هیچ فرقی با اصلاح های قبلی نداره--من دقیقا از فروردین دو سه باری که اصلاح خورد رو خودم شاهد بودم---در کلیت بخواییم حساب کنیم وضعیت الان از اون دو بار بهتره---شما تابلو خوانی کن ببین چه بخر بخریه اون پشت توسط حقوقی ها و حقیقی های درصدی-خودم چند سهم رو بررسی کردم خرید های وحشتناکی توسط حقوقی ها داره میشه--اکثر فروش های حقوقی که دارید میبینید و خیلیا از فروش حقوقی ناله میکنند در واقع فقط از این دست دادن و از اون دست پس گرفتنه و در واقع دارند کد به کد میکنند و این وسط کمی هم نقد میکنند ولی اکثرا کد به کد هست و فروشی در کار نیست-از اونور تو اکثر سهم ها حقوقی های جدید زیادی تو این دو هفته وارد سهم ها شدند که چون زیر درصدی هستند تو تابلو نشون نمیده.
من به شدت به این بازار خوشبین هستم-یحتمل بازار تا دوشنبه باز خواهد گشت.

خبر بد اینه که تا اینجوری تورم داریم بورس هم صعودی خواهد بود.
برادر من وقتی اوضاع بدتر بشه تو اولین مثبت بازار خیلی ها نقد میکنن بعد حقوقی میخواد چند صد میلیارد سهمایی که جارو کرده که به کی بفروشه ؟
خب چه مرضیه چرا باید به مو برسه بعد حقوقی شروع کنه به حمایت ؟
تا به حقوقی دستور ندن بفروش نمیفروشه همینطوری که الآن شپنا 8 میلیون حجم خورده و شستا 15 میلیون حجم که خیلی خنده داره این معنیش اینه حقوقی اجازه فروش نداره
خب اگر تو هفته بعد همین اتفاقات بی افته و حقوقی سرکیسه رو شل نکنه اوضاع وخیم میشه و حقوقی میمونه و میلیاردها سهم که رو دستش باد کرده
وجود حقوقی تا زمانی خوبه که از سهم حمایت کنه
ضمن اینکه وقتی اعتماد سلب بشه برگردوندنش زمان بره الآن شما اگر هفته بعد کلا منفی باشه چکار میکنی ؟
بازم صبر میکنی میگی ایشالله هفته بعد ؟
من به شخصه اگر هفته بعد همینطور باشه (که بعید میدونم باید یه اتفاقی بی افته) تو اولین مثبت کل سهمامو چه تو ضرر چه تو سود نقد میکنم به این دلیل که برای سرمایم زحمت کشیدم و بادآورده نبوده و از قدیم میگن هرجایی ضرر که برگردی منفعته با اینحال بنده 80 درصد امکان میدم تو هفته بعد شرایط تغییر میکنه و بهتر بشه
بعد شما نگاه کنید یکی 20 میلیون تو بورس داره و مثلا روزی 200 هزار تومن ضرر میده یکی 500 میلیون گذاشته رو داره روزی 15 میلیون تومن ضرر میده اونیکه سرمایه کمی آورده دغدغه کمتری داره نسبت به کسی که سرمایه بیشتری گذاشته (منظور از سرمایه, سرمایه مازاده نه خونه و ماشین و ...)
ایشالله که خیره