• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

arvin40

Registered User
لایک‌ها
236
دوست عزیز اتفاقا ده ها میلیارد تومن پول قراره به بازار تزریق بشه-از اینور من هر روز میبینم هزاران نفر در صف های طویل پیشخوان ها در صدد دریافت کد بورسی و ورود به بازار سرمایه هستند.تا 1400 خیالتون از بورس راحت باشه و همچنان صعودی خواهد بود..این اصلاح هم آخراشه یحتمل دوشنبه بر میگرده بازار-
اکثر اونایی که میبینی کد بورسی میگیرن کد میگیرن که سهام عدالتشون رو بفروشن و صدد خروج از بازار سرمایه هستن!

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
اکثر اونایی که میبینی کد بورسی میگیرن کد میگیرن که سهام عدالتشون رو بفروشن و صدد خروج از بازار سرمایه هستن!
درسته ولی بخش اعظمشون همین که نرم افزاری کارگزاریشون رو نصب میکنند و با محیط خرید و فروش سهام ها و بورس اشنا میشند جذب این بازار میشند-خود من همینجوری جذب بازار بورس شدم پس مطمعن باشند اغلب جوون ها و میانسال ها نقدینگیشون رو به بازار بورس میارند-تا این کد بورسی ها هر روز گرفته میشه حالا حالاها میشه از این بازار سود کرد.هم دولت تزریق نقدینگی میکنه هم خود ملت-

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665

برای فروش سهام عدالت نیازی به کد بورسی نیست.

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
اینو در نظر داشته باشید از اونجایی که امسال دولت از اول سال تا الان هر روز داره تبلیغ بورس رو میکنه و مردم رو تشویق میکنه سرمایشون رو بیارند بورس اگه قرار باشه بورس ریزش کنه اولین قربانی خودش خواهد بود...چنین اجازه یی رو دولت نمیده چون امسال بورس مساله امنیتی هم شده و صرفا بازار بورس خالی نیست.

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
دوست عزیز اتفاقا ده ها میلیارد تومن پول قراره به بازار تزریق بشه-از اینور من هر روز میبینم هزاران نفر در صف های طویل پیشخوان ها در صدد دریافت کد بورسی و ورود به بازار سرمایه هستند.تا 1400 خیالتون از بورس راحت باشه و همچنان صعودی خواهد بود..این اصلاح هم آخراشه یحتمل دوشنبه بر میگرده بازار-
5 میلیون و 500 هزار نفر بیشتر تو بورس نیستن
از عرضه اولیه میشه فهمید

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
این هفته میانگین کم کردم جواب نداد هفته بعدم یکبار دیگه(البته برای اخرین بار)میانگین کم میکنم بعدش دیگه معامله ممنوع تا روند درست بشه

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
یعنی شاخص میره تا ۱۶۰۰ !!!
امشب در گفتگوی ویژه خبری

Kaz1365

Registered User
لایک‌ها
158
سلام با این وضعی که الان داریم هنوز هم پیشنهاد دوستان به خرید دارا دوم پابرجاست؟
من مثل شما دوستان حرفه ای نیستم و می خوام نظرتون رو بدونم.

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
5 میلیون و 500 هزار نفر بیشتر تو بورس نیستن
از عرضه اولیه میشه فهمید
خیلیا هنوز تو نوبت دریافت کد بورسی هستند و به بازار با سرمایشون ورود خواهند کرد.اینقدر تبلیغات مثبت بورس بین مردم زیاد شده که حالا حالاها ورود نقدینگی خواهیم داشت-این به نفع ماهاست که زودتر از اونا وارد شدیم-و اونایی که زودتر از ما تو بورس بودند از ما بیشتر بهره میبرند-خودم همیشه حسرت بورس سال 98 رو میخورم مخصوصا نیمه دومش کاش اون تاریخ ورود میکردم به بورس.

