• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
میبینی چند تا آدم چهل پنجاه ساله اومدن یکیشون میگه من میخوام فلان سهم رو بخرم،باقیشونم پشت بند اون میرن همون سهم رو میخرن.
اینی که میگم واقعیه بدون ذره ای اغراق
رفیقم میگه چند روز پیش کنار خیابون یکیو سوار میکنه، یارو چوپون بوده میخاسته بره دفتر خدمات ارتباطی برای تغییر کارگزاری
بعد داشته تعریف میکرده یه مقدار از گوسفنداشو فروخته اومده تو بورس چون تعریفشو از هم محلیاش زیاد شنیده بود
بعد واسه رفیقم در مورد عرضه های اولیه و تحلیل و تکنیکال و اینا می گفته و یه سری اطلاعات دیگه
پشماش ریخته بود از این اطلاعات
میخام بگم که این دولت کارشو خوب بلده و تونسته از اون دکتر، مهندس، خلبان، خونه دار تا چوپون، بیکار، مواد فروش رو بکشونه سمت بورس

من خودم یه بازنشسته‌ میشناسم که واقعا توانایی کار کردن با گوشی لمسی رو نداره اما پولشو داده نوه کوچیکش براش معامله میکنه اونم نوه ای که هنوز مدرسه میره
واسه یه بازنشسته، کار فوق العاده اشتباهیه که بخاد سرمایه ای که یه عمر براش زحمت کشیده رو وارد یه بازی با ریسک حتی ۱۰درصد کنه چه برسه به بورس، چون دیگه سنشون کفاف ریسکو نمیده

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
اینی که میگم واقعیه بدون ذره ای اغراق
رفیقم میگه چند روز پیش کنار خیابون یکیو سوار میکنه، یارو چوپون بوده میخاسته بره دفتر خدمات ارتباطی برای تغییر کارگزاری
بعد داشته تعریف میکرده یه مقدار از گوسفنداشو فروخته اومده تو بورس چون تعریفشو از هم محلیاش زیاد شنیده بود
بعد واسه رفیقم در مورد عرضه های اولیه و تحلیل و تکنیکال و اینا می گفته و یه سری اطلاعات دیگه
پشماش ریخته بود از این اطلاعات
میخام بگم که این دولت کارشو خوب بلده و تونسته از اون دکتر، مهندس، خلبان، خونه دار تا چوپون، بیکار، مواد فروش رو بکشونه سمت بورس

