وقتی دیگه شما هم پیش بینی 1600 کردی پس دیگه وامصیبتا امیدی به صعود نیست فعلادوستان با این وضعیتی که میبینید شاخص امکان داره تا 1600 هم ریزش کنه..
دوست عزیز من تو زمینه ی بورس آماتور هستم..این نظر بنده هم روی تحلیلی بود که چند روز قبل دیدم و الان دقیقا همون پیش اومده..گفته بودن اگر روی شاخص 1800 برنگرده به احتمال زیاد تا 1600 ریزش داریم..احتمالا هفته ی آینده هم باز اصلاح و منفی باشه..مگر اینکه اتفاق خاصی بیفته و بازار برگردهوقتی دیگه شما هم پیش بینی 1600 کردی پس دیگه وامصیبتا امیدی به صعود نیست فعلا
فرمایشاتتون کاملا درستهبا احترام ،مخالفم![]()
طی مدت کوتاهی روند بازار عوض میشه و به سمت رشد خیلی آهسته حرکت میکنیم ،ایناتفاقات اخیر ناشی از یک بازی هوشمندانه است
اول میایم به بازار شوک منفی میدیم ،بعد شایعه میکنیم سود بانکی افزایش پیدا کرده ،بعد اعلام میکنیم بیاید نفت بخرید با دامنه سود حداقل بانکی و حداکثر بدون محدودیت و وابسته به قیمت نفت
خروجی چی میشه ،بخشی از کسانی که در بورس هستند و از این نوسان ترسیدن حساب کتاب میکنن و میان به سمت نفت خریدن ،پس مشکل خریدار نفتت حل میشه
اما برمیگردیم به بورس ،امروز سال ۹۷ نیست ،امروز سال ۹۹ هستیم (به یاد جوادآقا خیابانی) شرکت های مزخرف زیادی هستند که باید از شرشون در قالب عرضه اولیه راحت بشیم ،پس هر روز عرضه اولیه میفروشیم و چون سودش خوبه همه برای خریدش داوطلب هستند بدون اینکه از فرآیند قیمت گذاری آگاه باشند (شاید همون ۲۰ درصد عرضه مبلغش از کل ارزش شرکت بیشتر باشه)
در تمام فعالیت های مالی فرار مالیاتی وجود داره ،اما در بورس نه پس باید پول اینجا بمونه
برای اینکه اتفاقات بیفته بورس در دید میان مدت باید برای مردم همچنان جذاب باقی بمونه
ضمن اینکه بورس امروز از یک بازار مالی ،تبدیل به یک اهرم امنیت ملی شده و نباید فراموش کرد
پ ن : خیلی از شرکت های شاخص ساز ،بیش از ۳۰ درصد افت داشتند و فشارشون روی سهم های کوچک هم خالی شده ،بیشتر از این چیزی وجود نداره برای اصلاح
پ ن : تحلیل تکنیکال همچنان بسیار مهمه ،اما تاثیر عوامل روانی خیلی بیشتر از قبل شده
پ ن : همین الان شاخص ما میتونه تا حدود ۲۳۰۰ هم بره من مشکلی نمیبینم و از نظر من بلامانعه
پ ن : برای اینکه مشخص صحبت کرده باشم عرض میکنم برآیند شهریور ماه مثبت خواهد بود (مگر در شرایط خیلی خاص و غیر قابل پیش بینی ) متاسفانه اگر این اتفاق نیفته من علاوه بر اینکه ورشکست میشمدچار جهل مرکب هم خواهم شد
پ ن :اعتراف میکنم در مورد بورس شما از من مسلط تر و دانا تر هستید فقط خواستم تبادل نظر کرده باشیم
عشقی داداشبسیار ممنون از توضیحات کاملتون در مورد صندوق ها و لطفی که به من داشتید. در کل من یه پوشه تو گوشیم دارم که نصفش اسکرین شات از پست های شما شده، بازم ممنون از وقتی که میگذارید.
مشاهده پیوست 1193258
برخلاف نظره دوستان به نظرم که شاخص دراه طبقه تحلیل پیش میره. امروز اندیکاتور ار اس ای رسید به 50 درصد و اکثر اوقات از این مقدار برگشته. مگه اینکه بازر روند نزولی باشه. اردیبهشت هم از اینجاها بازار برگشت. فعلا که به نظر روند بازار صعودیه و باید تو این یکی دوروز جمع بشه. اگه تا اول هفته دیگه بازار برنگرده دیگه خطرناکه. من از سود دارم میرم تو ضرر . یه زمانی ادما به ماهی صدرصد هم راضی نبودن الان میگن اصل سرمایه رو دربیارم سجده شکربه جامیارم.
آره ، به نظرم احتمالشم زیاده ، محدوده حمایت اول 1650 هست اگه اونم کاری نکنه میره برای حمایت محدوده 1550 و 1500دوستان با این وضعیتی که میبینید شاخص امکان داره تا 1600 هم ریزش کنه..
