• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
نقدینگی از بورس خارج نشده است.

️ هر چند در روزهای اخیر شاهد فروش‌های قابل توجهی توسط حقیقی‌ها و حقوقی‌ها بوده‌ایم (می‌توان گفت فروش مردادی)؛ اما گزارشات کارگزاران می‌گوید، این پول از بازار بورس خارج نشده و در قالب اوراق، شبه‌نقد است و مترصد اولین فرصت برای جمع کردن صف‌های فروش هستند.

️ در واقع این پول به دنبال قیمت‌های جذاب است اما در صورتیکه اولین جرقه در بازار جهت جمع کردن صف‌های فروش زده شود، منتظر نمانده و اقدام به خرید سنگین می‌زند
منبع : tsepress

md70

Registered User
لایک‌ها
2,570
وضعیت خیلی از سهما توی یک ماه اخیر :D :
pp.png

واقعا اگه قرار باشه همینطوری که توی paint کشیدم! ادامه پیدا کنه و طاقت ضرر بیشترم ندارید به نظرم هر مثبتی فرصتی برای خروجه.
اگرم ریسک پذیر هستید و به اصل پولتون نیاز ندارید (که قاعدتا باید اینطور باشه) خب بذارید بمونه و به قول دوستان انگار دادید ملک خریدید، بالاخره یه روزی جبران میکنه.
من بابام سال 84 رفت روی قله بورس یه سهمی خرید (حساب کنید اون زمانا معامله بورس چقدر تخیلی بوده!!) که همون سال پولی که داد رسما نصف شد! ولی دیگه کاری بهش نداشتیم تا خرداد همین امسال که فروختیم و تقریبا میتونم بگم 12 برابر شده بود، نمیشه گفت سود کرد ولی خب حداقلش دیگه ارزش پولش حفظ شد و اینم در نظر بگیرید که اگه روی قله نخریده بود قطعا سود به مراتب بهتری میکرد.

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
شنیده ها حاکی از آن است که شنبه و یکشنبه تزریق نقدینگی جهت کنترل بازار انجام خواهد شد

حال جدای از این مسئله، آیا مردم عزیز سهامداران خرد می‌خواهند که سهام خود را در کف قیمتی در صف های فروش تحویل دولت دهند تا دوباره آنرا چند روز بعد درسقف قیمتی تحویلشان دهد؟
بیشتر سهام با افت بالای سی درصد مواجه شده اند حتی سهام بالای 40 درصد افت هم وجود دارد.

پس دیگر الان موقع فروش و قرار گرفتن در صف فروش ها نیست هرچند قبل از این منفی های پی درپی اگر دانش و تجربه بود همانند بزرگان میشد نقد کرد و تماشاگر شد، حال با این افت قیمتی یک یا دومنفی دیگر تفاوتی نخواهد داشت و باید منتظر ماند تا این افت جبران شود و سرمایه از بین نرود.
این بازار همیشه بوده و خواهد ماند و افت و خیز های زیادی دارد.
پس بهتر است بجای از دست دادن سرمایه از آن تجربه کسب کرد.

به خرید حقوقی ها در دقایق پایانی بازار صبح و عصر توجه کنید.

انتشار حداکثری جهت جلوگیری از بین رفتن سرمایه سهامداران خرد و سود دولتی ها

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
این جو و هیجاناتش از بین بره به شرطیکه نتیجه اش این بشه که بورس منطقی بشه خوبه
اون موقع تحلیل جواب میده و دیگه این وسط اون کرموی حقوقی و صحبتهای از رو باد معده دست اندر کاران و .. . تاثیری نخواهند داشت . . .
بقیه هم بورس رو چیز دیگه میدیدن همون تو صف خرید دلار به هم جفت پا بندازن، ساعت 4 پاشن برن صف سکه یا برن پرایت ! بخرن و بفروشن

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283

arvin40

Registered User
لایک‌ها
236
کنترل اگر منظورتون " پرتفو " هست، که اشتباه هست. برای فروش شما تو کارگزاری ثبت نام میکنید هر موقع دوست داشتید هر سهمی رو که خواستید میتونید بفروشید بدون داشتن کد بورسی.
برای ثبت نام کارگزاری مگه نباید اول احراز هویت سجامی بشید؟ خب وقتی احراز هویت بشید کد بورسی هم میده بهتون سجام

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
هر موقع پراید 90 تومنی شد 10 تومن اون موقع بورس هم میره اصلاح عمیق یا ریزش!اپارتمانی که پارسال 200 تومن بود الان شده 800 تومن اونوقت شماها از ریزش بازار بورس صحبت میکنید؟چه حبابی چه کشکی--الان قیمت همه چی حبابه حتی اون گوجه فرنگی که میخوریم!!!تا تورم هست بازار بورس همینجور به شدت صعودی خواهد بود-به نظر من امسال سهم های زیادی بالای 500 تا 700درصد بازدهی سالانه خواهند داشت به خاطر تورم البته

:oops:
برادر من کی از ریزش گفتم !؟ کی از حباب گفتم !؟ اتفاقا من جز اونایی هستم که میگم بورس به زودی دوباره بالا میره ، حتی پست چند صفحه قبلم در جواب کاربر s.david.s گفتم که بورس به زودی برمیگرده و تا اخر سال شاخص به عدد های بزرگی میرسه ، خود شما هم لایکش کردی ! حالا عجیبه همچین حرفی میزنی !

