• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
دوستان نترسید دیگه ععع
crazy.gif

اینا همشون تموم میشن حالا واس اینکه یکم آموزشیش بکنیم فضا رو
duck.gif

این تصویر اولین معامله من روی نماد " شپدیس " هستش
اشتباهات رو ببینید :
1 - خرید هام رو مثلا پلکانی انجام دادم خیر سرم ! ولی فاصله رو ببینید ! صرفا 3 پله خرید کردم ولی فاصله زمانی و قیمتیشون رو ببینید !!! توی 2 روز کلا
crazy.gif

پس وقتی میگم پله ها رو آروم آروم بخرین به خاطر اینه ! پله ها باید پله باشن ، پله اگه پله نباشه پله نیست
154fs232528.gif

میانگین کم کردن باید روی سهم غیر حبابی و با فواصل منطقی باشه که قشنگ میانگین رو کم بکنه

2 - فروش ها رو ببینید ! البته اون تاریخ یه DPS هم گرفته بودم ولی ضررم حدودا 25 درصد اینطورا بود . یعنی سهم رو خریدم ، 25 درصد ضرر کردم ، DPS هم چند وقت بعدش گرفتم
154fs232528.gif

اما واقعیت قضیه چیه ؟ من کلا 79،869،431 ریال خرید کرده بودم سال 92 اگه همون رو نگهداشته بودم الان با توجه به قیمت فعلی سهم که تازه کلی هم اصلاح کرده چقدر داشتم ؟؟؟ درسته ! حدودا 150 میلیون تومن ! اونم فقط از یه کوچولو سهمی که اون موقع خریدم ! ( افزایش سرمایه ها و DPS ها رو حساب کردم )
یعنی من دقیقا تو قله خریده بودم !!!! قلهههههه هاااا !!!! ولی بازم پولم تقریبا 18 برابر میشد از 92 تا 99 یعنی کمتر از 7 سال ...
اونم فقط از یکم سهم از سبدم که اون موقع ها شاید 5% سبدمم نمیشد
154fs232528.gif

کاری نداریم که کم کم یادگرفتم داستان چیه و باید چیکار بکنم و همروووو مالیییدم

ولی اگه همون سهم ها رو هم اصلا باهاش کاری نمیکردم و درگیر نوسانگیری های الکی نمیشدم حداقل استرس و ناراحتی اون موقع رو نداشتم
کاملا مستند با عدد و رقم دارم صحبت میکنم
pt.JPG

حالا در مورد شپدیسِ بی فانوس بگم برااااتوووون :

سال مالیش 31 شیشیه
298.gif

الان 5626 مقدار EPS روی تابلوشه که مال قدیماس ! که با اون P/E معادل 17.5 داره ! آما باید یکم باااازش بکنیم
well.gif

صورت 9 ماهشو از کدال میبینیم
301.gif

خوووووب ایناهااا حدودا 35 درصد سود ناخالصش رشد داشته خیلی ساده ولی شاید غیر دقیق فرض فوکولیم که سال بعد هم 35% رشد بکنه تازه با این فرض که قیمت ها نجومی بالا نره و تقریبا دلار همینی که هست بمونه
pray.gif

pt1.JPG
حال از همین صورت 9 ماهه EPS هر سهمش رو در میاریم :

PT2.JPG

خووووب 5147 تا ساخته ! توی 9 ماه ! EPS تابلو چند بود 5626 ! اگه خیلی ساده فرض کنیم 5147 تقسیم بر 3 ضرب در 4 به عدد 6862 میرسیم !
یعنی احتمالا تا آخر سال مالیش که 31 شهریور امسال میشه 6862 تا میسازه
اگه شرکت بخواد EPS سال بعدش رو تو بدترین حالت بزنه و ما بخوایم رشد پارسال رو به امسال انتقال بدیم یعنی 35% از EPS محقق شده امسال برای سال بعد خواهد بود یعنی EPS تخمینی تابلو برای سال بعد چنده ؟ 6862 ضرب در 1.35 چند میشه ؟ 9264 ریال برای EPS تخمینی تابلو برای سال مالی بعد
s0426.gif

