• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,762
سلام حاجی
میلیادر کجا بود. ولی خب حداقل از بدبختی در اومدم.
راستش من از دو سه هفته اخیر شروع کردم به سوییچ کردن از دولتی به تجدیدی ها
زبینا و آسیا که به خاطر خساست در قیمت خرید از دستم رفت. قصفها هم که این مفید بی پدر پریروز از دستم پروند.
گکوثر و وملی رو چند وقت پیش خریدم. البته وملی رو کم خریدم. الان هر دو قیمت و ریسکشون رفته بالا
اگر آسیا فرصت بده و دیگه نره بالا شاید بخرم - البته حرف و حدیث زیاده پشتش - چون تایید حسابرس زیاده طول کشیده
تکمبا هم احتمالا تجدید داره، حساب کردم یه چیزی حدود 250 تا سیصد درصده - مشکلش اینه که با بالا رفتن دلار ممکنه وضعش خراب بشه و افزایش سرمایه اش هم چیزیش معلوم نیست - احتمالا میشه دو سه هفته ای صبر کرد و بعد در خریدش تصمیم گرفت.

فولاد هم اگر تجدیدش جدی بشه واردش میشم - یک ذره هم دارم که با خبر مجمع، از فروشش پشیمون شدم.

فعلا همین ها رو مد نظر دارم. تا ببینیم تجدیدی دیگه چی پیدا می کنیم.
یه کانال vipبزن خداییش اطلاعاتت از 50درصد اینها که کانال زدند سیگنال میدند بیشتره .کانال زدی منم عضو کن :)
پس فعلا بریم تو نخ آسیا
یه پیج اینستا بود لایو گذاشته بود میگفت آسیا و مادیرا و ونیکی بخرید بازدهی خوبی میده . ونیکی هم میگفت فعلا قفل صف خریده اما برای اینکه گره معاملاتی نشه به حقوقی گفتند عرضه کنه اگر عرضه کرد می گفت سریع بخرید.

.omid.64

Registered User
لایک‌ها
32
سلام
کسی خبر داره چجوری میشه نمایندگی کارگزاری ها رو گرفت؟
مثلا نمایندگی آگاه یا مفید؟
شرایطش چیه؟
میشه ازش پول درآورد؟؟؟؟

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
اصلاح شستا در حد 10-20درصد طوری نیست اما اگر ریزش کنه به نظر من تمام بازار را با خودش میکشه پایین.شستا هم با ساعت معاملاتی که داره بیشتر از ساعت قبلی بازار سیگنال می گیره پس شاخص بره بالا شستا هم میره بالا جز اینکه حقوقی شیر فلکه را باز کنه و سهم را منفی کنه اون موقع احتمالا فرداش بازار هم ریزش می کنه
تاثیر گرفتن یا گذاشتن شستا بر بقیه بازار رو تقریبا قبول ندارم ،چون بارها شده که بازار منفی بوده و بعدش شستا شاخ شمشاد مثبت و باز فردا دوباره بازار منفی و شستا مثبت
فکر میکنم اصلاح شستا با دستکاری در زمان معاملات مثل دو روز گذشته و بازی با هسته باشه که اجازه ندن معامله بشه یکمی هم در حد همون ۱۰ تا ۱۵ درصد افت قیمت
باز باید ببینیم چطور میشه

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
فعلا که شستا بسته شده و وقتی باز می شه ببینیم چی میشه. وضعیت بازشدنش خیلی چیزها رو معلوم می کنه.

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,289
یه کانال vipبزن خداییش اطلاعاتت از 50درصد اینها که کانال زدند سیگنال میدند بیشتره .کانال زدی منم عضو کن :)
پس فعلا بریم تو نخ آسیا
یه پیج اینستا بود لایو گذاشته بود میگفت آسیا و مادیرا و ونیکی بخرید بازدهی خوبی میده . ونیکی هم میگفت فعلا قفل صف خریده اما برای اینکه گره معاملاتی نشه به حقوقی گفتند عرضه کنه اگر عرضه کرد می گفت سریع بخرید.
والا من خودم اینارو از کانال ها درمیارم. ولی در مورد همه شون تحقیق میکنم. مثلا تکمبا رو کانال تجدید ارزیابی معرفی کرده و گفته 370 درصد تجدید میشه. در صورتی که سهوا یا عمدا اشتباه محاسبه کرده و مقدارش 276 درصده یا مثلا زبینا رو میگفتن 2500 درصده، که حساب کردم چیزی بین 1000 تا 1500 درصد میشه و خودم حدس میزدم 1200 درصده که دست آخر شد 1067 درصد. درواقع میخوام بگم که منم از همین کانالا و گشت و گذار در فروم ها و سهامیاب و ... اطلاعاتو دریافت میکنم با این تفاوت که چشم بسته به حرفشون گوش نمیکنم - فقط میتونم بگم استراتژی کلی با فکر خودمه، وگرنه سهم ها رو با حرف دیگران پیدا میکنم.

