• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
روحانی: عرضه سهام «شستان»، تحول بزرگی در بورس ایجاد می‌کند

سهام شستان تا پایان سال به تدریج واگذار و در بورس معامله می‌شود
داره غیر مستقیم میگه یا این سهم رو میخرید یا از سبز شدن بازار خبری نیست!

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,865
شستان همون etf دوم هستش؟

این ثفارس من رو سرویس کرد!!!

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
آخه الآن قیمت فعلی شستا حدود 2 هزار تومن پایینتر از میانگین منه
تو بازار نزولی عجله ای برای خرید نداشته باش. الان روند عوض شده و قطعا نزولی هست . حجم اضافه نکن اصلا.

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
دوستاني كه سابقه بالايي دارن و سرد و گرم اين بازار رو ديدن اگه امروز يا نهايت فردا نخواد بازار برگرده واقعا بايد چيكار كنيم؟
با ضرر خارج بشيم يا صبر كنيم سازمان بورس بياد براي مصادره اموالمون :)
بدترین سناریو همونیه که گفتم حداکثر تا تابستون یا مهر سال بعد توی یه کانال نزولی برای سهم های حبابی و درجا زدن و نوسانگیری برای سهم های کوچیک اتفاق میوفته
سهم های کوچیک دیگه اکثرا واقعا طلا شدن
فولاد و فخوز من دوباره ریزشی شده، حتی ونیکی هم منفی شده، سرمایه من داره ریز ریز ریز میشه، من باختم بدم باختم فقط بزارین برم من(با صدای نقی معمولی بخونید:p)
در مورد قهکمت سوال کرده بودی . بنیادی ترین سهم گروه قند و شکر قهکمت و قپیرا و در نهایت قچار هستش
قهکمت ارزشش روی 41 ، 42 اینطوراست الان 56 تومنه . بازم افت میکنه یعنی شاخص هم مثبت بشه این بازم افت داره فعلا جای خریدش نیست :p

نظرتون چیه؟
تا چند روز دیگه بازار برمیگرده؟
سهم باید تحلیل بشه . کلیت بازار تا چند روز دیگه متعادل میشه . ولی توی همون بازار متعادل خیلی سهم ها میتونن منفی بخورن

1650 بشکنه حمایت بعدی محدوده 1500 هست که حتی به نظرم از 1650 هم محکم تر هست
1650 رو پاره کرد
bav3_154fs759111.gif

شاخص رو واسه صندوقاتون بررسی بکنید ولی واسه سهم ها فقط هر سهم جداگانه بررسی بشه
همون زفکا که من دارم شما هم داری ، چشش نزنم 0.35% منفی خورد تو بازاری که شاخصش بیشتر از 3% منفی خورد ...
ارزش زفکا پایین تره ولی الزامی نیست که حتما به اون قیمت برسه
حتی اگه روندش تا یک سال دیگه هم نزولی باشه ، لامصبا باید اینجاها دیگه یه حمایت درست و حسابی بکنن که حداقل شاخص توی یه کانال بیوفته !!!
شاخص یه کله مثل خرطوم فیلم آویزون شده
bav3_154fs759111.gif

پیش بینی رفتار بورس برای دوشنبه 3 شهریور 99
به گزارش صدای ایران، مهدی رضایتی، کارشناس بازار سرمایه با بیان اینکه انتظار می‌رفت معاملات امروز از روز گذشته بهتر باشد اظهار کرد: فشار فروش سهام در بازار سرمایه از همان ساعات اولیه زیاد بود و در مقابل حجم معاملات نیز بسیار کم بود، اما در ساعات آخر بازار یک‌سری حمایت‌ها از بازار صورتگرفت و برخی از صف‌ها فروش را جمع کرد و حجم معاملات را بالاتر برد.
به نوشته تجارت نیوز، وی با بیان اینکه ارزش معاملات امروز بازار حمایتی بود افزود: امید داشتیم از فردا معاملات به صورت طبیعی متعادل شود اما با ادامه روند نزولی به نظر می‌رسد متعادل شدن بازار تا اخر هفته طول بکشد، باید به معاملات روزهای آینده توجه داشته باشیم و هر جا که حجم معاملات به صورت طبیعی به حد معقول و معمول بازگشت می‌توان انتظار‌ بازگشت بازار به حالت تعادل و بعد از آن هم سیر صعودی را داشت.
وی در رابطه با خروج پول از بازار سرمایه افزود: بازار هنگام رشد هیجانی رشد کرد و در ریزش‌های اخبر نیز رفتار هیجانی نقش زیادی داشته، خروج پول از سمت حقیقی‌ها زیاد ترسناک نیست، زیرا آنها دوباره در سطوح پایین‌تر وارد بازار می‌شوند اما پول‌های حقوقی که خارج می‌شود توسط دولت صرف بودجه عمومی می‌شود و دیگر به چرخه بازار سرمایه بازنمی‌گردد.
رکورد خروج پول حقیقی شکسته شد

