• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
کاشکی دوستان بی تعارف سهم هایی که ریسکی هستن و حیاب دارن رو اسم میبرن تا خدایی نکرده کسی تو دردسر خرید اینها نیفته . وزمین (بانک ایران زمین) بعد از چند روز فرصت خرید داده ولی خیلی ناجور رفته بالا میترسم به سقف رسیده باشه نظرتون برای خریدش چیه ؟

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
حد وسط ترین سناریو اینه 1 الی 2 ماه دیگه وضعیت درست میشه . خوشبینانه ترین هم اینه با عرضه دارا دوم درست میشه
اینی که من گفتم بدترین سناریوی ممکنه که بچه ها دلشون قرص بشه قرار نیست بازار نابود بشه یا سرمایشون از بین بره
بدترین سناریو در صورت انتهاب آقای بایدن ، عرضه شدن دارا دوم و تموم شدن تب و تابش یا حتی عدم عرضه دارا دوم ، کاهش قیمت دلار تا 15 الی 17 تومن
bav2.gif

دیگه از این بدتر جنگ احتمالی بین ایران و عربستانه که اون رو فقط در نظر نگرفتم
bav3_154fs759111.gif

باید بدونن که بدترین سناریو چیه که آرامش داشته باشن
اواخر 93 فکر نکنم هیچ وقت تکرار بشه تو تاریخ بورس ایران ....
یعنی میتونم بگم اون موقع طرف خونه خودش رو میتونست بفروشه و سهم هایی رو بخره که مثل یه تیکه طلا بی صاحاب افتاده بودن ...

ولی حتی بدترین سناریو هم منتهی به اون اتفاقات سال 92 93 نمیشه از این بابت تقریبا مطمئنم و دوستان هم باید از این بابت آرامش داشته باشن
بازم میگم هیچ امید و منطقی پشت سهم های حبابی و پر ریسک نیست ...

دونستن بدترین اتفاقات همیشه به آدم جرعت میده کارایی رو بکنه که در حالت عادی نمیکرده و برعکس اگه کسی ندونه تهش چیه به آدم ترسی رو میده که کارای اشتباه بکنه ...

من مثلا میگم فکا چقدر پایین تر میاد از اون اومد بچه ها نترسن
افق چقدر میاد
فولاد چقدر
x چقدر و Y چقدر
که اگه عددی از اون پایینتر رو دیدن نا امید نشن و نفروشن و ضررش رو فقط نزارن تو جیبشون و سودش رو بدن به یکی دیگه
302.gif
شما به نظرت هر کدوم از این سه تا سناریو چند درصد احتمال داره به وقوع بپیوندن ؟ اگه ممکنه کوتاه بگو
چون به نظر من اون سناریو بد بینانه شاید فقط 1 درصد احتمالش باشه ، حالا میخوام بدونم از نظر شما این سه تا سناریو هر کدوم چند درصد احتمالشونو میدی ؟

sajad1745

Registered User
لایک‌ها
328
عجیبه کسی بحثی از مکانیسم ماشه نمیکنه اینجا : ))
امیدمون به امروز بود که خب دوستان گفتن شاخص باید روی 1800 کف سازی میکرد که اصلا یه لحظه هم تاب نیورد و رفت تو کانال 1700 و حالا باید به شاخص 1600 سلام کنیم
حالا که راند اول گند زد میریم راند دوم به نظر پالایشیا وقتشه یه تکونی بدن
اگر اون هم تموم شد و رفت ما میمونیم و شنبه و خبرای بد احتمالی و صف های فروش میلیاردی

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
فقط آنلاین شدم بگم : بدبخت شدم
tooth.gif

ولی همچنان صبر پیشه میکنم و سهم هام عزیزم رو نمیفروشم
198.gif
باشد خداوند متعال رحمت ــــم کند
sarcastic.gif

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
دقیقا همون توضیحاتی که دادم و احتمالا تا تابستون یا مهر سال بعد یکم منفی بخوره و شاخص تا حدودای 1.5 بیاد و اون محدوده ها بازی بکنه
علت اینکه بازی میکنه هم اینه که یسری سهم های بزرگ حبابی ، در حال افت هستن و روی شاخص تاثیر منفی میزارن ولی در همون بازه زمانی یسری سهم ها آروم رشد میکنن ( رشد معقول نه اینکه رشد شارپی داشته باشن ) و شاخص رو یکم بالا میکشن ولی چون زور شرکت های بزرگ بیشتره شاخص یا درجا میزنه یا منفی میشه
این داستان ها حداکثر 1 سال ادامه داره هر رشد دیگه ای که اتفاق بیوفته وضعیت بازار رو خطرناک تر میکنه و سرمایه های بیشتری رو خارج میکنه ! بدترین سناریو ممکن
بهترین هم اینه که تا یکی دو ماه دیگه ادامه داره

شما فرض کن منفی که بشه بخری و دوباره مثبت بشه خوشحال بشی دوباره منفی بشه و توی ضرر بری ! یبار تحمل میکنی ... دوبار تحمل میکنی ولی وقتی که 4 یا 5 ماه این اتفاق بیوفته بیخیال میشی و سرمایت رو بیرون میکشی
حالا فرض کن شما 30 درصد تو ضرر بری ، 40 ، 50 ! دیگه نمیفروشی چون آب از سرت گذشته و پول خارج نمیشه:p
نگرانی خاصی هم نداره و فقط باید سهم خوب انتخاب بکنید الان تقریبا 35 درصد سبدم صندوق درآمد ثابته از دو ماه قبل گفتم یکم داشته باشید ریسک بازار بالاست داشتنشون منطقیه
مدیریت سبد خیلی مهمه
از طرف دیگه سهم های خوب که تا الان افت زیادی داشتن هم وضعیت بهتری دارن . یه سری سهم ها دوتا منفی 5 میخورن یدون مثبت 5 . یه سری سهم ها یدونه منفی5 میخورن یدون منفی 2 یدونه مثبت 5 !
اینکه سهم مدل دوم رو داشته باشید بهتره