پس اگه ماه آذر یا دی به سوی مجمع بشتابه اون موقع EPS ای معادل 9264 داره
شرکت با ارزش ، سود ده ، با ثبات و بقیه داستاناشم اوکیه . ضریب P/E مناسب این سهم حدودا 7.5 باید باشه . 7.5 ضرب در EPS تخمینی ما معادل 69،480 ریال میشه . این قیمت کاملا با ارزش و عشقه و P/E هم معادله 7.5 میشه !
الان چنده ؟

آآآقوووو این شرکت پایانیش 98240 هستش ، چقدر فاصله داره ؟ 29%
صفه فروشه
wagh.gif

تا الان هم اصلاح خورده
شنبه باز بشه ، تا چقدر میتونه بیاد پایین ؟ 93328 ریال ( کفه شنبشه ! )
تو بازار انداختن که تا 2 شنبه بر میگرده ! چراشو نمیدونم ولی ما هم از این استفاده فوکولیم !
goodsigh.gif

اگه فرض کنیم یکشنبه هم یه منفی 5 دیگه بخوره ، قیمت 88،662 ریال میشه یعنی چقدر فاصله داره ؟ 20% !
پس به راحتی 20% دیگه حباب تو دل خودش داره ! حالا بریم روی نموداره نانازش
تحلیل واس قبله ولی الان اسکرین گرفتم :
1399-05-29.png

اول به الگویی که اون بالا زده دقت بکنید !!!
130276-7wfweqh.gif

خوب ناحیه قرمز رو رد کرده
به زرد هم رسیده !
به راحتی به ناحیه سبز هم میرسه !!!! ولی بنفش چی ؟ به هیچ وجه ! معنی مرز بالای ناحیه بنفش با پایینش چیه ؟
برو سمت اردیبهشت و خرداد امسال ! ع همون موقع ها که بازار اصلاح زد ! از 60503 رد نشده
s0421.gif
جالب شد ! با 60503 و EPS ای که دی یا آذر میده به P/E معادل 6.5 میرسیم !
قشنگه ....
s0428.gif

تکنیکالی اونجا حمایت کرده بازم میکنه اما زمانی که قیمت به 60500 برسه ! حجم هایی که توی ناحیه های خاکستری توی فروردین خورده نشون یه شوک به بازار وارد کرده که کانال فیروزه ای رو بشکونه ! به کانال آبی کمرنگ
یه پولبک قشنگ خورده و دوباره حجم های بالا
به ناحیه خاکستری اردیبهشت رسیده حمایت های شدیدی توی 2 تا کندل سبز کشیده شده و قبل از اون دوتا کندل هم کندل های جالبی زده
scratchchin.gif

پس دیگه 60500 یه قیمته که از سمت خدا ثابت شدست

60500 رو بهش 15% اضافه میکنیم از 69575 که قبلا هم با نسبت P/E ارزشش رو 69،480 حساب کرده بودیم میخونه . اوکی تا اینجا به این نتیجه رسیدیم که پله آخر خرید بنده میتونه روی حدودا 70،000 ریال باشه
saupload_wink.png

حالا میرم ببینم از کجا شروع بکنم به جمع کردن ؟ به محض ورود به ناحیه زرد تا زمانی که کف ناحیه زرد رو لمس میکنه یا به قول خارجی ها تاچ فوکوله
wagh.gif

درصورت کیشمیشی شدن اوضاع نمیفروشم ! چون شرکت بدون حبابه و زیر ارزش واقعیشه و از طرفی از کف کانال آبی رنگ که خودش هم صعودیه خارج نمیشه
302.gif