من خودم یه بازنشسته‌ میشناسم که واقعا توانایی کار کردن با گوشی لمسی رو نداره اما پولشو داده نوه کوچیکش براش معامله میکنه اونم نوه ای که هنوز مدرسه میره
واسه یه بازنشسته، کار فوق العاده اشتباهیه که بخاد سرمایه ای که یه عمر براش زحمت کشیده رو وارد یه بازی با ریسک حتی ۱۰درصد کنه چه برسه به بورس، چون دیگه سنشون کفاف ریسکو نمیده
تو همه ی کشور ها،دولت ها نگاه ویژه ای به بازار بورس دارن و با انواع و اقسام طرح ها مردم رو تشویق به سرمایه گذاری تو این بازار میکنن.
تو ایران این اتفاق خیلی دیر افتاد.لاقل باید 20 سال پیش دولت مردم رو تشویق به بورس میکرد که سرمایه ها سرازیر به این بازار بشه و نره تو دلالی.
هر دولتی هم اومد اولش به بورس اهمیت چندانی نمیداد ولی بعدش اهمیتش رو درک کرد و ازش حمایت کرد،مثلا احمدی نژاد اوایل دولتش گفت من این قمار خونه رو جمع میکنم،ولی بعد دید عجب حرف اشتباهی زده !بعد از اون نه تنها از بورس حمایت کرد که سهام های دولت تو بورس رو در قالب سهام عدالت بین مردم تقسیم کرد.
ولی دولت روحانی اولین دولتی بود که علنا مردم رو سمت بازار هدایت کرد/
این خیلی حرکت خوبی بود ولی خیلی عجولانه اتفاق افتاد.
چون ایرانی ها از گذشته بیشتر بانکی و بنگاهی بودن تا سرمایه گذار.با معامله آشنایی ندارن.
بجای اینکه خودشون مستقیم سرمایه گذاری کنن میبردن پولو میدادن به بانک،بانک ها در قالب کاربر حقوقی تو بورس سرمایه گذاری میکردن و سود میبردن یه درصد بالایی از سود برای خودشون بود یه درصدی هم بعنوان سود ثابت میریختن به حساب صاحب اون پول.
خارج از ایران چون بانک ها به این شکل کار نمیکنن و سودی نمیدن و بخاطر قوانین سفت و سخت دلالی کردن آسون نیست،بازار های بورس و فارکس خیلی پر رونق تره.
اگر اون کارگر و چوپان و بازنشسته پولشو تو صندوق ها سرمایه گذاری کنه یا بسپاره به شرکت های سبدگردانی،خیلی بیشتر از بانک و ... میتونه سود ببره اونم خیلی کم ریسک.
مشکل از اینجا شروع شد ک همه اومدن مستقیم سرمایه گذاری و خرید و فروش کنن،ظرف شش ماه چند میلیون کد بورس صادر شد،چون بازار خوب و روال بود،هر سهمی که معروف بود و اسم در کرده بود رو میخریدن و خوب هم سود هم میکردن.وقتی اومدن جلوتر رسیدن به اصلاح و ریزش بازار ،دیدن نه همیشه ام شعبون نیس گاهی ام رمضونه،الان همه دارن خارج میشن.
ولی اینطوری هم نمیمونه،وقتی بازار جمع بشه و شاخص برگرده،همه کسایی که رفتن برمیگردن چون مزه ی سود هایی که کردن هنوز زیر زبونشونه و انسان ذاتا طمع کاره.
منتها این سری یا میرن یاد میگیرن و با سواد و تجربه ای که از ضرر دارن برمیگردن یا میرن سراغ صندوق ها و سبد گردان ها.
این تاوانی بود که باید پرداخت میشد تا این موضوع جا بیوفته

Fifa2018

Registered User
لایک‌ها
4,314
تو همه ی کشور ها،دولت ها نگاه ویژه ای به بازار بورس دارن و با انواع و اقسام طرح ها مردم رو تشویق به سرمایه گذاری تو این بازار میکنن.
تو ایران این اتفاق خیلی دیر افتاد.لاقل باید 20 سال پیش دولت مردم رو تشویق به بورس میکرد که سرمایه ها سرازیر به این بازار بشه و نره تو دلالی.
هر دولتی هم اومد اولش به بورس اهمیت چندانی نمیداد ولی بعدش اهمیتش رو درک کرد و ازش حمایت کرد،مثلا احمدی نژاد اوایل دولتش گفت من این قمار خونه رو جمع میکنم،ولی بعد دید عجب حرف اشتباهی زده !بعد از اون نه تنها از بورس حمایت کرد که سهام های دولت تو بورس رو در قالب سهام عدالت بین مردم تقسیم کرد.
ولی دولت روحانی اولین دولتی بود که علنا مردم رو سمت بازار هدایت کرد/
این خیلی حرکت خوبی بود ولی خیلی عجولانه اتفاق افتاد.
چون ایرانی ها از گذشته بیشتر بانکی و بنگاهی بودن تا سرمایه گذار.با معامله آشنایی ندارن.
بجای اینکه خودشون مستقیم سرمایه گذاری کنن میبردن پولو میدادن به بانک،بانک ها در قالب کاربر حقوقی تو بورس سرمایه گذاری میکردن و سود میبردن یه درصد بالایی از سود برای خودشون بود یه درصدی هم بعنوان سود ثابت میریختن به حساب صاحب اون پول.
خارج از ایران چون بانک ها به این شکل کار نمیکنن و سودی نمیدن و بخاطر قوانین سفت و سخت دلالی کردن آسون نیست،بازار های بورس و فارکس خیلی پر رونق تره.
اگر اون کارگر و چوپان و بازنشسته پولشو تو صندوق ها سرمایه گذاری کنه یا بسپاره به شرکت های سبدگردانی،خیلی بیشتر از بانک و ... میتونه سود ببره اونم خیلی کم ریسک.
مشکل از اینجا شروع شد ک همه اومدن مستقیم سرمایه گذاری و خرید و فروش کنن،ظرف شش ماه چند میلیون کد بورس صادر شد،چون بازار خوب و روال بود،هر سهمی که معروف بود و اسم در کرده بود رو میخریدن و خوب هم سود هم میکردن.وقتی اومدن جلوتر رسیدن به اصلاح و ریزش بازار ،دیدن نه همیشه ام شعبون نیس گاهی ام رمضونه،الان همه دارن خارج میشن.
ولی اینطوری هم نمیمونه،وقتی بازار جمع بشه و شاخص برگرده،همه کسایی که رفتن برمیگردن چون مزه ی سود هایی که کردن هنوز زیر زبونشونه و انسان ذاتا طمع کاره.
منتها این سری یا میرن یاد میگیرن و با سواد و تجربه ای که از ضرر دارن برمیگردن یا میرن سراغ صندوق ها و سبد گردان ها.
این تاوانی بود که باید پرداخت میشد تا این موضوع جا بیوفته
احسنت
خیلی واضح و شیوا وضعیت بورس و اقتصاد مملکتو تشریح کردید