و بازم مجدد میگم روی سهم های کم ریسک میانگین کم بکنید ( الان نه بازم صبر بکنید تو فرصت مناسب و پایین ترین قیمت ها ) و سهم های پر ریسک رو با رد کردن حد ضرر بفروشید

بازار الان رو ( البته تا 2 الی 3 ماه دیگه ) به چشم این ببینید یه مقدار جنس تو انبار دارید و الان بعضی از کاسب ها به مشکل خوردن و جنس رو دارن زیر قیمت رد میکنن ! شما هم داری ولی بازم اگه پول داشته باشی با آرامش خریدت رو بیشتر میکنی

قیمت های الان توی یکسری سهم ها اصلا معنی نداره و خیلی بالاست
برای یکسری سهم ها 20 الی 30 درصد دیگه تا ارزش واقعیشون فاصله داره ( همونجا ها میشه یکم خرید )
یسری سهم ها هم روی ارزش واقعیشون معامله میشن ( همین الانش ! )
از یه جایی به بعد هم چون روند کلی نزولیه میشه زیر ارزش واقعی خرید کرد ! ( اصل خرید اینجا باشه )

بازار نزولی بورس مثل سقوط بازار املاک آمریکا در گذشته هستش ! خونه ها رو با قیمت پایین مزایده میزاشتن ، بدون استرس عمل بکنید و چند وقت دیگه تا جایی که میتونید خوباش رو بخرید که بعدا پشیمون نمیشید

در مورد بیرون کشیدن پول توسط بانک ها هم باید بگم که
roz.gif
:
اوووولللل از این موضوع نترسید چون همچین اتفاقایی هیچ وقت نمیوفته
کسایی که سرمایه سنگین دارن بیرون نمیکشن چه حقوقی چه حقیقی ! شاید بخشی رو خارج بکنن ولی بخش عمده رو نگهداری میکنن و به سمت سهم های خوب پیش میرن یا بخشی رو به اوراق مشارکت تبدیل میکنن
بیشتر سرمایه های خورد هستش که از بازار خارج میشه یا به بازار وارد میشه و فکر میکنن وقتی سهم ها در حال کاهش هستن باید بفروشن و کلا برن ...

توی یک کلام خلاصه که همه چیز رو میرسونه :

سهامداران عجول روی سهم های خوب و یا با حباب کم دارن آتیش به مالشون میزنن و تو مسیر تخفیف دادن از هم سبقت میگیرن اونم به خاطر ترس و رفتار احساسی و متاسفانه یا خوشبختانه میشه سهم هایی رو که قبلا گرونتر خریدیم یا اضافه کردیم ، الان خیییلی پاییین تر بخریم
shark.GIF

مرسی که گفتید ! :rolleyes:
ولی جدا همه اونا جواب میده ! تا الان برای من جواب داده و از الان به بعدش هم میده
من چقدر گفتم سهم ها حباب دارن و از ارزش ذاتیشون فاصله دارن ؟!
از رو هوا که نمیگفتم

اتفاقا شما هرچی اطلاعات و تخصصت بیشتر باشه با دقت بیشتری میتونی حباب رو تشخیص بدی
ولی چون بر خلاف میلمون دارن به سمت ارزش ذاتیشون حرکت میکنن و ارزش ذاتی هم خیلی پایینتر از این حرفاست و سرمایه مردم کاهش پیدا میکنه ، سرمایه گذار ها ناراحت میشه

ولی بازار داره به سمت ارزش واقعی شرکت ها حرکت میکنه یکمم در جا میزنه بازی بازی میکنه و ارزش شرکت ها هم تا مدتی دیگه بالا تر میاد و مثلا تا تابستون یا مهر سال بعد ثبات و آرامش به بازار حکم فرما میشه . ( بدترین سناریو )
داوود خان یه راهنمایی در مورد صندوق درآمد ثابت میکنی من آخر ماه پولم از بانک آزاد میشه میخواستم باهاش سهام بخرم با این وضعیت بهتره فعلا صبر کنم برای خرید، الان درآمد ثابت چقدر سود میدن؟ کدومشون بیشتر سود میده و نقد پذیریشون چطوره؟ برخی واریز سود دارن و برخی ندارن مثل سهم قیمت میره بالا؟ مدت نگهداری هم دارن برای اینکه سود بدن مثلا میشه 2 شهریور خرید و 20 شهریور فروخت. در این صورت سود میدن یا نه و اینکه کارمزد خرید و ابطال دارن؟

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
تا اون موقع که دیگه ما در افق محو شدیم !
154fs232528.gif