دیدم از لحظه خرید اینه که تا دی اصلا نگاهش هم نمیکنم !!!!! مجمع بره بعد بیاد از اونجا به بعد بازم نیگاش نمیکنم ! شرکت خوبو مگه نیگا میکنن .
شرکت خوب حرمت داره نه لذت
veiledsmile.gif

حالا تو این کلاس ملاسا میان کلی پول میگیرن اندیکاتور فقط نشوووون میدن ! آخ حرصصصصمممم میییگییرههههه
4076.gif

مجدد توصیه به خرید ، فروش یا نگهداری نیست و چون تحلیل شخصی بنده هستش روی سهمی که قصد اضافه کردن دارم ، اینجا هم نشون میدم شاید به درد کسی بخوره
roz.gif

Last edited:

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
هیچ تحلیل منطقی الان پشت بازار نیس. فولادی که روز قبلش صف خرید شده بود .چرا یه روزه با وجود خبرای خوب دوباره صف فروش شد؟ منطق خاصی نداره
داداش یه تحلیل کرده بودم در مورد فولاد و فقط خروجی هاش رو گفتم و همون موقع ها گفتم زمان اصلاحشه
37.gif

رو تحلیل گفته بودم وقت اصلاحشه و گفته بودم یه 30 الی 40 درصدی میزنه . از قیمت قله اون موقع یه 5 یا حداکثر 10 درصدی افت کرده بود
متاسفانه کانال و پیج های تحلیلگرای دوزاری بازار رو این مدلی میکنه که مردم بیشتر ضرر بکنن
وقتی سازمان با تحلیل کردن و این چیزا مشکل داره قطعا یکسری سود جو میان تارگتای فضایی کوتاه مدت و میان مدتی میدن
37.gif

البته همون موقع هم گفتم چون بازار رو بهم ریختن ار حالت طبیعیش خارج شده و ممکنه بالا بره و با قطعیت نمیشد در مورد این بازار صحبت کرد ولی تحلیلش میگفت 30 الی 40 درصد اصلاح داره
الان که بازار منفی میخوره میشه با قطعیت بیشتری صحبت کرد و وقتی قیمت ها درست شدن قطعیت تحلیل ها بیشتر میشه ...

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
50 میلیون کد بورسی داریم!
اما فعال ها رو با عرضه اولیه میشه فهمید
اونی که شما میگی میشه تعداد کسایی که سهام عدالت دارند ! ولی اینی که من گفتم تعداد کسایی بود که کد بورسی دارند
در ضمن عرضه اولیه ملاک خوبی برای فهمیدن تعداد کد ها نیست ، بعضی قدیمی های بازار و اونایی که سرمایه های بالا دارند اصلا تو عرضه اولیه ها شرکت نمیکنند

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
دوستان کسی سود مجمع شگویا از طریق سجام واریز شد به حسابش؟
قرار بوده فکر میکنم از تیرماه واریز بشه ولی برای من واریز نشد.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
تو کدال خودت بررسی کن
دوستان کسی سود مجمع شگویا از طریق سجام واریز شد به حسابش؟
قرار بوده فکر میکنم از تیرماه واریز بشه ولی برای من واریز نشد.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
تو کدال خودت بررسی کن

تو کدال نوشته که برای حقیقی ها که سجام دارن واریز میشه (و اونهایی که سجام ندارن از 15 تیرماه برن بانک تجارت)، خواستم مطمئن بشم برای کسی واریز شده.