مثلا این سوییچ کردن از دولتی ها به سهم های کوچیک فکر خودم بود که اینم ناشی از تجربه قبلی در سال 97 پس از رشد سهم های بزرگ و سوییچ کردن بخشی از بازار به بازار پایه بود که یک سری که تجربه سال 92 رو داشتند 70 درصد سود از سهم های بزرگ گرفتند و بعد رفتند روی بازار پایه و چند صد درصد هم اونجا گرفتند و یکی مثل من که تجربه نداشت فقط نظاره گر بود!

سود گرفتنم روی دولتی ها هم که مخلوطی از شانس و محافظه کار بودنمه که معتقدم همیشه باید یک درصد قابل توجهی از سبد رو به سهم کم ریسک و اصطلاحا پیرمردی اختصاص داد که البته الان این دیدم هم از دست دادم. شاید به این خاطر که سرمایه ام بیشتر شده و میتونم بیشتر ریسک کنم و اینکه سهم کم ریسک و پی بر ای پایین دیگه نداریم!!!

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,762
تاثیر گرفتن یا گذاشتن شستا بر بقیه بازار رو تقریبا قبول ندارم ،چون بارها شده که بازار منفی بوده و بعدش شستا شاخ شمشاد مثبت و باز فردا دوباره بازار منفی و شستا مثبت
فکر میکنم اصلاح شستا با دستکاری در زمان معاملات مثل دو روز گذشته و بازی با هسته باشه که اجازه ندن معامله بشه یکمی هم در حد همون ۱۰ تا ۱۵ درصد افت قیمت
باز باید ببینیم چطور میشه
شستا از بازار زیاد تاثیر نمی گیره اما رو بازار به نظر من تاثیر داره الان شده غول بورس به نظر من زمین بخوره رو بقیه اثر می گذاره.حالا در هر صورت اینها فقط نظره ایشا الله که همه سود کنیم

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
خبری که در مورد پالایشی ها اومد مبنی بر عرضه بلوکی نقد و اقساط با قیمت ۲۰ درصد بیشتر از تابلو ،نشان دهنده چند موضوعه به نظرم
اولین و مهم ترینش اینکه شاخص زیر دو میلیون عملا به تاریخ پیوست و در شرایط عادی دیگه بر نمیگرده ،چیزی که قبل تر مخالفین دولت خیلی دنبالش بودن و به نظر میرسه فعلا به صلح رسیدن (مثلا گزارش فارس در مورد حباب پالایشی ها در چند روز پیش یا کوبیدن غیر منطقی بر طبل ارزش خودرو و خساپا بدون در نظر گرفتن شرایط کشور )

نکته دوم اگر پالایشی ها بخان رشد کنن ،فلزی ها هم که اصلاحشون روزهای قبل بوده،یک گروه از بزرگان باید برن توی اصلاح تا شاخص یه کله نره بالا ،یعنی کی میتونه باشه این وقت شب ؟ :oops: من فکر میکنم سرمایه گذاریها و به طور خاص شستا و با احتمال خیلی کمتر بانکی ها

یه سری‌ چیزهای دیگه هم توی ذهنم بود ولی نمیگم چون حالت پیش بینی میگیره که ممکنه گمراه کننده باشه
فقط اینکه تا یک ماه آینده باید هر چی میتونیم سود کنیم ،چون به نظر دوره پر سودی میاد که کمتر قابل تکراره

پ ن : تمام اینها نظرات و تخیلات شخصی است ،بدون تحلیل ،بدون کارشناسی ،بدون اطلاعات خاص و... :oops::rolleyes::(:confused:
اینایی که گفتی عین واقعیت هستش و از اول مرداد داره اتفاق میافته ........

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
روحانی: مردم باید همه چیز را به بورس بسپارند

رئیس جمهور:
بعد از بازنشستگی میزان حقوق‌ها به نوعی کم می‌شود که باید جبران شود.
با شرایطی که بورس نشان می‌دهد اوضاع بهتر خواهد شد؛ مردم باید همه چیز را به بورس بسپارند.