نه بابا الان هرچی سن داشته باشی اون موقع 1 عدد بهش اضافه میشه
crazy.gif

حداقل 50 عدد دیگه جا داره که بهش اضافه بشه
s0426.gif

دوستان به نظرم ریزش بورس به خاطر توافق احتمالی ترامپ با ایران در سی روز اول بعداز انتخابات هست ، در صورتی که ترامپ برنده بشه طبق حرفی که زده تو سی روز اول با ایران توافق میکنه و قسمتی از تحریم ها برداشته میشه و این یعنی کاهش قیمت شدید دلار و در صورتی که بایدن برنده بشه به توافق هسته ی برمیگرده و این یعنی کاهش شدید قیمت دلار به این خاطر مردم هجوم بردن پول خودشون رو نقد کنن
متاسفانه یا خوشبختانه ما دلار زیر 15 رو نمیبینیم اگه هم ببینیم شاید یکی دو هفته باشه
اگه دلار هم تا 15 تا پایین بیاد بدترین سناریو اینه که گفتم
تا همین الانش هم کلی سهم هست که به قیمت اردیبهشت و فروردین 99 رسیده !
یسری سهم هم هست که الان تو قیمت سال 1405 هستن
saupload_wink.png

در مورد توافق و این چیزا واقعا نمیدونم چرا این فکر رو میکنید

1 - ایران با آقای ترامپ تحت هیچ شرایطی مذاکره نمیکنه ! به شخصه اگه من کاره ای بودم با آقای ترامپ
2 - ایران شاید با آقای بایدن توافق بکنه ولی آقای بایدن فقط موضوع توافق با ایران رو یه چیز صوری میدونه واسه مردم آمریکا که نشون بده " ترامپ خر است ! " و چیز بیشتری نیست
3 - ایران هم در صورت توافق با آمریکا در نهایت میدونه به یه چیز صورتی دست پیدا کرده و خواسته های اصلی آمریکا چیه ...

سیاست آمریکا در قبال ایران مشخص و ثابته و به هیچ وجه تغییر نمیکنه چون سیاست آمریکا در قبال اسرائیل و آمریکا هم ثابته !

این توافقات هم درسته روی اقتصاد تاثیر مثبت میزاره و همونطوری که برجام کارشو درست انجام میداد ولی دیگه دلار رو زیر 15 نمیبره ! چون هر توافقی مثل برجام فقط یه سری چیزا رو درست میکنه و به ایران در همون محدوده ها آزادی میده . بیشتر از اون آزادی ها نیازمند اینه که ایران روی یکسری موارد کوتاه بیاد و کوتاه نمیاد

ایران کوتاه نمیاد و تو تاریخ نشون داده چقدر لجبازه
crazy.gif

آمریکا هم نشون داده هیچوقت کوتاه نیومده و لجباز تر از ایرانه و هرجا هم کم اوورده یه موضوع دیگه رو وسط کشیده که قضیه رو بشوره
154fs232528.gif

من خودم اگه انتخاب دیگه ای برای محل زندگی داشتم قطعا و 10000% آمریکا رو انتخاب میکردم و برام واقعا حکم بهشت رو داره ولی نباید فراموش بکنیم که اصل قضیه چیه ...

دیگه بیشتر از این صحبت ها جایز نیست چون سیاسی میشه و هم بحث سیاسی تاپیک رو منحرف میکنه و هم ممکنه مشکل ساز بشه
mpr.gif

تا همین حدش که مربوط به بورسه رو گفتم
wagh.gif

jilibilina

Registered User
لایک‌ها
1,329
فقط کاش بفهمید که مردم عادی همونجور که نمیتونن هیییچ تاثیری بر بازار طلا و ارز بذارن، در بورس هم نمیتونن با صف‌هاشون شاخص رو بیارن پایین...
یعنی براتون عجیب نیست که چجوریه هسته توی روزهای اخیر که ریزشیه دیگه هنگ نمیکنه؟ چجوریه فلان کارگزاری یهو موجودی خیلیها رو منفی میکنه تا نتونن خرید کنن؟ چجوریه درخواست خرید با نیم‌ساعت تاخییر ثبت میشه، ولی فروش بصورت آنی؟ چجوریه سهام عدالت، لغو etf2 ، فروش سلف نفتی، ... همه‌شون بصورت رگباری پشت سر هم مطرح میشه و اتفاق میوفته؟
این اتفاقات فقط از بالا داره مدیریت میشه، ولی هدفشون چی هست برای ما مشخص نیست...

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
تو شپنا یکی خرید رو 100تومن گذاشته میبینم خندم میگیره :D
آخرش به همون 100 تومن هم میرسیم احتمالا با این وضعیت این بنده خدا خیلی آینده نگر بوده .

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
#شستا

در این لحظه حدود 6875 نفر خرید کردن و فقط 100 نفر کافی بود تا تقاضای خریداران رو جواب دادن!!!

میانگین خرید: هر نفر 3 میلیون تومان / فروش هر نفر بالای 200 میلیون ت

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
دقیقا همون توضیحاتی که دادم و احتمالا تا تابستون یا مهر سال بعد یکم منفی بخوره و شاخص تا حدودای 1.5 بیاد و اون محدوده ها بازی بکنه
علت اینکه بازی میکنه هم اینه که یسری سهم های بزرگ حبابی ، در حال افت هستن و روی شاخص تاثیر منفی میزارن ولی در همون بازه زمانی یسری سهم ها آروم رشد میکنن ( رشد معقول نه اینکه رشد شارپی داشته باشن ) و شاخص رو یکم بالا میکشن ولی چون زور شرکت های بزرگ بیشتره شاخص یا درجا میزنه یا منفی میشه
این داستان ها حداکثر 1 سال ادامه داره هر رشد دیگه ای که اتفاق بیوفته وضعیت بازار رو خطرناک تر میکنه و سرمایه های بیشتری رو خارج میکنه ! بدترین سناریو ممکن
بهترین هم اینه که تا یکی دو ماه دیگه ادامه داره