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
تغییر مجدد ساعات معاملات که طی این تغییر زمان معاملات به شرح زیر کاهش پیدا کرد:

1. جلسه معاملاتی اول: از ساعت 8:30 الی 11:15 ( پیش گشایش 8:30 الی 8:45 )

2. جلسه معاملاتی دوم: از ساعت 11:45 الی 13:45 ( پیش گشایش 11:30 الی 11:45 )

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
تغییر مجدد ساعات معاملات که طی این تغییر زمان معاملات به شرح زیر کاهش پیدا کرد:

1. جلسه معاملاتی اول: از ساعت 8:30 الی 11:15 ( پیش گشایش 8:30 الی 8:45 )

2. جلسه معاملاتی دوم: از ساعت 11:45 الی 13:45 ( پیش گشایش 11:30 الی 11:45 )

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

فکر کنم که دیدن تو این چندروز تمام کارکنان ادارات دولتی و خصوصی تا ساعت 3 بعدازظهر عملا مشغوله بورس هستن و همون چند دقیقه کار مفید هم دیگه نمی کنن. الان یه جور برنامه ریزی کردن که حداقل یکم وقت باشه به کارای سرکارشون برسن خصوصااااا کارمندهای بخش دولتی

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
دوستان نترسید دیگه ععع
crazy.gif

duck.gif

اشتباهات رو ببینید :
1 - خرید هام رو مثلا پلکانی انجام دادم خیر سرم ! ولی فاصله رو ببینید ! صرفا 3 پله خرید کردم ولی فاصله زمانی و قیمتیشون رو ببینید !!! توی 2 روز کلا
crazy.gif

پس وقتی میگم پله ها رو آروم آروم بخرین به خاطر اینه ! پله ها باید پله باشن ، پله اگه پله نباشه پله نیست
154fs232528.gif

میانگین کم کردن باید روی سهم غیر حبابی و با فواصل منطقی باشه که قشنگ میانگین رو کم بکنه

2 - فروش ها رو ببینید ! البته اون تاریخ یه DPS هم گرفته بودم ولی ضررم حدودا 25 درصد اینطورا بود . یعنی سهم رو خریدم ، 25 درصد ضرر کردم ، DPS هم چند وقت بعدش گرفتم
154fs232528.gif

اما واقعیت قضیه چیه ؟ من کلا 79،869،431 ریال خرید کرده بودم سال 92 اگه همون رو نگهداشته بودم الان با توجه به قیمت فعلی سهم که تازه کلی هم اصلاح کرده چقدر داشتم ؟؟؟ درسته ! حدودا 150 میلیون تومن ! اونم فقط از یه کوچولو سهمی که اون موقع خریدم ! ( افزایش سرمایه ها و DPS ها رو حساب کردم )
یعنی من دقیقا تو قله خریده بودم !!!! قلهههههه هاااا !!!! ولی بازم پولم تقریبا 18 برابر میشد از 92 تا 99 یعنی کمتر از 7 سال ...
154fs232528.gif

ولی اگه همون سهم ها رو هم اصلا باهاش کاری نمیکردم و درگیر نوسانگیری های الکی نمیشدم حداقل استرس و ناراحتی اون موقع رو نداشتم
مشاهده پیوست 1193965

سال مالیش 31 شیشیه
298.gif

الان 5626 مقدار EPS روی تابلوشه که مال قدیماس ! که با اون P/E معادل 17.5 داره ! آما باید یکم باااازش بکنیم
well.gif

301.gif

خوووووب ایناهااا حدودا 35 درصد سود ناخالصش رشد داشته خیلی ساده ولی شاید غیر دقیق فرض فوکولیم که سال بعد هم 35% رشد بکنه تازه با این فرض که قیمت ها نجومی بالا نره و تقریبا دلار همینی که هست بمونه
pray.gif

مشاهده پیوست 1193967

مشاهده پیوست 1193968

خووووب 5147 تا ساخته ! توی 9 ماه ! EPS تابلو چند بود 5626 ! اگه خیلی ساده فرض کنیم 5147 تقسیم بر 3 ضرب در 4 به عدد 6862 میرسیم !
اگه شرکت بخواد EPS سال بعدش رو تو بدترین حالت بزنه و ما بخوایم رشد پارسال رو به امسال انتقال بدیم یعنی 35% از EPS محقق شده امسال برای سال بعد خواهد بود یعنی EPS تخمینی تابلو برای سال بعد چنده ؟ 6862 ضرب در 1.35 چند میشه ؟ 9264 ریال برای EPS تخمینی تابلو برای سال مالی بعد
s0426.gif

