• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
نسبت P/E رو با توجه به تجربه در نظر میگیرم . اگه بتونید سوابق P/E گذشته سهم رو هم در بیارید میشه
اصولا نسبت P/E رو برای بلند مدت و توی بازار آروم در نظر میگیرم که سهم حداکثر 35% مواقع زیر اون نسبت P/E رفته باشه . یعنی اگه سهم 2000 روز معامله میشده بیشتر از 700 روز زیر اون P/E نباشه و 70% مواقع بالای اون نسبت باشه
اینم در نظر داشته باش که زمانایی P/E زیر مقدار در نظر گرفته شده باشه ، الزاما به معنی کاهش قیمت سهم نیست مثلا ممکنه شرکت یهو با P/E معادل 7 مجمع رفته باشه و بعد از مجمع با بروز شدن EPS نسبت P/E به 4 برسه بعد آنی بعد از مجمع هم بالا باز میشه و هم چند روز صف خریده

برای تحلیل هم زیاد از اندیکاتورها استفاده نمیکنم . اندیکاتورها معمووولا دیرتر سیگنال رو میدن . حالا بازم بستگی داره :
1 - اگه سرمایه کم بخوام وارد بکنم یا پله های قبلی رو وارد شده باشم ، پله آخر رو میزارم با گرفتن سیگنال از اندیکاتور ها که تایید شروع روند باشه
2 - اگه سرمایه زیادی رو بخوام خارج بکنم و به سهم دیگه ای برم که کم پیش میاد این کار رو بکنم . مثلا از تلیسه به زفکا . این جابجایی ها رو تقریبا توی یکی دو ماه انجام دادم . از اونور میفروختم . از اینور میخریدم . در نتیجه اون مواقع اصلا اندیکاتور به کارم نمیاد و توی مسیر های نزولی و وقتی سهم منفی خوبی خورده باشه و به خصوص روی خطوط حمایتی فیبو وارد میشم که هم به سهم تا حدودی سیگنال بدم هم اینکه بقیه هم معمولا با فیبو کار میکنن

هیچ وقت هیچ چیزی به اندازه بنیادی خیال آدم رو راحت نمیکنه . واسه نوسانگیری روی سهم های حبابی اصلا کاری به بنیاد سهم ندارم و فقط و فقط تکنیکال و به ویژه نگاه میکنم تو اینستا و کانالا و گروه ها چی رو سیگنال کردن که اگه اونا هم کرده باشن در حقیقت بخشی از تبلیغات رو انجام دادن و یه مرحله جلو ترم !

در مورد سوال آخر که اگه کف کانال زرد رو تاچ نکرد !!!
خوب گفتم اندیکاتور دیر تر نشون میده ، درسته ؟
پس اگه از اندیکاتور ها سیگنال بگیرم و الببببته جو عمومی بازار مثبت باشه ورود میزنم به خصوص استراتژی ایچیموکو و EMA و SAR رو خیلی دوس دارم
اما اگه اینا سیگنال مثبت بدن ولییی جو عمومی بازار مثل الان منفی باشه ، احتمالا نزول به صعود میچربه و داستان فرق میکنه

یه اندیکاتور دیگه هست به اسم ADX این روند رو نشون میده یعنی اگه سیگنال ورود بگیرم ولی این اندیکاتور منفی باشه این اشاره رو میگیرم که روند صعودی قدرت نداره . از روی حجم و تابلو هم میشه فهمید چقدر احتمال داره به کف کانال زرد برسه
از سهم هایی که بنظرت خوب اصلاح کردن و زیر ارزش ذاتی هستن یه چندتا معرفی کن لطفا . البته همه میدونیم اینا نظر شخصیت هست و ممکنه نابود بشن و سیگنال خرید و فروش نیست و مسئولیتی هم نداره برات.