شما فرض کن منفی که بشه بخری و دوباره مثبت بشه خوشحال بشی دوباره منفی بشه و توی ضرر بری ! یبار تحمل میکنی ... دوبار تحمل میکنی ولی وقتی که 4 یا 5 ماه این اتفاق بیوفته بیخیال میشی و سرمایت رو بیرون میکشی
حالا فرض کن شما 30 درصد تو ضرر بری ، 40 ، 50 ! دیگه نمیفروشی چون آب از سرت گذشته و پول خارج نمیشه:p
نگرانی خاصی هم نداره و فقط باید سهم خوب انتخاب بکنید الان تقریبا 35 درصد سبدم صندوق درآمد ثابته از دو ماه قبل گفتم یکم داشته باشید ریسک بازار بالاست داشتنشون منطقیه
مدیریت سبد خیلی مهمه
از طرف دیگه سهم های خوب که تا الان افت زیادی داشتن هم وضعیت بهتری دارن . یه سری سهم ها دوتا منفی 5 میخورن یدون مثبت 5 . یه سری سهم ها یدونه منفی5 میخورن یدون منفی 2 یدونه مثبت 5 !
اینکه سهم مدل دوم رو داشته باشید بهتره

و بازم مجدد میگم روی سهم های کم ریسک میانگین کم بکنید ( الان نه بازم صبر بکنید تو فرصت مناسب و پایین ترین قیمت ها ) و سهم های پر ریسک رو با رد کردن حد ضرر بفروشید

بازار الان رو ( البته تا 2 الی 3 ماه دیگه ) به چشم این ببینید یه مقدار جنس تو انبار دارید و الان بعضی از کاسب ها به مشکل خوردن و جنس رو دارن زیر قیمت رد میکنن ! شما هم داری ولی بازم اگه پول داشته باشی با آرامش خریدت رو بیشتر میکنی

قیمت های الان توی یکسری سهم ها اصلا معنی نداره و خیلی بالاست
برای یکسری سهم ها 20 الی 30 درصد دیگه تا ارزش واقعیشون فاصله داره ( همونجا ها میشه یکم خرید )
یسری سهم ها هم روی ارزش واقعیشون معامله میشن ( همین الانش ! )
از یه جایی به بعد هم چون روند کلی نزولیه میشه زیر ارزش واقعی خرید کرد ! ( اصل خرید اینجا باشه )

بازار نزولی بورس مثل سقوط بازار املاک آمریکا در گذشته هستش ! خونه ها رو با قیمت پایین مزایده میزاشتن ، بدون استرس عمل بکنید و چند وقت دیگه تا جایی که میتونید خوباش رو بخرید که بعدا پشیمون نمیشید

در مورد بیرون کشیدن پول توسط بانک ها هم باید بگم که
roz.gif
:
اوووولللل از این موضوع نترسید چون همچین اتفاقایی هیچ وقت نمیوفته
کسایی که سرمایه سنگین دارن بیرون نمیکشن چه حقوقی چه حقیقی ! شاید بخشی رو خارج بکنن ولی بخش عمده رو نگهداری میکنن و به سمت سهم های خوب پیش میرن یا بخشی رو به اوراق مشارکت تبدیل میکنن
بیشتر سرمایه های خورد هستش که از بازار خارج میشه یا به بازار وارد میشه و فکر میکنن وقتی سهم ها در حال کاهش هستن باید بفروشن و کلا برن ...

توی یک کلام خلاصه که همه چیز رو میرسونه :

سهامداران عجول روی سهم های خوب و یا با حباب کم دارن آتیش به مالشون میزنن و تو مسیر تخفیف دادن از هم سبقت میگیرن اونم به خاطر ترس و رفتار احساسی و متاسفانه یا خوشبختانه میشه سهم هایی رو که قبلا گرونتر خریدیم یا اضافه کردیم ، الان خیییلی پاییین تر بخریم
shark.GIF

مرسی که گفتید ! :rolleyes:
ولی جدا همه اونا جواب میده ! تا الان برای من جواب داده و از الان به بعدش هم میده
من چقدر گفتم سهم ها حباب دارن و از ارزش ذاتیشون فاصله دارن ؟!
از رو هوا که نمیگفتم

اتفاقا شما هرچی اطلاعات و تخصصت بیشتر باشه با دقت بیشتری میتونی حباب رو تشخیص بدی
ولی چون بر خلاف میلمون دارن به سمت ارزش ذاتیشون حرکت میکنن و ارزش ذاتی هم خیلی پایینتر از این حرفاست و سرمایه مردم کاهش پیدا میکنه ، سرمایه گذار ها ناراحت میشه

ولی بازار داره به سمت ارزش واقعی شرکت ها حرکت میکنه یکمم در جا میزنه بازی بازی میکنه و ارزش شرکت ها هم تا مدتی دیگه بالا تر میاد و مثلا تا تابستون یا مهر سال بعد ثبات و آرامش به بازار حکم فرما میشه . ( بدترین سناریو )

با احترام ،مخالفم :cool: :cool::cool:

طی مدت کوتاهی روند بازار عوض میشه و به سمت رشد خیلی آهسته حرکت میکنیم ،این‌اتفاقات اخیر ناشی از یک بازی هوشمندانه است

اول میایم به بازار شوک منفی میدیم ،بعد شایعه میکنیم سود بانکی افزایش پیدا کرده ،بعد اعلام میکنیم بیاید نفت بخرید با دامنه سود حداقل بانکی و حداکثر بدون محدودیت و وابسته به قیمت نفت