شرکت با ارزش ، سود ده ، با ثبات و بقیه داستاناشم اوکیه . ضریب P/E مناسب این سهم حدودا 7.5 باید باشه . 7.5 ضرب در EPS تخمینی ما معادل 69،480 ریال میشه . این قیمت کاملا با ارزش و عشقه و P/E هم معادله 7.5 میشه !
الان چنده ؟

صفه فروشه
wagh.gif

تا الان هم اصلاح خورده
تو بازار انداختن که تا 2 شنبه بر میگرده ! چراشو نمیدونم ولی ما هم از این استفاده فوکولیم !
goodsigh.gif

اگه فرض کنیم یکشنبه هم یه منفی 5 دیگه بخوره ، قیمت 88،662 ریال میشه یعنی چقدر فاصله داره ؟ 20% !
مشاهده پیوست 1193970

130276-7wfweqh.gif

به زرد هم رسیده !
به راحتی به ناحیه سبز هم میرسه !!!! ولی بنفش چی ؟ به هیچ وجه ! معنی مرز بالای ناحیه بنفش با پایینش چیه ؟
برو سمت اردیبهشت و خرداد امسال ! ع همون موقع ها که بازار اصلاح زد ! از 60503 رد نشده
s0421.gif
قشنگه ....
s0428.gif

تکنیکالی اونجا حمایت کرده بازم میکنه اما زمانی که قیمت به 60500 برسه ! حجم هایی که توی ناحیه های خاکستری توی فروردین خورده نشون یه شوک به بازار وارد کرده که کانال فیروزه ای رو بشکونه ! به کانال آبی کمرنگ
به ناحیه خاکستری اردیبهشت رسیده حمایت های شدیدی توی 2 تا کندل سبز کشیده شده و قبل از اون دوتا کندل هم کندل های جالبی زده
scratchchin.gif

60500 رو بهش 15% اضافه میکنیم از 69575 که قبلا هم با نسبت P/E ارزشش رو 69،480 حساب کرده بودیم میخونه . اوکی تا اینجا به این نتیجه رسیدیم که پله آخر خرید بنده میتونه روی حدودا 70،000 ریال باشه
saupload_wink.png

حالا میرم ببینم از کجا شروع بکنم به جمع کردن ؟ به محض ورود به ناحیه زرد تا زمانی که کف ناحیه زرد رو لمس میکنه یا به قول خارجی ها تاچ فوکوله
wagh.gif

درصورت کیشمیشی شدن اوضاع نمیفروشم ! چون شرکت بدون حبابه و زیر ارزش واقعیشه و از طرفی از کف کانال آبی رنگ که خودش هم صعودیه خارج نمیشه
302.gif

دیدم از لحظه خرید اینه که تا دی اصلا نگاهش هم نمیکنم !!!!! مجمع بره بعد بیاد از اونجا به بعد بازم نیگاش نمیکنم ! شرکت خوبو مگه نیگا میکنن .
veiledsmile.gif

حالا تو این کلاس ملاسا میان کلی پول میگیرن اندیکاتور فقط نشوووون میدن ! آخ حرصصصصمممم میییگییرههههه
4076.gif

مجدد توصیه به خرید ، فروش یا نگهداری نیست و چون تحلیل شخصی بنده هستش روی سهمی که قصد اضافه کردن دارم ، اینجا هم نشون میدم شاید به درد کسی بخوره
roz.gif