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
روحانی با اشاره به اینکه دولت برای مشکلات بودجه طراحی‌هایی انجام داده است، اظهارداشت: اگر بخواهیم به جای نفت فقط مالیات قرار دهیم این کار برای مردم در شرایط کنونی سختی ایجاد می‌کند و اگر دولت بخواهد از بانک مرکزی استقراض کند همچنانکه دولت قبل 50 هزار میلیارد تومان از بانک مرکزی استقراض کرده بود ولی با توجه به تبعات آن هیچ‌گاه در هفت سال گذشته دست خود را به سمت بانک مرکزی دراز نکرده و به دنبال پول پرفشار نرفتیم. لذا در این شرایط یا باید اوراق منتشر کنیم یا سهام و نفت بفروشیم که هر سه کار را انجام می‌دهیم.
روحانی تاکید کرد: بازار بورس، یک بازاری است که همیشه مراقبت می‌کنیم، همیشه در دولت به یک مناسبتی، تأکید می‌کنم. مخصوصاً به وزیر اقتصاد، رئیس بانک مرکزی، به دوستانی که در شورای عالی بورس هستند، همواره توصیه می‌کنیم که همیشه باید مراقبت کنند و مراقبت هم می‌کنند. منتها مردم بدانند که این ذات بازار بورس است، خط مستقیم در بورس تحقق پیدا نمی‌کند. اصلاً در اقتصاد تحقق پیدا نمی‌کند. یک خطی باشد مستقیم بالا برود، این خط شکستگی دارد، پایین می‌آید و بالا می رود، مهم این است که در طول سال به سمت بالا باشد و به سمت پایین نباشد و ان‌شاء الله خواهد بود و برای مردم حفظ می‌کنیم.

اعتراف به دستکاری در بورس و جبران کسری ها از طریق نفت و بورس
من که فکر کنم تا زمان گفتن یه خوش گلدی زیبا به این کلیدخان وضع همینه

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
از سهم هایی که بنظرت خوب اصلاح کردن و زیر ارزش ذاتی هستن یه چندتا معرفی کن لطفا . البته همه میدونیم اینا نظر شخصیت هست و ممکنه نابود بشن و سیگنال خرید و فروش نیست و مسئولیتی هم نداره برات.
فکا رو خودم دارم و خوب اصلاح کرده ولی بازم پتانسیل افت 20 الی 25 درصد دیگه رو داره اگه بازار اصلاحش ادمه دار باشه
بازم سهم بگم :
نوری
مبین
بفجر
کهمدا / فاما : این دوتا یه 20 الی 25 تا دیگه باید بزنن
شپدیس رو توی اون تحلیله گفتم شرایط خوبی داره میزان افتش رو هم گفتم
سپ / رانفور این دوتا هم تا اینجا خوب پایین اومدن بازم جاداره
سیستم هم همینطور
وصنعت
تیپیکو بازم جا داره

هیچ کدوم اینا هنوزم زیر ارزش ذاتی نیستن !

فولاد اصلاح زیادی داشته
فملی هم همینطور
بازم جا دارن ولی خوش خرید تر شدن

اینا سهم های بسیار کم ریسک ( یکم دیگه جا برای افت دارن ) و با بنیاد خوب و اصلاح خورده هستن
26.gif

اما سهم هایی هم که پر ریسک هستن و اصلاح کردن هم هست که با هدف کوتاه مدت و میان مدت میشه واردشون شد اما به شرطی با ارزش هستن که بازار همزمان با دارا دوم مجدد رشد بکنه و سهمتون هم رشد بکنه و بعد از سود منطقی بیرون بزنید !
پس الان صحبت در مورد اون سهم ها جایز نیست
همینا اگه هفته بعد رو پشت سر هم یه منفی 5 بخورن و وسطش یه مثبت 5 کاملا حبابشون تخلیه میشه !
یعنی فقط 1 هفته لععععنتیییی دیگه باید پایین بیان ! اگه اومدن
102.gif
35.gif
4076.gif

با صبر کردن شاید سهمی از دستتون بره و سود نکنید ولی بدون صبر ممکنه نه تنها سود نکنید ضرر هم بکنید و اولویت همیشه ضرر نکردنه
جمله معروفمم که خودت گفتی دیگه :
crazy.gif

البته همه میدونیم اینا نظر شخصیت هست و ممکنه نابود بشن و سیگنال خرید و فروش نیست و مسئولیتی هم نداره برات.

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
جمله معروفمم که خودت گفتی دیگه :
هدف تاپیک هم همینه شما نظر شخصی خودت رو میگی و بررسی و تحلیل و اقدام به خرید مسئولیتش با شخصه پس دوستان گرامی نرن همینجوری بخرن فردا بیان شاکی شن بلکه استفاده کنن برن تحلیل کنن همین سهام های معرفی شده رو بعد اگه خواستن بخرن. ممنونم.

Last edited:

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
کسی از دوستان چیزی در مورد وسخراج شنیده ؟ به نظر عرضه اولیه بوده چند روز قبل ولی چرا هیج جا اطلاعیه ای ازش نبوده !