این نمودار نشان میده که چه چیزی در انتظار ما هست (الگوهای تکرار شونده در بازار همیشه وجود دارند و راهنمای مناسبی برای تصمیم گیری هستند ،البته عوامل روانی تاثیر عمقی و زمانی در شکل گیری الگو دارند ،اما هیچ چیز جلوی تکرار الگوی تثبیت شده را نخواهد گرفت ،پس خیلی جای نگرانی نیست هر چند کمی آزار دهنده باشه وضعیت
پ ن : حتما ممکنه افت شاخص بیشتر از ۱۶ درصد در مقطع فعلی اتفاق بیفته حتی کمی بیش از ۲۰ درصد ،اما در ادامه رشد وجود خواهد داشت به امید خدا مشاهده پیوست 1193930
فرمایشاتتون کاملا درسته![]()
من بدترین سناریو ممکن رو گفتم که بچه ها نترسن الکی و فکر نکنن دیگه بدبخت شدن![]()
اصلا با این موضوع هم کاملا موافقم که بعضیا دنبال نقطه خروج میگردن ! نقطه خروج از چی دقیقا ! مثلا کسی که یه مغازه میزنه میگه یه 4 سال بفروشم بعد برم ؟! یا کسی که کاسبی ای میکنه میگه 2 سال کار بکنم و برم ؟ نه باید مون یاد گرفت تجربه کرد و سود برد
بورس یکی از فرصت های جذاب سرمایه گذاری برای سرمایه های خورد و سرمایه های کلانه . مثل بقیه فرصت ها
سه سال 200% سود میده یه سال 100% یه سال 40% یه سال 10% یه سال -20% یه سال 400% یه سال30% یه سال 0% بلند مدت شدیدا خوبه![]()
فقط سهم های حبابی نخرن بچه ها یکمم مدیریت ریسک بکن کنارش صندوق درآمد ثابت و اوراق مشارکت و این چیزا بگیرن . سهم های زیان ده و برشکسته رو نخرن دیگه ترس نداره
بعد کل سبد رو به چشم یه سهم نگاه بکنن
یعنی اگه سهم بنیادی و غیر حبابی رو به قیمت خرید کردن نگن وااااییی این سهمه 40% افت کرد ! ولی سبدشون کلا 10% افت کرده باشه ! کل سبد مهمه . یه سهم شاید 30 یا حتی اوضاع کیشمیشی بشه 50% هم افت بکنه ولی کل سبد اگه وضعیت خوبی داشته باشه ترسی نداره
چند تا سهم هستن که کلا حسابشون جداست و ظاهرا در بورس مریخ معامله میشن و فقط مثبت رو میشناسن. حساب اینا از بقیه بازار جداست.
اونایی که به هر حال راه دادن تو این مدت و منفی هم دیدن: ثشاهد غنوش دی (منهای امروز، از الان به بعد باید خبر افزایش بیاد وگرنه بازی داره)
اونایی که کلا راه نمیدن: ونیکی وآیند کدما نمرینو خپویش وبرق بساما
چرا فکر میکنید چون الان داره الگویی مشابه قبل تشکیل میشه دقیقا همون چرخه اتفاق میوفته؟!!
اگه اینطوری باشه شاخص تا بی نهایت باید صعود کنه، هی اصلاح بعد صعود! بالاخره یه نقطه قله ای این وسط وجود نداره؟ من شخصا هیچ پیش بینی ندارم اما تا جایی که یادمه دفعات قبل وضعیت بازار ارز همیشه روی مدار صعودی بود، اینبار فعلا اینطوری نیست و فکرم نمیکنم ارز ثابت بمونه و شاخص بره برای 3 4 میلیون!!
حقوقی شستا خوب مینداخت به ملت تو مثبت و منقی#شستا
در این لحظه حدود 6875 نفر خرید کردن و فقط 100 نفر کافی بود تا تقاضای خریداران رو جواب دادن!!!
میانگین خرید: هر نفر 3 میلیون تومان / فروش هر نفر بالای 200 میلیون ت
شاخص چرا باید بالا بره؟شاخص تا هر چقدر میتونه بالا بره ،چه مشکلی وجود داره ؟ بازار همیشه در حال رشده ،مثل جمعیت ،مثل تولید ،مثل خیلی چیز های دیگه که در حال رشد هستند ،هر چند وقفه هایی ایجاد بشه در مسیر
الگو های تکرار شونده ممکنه دارای تاخیر زمانی ،یا نوسان در عمق باشند اما حتما اتفاق میفتن ،مشروط به اینکه در تشخیص الگو اشتباه نکنیم (صرفا مربوط به بورس نیست و در علوم مختلف کاربرد داره این الگو ها ،از جمله در روانشناسی و... )
شاخص چرا باید بالا بره؟
از فنلاند اقتصاد سالمتر نداریم، در طول 8 سال گذشته، بورسشون 20% کوچیکتر شده
امثال یونان بمانند ک از 500 هزار امدن روی 5 هزار