PrMaster

Registered User
لایک‌ها
401
دوستان یک ماه قبل تقریبا
نوشتم که به نظر بنده بازار بورس حداقل تا انتهای امسال، مطابق دلار (تیز ترین آیتم تاثیر پذیر از اخبار) و تورم (کند ترین عامل تاثیر پذیر از بازار) رشد خواهد کرد. با اتفاقات اخیر این حدس تقویت شد.
بعید هست امکان سود چند صد درصدی در ماه های آتی میسر باشه، اما تحلیل و بنیاد همواره جای خودشون رو دارن.
در رابطه با دارا دوم هم نظر خاصی نمیتونم داشته باشم، از نظرات شما استفاده می کنم، اما فکر اگر نقدینگی دارید، خریدش مثمر ثمر باشه

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
الان وضعیت دارا دوم چی میشه؟
کسی میخره؟

من به دلایل زیر (که پریروز تو اون یکی تاپیک نوشته بودم) برای خودم و کسانی که کدهاشون رو دادن براشون عرضه اولیه بخرم، اسم مینویسم. بازم خودت باید شرایط رو بسنجی و ببینی ریسکش معقوله یا نه. وضعیت این 2 هفته نشون داد به طرفة العینی بازار میتونه برگرده، چه به این سمت، چه به اون سمت! نیازی هم نیست همون روز اول اسم نویسی بخری. صبر کن تا آخرین مهلت ببین چی میشه. شاید به دلیلی پشیمون شدی.

- ارائه 30% تخفیف
- در نظر گرفتن نرخ آخرین روز معامله به جای میانگین 30 روزه
- اخبار مربوط به افزایش سرمایه از دو محل
- طرح بازنگری و تعدیل در نرخ خوراک پالایشگاه ها
- اصلاح قیمتی تا بیش از 25% در دو هفته گذشته و جذاب شدن قیمت پایه [که قابل پیشبینی بود این مورد و زمان صندوق سوم هم از دو سه هفته قبل قیمت فولاد/فملی/خودرو/خساپا رو میارن پایین تا روز اسم نویسی جذاب بشه صندوق سوم]
- حمایت همه جانبه دولت و حقوقی از روز اسم نویسی

Last edited:

Kaz1365

Registered User
لایک‌ها
158
من به دلایل زیر (که پریروز تو اون یکی تاپیک نوشته بودم) برای خودم و کسانی که کدهاشون رو دادن براشون عرضه اولیه بخرم، اسم مینویسم. بازم خودت باید شرایط رو بسنجی و ببینی ریسکش معقوله یا نه. وضعیت این 2 هفته نشون داد به طرفة العینی بازار میتونه برگرده، چه به این سمت، چه به اون سمت! نیازی هم نیست همون روز اول اسم نویسی بخری. صبر کن تا آخرین مهلت ببین چی میشه. شاید به دلیلی پشیمون شدی.