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
من به هفته بعد امیدوارم برای همین شنبه میرم برای میانگین کم کردن
دومین کارم رد کردن بیشتر عرضه های اولیه برای اصلاح پرتفوی هستش فقط وپویا با سیتا را نگه میدارم

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
گفتم دیگه قبل از صورت مالی 12 ماهه ( از یکی دو ماه قبل ) باید بیاد . که در حقیقت EPS تخمینی سال مالی بعد هستش
بعدش هم ممکنه
آپدیت شدن تابلو ارتباطی به صورت مالی 12 ماهه نداره . میتونه قبل از 12 ماهه بروز بشه ( معمولا نمیکنن ) و یا بعد از اومدن 12 ماهه بروز بشه ( احتمالش بیشتره )
اکثرا هم بعد از اومدن صورت مالی 12 ماهه و حتی بعد از برگذاری مجمع عادی عمومی سالیانه بروز میشه

اصلا با صورت های 3 و 6 و 9 ماهه کاری نداریم از روی اونا خودمون میتونیم تشخیص بدیم چقدر از EPS تخمینی سال قبل که در حال حاضر روی تابلو هستش محقق شده
ممنون از جواب کاملت
فقط یه سوال کوتاه دیگه ، eps که الان روی تابلو هست مگه بر اساس ttm ( دوازده ماه گذشته ) حساب نشده ؟ چون شما تو خط اول گفتی تخمینی سال مالی بعد هست

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
محدودیت صندوق ها رو که 5 درصد کرده بودن رو به 15 درصد افزایش دادن حالا ببینیم حقوقی شنبه چه بهانه ای داره
حقوقی باید درصد شناوری سهم رو به 25 درصد برسونه تا از معافیت های مالیاتی برخوردار بشه، بهونه از این بهتر o_O :rolleyes: :((خدا کنه تو این شرایط نخوان اجراش کنن)

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
ممنون از جواب کاملت
فقط یه سوال کوتاه دیگه ، eps که الان روی تابلو هست مگه بر اساس ttm ( دوازده ماه گذشته ) حساب نشده ؟ چون شما تو خط اول گفتی تخمینی سال مالی بعد هست
خواهش میکنم
EPS تابلو تخمینی از سود سال آینده هستش . با اومدن صورت های 3 ، 6 و 9 ماهه میشه میزان تحققش رو مشخص کرد
مثلا همون شپدیس تا زمان صورت 9 ماهه خودش ، سود تخمینی 1 ساله رو محقق کرده و 3 ماه آینده اضافه بر برنامه سود میکنه

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
فکا رو خودم دارم و خوب اصلاح کرده ولی بازم پتانسیل افت 20 الی 25 درصد دیگه رو داره اگه بازار اصلاحش ادمه دار باشه
بازم سهم بگم :
نوری
مبین
بفجر
کهمدا / فاما : این دوتا یه 20 الی 25 تا دیگه باید بزنن
شپدیس رو توی اون تحلیله گفتم شرایط خوبی داره میزان افتش رو هم گفتم
سپ / رانفور این دوتا هم تا اینجا خوب پایین اومدن بازم جاداره
سیستم هم همینطور
وصنعت
تیپیکو بازم جا داره
ممنونم داود جان. اتفاقا همین وصنعت رو می خواستم هفته پیش رو اضافه کنم. چون پی بر ای خوبی داره وسوسه ام می کنه. از دهن تو هم شنیدم کمی به تمایلم اضافه تر شد...

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
دومین کارم رد کردن بیشتر عرضه های اولیه برای اصلاح پرتفوی هستش فقط وپویا با سیتا را نگه میدارم

جواد جان از من میشنوی عرضه اولیه ها رو نگه دار هر چند سود ناچیزی میدن ولی حداقل ـــش کورسوی امید ــــیه :دی اینا رو رد کنی کل پرتفوی ـــت منفی میشه :D
الان 10 روزه امید به زندگی ـــم تماشا کردن رنگ سبز عرضه اولیه هاست نهایت با پولش نون و پنیری میشه خرید :D:p

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
ممنون از جواب کاملت
eps ذکر شده در سایت بورس بر اساس ۱۲ ماهه گذشته محاسبه میشود
فرضا سال مالی شرکت الف خرداد ماه
چون صورت های مالی سه ماهه ارائه نشده اخرین eps که مربوط میشده به صورت های مالی یکساله در سایت درج میشه
فرض بر اینکه صورت های سه ماهه ارائه بشه
eps میشه نه ماهه سال مالی قبل + سه ماهه سال مالی جدید
eps بعدی میشه شش ماهه دوم سال مالی قبل + شش ماهه سال مالی جدید

