• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
سهام عدالت 35 شرکته. واسه چی کل بازار قرمزه!:confused:

احساس می‌کنم این قضیه زیر سر بانکا باشه. پولو بیرون بکشیم ببریم بانک :rolleyes:

.MrMilad.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
127

بانکها بدون اجازه دولت آب نمیخورن

.N.

Registered User
لایک‌ها
138
امروز صندوقم نیست که ببینیم گردن کی میندازن باز :D شاید بخاطر تریدرهای بزرگ بازاره که سرجلسه کنکورن

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
من ترسم از هفته اینده هست با این روندی که حقوقی و حقیقی در پیش گرفتند
خدا خودش بخیر کنه مهر 97 نشه

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
دوباره ریخت
گفتم اگه شاخص واکنش مثبت نشون نده و سقف دو میلیون رو نشکونه و شل و ول بره بالا،دوباره برمیگرده سقوط می‌کنه رو یک میلیون و ششصد و سی که سطح حمایتشه.
دقیقا همین شد.
این به احتمال زیاد بازم می‌ره پایین ولی اگر برسه به ۱۶۳۰ هدف بعدیش برای صعود میشه چهار میلیون.

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
همین الان ریزش از مهر ۹۷ بیشتر شده

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
دوباره ریخت
گفتم اگه شاخص واکنش مثبت نشون نده و سقف دو میلیون رو نشکونه و شل و ول بره بالا،دوباره برمیگرده سقوط می‌کنه رو یک میلیون و ششصد و سی که سطح حمایتشه.
دقیقا همین شد.
این به احتمال زیاد بازم می‌ره پایین ولی اگر برسه به ۱۶۳۰ هدف بعدیش برای صعود میشه چهار میلیون.
بازار برگشته بود کامل و به راحتی 2 میلیونم رد میکرد ولی فعلا میخوان زیر 2 میلیون بازی بدن

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
دوباره ریخت
دقیقا همین شد.
دقیقا سیگنال ریزش رو پیش رو داریم
کار از اصلاح گذشته

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
روحانی شبکه خبر زنده همین الآن :
هفته بعد و ماه بعد دلتون قرص باشه :rolleyes:
فک کنم شاخص برسه به 1600 (خدا نکنه)

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
روحانی شبکه خبر زنده همین الآن :
هفته بعد و ماه بعد دلتون قرص باشه :rolleyes:
فک کنم شاخص برسه به 1600 (خدا نکنه)
احتمالا میخوان یه صفر از شاخص کم کنن هم راحت تر تلفظ میشه هم جلو سقوط رو تا چندین سال میگیرن ! :)

.N.

Registered User
لایک‌ها
138
خب دیگه دوستان پس تکلیف نیمه دوم هم مشخص شد دیگه

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729

دقیقا همون توضیحاتی که دادم و احتمالا تا تابستون یا مهر سال بعد یکم منفی بخوره و شاخص تا حدودای 1.5 بیاد و اون محدوده ها بازی بکنه
علت اینکه بازی میکنه هم اینه که یسری سهم های بزرگ حبابی ، در حال افت هستن و روی شاخص تاثیر منفی میزارن ولی در همون بازه زمانی یسری سهم ها آروم رشد میکنن ( رشد معقول نه اینکه رشد شارپی داشته باشن ) و شاخص رو یکم بالا میکشن ولی چون زور شرکت های بزرگ بیشتره شاخص یا درجا میزنه یا منفی میشه
این داستان ها حداکثر 1 سال ادامه داره هر رشد دیگه ای که اتفاق بیوفته وضعیت بازار رو خطرناک تر میکنه و سرمایه های بیشتری رو خارج میکنه ! بدترین سناریو ممکن
بهترین هم اینه که تا یکی دو ماه دیگه ادامه داره

شما فرض کن منفی که بشه بخری و دوباره مثبت بشه خوشحال بشی دوباره منفی بشه و توی ضرر بری ! یبار تحمل میکنی ... دوبار تحمل میکنی ولی وقتی که 4 یا 5 ماه این اتفاق بیوفته بیخیال میشی و سرمایت رو بیرون میکشی
حالا فرض کن شما 30 درصد تو ضرر بری ، 40 ، 50 ! دیگه نمیفروشی چون آب از سرت گذشته و پول خارج نمیشه:p
نگرانی خاصی هم نداره و فقط باید سهم خوب انتخاب بکنید الان تقریبا 35 درصد سبدم صندوق درآمد ثابته از دو ماه قبل گفتم یکم داشته باشید ریسک بازار بالاست داشتنشون منطقیه
مدیریت سبد خیلی مهمه
از طرف دیگه سهم های خوب که تا الان افت زیادی داشتن هم وضعیت بهتری دارن . یه سری سهم ها دوتا منفی 5 میخورن یدون مثبت 5 . یه سری سهم ها یدونه منفی5 میخورن یدون منفی 2 یدونه مثبت 5 !
اینکه سهم مدل دوم رو داشته باشید بهتره