خروجی چی میشه ،بخشی از کسانی که در بورس هستند و از این نوسان ترسیدن حساب کتاب میکنن و میان به سمت نفت خریدن ،پس مشکل خریدار نفتت حل میشه

اما برمیگردیم به بورس ،امروز سال ۹۷ نیست ،امروز سال ۹۹ هستیم (به یاد جوادآقا خیابانی) شرکت های مزخرف زیادی هستند که باید از شرشون در قالب عرضه اولیه راحت بشیم ،پس هر روز عرضه اولیه میفروشیم و چون سودش خوبه همه برای خریدش داوطلب هستند بدون اینکه از فرآیند قیمت گذاری آگاه باشند (شاید همون ۲۰ درصد عرضه مبلغش از کل ارزش شرکت بیشتر باشه)

در تمام فعالیت های مالی فرار مالیاتی وجود داره ،اما در بورس نه پس باید پول اینجا بمونه

برای اینکه اتفاقات بیفته بورس در دید‌ میان مدت باید برای مردم همچنان جذاب باقی بمونه

ضمن اینکه بورس امروز از یک‌ بازار مالی ،تبدیل به یک اهرم امنیت ملی شده و نباید فراموش کرد

پ ن : خیلی از شرکت های شاخص ساز ،بیش از ۳۰ درصد افت داشتند و فشارشون روی سهم های کوچک هم خالی شده ،بیشتر از این چیزی وجود نداره برای اصلاح

پ ن : تحلیل تکنیکال همچنان بسیار مهمه ،اما تاثیر عوامل روانی خیلی بیشتر از قبل شده

پ ن : همین الان شاخص ما میتونه تا حدود ۲۳۰۰ هم بره من مشکلی نمیبینم و از نظر من بلامانعه ;)

پ ن : برای اینکه مشخص صحبت کرده باشم عرض میکنم برآیند شهریور ماه مثبت خواهد بود (مگر در شرایط خیلی خاص و غیر قابل پیش بینی ) متاسفانه اگر این اتفاق نیفته من علاوه بر اینکه ورشکست میشم :oops: دچار جهل مرکب هم خواهم شد

پ ن :اعتراف میکنم در مورد بورس شما از من مسلط تر و دانا تر هستید فقط خواستم تبادل نظر کرده باشیم

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
قسمتی از تحریم ها برداشته میشه و این یعنی کاهش قیمت شدید دلار
زهی خیال باطل ! همین حرف رو در مورد برجام میزدن , بعد از توافق برجام دلار ارزون که نشد هیچ از 3200 رفت روی 4000 :D

ولی هدفشون چی هست برای ما مشخص نیست...

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk
کاملا مشخصه :D هرچی تو این یک سال سود دادن رو میخوان پس بگیرن + سرمایه اصلی ملت :D

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
ذوب و شتران تقریبا 30-40 درصد تا حالا به من ضرر زدند میترسم این روند دنباله داشته باشه کم کم برسم به 0 درصد و زیر صفر بعد مجبور بشم یه چیزی هم از جیب بزارم تقدیمشون کنم :)
ذوب رو همیشه گفتم سمتش نرید مگه با دید کوتاه مدت و میان مدت برپایه تکنیکال و شرایط بازار . بلند مدتی خوب نیست ...
توصیه به فروش نیست صرفا کلی گفتم
کاشکی دوستان بی تعارف سهم هایی که ریسکی هستن و حیاب دارن رو اسم میبرن تا خدایی نکرده کسی تو دردسر خرید اینها نیفته . وزمین (بانک ایران زمین) بعد از چند روز فرصت خرید داده ولی خیلی ناجور رفته بالا میترسم به سقف رسیده باشه نظرتون برای خریدش چیه ؟
پست های بنده رو دنبال بفرمایید چندین بار گفتم چیا حبابی هستن . 50 پست اخیر از قسمت پروفایلم در بیاریم و کامل بخونید
وقت گذاشتن همیشه جلوی ضرر روی میگیره
اگه 100 خط تایپ میکنم چون میخوام مطلب رو کامل برسونم
کتاب بخونید
آموزش ببینید
وقت رو اینطوری استفاده بکنید مطمئن باشید اشتباهات تا حد ممکن کم میشه

مثلا همون ذوب / مثلا اصلاح فولاد / مثلا اصلاح سپ / مثلا اینکه میگم اگه تخصص ندارید و تکنیکالی رو بلد نیستید سمت بانکی و خودرویی نرید / مثلا میگم سمت P/E بالای 25 نرید اگه میرید باید تکنیکالی بلد باشید نه اینکه فقط چون جایی سیگنال شده بخرید
از این مثلا ها زیاده
فقط بنده تجربم یا همون مقدار کمی اطلاعات که دارم رو میتونم به اشتراک بزارم و معاملات و تصمیم گیری با بنده نیست و در نهایت خودتون مختارید

شما اینایی که میگم رو در نظر بگیرید توی کل بازار شاید 200 تا سهم پیدا بشه که بارها من موارد خوب رو مطرح کردم و حتی توی پست های آخر روش پیدا کردنشون رو هم گفتم ;)

شما به نظرت هر کدوم از این سه تا سناریو چند درصد احتمال داره به وقوع بپیوندن ؟ اگه ممکنه کوتاه بگو
چون به نظر من اون سناریو بد بینانه شاید فقط 1 درصد احتمالش باشه ، حالا میخوام بدونم از نظر شما این سه تا سناریو هر کدوم چند درصد احتمالشونو میدی ؟
سناریو 1 به شدت خوشبینانه یعنی رشد بازار همراه با دارا دوم شاید قوی باشه ولی دائمی نیست و یکی دو ماه بعد از دارا دوم به سناریو 2 و 3 میرسه . برای این نمیشه احتمال داد چون دست دولته
سناریو 2 حدودا 3 ماه الی 5 ماه اصلاح داریم بیشتر از 97 و کمتر از 92 احتمالش بالای 90%
سناریو 3 که تا تابستون سال بعد گفتم چه مدلی حرکت میکنیم احتمالش 40%