کلا به صورت ۱۲ ماهه ارائه میشه
هرچی از سال مالی جدید در دسترس باشه استفاده میشه و کمبودش از سال مالی قبل

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
آقا نظرت در مورد گشان چیه؟چند جا خوندم افزایش سرمایه خیلی زیادی در راه داره
خواهش میکنم
EPS تابلو تخمینی از سود سال آینده هستش . با اومدن صورت های 3 ، 6 و 9 ماهه میشه میزان تحققش رو مشخص کرد
مثلا همون شپدیس تا زمان صورت 9 ماهه خودش ، سود تخمینی 1 ساله رو محقق کرده و 3 ماه آینده اضافه بر برنامه سود میکنه

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
s.david.s گرامی
خواستم ازت تشکر کنم بخاطر نوشته ها و راهنمایی های خوبی که توی این تالار گفتگو داری . دوستانی که تازه وارد هستند نوشته های زیادی رو در فضای مجازی میبینند که گاهی توصیه به خرید و فروش هستند و گاهی تحلیل و گاهی آموزشی . اما بسیاری از اونها برای جهت دهی به رفتار سهامداران و برای تبلیغ یک سهم و ... هستند .
اما برای من که سالهای زیادی رو در بازار سهام بودم روشن هست که نوشته هات هم صادقانه و جهت آگاهی بخشی هستند و هم دقیق و اصولی هستند و هم فوت و فن هایی رو آموزش میدی که کمتر جایی گفته میشه و کسی اگر بلد باشه معمولا برای خودش نگه میداره . این طور نوشتن خیلی ارزشمند هست مخصوصا الان که دوستان زیادی سمت بورس اومدن و مطلب آموزشی و کسی که راهنمایی درست کنه کم پیدا میشه .
با توجه به اینکه معمولا در هر پست معمولا یک یا چند موضوع خاص رو بررسی میکنی ، خیلی خوب میشه اگر یک تاپیک هم داشته باشی و این موضوعات رو بصورت آموزشی هم توش بنویسی تا یک حالت جزوه مانند پیدا کنه و تجمیع بشه و بعد ها خیلی ها ازش استفاده کنند . چون نوشتن تنها تو این تاپیک باعث میشه 10 تا 20 نفر بخونند و وقتی تاپیک ورق بخوره دیگه کمتر کسی سراغش میره .
امیدوارم همچنان موفق باشی و حضورت در پی تی و مخصوصا بخش اقتصاد پر رنگ باشه .
offre_fleur.gif

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
آقا نظرت در مورد گشان چیه؟چند حا خوندم افزایش سرمایه خیلی زیادی در راه داره

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
من کلا در مورد چندتا شرکت خاص اطلاعات دارم
roz.gif

اخبار و شایعات اگه از منبع معتبری هستن و قابل استناد میتونه ملاک معامله کوتاه مدت باشه ولی خوب ریسکش رو هم قبول بکنید
زیان تو بطن اخبار و این چیزا نیستم کلا یدونه کانال تو تلگرام دارم که خبر ها رو از اونجا میخونم
یدونه گروهم هست که با بچه ها هستیم
توی رهاورد هم هستم ولی فقط از اطلاعاتش استفاده میکنم
crazy.gif

واسه همین زیاد نظر خاصی روی اخبار و شایعات ندارم و در جریان نیستم . همین 5 درصد شدن صندوق ها رو از همینجا خوندم و 15 درصد شدنش رو از توی اون کاناله
311.gif

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
eps ذکر شده در سایت بورس بر اساس ۱۲ ماهه گذشته محاسبه میشود
فرضا سال مالی شرکت الف خرداد ماه
چون صورت های مالی سه ماهه ارائه نشده اخرین eps که مربوط میشده به صورت های مالی یکساله در سایت درج میشه
فرض بر اینکه صورت های سه ماهه ارائه بشه
eps میشه نه ماهه سال مالی قبل + سه ماهه سال مالی جدید
eps بعدی میشه شش ماهه دوم سال مالی قبل + شش ماهه سال مالی جدید

کلا به صورت ۱۲ ماهه ارائه میشه
هرچی از سال مالی جدید در دسترس باشه استفاده میشه و کمبودش از سال مالی قبل
پس اینجوری که شما گفتین eps تو سایت بورس ، با هر صورت مالی جدیدی که میاد به روز میشه ؟

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
دوستان کسی در مورد سهام " شرکت‌سرمایه‌گذاری‌استان‌بوشهر " وسبوشهر اطلاعی داره؟

توی درگاه ذینفعان بازار سرمایه حدود 120 هزار سهام تو قسمت دارایی ها هست اما اصلا تو هیچ جایی اسمی از این سهام نیست!!