- ارائه 30% تخفیف
- در نظر گرفتن نرخ آخرین روز معامله به جای میانگین 30 روزه
- اخبار مربوط به افزایش سرمایه از دو محل
- طرح بازنگری و تعدیل در نرخ خوراک پالایشگاه ها
- اصلاح قیمتی تا بیش از 25% در دو هفته گذشته و جذاب شدن قیمت پایه [که قابل پیشبینی بود این مورد و زمان صندوق سوم هم از دو سه هفته قبل قیمت فولاد/فملی/خودرو/خساپا رو میارن پایین تا روز اسم نویسی جذاب بشه صندوق سوم]
- حمایت همه جانبه دولت و حقوقی از روز اسم نویسی
جایی خوندم درصد تخفیف 20% هست. منبعی که من خوندم اشتباه کرده یعنی؟

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
جایی خوندم درصد تخفیف 20% هست. منبعی که من خوندم اشتباه کرده یعنی؟

والا چند ماه پیش گفتند 25% هست و تخفیفش هم فقط برای کسایی لحاظ میشه که صندوق اول رو ننوشتن. بعد گفتند 20% و مجدد فقط برای کسایی که اولی رو ننوشتن. ولی در آخرین خبری که منتشر شد دیگه حرفی از اختصاص تخفیف به گروهی خاص نشده و ظاهرا میخوان به همه این تخفیف رو بدن و درصدش هم البته بیشتر شده:

صندوق دارا دوم روز چهارشنبه (۵ شهریور ماه) به ارزش ۵ میلیون تومان با ۳۰ درصد تخفیف عرضه می‌شود. بر اساس اطلاعات منتشر شده ساز و کار عرضه این صندوق قرار است همچون صندوق سرمایه گذاری دولتی قبلی باشد. بر این اساس عموم افراد با استفاده از کد ملی و یا کد بورسی می توانند نسبت به خرید آن اقدام کنند. همچنین متقاضیان خرید این صندوق به مدت ۲ هفته برای آن زمان دارن.

محاسبه ارزش روز شرکت‌های موجود در صندوق «دارا دوم» نشان می‌دهد شرکت پالایش نفت تهران ۲۴ هزار و ۳۹۱ میلیارد تومان، پالایش نفت اصفهان ۲۴ هزار و ۵۵۹ میلیارد تومان، پالایش نفت تبریز ۷ هزار و ۱۸ میلیارد تومان و پالایش نفت بندرعباس نیز در رقم ۱۹ هزار و ۵۷ میلیارد تومان محاسبه می‌شود.

یه وقت دیدی دوباره عوضش کردن!

Last edited:

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
پنل مفید من تو 24 مرداد می چرخه و پیام می فرسته:rolleyes:

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
ديگه افسرده شدم ، چرا اين حجم هاي فروش كم نميشه؟! هر روز داره بيشتر و بيشتر ميشه
دي ١١٦ ميليون حجم فروش ! از كابوس هم بدتر شده

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
هر چی حمایت بشه تا این صفهای فروش خالی نشن تغییر ایجاد نمیکنه فقط ترافیک اطراف خیابون فردوسی بیشتر میشه

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
[emoji625]ارزش صف های خرید: 1255 میلیارد تومان
[emoji625]ارزش صف های فروش: 13625 میلیارد تومان

[emoji625]تعداد صف های خرید: 50
[emoji625]تعداد صف های فروش: 473

[emoji354] 8:44 [emoji810] 3 شهریور 99
فیلتر هوشمند

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
عجله نداشته باشید. اگر پول اضافه توی بورس آورده باشید اصلا نباید نگران باشید. فقط استراتژی داشته باشید. آیا می خواستید یک ماهه خرید و فروشتون رو ببندید و بردی؟ یا یک ساله؟ یا می خوایید تو این بازار بمونید و حتی بیست سال هم که شده ادامه بدید و از بورس سود بردارید؟ این سوالها رو اگر جواب بدید دقیقا خواهید فهمید که الان باید چه کاری بکنید؟ اگر اهداف کوتاه مدت هست که بله باید ابتدای صف فروش بایستید و سرخطی بزنید تا از ضرر در امان بمانید. اما اگر میان مدت و طولانی مدت هستید دیگه خیالتون راحت هست و زیاد براتون فرقی نمی کنه که بازار امروز برگرده یا ده روز بعد...