ولی در کل سهم های حبابی محکوم به سقوط هستن و این هیچ ارتباطی با هیچ کدوم از این سناریو ها نداره و در حقیقت سقوط همون سهم های حبابی هستن که باعث میشن شاخص افت بکنه ولی چون سهم های خوب رشد میکنن شاخص رو متعادل تر میکنن
یعنی شاخص شاید 30% منفی بخوره ولی سهم های حبابی 70 الی 80 درصد منفی خوردن ! و در همین مدت هم سهم های خوب یا درجا زدن یا افت کمتر از 30% و یا حتی در مواردی شاید رشد !

داوود خان یه راهنمایی در مورد صندوق درآمد ثابت میکنی من آخر ماه پولم از بانک آزاد میشه میخواستم باهاش سهام بخرم با این وضعیت بهتره فعلا صبر کنم برای خرید، الان درآمد ثابت چقدر سود میدن؟
عااالی
صندوق درآمد ثابت بدون توزیع سود دوره ای بخرید
صندوق های درآمد ثابت رشد قیمتشون در سال کمتر از 15% نمیشه و بیشتر از 30% هم نمیشه به خصوص با اینکه گفتن صندوق های درآمد ثابت نباید بیشتر از 5% سهم بخرن
این سودی که میگم رشد NAV هستش نه الزاما قیمت تابلو . قیمت تابلو میدونه یکم کمتر و بیشتر باشه
کدومشون بیشتر سود میده و نقد پذیریشون چطوره؟ برخی واریز سود دارن و برخی ندارن مثل سهم قیمت میره بالا؟ مدت نگهداری هم دارن برای اینکه سود بدن مثلا میشه 2 شهریور خرید و 20 شهریور فروخت. در این صورت سود میدن یا نه و اینکه کارمزد خرید و ابطال دارن؟
نقدپذیریشون به دلیل داشتن بازارگردان بر خلاف دارا یکم (!) پیرامون NAV تابلو هر روز سفارشات خرید و فروش میزارن پس فاصله زیادی از NAV نمیگیرن . شاید یکی یا دو ماه بعد از خرید تقریبا ارزش تابلوی صندوق با مبلغ خریدتون برابر بشه یا سود کمی برده باشید ولی NAV بالاتر باشه اینجور مواقع چند روز صبر یا همزمان با گذاشتن سفارشات بازارگردان میتونید دقیقا برابر با NAV یا حتی بالاتر هم نقد بکنید و به سودی که صندوق باید بده برسید
پس شما 2 شهریور بخرید و 20 شهریور بفروشید با احتمال بالای 95% میتونید سود ببرید و به اندازه رشد NAV سود بکنید و حتی ممکنه کمتر از NAV بخرید و بیشتر هم بفروشید !

بازار نزولی صندوق های درآمد ثابت بالاتر از NAV معامله میشن و توی روند صعودی کمتر ! البته فاصله زیادی نمیگیره حداکثر 1 یا 2 درصد

اوصتا/آکورد/اعتماد / تصمیم /گنجین اینا خوبن اینا توزیع سود دوره ای ندارن و شما از مابه تفاوت خرید با فروش سود میکنید
اونایی هم که پرداخت سود دوره ای دارن پارند/صایند/سخند اینا خوبن

در این صورت سود میدن یا نه و اینکه کارمزد خرید و ابطال دارن؟
نه کارمزد ابطال ندارن . کارمزد و مالیات معاملاتشون هم مثل سهام بالا نیست . اگه اشتباه نکنم چیزی در حدود 0.02% کلا توی خرید و فروش کامزد میدید که نزدیک به صفره

________________________________________________________________________________________________________________________________________________
و یه چیزی بگم ! افرادی مثل شما هستن که رفتار احساسی ندارن و حتی تو بازار منفی و نزولی هم چون میدونن مفهوم بازار چیه حاضرا پولشون رو از بانک در بیارن و وارد بکنن !

چون شما میدونی بازار فقط سهام شرکت های حبابی نیست . شما میدونی بازار فقط سهام نیست . شما میدونی بازار صندوق داره ( سهامی / مختلط / درآمد ثابت ) . شما میدونی بازار اوراق مشارکت داره . شما میدونی بازار مدیریت سبد داره . شما میدونی که تو بازار نزولی که سبدهایی ارزششون نصف میشه میتونید ارزش سبدتون رو حداکثر با 20% افت جمع بکنید .
شما میدونید که نباید طمع کرد ...

و در کل نه فقط شما بلکه دوستان دیگه ای هم توی همین پی تی هستن که با وجود اینکه تازه واردن ولیییی دیدشون مثل قدیمی های بازاره و بیدی نیستن با این بادا بلرزن و در هر حالی سعی میکنن شونه خالی نکنن و بهترین استراتژی رو در پیش بگیرن
زمانی که صحبت از تازه وارد میکنیم منظور سرمایه ترسو هستش ! منظور سرمایه های غیر صبوره ! وگرنه منظور این نیست که هرکی تازه وارد شده باشه محکوم به ضرر و از دست دادن سرمایه باشه

کسی که کاسبه قرار نیست هر روز و هر سال همیشه سود بکنه . بعضی وقتا همین که کم ضرر بکنید خودش سود محسوب میشه ! ولی جرعت موندن تو بازار رو هم در عین حال داشته باشید
roz.gif

چند ساله منم در هر وضعیتی پول وارد بازار کردم و با بازار موندم الانم اتفاقی نیوفتاده که برم حتی اگه سناریو 3 اتفاق بیوفته و تا تابستون سال بعد وضع همینطوری باشه . فقط با مدیریت کلی سبد میشه زمانی که خیلیا پولشون یک سوم و یک چهارم میشه ماها مثلا کل سبدمون 20% افت بکنه یا 30% افت بکنه . اینم یعنی سود !