کدوم صورت های مالی که تو کدال میاد باعت به روز شدن eps تو سایت tsetmc میشه ؟ یعنی منظورم اینه صورت های مالی چند ماهش ؟
چون چند وقت پیش یه سهمو نگاه میکردم تا صورت های مالی 9 ماهش اومد eps تو سایت tsetmc هم به روز شد ! مگه فقط 12 ماهه ها باعث به روز شدن تو سایت tsetmc نمیشه ؟

Last edited:

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
الان داشتم نگاه میکردم شاخص امروز دقیقا افتاده رو خط وسطی چنگال اندروز.
دو شنبه روز مهمی میشه بنظرم.با این کندلی که زده لاقل دوروز دیگه منفی داریم
چون این دوره رشد شارپی داشتیم خب تا حدودی هم طبیعی بود که اصلاح طولانی تر بشه اگر میرفت بالاتر و اونموقع میخواست اصلاح کنه خیلی بد میشد.
از هر لحاظ حساب کنیم اصلاح دیگه تمومه یعنی دیگه جایی برای اصلاح نیست !
بدبختی اینجاس به هر روشی تحلیل میکنی به یه چیز دیگه ای میرسی نتایج یکسان نیس.
مووینگ اوریج میکشی میبینی خط میانگین معتبر که از سال 97 شکسته نشده بود الان شکسته !خب اون اصلاح سه ماه طول کشید.اینجوری باشه تا ابان همین بساطه.
از اونور فیبو های 2009 و 2011 و 2016 افتاده رو هم.
از اینور هفته دولت در پیشه اینا بالاخره بخاطر خودشونم شده یه حرکتی میزنن،این بازار با یه بشکن حقوقی برمیگرده به طرفه العینی میتونن چنان صف های فروش رو شخم بزنن صف خرید سنگین تشکیل بدن که فروشنده ها دو دستی بکوبن تو سر خودشون.
هفته ی دیگه همه چی معلوم میشه بالاخره.

amirmail

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
637
از لحاظ قانونی :دی وبملت بهترین سهم بانکی باید باشه و در اولویت خرید به نظرم.... یکی از مسئولینش گفته بود بازار که خوب باشه بازش میکنیم :دی حالا نمیدونم مگه دست اوناست بگن کی باز شه کی نشه...

سهام جایزه رو تا 2 ماه نمیشه فروخت درسته؟
در افزایش سرمایه بالای 200درصد سهام جایزه از روز اول قابل فروش هست
من وبملت رو از 7960ریال اسفندماه دارم

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
فوری مهم ... به نقل از جناب آقای گودرزی معاونت بازار :
زمان بندی جدید ساعت جلسات معاملاتی احتمالا انجام نخواهد شد و از روز شنبه کلیه شرکت ها در یک جلسه معاملاتی معامله خواهند داشت .

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
کدوم صورت های مالی که تو کدال میاد باعت به روز شدن eps تو سایت tsetmc میشه ؟ یعنی منظورم اینه صورت های مالی چند ماهش ؟
چون چند وقت پیش یه سهمو نگاه میکردم تا صورت های مالی 9 ماهش اومد eps تو سایت tsetmc هم به روز شد ! مگه فقط 12 ماهه ها باعث به روز شدن تو سایت tsetmc نمیشه ؟
معمولا یکی دو ماه قبل از پایان سال مال میدن
بعضی وقتا هم نمیدن
اما باید با دادن صورت مالی 12 ماهه اصولا بگن . اکثرا وقتی مجمع میرن بعدش به روز میکنن
درستش اینه قبل از رفتن به مجمع و بروز شدن EPS ، محاسبات انجام بشه حالا به این شکل ساده یا به شکل اصلی و پیچیده که همه چی رو باید حساب کرد و قبل از اینکه بقیه بفهمن اقدام بکنید
البته توی شرکت های بزرگ این مورد صادقه که DPS مجمع رو عمدتا سریع میدن
شرکت های کوچیک قبل از مجمع فشار فروششون بالا میره چون DPS رو مععععمولا دیر میدن