و بازم مجدد میگم روی سهم های کم ریسک میانگین کم بکنید ( الان نه بازم صبر بکنید تو فرصت مناسب و پایین ترین قیمت ها ) و سهم های پر ریسک رو با رد کردن حد ضرر بفروشید

بازار الان رو ( البته تا 2 الی 3 ماه دیگه ) به چشم این ببینید یه مقدار جنس تو انبار دارید و الان بعضی از کاسب ها به مشکل خوردن و جنس رو دارن زیر قیمت رد میکنن ! شما هم داری ولی بازم اگه پول داشته باشی با آرامش خریدت رو بیشتر میکنی

قیمت های الان توی یکسری سهم ها اصلا معنی نداره و خیلی بالاست
برای یکسری سهم ها 20 الی 30 درصد دیگه تا ارزش واقعیشون فاصله داره ( همونجا ها میشه یکم خرید )
یسری سهم ها هم روی ارزش واقعیشون معامله میشن ( همین الانش ! )
از یه جایی به بعد هم چون روند کلی نزولیه میشه زیر ارزش واقعی خرید کرد ! ( اصل خرید اینجا باشه )

بازار نزولی بورس مثل سقوط بازار املاک آمریکا در گذشته هستش ! خونه ها رو با قیمت پایین مزایده میزاشتن ، بدون استرس عمل بکنید و چند وقت دیگه تا جایی که میتونید خوباش رو بخرید که بعدا پشیمون نمیشید

در مورد بیرون کشیدن پول توسط بانک ها هم باید بگم که
roz.gif
:
اوووولللل از این موضوع نترسید چون همچین اتفاقایی هیچ وقت نمیوفته
کسایی که سرمایه سنگین دارن بیرون نمیکشن چه حقوقی چه حقیقی ! شاید بخشی رو خارج بکنن ولی بخش عمده رو نگهداری میکنن و به سمت سهم های خوب پیش میرن یا بخشی رو به اوراق مشارکت تبدیل میکنن
بیشتر سرمایه های خورد هستش که از بازار خارج میشه یا به بازار وارد میشه و فکر میکنن وقتی سهم ها در حال کاهش هستن باید بفروشن و کلا برن ...

توی یک کلام خلاصه که همه چیز رو میرسونه :

سهامداران عجول روی سهم های خوب و یا با حباب کم دارن آتیش به مالشون میزنن و تو مسیر تخفیف دادن از هم سبقت میگیرن اونم به خاطر ترس و رفتار احساسی و متاسفانه یا خوشبختانه میشه سهم هایی رو که قبلا گرونتر خریدیم یا اضافه کردیم ، الان خیییلی پاییین تر بخریم
shark.GIF

هزار بار به این استادنماها گفتم کتاب های بنیادی وارن بافت وغیرو تو بورس ایران جواب نمیده
چون اقتصاد مال خر است
بورس مال خر است
اقتصاد حجره ای
بورس حجره ای
وزیر نفت حجره ای
رییس جمهور حجره ای
آخوند درباری حجره ای
مرسی که گفتید ! :rolleyes:
ولی جدا همه اونا جواب میده ! تا الان برای من جواب داده و از الان به بعدش هم میده
من چقدر گفتم سهم ها حباب دارن و از ارزش ذاتیشون فاصله دارن ؟!
از رو هوا که نمیگفتم

اتفاقا شما هرچی اطلاعات و تخصصت بیشتر باشه با دقت بیشتری میتونی حباب رو تشخیص بدی
ولی چون بر خلاف میلمون دارن به سمت ارزش ذاتیشون حرکت میکنن و ارزش ذاتی هم خیلی پایینتر از این حرفاست و سرمایه مردم کاهش پیدا میکنه ، سرمایه گذار ها ناراحت میشه

