دوستاني كه سابقه بالايي دارن و سرد و گرم اين بازار رو ديدن اگه امروز يا نهايت فردا نخواد بازار برگرده واقعا بايد چيكار كنيم؟
با ضرر خارج بشيم يا صبر كنيم سازمان بورس بياد براي مصادره اموالمون
بدترین سناریو همونیه که گفتم حداکثر تا تابستون یا مهر سال بعد توی یه کانال نزولی برای سهم های حبابی و درجا زدن و نوسانگیری برای سهم های کوچیک اتفاق میوفته
سهم های کوچیک دیگه اکثرا واقعا طلا شدن
فولاد و فخوز من دوباره ریزشی شده، حتی ونیکی هم منفی شده، سرمایه من داره ریز ریز ریز میشه، من باختم بدم باختم فقط بزارین برم من(با صدای نقی معمولی بخونید

)
در مورد قهکمت سوال کرده بودی . بنیادی ترین سهم گروه قند و شکر قهکمت و قپیرا و در نهایت قچار هستش
قهکمت ارزشش روی 41 ، 42 اینطوراست الان 56 تومنه . بازم افت میکنه یعنی شاخص هم مثبت بشه این بازم افت داره فعلا جای خریدش نیست
نظرتون چیه؟
تا چند روز دیگه بازار برمیگرده؟
سهم باید تحلیل بشه . کلیت بازار تا چند روز دیگه متعادل میشه . ولی توی همون بازار متعادل خیلی سهم ها میتونن منفی بخورن
1650 بشکنه حمایت بعدی محدوده 1500 هست که حتی به نظرم از 1650 هم محکم تر هست
1650 رو پاره کرد
شاخص رو واسه صندوقاتون بررسی بکنید ولی واسه سهم ها فقط هر سهم جداگانه بررسی بشه
همون زفکا که من دارم شما هم داری ، چشش نزنم 0.35% منفی خورد تو بازاری که شاخصش بیشتر از 3% منفی خورد ...
ارزش زفکا پایین تره ولی الزامی نیست که حتما به اون قیمت برسه
حتی اگه روندش تا یک سال دیگه هم نزولی باشه ، لامصبا باید اینجاها دیگه یه حمایت درست و حسابی بکنن که حداقل شاخص توی یه کانال بیوفته !!!
شاخص یه کله مثل خرطوم فیلم آویزون شده
پیش بینی رفتار بورس برای دوشنبه 3 شهریور 99
به گزارش
صدای ایران، مهدی رضایتی، کارشناس
بازار سرمایه با بیان اینکه انتظار میرفت
معاملات امروز از روز گذشته بهتر باشد اظهار کرد: فشار فروش سهام در بازار
سرمایه از همان ساعات اولیه زیاد بود و در مقابل حجم معاملات نیز بسیار کم بود، اما در ساعات آخر بازار یکسری حمایتها از بازار
صورتگرفت و برخی از صفها فروش را جمع کرد و حجم معاملات را بالاتر برد.
به نوشته تجارت نیوز، وی با بیان اینکه ارزش معاملات امروز بازار حمایتی بود افزود: امید داشتیم از فردا معاملات به صورت طبیعی متعادل شود اما با ادامه روند نزولی به نظر میرسد متعادل شدن بازار تا اخر هفته طول بکشد، باید به معاملات روزهای آینده توجه داشته باشیم و هر جا که حجم معاملات به صورت طبیعی به حد معقول و معمول بازگشت میتوان انتظار بازگشت بازار به حالت تعادل و بعد از آن هم سیر صعودی را داشت.
وی در رابطه با
خروج پول از بازار سرمایه افزود: بازار هنگام رشد هیجانی رشد کرد و در ریزشهای اخبر نیز رفتار هیجانی نقش زیادی داشته، خروج پول از سمت حقیقیها زیاد ترسناک نیست، زیرا آنها دوباره در سطوح پایینتر وارد بازار میشوند اما پولهای حقوقی که خارج میشود توسط دولت صرف بودجه عمومی میشود و دیگر به چرخه بازار سرمایه بازنمیگردد.
رکورد خروج پول حقیقی شکسته شد
حجم ریالی خروج پول زیاد اهمیتی نداره . خروج پول رو دقیقا همونطوری که گفته باید این از سمت کی بوده
حقیقی هم داریم تا حقیقی
یه حقیقی هست 1 الی 10 میلیون داره
یه حقیقی هست 1000 میلیارد داره
سهام دار خورد همونقدر مهمه که سهامدار عمده مهمه ولی اگه مثلا 1000 میلیارد تومن توسط 100 نفر خارج بشه به مراتب خطرناک تر از خروج 1000 میلیارد تومن توسط 100 هزار نفره ! چون اون 100 هزار نفر با خروجشون سمت بازارای موازی و کلیدی مثل دلار میرن . رقم بالاست
ولی زمانی که 1000 میلیارد توسط سهامدار عمده خارج بشه این یعنی سقوط بازار بورس و رونق بازارهای واقعی موازی مثل ملک و یا تولید و خدمات و ... !