شرکت های سرمایه گذاری هم بعد از مجمع معمولا یه افت میکنن . چون مبنای محسابه NAV با دقت بالا تر بر اساس صورت های 6 ماهه و 12 ماهه هستش

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
معمولا یکی دو ماه قبل از پایان سال مال میدن
بعضی وقتا هم نمیدن
اما باید با دادن صورت مالی 12 ماهه اصولا بگن . اکثرا وقتی مجمع میرن بعدش به روز میکنن

من باز متوجه نشدم
سوالم دقیقا اینه صورت های مالی 3 ماهه ، 6 ماهه ، و 9 ماهه که توی کدال میاد هم باعث میشه eps تو tsetmc آپدیت بشه یا نه فقط همون 12 ماهه باعث این تغییر میشه ؟

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
من باز متوجه نشدم
سوالم دقیقا اینه صورت های مالی 3 ماهه ، 6 ماهه ، و 9 ماهه که توی کدال میاد هم باعث میشه eps تو tsetmc آپدیت بشه یا نه فقط همون 12 ماهه باعث این تغییر میشه ؟
گفتم دیگه قبل از صورت مالی 12 ماهه ( از یکی دو ماه قبل ) باید بیاد . که در حقیقت EPS تخمینی سال مالی بعد هستش
بعدش هم ممکنه
آپدیت شدن تابلو ارتباطی به صورت مالی 12 ماهه نداره . میتونه قبل از 12 ماهه بروز بشه ( معمولا نمیکنن ) و یا بعد از اومدن 12 ماهه بروز بشه ( احتمالش بیشتره )
اکثرا هم بعد از اومدن صورت مالی 12 ماهه و حتی بعد از برگذاری مجمع عادی عمومی سالیانه بروز میشه

اصلا با صورت های 3 و 6 و 9 ماهه کاری نداریم از روی اونا خودمون میتونیم تشخیص بدیم چقدر از EPS تخمینی سال قبل که در حال حاضر روی تابلو هستش محقق شده

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
تمام تلاش مسئولين براي بازگشت بازار :)
مگه بده
هسته هنگ میکنه بازار کنترل میشه نه کسی میتونه بخره نه کسی میتونه بفروشه
mpr.gif

مسئولین به این خوبی داررریییمم
bav3_154fs759111.gif

بخدا سر از کارشون در نمیارم
duck.gif

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
دوستان نترسید دیگه ععع
crazy.gif

duck.gif

اشتباهات رو ببینید :
crazy.gif

154fs232528.gif

154fs232528.gif

154fs232528.gif

مشاهده پیوست 1193965

سال مالیش 31 شیشیه
298.gif

well.gif

301.gif

pray.gif

مشاهده پیوست 1193967

مشاهده پیوست 1193968

s0426.gif

الان چنده ؟

صفه فروشه
wagh.gif

تا الان هم اصلاح خورده
goodsigh.gif

مشاهده پیوست 1193970

130276-7wfweqh.gif

به زرد هم رسیده !
s0421.gif
قشنگه ....
s0428.gif

scratchchin.gif

saupload_wink.png

wagh.gif

302.gif

veiledsmile.gif

4076.gif

roz.gif
باز از اون پست های فوق العاده
داوود خان میگم اون p/e که در نظر گرفتید 7.5 بر چه مبنایی هست و برای بقیه صنعت ها رو چطور میشه فهمید که p/e مناسب اون صنعت چند هست؟ فقط بنیادی و سیستم پرایس اکشن را برای این تحلیل در نظر گرفتید یا از سیستم های اندیکاتور و... هم استفاده میکنید؟ اگر قیمت کف کانال زرد رو تاچ نکرد و برگشت بالا خرید نمی‌کنید اصلا! ؟