ولی بازار داره به سمت ارزش واقعی شرکت ها حرکت میکنه یکمم در جا میزنه بازی بازی میکنه و ارزش شرکت ها هم تا مدتی دیگه بالا تر میاد و مثلا تا تابستون یا مهر سال بعد ثبات و آرامش به بازار حکم فرما میشه . ( بدترین سناریو )

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
باید دعا بکنیم دولت جمعش بکنه و زمستون 92 نشه
154fs232528.gif

شوخی میکنم زمستون 92 نمیشه
crazy.gif

ولی احتمالا از مهر 97 بیشتر دوران اصلاح زمانی و قیمتی داشته باشیم
saupload_wink.png

------
این
saupload_wink.png
رو تازه پیدا کردم خیلی خستس
154fs232528.gif

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
دقیقا همون توضیحاتی که دادم و احتمالا تا تابستون یا مهر سال بعد یکم منفی بخوره و شاخص تا حدودای 1.5 بیاد و اون محدوده ها بازی بکنه

به نظر من که خیلی خیلی خیلی زودتر بازار برمیگرده ، و شاخص به عدد های بزرگی تا همین اخر سال میرسه ، ولی دیشبم گفتم تا etf دوم نیاد وضع همینه

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715

Hamed.Madadi

Registered User
لایک‌ها
208
دوستان به نظرم ریزش بورس به خاطر توافق احتمالی ترامپ با ایران در سی روز اول بعداز انتخابات هست ، در صورتی که ترامپ برنده بشه طبق حرفی که زده تو سی روز اول با ایران توافق میکنه و قسمتی از تحریم ها برداشته میشه و این یعنی کاهش قیمت شدید دلار و در صورتی که بایدن برنده بشه به توافق هسته ی برمیگرده و این یعنی کاهش شدید قیمت دلار به این خاطر مردم هجوم بردن پول خودشون رو نقد کنن

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
به نظر من که خیلی خیلی خیلی زودتر بازار برمیگرده ، و شاخص به عدد های بزرگی تا همین اخر سال میرسه ، ولی دیشبم گفتم تا etf دوم نیاد وضع همینه
حد وسط ترین سناریو اینه 1 الی 2 ماه دیگه وضعیت درست میشه . خوشبینانه ترین هم اینه با عرضه دارا دوم درست میشه
اینی که من گفتم بدترین سناریوی ممکنه که بچه ها دلشون قرص بشه قرار نیست بازار نابود بشه یا سرمایشون از بین بره
بدترین سناریو در صورت انتهاب آقای بایدن ، عرضه شدن دارا دوم و تموم شدن تب و تابش یا حتی عدم عرضه دارا دوم ، کاهش قیمت دلار تا 15 الی 17 تومن
bav2.gif

دیگه از این بدتر جنگ احتمالی بین ایران و عربستانه که اون رو فقط در نظر نگرفتم
bav3_154fs759111.gif

باید بدونن که بدترین سناریو چیه که آرامش داشته باشن
اواخر 93 فکر نکنم هیچ وقت تکرار بشه تو تاریخ بورس ایران ....
یعنی میتونم بگم اون موقع طرف خونه خودش رو میتونست بفروشه و سهم هایی رو بخره که مثل یه تیکه طلا بی صاحاب افتاده بودن ...

ولی حتی بدترین سناریو هم منتهی به اون اتفاقات سال 92 93 نمیشه از این بابت تقریبا مطمئنم و دوستان هم باید از این بابت آرامش داشته باشن
بازم میگم هیچ امید و منطقی پشت سهم های حبابی و پر ریسک نیست ...

دونستن بدترین اتفاقات همیشه به آدم جرعت میده کارایی رو بکنه که در حالت عادی نمیکرده و برعکس اگه کسی ندونه تهش چیه به آدم ترسی رو میده که کارای اشتباه بکنه ...

من مثلا میگم فکا چقدر پایین تر میاد از اون اومد بچه ها نترسن
افق چقدر میاد
فولاد چقدر
x چقدر و Y چقدر
که اگه عددی از اون پایینتر رو دیدن نا امید نشن و نفروشن و ضررش رو فقط نزارن تو جیبشون و سودش رو بدن به یکی دیگه
302.gif

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
ذوب و شتران تقریبا 30-40 درصد تا حالا به من ضرر زدند میترسم این روند دنباله داشته باشه کم کم برسم به 0 درصد و زیر صفر بعد مجبور بشم یه چیزی هم از جیب بزارم تقدیمشون کنم :)

بالا