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
الان چک کردم برای مادرم #شاروم 16 سهم و #امین 160 سهم تعلق گرفته
به پرتفوی هم اضافه شده

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
توی شبکه های اجتماعی خیلی ها دارن وتجارت و شپنا و فملی سیگنال میکنن برای هفته پیش رو ،فکر کنم یکی رفته توی پرتفو من ،هرچی من این هفته خریدم به اونا گفته سیگنال کنن :cool:
اگر درست باشه خوش به حال من و البته امیدوارم برای همه روزهای پرسودی باشه
پ ن : به نظرم هیچ وقت نباید طبق این سیگنال ها خرید کرد ،اکثرا وقتی سهم وارد صف خرید میشه سیگنال میدن که به درد عمه اشون میخوره ،با رفتن توی صف فرصت خرید سهم های خوب دیگه از دست میره

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
فملی که عالیه و تازه از اصلاح برگشته و خریدش خوبه..وتجارت هم اگه بره رو ۳۶۰ بازم عالیه خریدش..ولی شپنا رو زیاد موافق نیستم
توی شبکه های اجتماعی خیلی ها دارن وتجارت و شپنا و فملی سیگنال میکنن برای هفته پیش رو ،فکر کنم یکی رفته توی پرتفو من ،هرچی من این هفته خریدم به اونا گفته سیگنال کنن :cool:
پ ن : به نظرم هیچ وقت نباید طبق این سیگنال ها خرید کرد ،اکثرا وقتی سهم وارد صف خرید میشه سیگنال میدن که به درد عمه اشون میخوره ،با رفتن توی صف فرصت خرید سهم های خوب دیگه از دست میره

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
من تقریبا 10 روز پیش سهام شرکت های اپرداز و همراه را خریداری کردم . تا دیروز همراه اول 23 % و اپرداز 25% سود دادند . به جاش ثاخت و وساپا رو همزمان گرفتم هر دو 12% ضرر زدند !
نظر دوستان چیست ؟

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
فملی که عالیه و تازه از اصلاح برگشته و خریدش خوبه..وتجارت هم اگه بره رو ۳۶۰ بازم عالیه خریدش..ولی شپنا رو زیاد موافق نیستم

توی این سه تا از همه کمتر شپنا دارم ،اما فکر میکنم بازدهیش در هفته بعد از هر دو تای دیگه بیشتر باشه ،هفته بعد ،هفته پالایشی هاست تا اخر مرداد
فملی هم که اصلا جای حرف نداره

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
فملی رو من یکشنبه میخوام چند تومن خرید بزنم..البته فکر کنم سرخطی باید بزنم
توی این سه تا از همه کمتر شپنا دارم ،اما فکر میکنم بازدهیش در هفته بعد از هر دو تای دیگه بیشتر باشه ،هفته بعد ،هفته پالایشی هاست تا اخر مرداد
فملی هم که اصلا جای حرف نداره

jilibilina

Registered User
لایک‌ها
1,329
دوستان بین این چهار نماد خودرویی کدوم گزینه‌ها رو در فرصت مناسب رد کنم بهتره !؟ از همه‌شون تقریبا به یه مقدار برابر دارم، و همه هم منفی ...

خزامیا ، خپارس ، خودرو ، خگستر

خپارس تا خرخره منفی هست. خزامیا تازه دیروز سربه‌سر شده. اون دوتا هم ۷-۸درصد منفی ...

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
اصلا صندوق سهامی که زیر 200درصد در 6ماه گذشته بازدهی داشته باشه نداریم شما چطور بهتون تو 6ماه گذشته 60درصد دادند؟؟!!!
دوست عزیز عرض کردم تو سه ماه
الآن دقیق دیدم تو دوماه و نیم 68 درصد داده حالا سه ماه که کامل بشه اصن بشه صد درصد
صندوق پیشرو مفید
ایشالله سه ماهش که پر بشه پول رو میکشم بیرون چون نمیصرفه خودم کار کنم بهتره

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
وتجارت و فملی دیگه راه نمیدن حتی برا سر خطی

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
وتجارت که فکر کنم بسته اس..یکشنبه که باز بشه مشخص میشه وضعش چطوره

تا اونجایی که بررسی کردم، قراره بدون محدوده نوسان باز شه واسه کشف قیمت که بین ۱۵ تا ۳۰درصد مثبت برآورد شده
و اما من یه نگرانی دارم
اینکه هفته آینده قرار ۶۰درصد سهام عدالت رو آزاد کنن و احتمالا شاهد فروش سهام های عدالت هستیم (فملی،وتجارت،وبصادر و ...)
و این فروش باعث میشه تعداد فروش سهام ها بالا بره و صف فروش شه

بالا