Last edited:

.N.

Registered User
لایک‌ها
138
امروز حقوقی اکثرا حمایت هم نکرد و گذاشت مبناشو بخوره و منفی شه

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
احسن به اون شیری که تورو خورد ا بخشید شیری که تو خوردی حلال اوسون .
من خودم میخوام بازی بدم ولی فعلا دارم نیگاه میکنم .قشنگ مشخصه حقوقی مثل لاشخورا عمل میکنن . ببین چطور دارن مثل جارو برقی درو مییکنن .
اینا همه بازیه .من این چنتایی که خودم دارم صورت مالی نیگاه میکنم نسبت نیگاه میکنم هی ور میرم .چیزی در نمیارم که اینطوری با کله بخواد بیاد پایین .ولی میبینی داستان که
از امروز مشاهده میشه حقوقی داره خرید میزنه .البته دست به عصا خیلی مشکوک.
کرازی ببین به مفت ترین حالت ممکن.سپ یا همین توریل یا بیمه سرمد .من بیمه سرمد میدونم توش چه خبره این باید با کله بره بالا ولی نیگاش کن .
نمیدونم خیلی دیگه غنوش ببین این من از بچگی بزرگ کردم حفظمش .اصن راه نداره منفی باشه .3 ماه را نداد کسی بخره تک و توک /
بیا پترول همه میگفتن 3 زده .چکاپا منتظر یه خبر امارش دراومده .همین کاشی سعدی که گفتم این حالا حالا کار داشت /
یعنی حتی اونی که میفروشه پایانی نیگاه نمیکنه .مثل این میمونه مالشو گذاشته زمین میخواد فقط در بره .فکر میکنه یخ خریده

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
ذوب رو همیشه گفتم سمتش نرید مگه با دید کوتاه مدت و میان مدت برپایه تکنیکال و شرایط بازار . بلند مدتی خوب نیست ...
توصیه به فروش نیست صرفا کلی گفتم

پست های بنده رو دنبال بفرمایید چندین بار گفتم چیا حبابی هستن . 50 پست اخیر از قسمت پروفایلم در بیاریم و کامل بخونید
وقت گذاشتن همیشه جلوی ضرر روی میگیره
اگه 100 خط تایپ میکنم چون میخوام مطلب رو کامل برسونم
کتاب بخونید
آموزش ببینید
وقت رو اینطوری استفاده بکنید مطمئن باشید اشتباهات تا حد ممکن کم میشه

مثلا همون ذوب / مثلا اصلاح فولاد / مثلا اصلاح سپ / مثلا اینکه میگم اگه تخصص ندارید و تکنیکالی رو بلد نیستید سمت بانکی و خودرویی نرید / مثلا میگم سمت P/E بالای 25 نرید اگه میرید باید تکنیکالی بلد باشید نه اینکه فقط چون جایی سیگنال شده بخرید
از این مثلا ها زیاده
فقط بنده تجربم یا همون مقدار کمی اطلاعات که دارم رو میتونم به اشتراک بزارم و معاملات و تصمیم گیری با بنده نیست و در نهایت خودتون مختارید

شما اینایی که میگم رو در نظر بگیرید توی کل بازار شاید 200 تا سهم پیدا بشه که بارها من موارد خوب رو مطرح کردم و حتی توی پست های آخر روش پیدا کردنشون رو هم گفتم ;)

سناریو 1 به شدت خوشبینانه یعنی رشد بازار همراه با دارا دوم شاید قوی باشه ولی دائمی نیست و یکی دو ماه بعد از دارا دوم به سناریو 2 و 3 میرسه . برای این نمیشه احتمال داد چون دست دولته
سناریو 2 حدودا 3 ماه الی 5 ماه اصلاح داریم بیشتر از 97 و کمتر از 92 احتمالش بالای 90%
سناریو 3 که تا تابستون سال بعد گفتم چه مدلی حرکت میکنیم احتمالش 40%

ولی در کل سهم های حبابی محکوم به سقوط هستن و این هیچ ارتباطی با هیچ کدوم از این سناریو ها نداره و در حقیقت سقوط همون سهم های حبابی هستن که باعث میشن شاخص افت بکنه ولی چون سهم های خوب رشد میکنن شاخص رو متعادل تر میکنن
یعنی شاخص شاید 30% منفی بخوره ولی سهم های حبابی 70 الی 80 درصد منفی خوردن ! و در همین مدت هم سهم های خوب یا درجا زدن یا افت کمتر از 30% و یا حتی در مواردی شاید رشد !