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
هیچ فرقی با اصلاح های قبلی نداره--من دقیقا از فروردین دو سه باری که اصلاح خورد رو خودم شاهد بودم---در کلیت بخواییم حساب کنیم وضعیت الان از اون دو بار بهتره---شما تابلو خوانی کن ببین چه بخر بخریه اون پشت توسط حقوقی ها و حقیقی های درصدی-خودم چند سهم رو بررسی کردم خرید های وحشتناکی توسط حقوقی ها داره میشه--اکثر فروش های حقوقی که دارید میبینید و خیلیا از فروش حقوقی ناله میکنند در واقع فقط از این دست دادن و از اون دست پس گرفتنه و در واقع دارند کد به کد میکنند و این وسط کمی هم نقد میکنند ولی اکثرا کد به کد هست و فروشی در کار نیست-از اونور تو اکثر سهم ها حقوقی های جدید زیادی تو این دو هفته وارد سهم ها شدند که چون زیر درصدی هستند تو تابلو نشون نمیده.
من به شدت به این بازار خوشبین هستم-یحتمل بازار تا دوشنبه باز خواهد گشت.:);)

خبر بد اینه که تا اینجوری تورم داریم بورس هم صعودی خواهد بود.
برادر من وقتی اوضاع بدتر بشه تو اولین مثبت بازار خیلی ها نقد میکنن بعد حقوقی میخواد چند صد میلیارد سهمایی که جارو کرده که به کی بفروشه ؟
خب چه مرضیه چرا باید به مو برسه بعد حقوقی شروع کنه به حمایت ؟
تا به حقوقی دستور ندن بفروش نمیفروشه همینطوری که الآن شپنا 8 میلیون حجم خورده و شستا 15 میلیون حجم که خیلی خنده داره این معنیش اینه حقوقی اجازه فروش نداره
خب اگر تو هفته بعد همین اتفاقات بی افته و حقوقی سرکیسه رو شل نکنه اوضاع وخیم میشه و حقوقی میمونه و میلیاردها سهم که رو دستش باد کرده
وجود حقوقی تا زمانی خوبه که از سهم حمایت کنه
ضمن اینکه وقتی اعتماد سلب بشه برگردوندنش زمان بره الآن شما اگر هفته بعد کلا منفی باشه چکار میکنی ؟
بازم صبر میکنی میگی ایشالله هفته بعد ؟
من به شخصه اگر هفته بعد همینطور باشه (که بعید میدونم باید یه اتفاقی بی افته) تو اولین مثبت کل سهمامو چه تو ضرر چه تو سود نقد میکنم به این دلیل که برای سرمایم زحمت کشیدم و بادآورده نبوده و از قدیم میگن هرجایی ضرر که برگردی منفعته با اینحال بنده 80 درصد امکان میدم تو هفته بعد شرایط تغییر میکنه و بهتر بشه
بعد شما نگاه کنید یکی 20 میلیون تو بورس داره و مثلا روزی 200 هزار تومن ضرر میده یکی 500 میلیون گذاشته رو داره روزی 15 میلیون تومن ضرر میده اونیکه سرمایه کمی آورده دغدغه کمتری داره نسبت به کسی که سرمایه بیشتری گذاشته (منظور از سرمایه, سرمایه مازاده نه خونه و ماشین و ...)

ایشالله که خیره

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
برادر من وقتی اوضاع بدتر بشه تو اولین مثبت بازار خیلی ها نقد میکنن بعد حقوقی میخواد چند صد میلیارد سهمایی که جارو کرده که به کی بفروشه ؟
تا به حقوقی دستور ندن بفروش نمیفروشه همینطوری که الآن شپنا 8 میلیون حجم خورده و شستا 15 میلیون حجم که خیلی خنده داره این معنیش اینه حقوقی اجازه فروش نداره
خب اگر تو هفته بعد همین اتفاقات بی افته و حقوقی سرکیسه رو شل نکنه اوضاع وخیم میشه و حقوقی میمونه و میلیاردها سهم که رو دستش باد کرده
ضمن اینکه وقتی اعتماد سلب بشه برگردوندنش زمان بره الآن شما اگر هفته بعد کلا منفی باشه چکار میکنی ؟
من به شخصه اگر هفته بعد همینطور باشه (که بعید میدونم باید یه اتفاقی بی افته) تو اولین مثبت کل سهمامو چه تو ضرر چه تو سود نقد میکنم به این دلیل که برای سرمایم زحمت کشیدم و بادآورده نبوده و از قدیم میگن هرجایی ضرر که برگردی منفعته با اینحال بنده 80 درصد امکان میدم تو هفته بعد شرایط تغییر میکنه و بهتر بشه
بعد شما نگاه کنید یکی 20 میلیون تو بورس داره و مثلا روزی 200 هزار تومن ضرر میده یکی 500 میلیون گذاشته رو داره روزی 15 میلیون تومن ضرر میده اونیکه سرمایه کمی آورده دغدغه کمتری داره نسبت به کسی که سرمایه بیشتری گذاشته (منظور از سرمایه, سرمایه مازاده نه خونه و ماشین و ...)