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
ولی تا جایی که من می تونم از این وضعیت بخونم و سوادم تا اونجایی که خط میده می تونم بگم هنوز این روزها هم برگشت بازار رو نخواهیم داشت. چون طوری که می بینم تو سهم های کوچک هنوز حقوقی خریدی انجام نمیده و نمی خواد جمعش کنه. احتمالا پیش بینی می کنن که بازار هنوز قرمز هست و اون موقع که بازار واقعا قوی شد سهم ها رو می خرن. در این صورت هم حمایتشون از سهم بهتر صورت می گیره هم خودشون به سوددهی بهتری می رسن هم تو این مدت چون حجم مبنا پر نمیشه قیمت خود سهم هم زیاد پایین نمیاد.

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
امروز تا ساعت ١٠ حدودا صف شستا و تجارت و وغدير و چندتا ديگه جمع ميشه
به نظرتون ادامه داره يا فعلا نقد كنيم؟

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
امروز تا ساعت ١٠ حدودا صف شستا و تجارت و وغدير و چندتا ديگه جمع ميشه
به نظرتون ادامه داره يا فعلا نقد كنيم؟
امروز به نظر سهامای بزرگ بتونن روندو مثبت یا حداقل ثابت کنن، البته اگه تا قبل از ساعت ۱۰ دوباره معکوس نشه

شستا نزدیک ۲۰۰میلیون حجم خورد تو این ۱۰ دقیقه ولی باز حریف فروشنده ها نشد

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
انگار داره یه حرکتی شروع میشه برا مثبت شدن

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
انگار داره یه حرکتی شروع میشه برا مثبت شدن

Sent from my SM-G985F using Tapatalk
اين حركت چند بار تو اين مدت شروع شده اما متاسفانه به پايان ساعت معامله نرسيده جمع ميشه

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
وغدیر متوقف شد چرا 20 درصد تغییر. خب چرا روزهای دیگه از این توقفها نبود. . .
ظاهراً بورس شده زمین دعوای چند نفر . . .یکی میخاد بلندش کنه یکی با مخ میخواد بکوبه زمین

این کلید الدوله چقدر رو داره واقعا از کجا این حجم از پررویی و وقاحت به مسولین تزریق میشه؟!

Last edited:

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
الان بعضی حقوقی ها مثه وبصادر دارن حمایت میکنن
سوال اینجاست
چرا تو قیمت منفی ۵ حمایت میکنن؟ چرا این ۴۸۰میلیون صف خریدو نمیزارن رو مثبت ۱ مثلا؟

Screenshot_2020-08-24-09-27-40-962_com.android.chrome.jpg

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
توقف وقتی اتفاق میفته که یه کله 20 درصد منفی بخوره. ولی وقتی سهم یه ذره مثبت بخوره از این حالت خارج میشه.
دلیل اینکه این چند روزم اکثر نمادها تو منفی 20 درصد بسته نمیشدن به خاطر همین بود.
وغدیر متوقف شد چرا 20 درصد تغییر. خب چرا روزهای دیگه از این توقفها نبود. . .
ظاهراً بورس شده زمین دعوای چند نفر . . .یکی میخاد بلندش کنه یکی با مخ میخواد بکوبه زمین

این کلید الدوله چقدر رو داره واقعا از کجا این حجم از پررویی و وقاحت به مسولین تزریق میشه؟!
خب راست گفته دیگه. اقتصادی نبوده که بخواد آسیبی‌ام ببینه!

بالا