ZiCvYtNmH2LHbjNmI2LErOTkucG5n
حجم ریالی خروج پول زیاد اهمیتی نداره . خروج پول رو دقیقا همونطوری که گفته باید این از سمت کی بوده
حقیقی هم داریم تا حقیقی
یه حقیقی هست 1 الی 10 میلیون داره
یه حقیقی هست 1000 میلیارد داره

سهام دار خورد همونقدر مهمه که سهامدار عمده مهمه ولی اگه مثلا 1000 میلیارد تومن توسط 100 نفر خارج بشه به مراتب خطرناک تر از خروج 1000 میلیارد تومن توسط 100 هزار نفره ! چون اون 100 هزار نفر با خروجشون سمت بازارای موازی و کلیدی مثل دلار میرن . رقم بالاست
ولی زمانی که 1000 میلیارد توسط سهامدار عمده خارج بشه این یعنی سقوط بازار بورس و رونق بازارهای واقعی موازی مثل ملک و یا تولید و خدمات و ... !
از اونجایی که هم به خاطر کرونا و هم مشکلات اقتصادی شدیدا کشور تحت فشاره بنابراین خروج سرمایه توسط سهامدارهای عمده منتفیه که بازار کلا بخوابه
بعد یه نکته دیگه هم اینه یه چند روزی قفل بودن یعنی یه سری سهم ها خریدار نداشت و صرفا صف بودن . اینا امروز تو کف توسط حقوقی ها خریداری شد و در نهایت حجمی از پول خارج شده

در هرصورت روند کلی نزولیه و حتی اگه نزولی هم نباشه خبری از سودهای شارپی نیست

این خروج پول حقیقی اونقدرا خبر مهمی نیست که بعضی سایت ها دارن خبر فوری میزنن !
حقیقی ترسیده زیاد خریدی نمیزنه ولی حقوقی داره میخره ، همین میشه خروج پول حقیقی ، زیاد چیز خاصی نیست
دقیقا !! تلویزیون خارج از کشور که 24 ساعته در مورد ریزش بی سابقه و ریزش شاخص و ادامه دار بودن نابودی اقتصاد و ... صحبت میکنن
duck.gif

کم مونده نوحه و سینه زنی پخش بکنن !
crazy.gif

صحبت های منظور دار شدیدا توی رفتارشون موج میزنه ...
بازار بورس رو تبدیل به میدون جنگ سیاسی کردن !
mpr.gif

متاسفانه هم بیشتر افرادی که تخصص کافی ندارن و دهن بینن و این جمله " ایران دروغ میگه و اونا راست میگم " رو به همه چیز تعمیم میدن و خیلی ساده صف فروش سازی میکنن!

الان با مامور اومدن در خونمون گیربکس ماشینم رو باز کردن و بردن؛

*میگم چی شده ؟؟*

*میگن به خمحرکه بدهکاری!!!*

#طنز_بورسی

حالا تو این وضعیت من گاو از کجا پیدا بکنم
bav3_154fs759111.gif

البته چون گاو شیری دارن ، فک کنم با همون شیر راضی بشن
crazy.gif

فکر چی هس اصلا ؟!
1052.gif

مگه اول نباید حرف بزنن ، بعد فکر هم نکنن
tiredugly.gif
rain_remix.gif

این پست یکی از بچه های انجمن همسایست :)

‏امروز اگر بازار ‎ بورس مثبت نشه از حرفای وارن بافت رد میشیم میرسیم به سخنان امام علی ع در نهج البلاغه در مورد بی اعتنایی به مال دنیا !
عالی بود
bav3_154fs759111.gif

تو این بازار کیا خرید میکنن غیر از حقوقی ؟
از دوستان کسی تو این روزا خرید هم میکنه ؟
ممنون از این فرصتی که در اختیار من گذاشتید
crazy.gif

اول تشکر میکنم از عوامل پشت صحنه ( رسانه ) ، روی صحنه ( حقوقی ها و ... که سیاسی نشه ) و زیر صحنه ( خودمون ) به خاطر لطفشون
imoksmiley.gif

آقوووو ما دیدیم خون میاد ، دیگه زفکا یه مدته روی این ناحیه قیمتی مقاومت میکنه قرار بود پایین تر بخرم اونم توی یه پله ، اما الان نصفشو گرفتم یه نصف دیگش مونده اونم واس دل خودم گذاشتم اگه پایین تر اومد و به نفت رسید بخرم
bav3_154fs759111.gif

دلم پر میکشه واسه فقط یه بار دیدنش - نماشا
من مییییدونم اون میخواد پایین تر بره
4076.gif
ولی هنوزم دلم پرررر میکشه یببباااااررر دیگه گاواشونو ناز بکنم
bav3_154fs759111.gif