ایشالله که خیره
دوست عزیز الان رو نگاه نکنید !بهتون قول میدم 90 درصد اونایی که الان تو صف فروشند اگه بینند سهمشون صف فروشش ریخت همه اردراشون رو بر میدارند-اینو بهت قول میدم---کافیه سهمشون 3 روز پیاپی صف خرید بشه دیگه کسی فروشنده نمیمونه--ایرانی جماعت حزب باده و همیشه گله ای حرکت میکنه و نکته اینکه هیچ بازاری در ایران به اندازه ی بازار بورس سود دهی نداره اینو دیگه بچه 2 ساله هم میدونه

Last edited:

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235

ایشالله که خیره
و مطمئن هستید بعد از یه هفته سبز بودن بازار دوباره خرید نمیکنین ؟
اینجاست که بعد از یه هفته سبز شدن بازار حقوقی سهم 700 تومنی ذوب رو دوباره به ما 900 میفروشه !

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
بله اما خیلی ها میخواستن کنترل سهامشون دست خودشون باشه نه شرکت های استانی واسه همین کد بورسی گرفتن.

کنترل اگر منظورتون " پرتفو " هست، که اشتباه هست. برای فروش شما تو کارگزاری ثبت نام میکنید هر موقع دوست داشتید هر سهمی رو که خواستید میتونید بفروشید بدون داشتن کد بورسی.

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893

ایشالله که خیره
با توجه به اینکه -5 امروز همون +5 فرداست و اینکه حمایت 1800 هم شکسته شد
یک سری سهم ا رو با توجه به حد ضررشون دادم رفت

فعلا جنگ جناح اصلاح طلب‌ها و اصول‌گراهاست داخل بورس
حق مسلم اصول گراها نمی‌خوان هر گندکاری این دولت رو در دوره بعدی به دوش بکشن

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
ناظر مجلس در شورای بورس: مردم هیجانی رفتار نکنند/خبرهایی در راه است حسن علیزاده ناظر مجلس در شورای بورس: برای رسیدگی به وضعیت بازار، یکشنبه جلسه فوق العاده شورای بورس برگزار می شود ما مخالف دو زمانه شدن تایم معاملات هستیم، احتمال دارد این رویه تغییر کند مردم در بورس هیجانی رفتار نکنند خبرهایی در راه است...

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
ضمن عذرخواهی از مدیر محترمی که زحمت کشید پست منو پاک کرد ،با احترام به اینکه دوست دارید بحث ها کاملا خشک و در چارچوب پیش بره و من این توانایی را ندارم ،بنده دیگه در این تاپیک فعالیت نخواهم کرد
از همه دوستانی که با هم بحث کردیم و کمک به افزایش آگاهی من کردند تشکر میکنم ،همچنین اگر دلخوری هست بدانید‌ که تعمدی نبودی و امیدوارم ببخشید

شاد باشید و سربلند ،به امید روزهای پرسود برای همه

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
ناظر مجلس در شورای بورس: مردم هیجانی رفتار نکنند/خبرهایی در راه است حسن علیزاده ناظر مجلس در شورای بورس: برای رسیدگی به وضعیت بازار، یکشنبه جلسه فوق العاده شورای بورس برگزار می شود ما مخالف دو زمانه شدن تایم معاملات هستیم، احتمال دارد این رویه تغییر کند مردم در بورس هیجانی رفتار نکنند خبرهایی در راه است...
۲ زمانه شدن هیچ ربطی به ریزش بورس نداشت

بالا