5 میلیون و 500 هزار نفر بیشتر تو بورس نیستن
از عرضه اولیه میشه فهمید

15 میلیون کد بورسی داریم ( البته این آمار تا اخر خرداد هست الان بیشترم شده )

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
برادر من کی از ریزش گفتم !؟ کی از حباب گفتم !؟ اتفاقا من جز اونایی هستم که میگم بورس به زودی دوباره بالا میره ، حتی پست چند صفحه قبلم در جواب کاربر s.david.s گفتم که بورس به زودی برمیگرده و تا اخر سال شاخص به عدد های بزرگی میرسه ، خود شما هم لایکش کردی ! حالا عجیبه همچین حرفی میزنی !

من در تایید فرمایشات شما گفتم;)

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
سلام
من شپنا رو رو قله خریدم
الان میانگینم ۴۹۰۰ هست شپنا
به نظر شما میانگین کم کنم یا فعلا خطریه ؟
اخه حمایت ۳۸۰۰ ش شکسته
ممکنه تا ۲۹۰۰ بیاد پایین که خط حمایت بعدیشه

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
سلام
من شپنا رو رو قله خریدم
الان میانگینم ۴۹۰۰ هست شپنا
به نظر شما میانگین کم کنم یا فعلا خطریه ؟
اخه حمایت ۳۸۰۰ ش شکسته
ممکنه تا ۲۹۰۰ بیاد پایین که خط حمایت بعدیشه

من باشم تا 5 شهریور هیچ کاری نمیکنم نه میفروشم و نه میخرم.

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
دو نمادی که بیشتر اوقات تو پرتفوی من منفی بودن امروز مثبت بودن :rolleyes:

من باشم تا 5 شهریور هیچ کاری نمیکنم نه میفروشم و نه میخرم.
مگه الان نیستی؟ :دی

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
دوستان اشتباه نکنید همه قبول دارند که اصلاح ذات بازاره و مطمئنا بازار برمیگرده کسی نمیگه همینطوری میره پایین بعد کلا آف میشه !
مهم سیاست و قواعد و قوانین بازاره که هیچکدومش اجرا نمیشه
مگه نوسان 20 و 50 درصد برای بالا و پایین اومدن سهم نیست مگه ناظر نباید سهمو ببنده ؟ چرا نبست خیلی از سهمارو ؟ چرا در این مورد صدای کسی درنمیاد ؟
اگر قراره رو 20 درصد مثبت سهم بسته بشه باید رو 20 درصد منفی هم بسته بشه یعنی روزی که شستا با افشای الف باز شد و 20 درصد منفی خورد باید همون روز بسته میشد که نشد
حالا اگر بعضی ها خبر رانتی داشتن یا شانسی قبل از اصلاح نقد شدن که هنر نیست کسی مگه میدونست اصلاح چقدر طول میکشه
ضمن اینکه چرا گذاشتن بعضی از سهما شارپی بره بالا که اینطور آتیش بزنن به مال همه ؟ اونیکه شارپ سود گرفته و اونیکه همون موقع یه روز درمیون سهمش مثبت میشده باید به آتیش بی درایتی مسئولین بسوزه ؟ خیر این عدالت نیست نباید بزارن بازار یه کله بره بالا که الآن یه جوری اصلاح کنن که شیر از تو استخون دربیاد

با اینحال باید خودمون رو جای همه بزاریم الان منی که دارم اینقدر میگم نباید بازار غیرمنطقی باشه تا 3-4 تا منفی دیگه تازه سرمایم سربه سر میشه و بعدش میرم تو ضرر (تو 4 ماه فعالیت) اما قرار نیست از کسی که الآن 50 درصد اصل سرمایش تو ضرر هست دفاع نشه
قانون ما ایراد داره و دستوریه حالا هی شما بگو اینا میگذره بازار راه می افته و ... همه ما اینارو میدونیم مهم اینه که به وقتش بره اصلاح به وقتش راه بی افته به وقتش حقوقی حمایت کنه و ....
برادر عزیز جان بوگل هم اگر میفرمایند با تصور 20 درصد کسی نباید تو بازار باشه مال کشور خودشه که طبق قانون میره جلو و هسته هم مشکل باسش درست نمیکنن ایشون اگر ایران باشه یه بار سفارش بزاره 3 ساعت بعد ثبت بشه و صف تغییر کنه کلا سرمایشو برمیداره میره !!

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893

50 میلیون کد بورسی داریم!
اما فعال ها رو با عرضه اولیه میشه فهمید

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
اقا اینجوری نگید
بازار نوسانی شده
انتخابات امریکا در پیشه
تغیر ریاست جمهوری خودمون
حجم نقدینگی افراد نا اگاه
اینا خودش مشکلات اعتماد تو بازار سرمایه رو کمرنگ میکنه

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
اقا اینجوری نگید
بازار نوسانی شده
انتخابات امریکا در پیشه
تغیر ریاست جمهوری خودمون
حجم نقدینگی افراد نا اگاه
اینا خودش مشکلات اعتماد تو بازار سرمایه رو کمرنگ میکنه
بله تا برج سه سال دیگه هزارتا داستان داریم که بهونه باشه باسه آقایون !
خیلی ملت خوش خیالی هستیم به قول مدیری خداروشکررررررررررر

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,865
این وپارس هر روز بهم 5 درصد میداد امروز نمیدونم چه مرگش شد :(

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
این وپارس هر روز بهم 5 درصد میداد امروز نمیدونم چه مرگش شد :(
هیچ تحلیل منطقی الان پشت بازار نیس. فولادی که روز قبلش صف خرید شده بود .چرا یه روزه با وجود خبرای خوب دوباره صف فروش شد؟ منطق خاصی نداره

بالا