از اونجایی که هم به خاطر کرونا و هم مشکلات اقتصادی شدیدا کشور تحت فشاره بنابراین خروج سرمایه توسط سهامدارهای عمده منتفیه که بازار کلا بخوابه
بعد یه نکته دیگه هم اینه یه چند روزی قفل بودن یعنی یه سری سهم ها خریدار نداشت و صرفا صف بودن . اینا امروز تو کف توسط حقوقی ها خریداری شد و در نهایت حجمی از پول خارج شده
در هرصورت روند کلی نزولیه و حتی اگه نزولی هم نباشه خبری از سودهای شارپی نیست
این خروج پول حقیقی اونقدرا خبر مهمی نیست که بعضی سایت ها دارن خبر فوری میزنن !
حقیقی ترسیده زیاد خریدی نمیزنه ولی حقوقی داره میخره ، همین میشه خروج پول حقیقی ، زیاد چیز خاصی نیست
دقیقا !! تلویزیون خارج از کشور که 24 ساعته در مورد ریزش بی سابقه و ریزش شاخص و ادامه دار بودن نابودی اقتصاد و ... صحبت میکنن
کم مونده نوحه و سینه زنی پخش بکنن !
صحبت های منظور دار شدیدا توی رفتارشون موج میزنه ...
بازار بورس رو تبدیل به میدون جنگ سیاسی کردن !
متاسفانه هم بیشتر افرادی که تخصص کافی ندارن و دهن بینن و این جمله " ایران دروغ میگه و اونا راست میگم " رو
به همه چیز تعمیم میدن و خیلی ساده صف فروش سازی میکنن!
الان با مامور اومدن در خونمون گیربکس ماشینم رو باز کردن و بردن؛
*میگم چی شده ؟؟*
*میگن به خمحرکه بدهکاری!!!*
#طنز_بورسی
حالا تو این وضعیت من گاو از کجا پیدا بکنم
البته چون گاو شیری دارن ، فک کنم با همون شیر راضی بشن
فکر چی هس اصلا ؟!
مگه اول نباید حرف بزنن ، بعد فکر هم نکنن
این پست یکی از بچه های انجمن همسایست
امروز اگر بازار
بورس مثبت نشه از حرفای وارن بافت رد میشیم میرسیم به سخنان امام علی ع در نهج البلاغه در مورد بی اعتنایی به مال دنیا !
عالی بود
تو این بازار کیا خرید میکنن غیر از حقوقی ؟
از دوستان کسی تو این روزا خرید هم میکنه ؟
ممنون از این فرصتی که در اختیار من گذاشتید
اول تشکر میکنم از عوامل پشت صحنه ( رسانه ) ، روی صحنه ( حقوقی ها و ... که سیاسی نشه ) و زیر صحنه ( خودمون ) به خاطر لطفشون
آقوووو ما دیدیم خون میاد ، دیگه زفکا یه مدته روی این ناحیه قیمتی مقاومت میکنه قرار بود پایین تر بخرم اونم توی یه پله ، اما الان نصفشو گرفتم یه نصف دیگش مونده اونم واس دل خودم گذاشتم اگه پایین تر اومد و به نفت رسید بخرم
من مییییدونم اون میخواد پایین تر بره
ولی هنوزم دلم پرررر میکشه یببباااااررر دیگه گاواشونو ناز بکنم
به نظر من که میانگین کم کردن، به خصوص تو بازار نزولی، معنی نداره.
بازم خودت میدونی ما که هرچی گفتیم این 2 هفته برعکسش شد.
دقیقا باید درست استفاده بشه . البته نظر شخصیه شاید اشتباه باشه
میانگین کم کردن فقط روی سهم های بنیادی و خوب و با حباب کمتر ، اونم روی نقاط حمایتی تکنیکالی و اونم با شرط دید بلند مدت خوبه
در غیر اینصورت روی سهم های بنیادی و حبابی یا غیر بنیادی و زیان ده که حبابی هم هستن و همینطور برای دوستانی که دید کوتاه مدتی دارن اشتباهه و باید حد زیان رعایت بشه
خرید پلکانی هم بازم میگم باید روی سطوح و ناحیه های حمایتی باشه نه اینکه یه منفی 5 یا 10 بخوره بخریم . اون مدلی درگیر یه گرداب میشیم که سرمایمونو یه جوری میخوره حتی استخونشم پس نمیده