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
s.david.s گرامی
خواستم ازت تشکر کنم بخاطر نوشته ها و راهنمایی های خوبی که توی این تالار گفتگو داری . دوستانی که تازه وارد هستند نوشته های زیادی رو در فضای مجازی میبینند که گاهی توصیه به خرید و فروش هستند و گاهی تحلیل و گاهی آموزشی . اما بسیاری از اونها برای جهت دهی به رفتار سهامداران و برای تبلیغ یک سهم و ... هستند .
اما برای من که سالهای زیادی رو در بازار سهام بودم روشن هست که نوشته هات هم صادقانه و جهت آگاهی بخشی هستند و هم دقیق و اصولی هستند و هم فوت و فن هایی رو آموزش میدی که کمتر جایی گفته میشه و کسی اگر بلد باشه معمولا برای خودش نگه میداره . این طور نوشتن خیلی ارزشمند هست مخصوصا الان که دوستان زیادی سمت بورس اومدن و مطلب آموزشی و کسی که راهنمایی درست کنه کم پیدا میشه .
با توجه به اینکه معمولا در هر پست معمولا یک یا چند موضوع خاص رو بررسی میکنی ، خیلی خوب میشه اگر یک تاپیک هم داشته باشی و این موضوعات رو بصورت آموزشی هم توش بنویسی تا یک حالت جزوه مانند پیدا کنه و تجمیع بشه و بعد ها خیلی ها ازش استفاده کنند . چون نوشتن تنها تو این تاپیک باعث میشه 10 تا 20 نفر بخونند و وقتی تاپیک ورق بخوره دیگه کمتر کسی سراغش میره .
امیدوارم همچنان موفق باشی و حضورت در پی تی و مخصوصا بخش اقتصاد پر رنگ باشه .
offre_fleur.gif
اول اینکه شما واقعا لطف دارید
72.gif

والا من که هستم واس خودم
39.gif

مورد خاصی به چشمم بخوره یا نظرم رو جلب بکنه همینجا بگم بهتره به 3 دلیل :
1 - من ممکنه چند روز غیب بشم و فرصت نکنم چیزی رو بگم
2 - اینجا رو هم چک میکنم هم به اطلاعاتم زیاد میشه هم گپ و گفت میکنیم
3 - از همه مهم تره ! من لیاقت و تخصص کافی واس تدریس تبدیل شدن تاپیکم به جزوه آموزشی ، رو ندارم . کل سابقه من محدود به 7 سال میشه و به نظرم کسی باید تدریس بکنه و به بقیه یاد بده و تبدیل به مرجع بشه که حداقل 20 سال تجربه عملی و کامل داشته باشه . اینایی که تو اینستا و اینترنت پر شده دوره برگذار میکنن و صفحه اینستا و سایت دارن و این چیزا و اکثرا زیر 5 ساله که تو بازار هستن نمیگم چیزی رو نمیدونن ولی اگه چیزی رو میدونن صرفا از روی مطالعات و تجربیات بوده و تا زمانی که بخوان صلاحیت آموزش دادن رو داشته باشن خیلی فاصله دارن
وقتی کسی صلاحیت آموزش پیدا بکنه و تبدیل به استاد بشه ، باید حرفاش تبدیل به وحی منزل بشه و با اطمینان کامل از اعداد و ارقام و نکات اون شخص به عنوان یه مرجع استفاده بکنیم

چیزایی که من میگم یسری چیزای ساده هستش که وحی منزل نیستن و ممکنه یه جاهایی رو اشتباه بکنم . اما میزان اشتباهات شخص مرجع و آموزش دهنده به نظرم باید کمتر از 1% باشه که بشه بهش اتکا بکنیم
الان خودم ساعات معاملات رو نمیدوم چند وقته فقط نگاه میکنم اگه حجم بخوره یعنی بازه
crazy.gif

یسری قوانین هستن که پشت سر هم عوض میشن ، مثل مالیاتی که واس افزایش سرمایه های از محل تجدید ارزیابی میبندن ! این موضوع چندین بار توی همین چند سال اخیر عوض شده ! در حدی که فقط میدونم به تجدید ارزیابی زمین مالیات نمیبندن
bav3_154fs759111.gif

بالا