عااالی
صندوق درآمد ثابت بدون توزیع سود دوره ای بخرید
صندوق های درآمد ثابت رشد قیمتشون در سال کمتر از 15% نمیشه و بیشتر از 30% هم نمیشه به خصوص با اینکه گفتن صندوق های درآمد ثابت نباید بیشتر از 5% سهم بخرن
این سودی که میگم رشد NAV هستش نه الزاما قیمت تابلو . قیمت تابلو میدونه یکم کمتر و بیشتر باشه

نقدپذیریشون به دلیل داشتن بازارگردان بر خلاف دارا یکم (!) پیرامون NAV تابلو هر روز سفارشات خرید و فروش میزارن پس فاصله زیادی از NAV نمیگیرن . شاید یکی یا دو ماه بعد از خرید تقریبا ارزش تابلوی صندوق با مبلغ خریدتون برابر بشه یا سود کمی برده باشید ولی NAV بالاتر باشه اینجور مواقع چند روز صبر یا همزمان با گذاشتن سفارشات بازارگردان میتونید دقیقا برابر با NAV یا حتی بالاتر هم نقد بکنید و به سودی که صندوق باید بده برسید
پس شما 2 شهریور بخرید و 20 شهریور بفروشید با احتمال بالای 95% میتونید سود ببرید و به اندازه رشد NAV سود بکنید و حتی ممکنه کمتر از NAV بخرید و بیشتر هم بفروشید !

بازار نزولی صندوق های درآمد ثابت بالاتر از NAV معامله میشن و توی روند صعودی کمتر ! البته فاصله زیادی نمیگیره حداکثر 1 یا 2 درصد

اوصتا/آکورد/اعتماد / تصمیم /گنجین اینا خوبن اینا توزیع سود دوره ای ندارن و شما از مابه تفاوت خرید با فروش سود میکنید
اونایی هم که پرداخت سود دوره ای دارن پارند/صایند/سخند اینا خوبن

نه کارمزد ابطال ندارن . کارمزد و مالیات معاملاتشون هم مثل سهام بالا نیست . اگه اشتباه نکنم چیزی در حدود 0.02% کلا توی خرید و فروش کامزد میدید که نزدیک به صفره

________________________________________________________________________________________________________________________________________________
و یه چیزی بگم ! افرادی مثل شما هستن که رفتار احساسی ندارن و حتی تو بازار منفی و نزولی هم چون میدونن مفهوم بازار چیه حاضرا پولشون رو از بانک در بیارن و وارد بکنن !

چون شما میدونی بازار فقط سهام شرکت های حبابی نیست . شما میدونی بازار فقط سهام نیست . شما میدونی بازار صندوق داره ( سهامی / مختلط / درآمد ثابت ) . شما میدونی بازار اوراق مشارکت داره . شما میدونی بازار مدیریت سبد داره . شما میدونی که تو بازار نزولی که سبدهایی ارزششون نصف میشه میتونید ارزش سبدتون رو حداکثر با 20% افت جمع بکنید .
شما میدونید که نباید طمع کرد ...

و در کل نه فقط شما بلکه دوستان دیگه ای هم توی همین پی تی هستن که با وجود اینکه تازه واردن ولیییی دیدشون مثل قدیمی های بازاره و بیدی نیستن با این بادا بلرزن و در هر حالی سعی میکنم شونه خالی نکنن و بهترین استراتژی رو در پیش بگیرن
زمانی که صحبت از تازه وارد میکنیم منظور سرمایه ترسو هستش ! منظور سرمایه های غیر صبوره ! وگرنه منظور این نیست که هرکی تازه وارد شده باشه محکوم به ضرر و از دست دادن سرمایه باشه

کسی که کاسبه قرار نیست هر روز و هر سال همیشه سود بکنه . بعضی وقتا همین که کم ضرر بکنید خودش سود محسوب میشه ! ولی جرعت موندن تو بازار رو هم در عین حال داشته باشید
roz.gif

چند ساله منم در هر وضعیتی پول وارد بازار کردم و با بازار موندم الانم اتفاقی نیوفتاده که برم حتی اگه سناریو 3 اتفاق بیوفته و تا تابستون سال بعد وضع همینطوری باشه . فقط با مدیریت کلی سبد میشه زمانی که خیلیا پولشون یک سوم و یک چهارم میشه ماها مثلا کل سبدمون 20% افت بکنه یا 30% افت بکنه . اینم یعنی سود !
بسیار ممنون از توضیحات کاملتون در مورد صندوق ها و لطفی که به من داشتید. در کل من یه پوشه تو گوشیم دارم که نصفش اسکرین شات از پست های شما شده;)، بازم ممنون از وقتی که میگذارید.

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
این نمودار نشان میده که چه چیزی در انتظار ما هست (الگوهای تکرار شونده در بازار همیشه وجود دارند و راهنمای مناسبی برای تصمیم گیری هستند ،البته عوامل روانی تاثیر عمقی و زمانی در شکل گیری الگو دارند ،اما هیچ چیز جلوی تکرار الگوی تثبیت شده را نخواهد گرفت ،پس خیلی جای نگرانی نیست هر چند کمی آزار دهنده باشه وضعیت

پ ن : حتما ممکنه افت شاخص بیشتر از ۱۶ درصد در مقطع فعلی اتفاق بیفته حتی کمی بیش از ۲۰ درصد ،اما در ادامه رشد وجود خواهد داشت به امید خدا IMG_20200819_125649_140.jpg

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
میزان ارادت من به مدیره سره کارم بستگی به شاخص داره.

یه ماه پیش که مثبت بود فحشش میدادم که داری از من بیگاری میکشی ولی الان که شاخص منفیه بیشتر که دقت می کنم می بینم آدم بدی هم نیست من باید بیشتر تلاش کنم :D:D:D

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
دوستان با این وضعیتی که میبینید شاخص امکان داره تا 1600 هم ریزش کنه..

بالا