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
باز از اون پست های فوق العاده
داوود خان میگم اون p/e که در نظر گرفتید 7.5 بر چه مبنایی هست و برای بقیه صنعت ها رو چطور میشه فهمید که p/e مناسب اون صنعت چند هست؟ فقط بنیادی و سیستم پرایس اکشن را برای این تحلیل در نظر گرفتید یا از سیستم های اندیکاتور و... هم استفاده میکنید؟ اگر قیمت کف کانال زرد رو تاچ نکرد و برگشت بالا خرید نمی‌کنید اصلا! ؟
نسبت P/E رو با توجه به تجربه در نظر میگیرم . اگه بتونید سوابق P/E گذشته سهم رو هم در بیارید میشه
اصولا نسبت P/E رو برای بلند مدت و توی بازار آروم در نظر میگیرم که سهم حداکثر 35% مواقع زیر اون نسبت P/E رفته باشه . یعنی اگه سهم 2000 روز معامله میشده بیشتر از 700 روز زیر اون P/E نباشه و 70% مواقع بالای اون نسبت باشه
اینم در نظر داشته باش که زمانایی P/E زیر مقدار در نظر گرفته شده باشه ، الزاما به معنی کاهش قیمت سهم نیست مثلا ممکنه شرکت یهو با P/E معادل 7 مجمع رفته باشه و بعد از مجمع با بروز شدن EPS نسبت P/E به 4 برسه بعد آنی بعد از مجمع هم بالا باز میشه و هم چند روز صف خریده

برای تحلیل هم زیاد از اندیکاتورها استفاده نمیکنم . اندیکاتورها معمووولا دیرتر سیگنال رو میدن . حالا بازم بستگی داره :
1 - اگه سرمایه کم بخوام وارد بکنم یا پله های قبلی رو وارد شده باشم ، پله آخر رو میزارم با گرفتن سیگنال از اندیکاتور ها که تایید شروع روند باشه
2 - اگه سرمایه زیادی رو بخوام خارج بکنم و به سهم دیگه ای برم که کم پیش میاد این کار رو بکنم . مثلا از تلیسه به زفکا . این جابجایی ها رو تقریبا توی یکی دو ماه انجام دادم . از اونور میفروختم . از اینور میخریدم . در نتیجه اون مواقع اصلا اندیکاتور به کارم نمیاد و توی مسیر های نزولی و وقتی سهم منفی خوبی خورده باشه و به خصوص روی خطوط حمایتی فیبو وارد میشم که هم به سهم تا حدودی سیگنال بدم هم اینکه بقیه هم معمولا با فیبو کار میکنن

هیچ وقت هیچ چیزی به اندازه بنیادی خیال آدم رو راحت نمیکنه . واسه نوسانگیری روی سهم های حبابی اصلا کاری به بنیاد سهم ندارم و فقط و فقط تکنیکال و به ویژه نگاه میکنم تو اینستا و کانالا و گروه ها چی رو سیگنال کردن که اگه اونا هم کرده باشن در حقیقت بخشی از تبلیغات رو انجام دادن و یه مرحله جلو ترم !

در مورد سوال آخر که اگه کف کانال زرد رو تاچ نکرد !!!
خوب گفتم اندیکاتور دیر تر نشون میده ، درسته ؟
پس اگه از اندیکاتور ها سیگنال بگیرم و الببببته جو عمومی بازار مثبت باشه ورود میزنم به خصوص استراتژی ایچیموکو و EMA و SAR رو خیلی دوس دارم
اما اگه اینا سیگنال مثبت بدن ولییی جو عمومی بازار مثل الان منفی باشه ، احتمالا نزول به صعود میچربه و داستان فرق میکنه

یه اندیکاتور دیگه هست به اسم ADX این روند رو نشون میده یعنی اگه سیگنال ورود بگیرم ولی این اندیکاتور منفی باشه این اشاره رو میگیرم که روند صعودی قدرت نداره . از روی حجم و تابلو هم میشه فهمید چقدر احتمال داره به کف کانال زرد برسه

بالا