی از سایت ها خوندم حداقل عتبار برای معامله از طریق پنل آنلاین 500 هزار تومن هست , این درسته ؟ یا من منظور مطلبی که سایت نوشته رو اشتباه فهمیدم

و سوال آخر
کدوم کارگزاری رو پیشنهاد میکنید ؟

۵۰ درصد از کارمزد سازمان بورس کاهش یافت.
اینم حتما مثل کاهش قیمت اینترنت هست , اسمی کاهش داره , عملی افزایش :D

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
اساتید چند سوال

وقتی در سامانه سجام میخوای ثبت نام کنی همون اول 10 هزار تومن باید پرداخت کنی و بعد بقیه مراحل تا احراز هویت در پیش خوان که هزینه جداگانه داره
ولی وقتی مستقیم در کارگزار ثبت نام میکنی از اون 10 تومن خبری نیست تا مرحله احراز هویت در پیشخوان که هزینه خودش رو داره

حالا سوال اینجاست که این ده هزار تومن پول زوره که سجام میگیره یا کارگزاری ها بعدا این ده تومن رو از حلقوم من میکشن بیرون ؟ :D

سوال بعد
در یکی از سایت ها خوندم حداقل عتبار برای معامله از طریق پنل آنلاین 500 هزار تومن هست , این درسته ؟ یا من منظور مطلبی که سایت نوشته رو اشتباه فهمیدم

و سوال آخر
کدوم کارگزاری رو پیشنهاد میکنید ؟

اینم حتما مثل کاهش قیمت اینترنت هست , اسمی کاهش داره , عملی افزایش :D
نه عزیزم اینا زرنگتر از این حرفا هستن اگر از طریق کارگزاری ثبت نام کنی وقتی رفتی پیشخوان دولت ازت عابر بانکو میگیره شما فقط باید رمز کارتتو بگی:p
بله حداقل خریدی که میتونی انجام بدی 500 تومنه البته شما 510 تومن یا بالاتر در نظر بگیر و انجام بده
همه کارگزاری ها تقریبا داغونن اما بیشترین ثبت نام مربوط به دوتا کارگزاری هست یکی مفید یکی آگاه که خود پیشخوان اینارو ثبت نام میکنن بین این دوتا هم از نظر سیستم معاملاتی آنلاین به نظر شخصی من محیط ایزی ترید مفید یوزر فرندلی تر از محیط آگاه هست چون من جفتشو دارم در مجموع اکثر کارگزاریها بخاطر سیستمها و سخت افزار و نرم افزارهای قدیمی معمولا هنگن و در زمان معامله و ارسال سفارش خرید و فروش تاخیر دارند که گاها باعث ضرر میشه
هسته هم از طرف دیگه هنگه کلا داری به یک محیط هنگ وارد میشی که مجبوری عادت کنی و راه چاره دیگه ای نداری متاسفانه :)

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
ده روزه پیش طبقه تکنیکال باید اصلاح میشد و تصمیم گرفتم نقد کنم.

ولی مثه اینکه این بازار اصلا علمو چارچوب حالیش نیست. دو سه روز بعد تصمیم گرفتم خرید کنم. دوتا انتخاب داشتم. خرید سهمهای بنیادی مثه خکرمان، سلار، سفارس ، وغدیر ، تا حدودی شوینده.... یا خرید سهم های شاخص ساز

نزدیکه سه ماه سهمهای بنیادی داشتم مثه وغدیر ومهان وخارزم کلر ثفارس و .... (البته بعضیاش بنیادی نیستن) و در کل تو سه ماه مجموعا تو سود بودم.
تصمیم گرفتم دیگه با روند بازار مبارزه نکنم و من هم با جو همراه شم و به جرگه صف نشینان بپیوندم.

تو ده روزی که خودرو خساپا شپنا شستا خگستر وساپا گرفتم اندازه سه ماهه اون بنیادیا سود کردم تا الان!! خوب بیست روز دیگم اینجوری سود بدن که اندازه یه ساله این بنیادیا به من داره سود میده!
البته ریسک کردم و هدفم نهایت دوماهه یا سه ماهست. ولی در کل یه جاهایی هم نمیشه با روند مبارزه کرد و باید خلاف منطق عقلیه خودمون عمل کنیم. کافیه من یه ماه دیگه سیو سود کنم سره این شاخص سازا حتی بعدا اگه شاخص سازها بریزن بازهم من اندازه بنیادیا تو این مدت سود کردم. تازه به نظرم با اطمینان زیاد میتونم بگم که الان که شاخص سازا مثبتن اکثرا سهم های دیگه منفین ولی اگه یه روزی شاخص سازا بریزن باز مطمین باشین سهم های کوچیک هم باهاش میریزن.

یه دونه خساپا رو از 14 خرداد داشتم مبلغ زیره 5 تومن تا الان 200 درصد سود داده. وخارزم و وغدیر 50 درصد پرتفوی من بودن از 14 اردیبهشت داشتم اخرش 20درصد به من داده.

خدا عاقبت ههمون روبخیر کنه

Captive

لایک‌ها
16,665
یاد حرف علی دایی افتادم، بنده خدا گفت پراید شده 50 میلیون اما حقوق بازیکنان سایپا رو نمیدن.. حتی گفت حق من رو ندید اما حقوق بازیکن رو بدید بعد هم اخراجش کردن.

بنده خدا نیست الان ببینه سهام سای*ا صف 2 میلیاردی داره و معلوم نیست چند نفر از این 2 میلیارد 141 و 111 دارن :دی و به عشق همون تو صف هستند.

بالا