به نظر من که میانگین کم کردن، به خصوص تو بازار نزولی، معنی نداره.
بازم خودت میدونی ما که هرچی گفتیم این 2 هفته برعکسش شد.
دقیقا باید درست استفاده بشه . البته نظر شخصیه شاید اشتباه باشه
میانگین کم کردن فقط روی سهم های بنیادی و خوب و با حباب کمتر ، اونم روی نقاط حمایتی تکنیکالی و اونم با شرط دید بلند مدت خوبه
در غیر اینصورت روی سهم های بنیادی و حبابی یا غیر بنیادی و زیان ده که حبابی هم هستن و همینطور برای دوستانی که دید کوتاه مدتی دارن اشتباهه و باید حد زیان رعایت بشه

خرید پلکانی هم بازم میگم باید روی سطوح و ناحیه های حمایتی باشه نه اینکه یه منفی 5 یا 10 بخوره بخریم . اون مدلی درگیر یه گرداب میشیم که سرمایمونو یه جوری میخوره حتی استخونشم پس نمیده
bav3_154fs759111.gif

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
شما وضعیت فعلی رو درست کن بعد خودمون میدونیم خوب و بد چیه
t9415.gif

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
این هفته عرضه اولیه نداریم که یک سیگنال بد برای تازه وارد هاست که یعنی بورس به ته دیگش رسیده ،زودتر خارج بشید ،شاید به نظر مسخره بیاد این حرف‌ ولی جماعت منتظر یه جرقه منفی هستند
من نمیدونم اینا احمقن یا بی شعور یا عمدی این کار ها رو میکنن

پ ن : در نهایت اوضاع درست میشه

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
دقیقا !! تلویزیون خارج از کشور که 24 ساعته در مورد ریزش بی سابقه و ریزش شاخص و ادامه دار بودن نابودی اقتصاد و ... صحبت میکنن
duck.gif

کم مونده نوحه و سینه زنی پخش بکنن !
crazy.gif

صحبت های منظور دار شدیدا توی رفتارشون موج میزنه ...
بازار بورس رو تبدیل به میدون جنگ سیاسی کردن !
mpr.gif
خب اینا که لحظه به لحظه دارن اخبار رو رصد میکنن و میدونن چقدر تاثیر منفی داره این اخبار که منجر به صفهای فروش و خروج پول میشه چرا کاری نمیکن ؟
به نظرت واقعا نمیتونن کاری کنن یا بازم چیزی تو کله شونه ؟

داود جان نظرت در مورد شاخص کل فردا چیه ؟
با توجه به بازار امروز؛ به نظرت شاخص میتونه بیاد زیر 1600 ؟ آیا اگر خدای نکرده بیاد دیگه برگشت بعیده یا امکان داره مثلا تا 1570 بیاد بعد چهارشنبه سعودی بشه ؟
منظورم اینه وقتی طبق تحلیل شاخص می افته تو یه کانال حقوقیا هم ازش صددرصد تبعیت میکنن و میزارن افت کنه ؟

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
انتقاد معاون استاندار تهران از بی تدبيری سازمان بورس و شركت های حقوقی؛ سازمان بورس و شورای عالی ريسک بازار را محدود کنند

حشمت الله عسگری در گفتگو با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی استانداری تهران، در مورد وضعیت فعلی بازار بورس اظهار داشت: اعتمادی که مردم و صاحبان سرمايه های ريز و درشت در طول ساليان گذشته و به ويژه در يک سال اخير به بازار سرمايه و بورس داشتند، به سرعت و يك شبه با بی تدبيری سازمان بورس و بی مهری هر چه تمام تر شركت های حقوقی بر باد رفت

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
خوبه برای دو هفته فروش حقیقی ها لیمیت بشه.
و امکان فروش از سمت هسته معاملات شرطی بشه‌.
یعنی زمانی که صف فروش از یه محدوده ای فراتر رفت سیستم بطور خودکار درخواست های فروش بعد از اون رو لغو و قفل کنه و کسی دیگه نتونه ثبت فروش کنه تا صف قبلی خالی بشه و یه مدت زمان ۱۵ دقیقه ای هم ازش بگذره.
بعد دوباره امکان فروش فراهم بشه.
و حقیقی ها در روز فقط مجوز دو درخواست فروش و با حجم محدود مثلا هزارتا داشته باشن.
در مقابل حقوقی ها صف خرید سنگین تشکیل بدن.
درسته روش غیر منطقی ای هستش ولی می‌تونه بازار رو متعادل کنه‌.
مردم ترسیدن،ترس آدم رو نابود می‌کنه و قدرت تصمیم گیری رو از کار میندازه.یکسره از سمت شبکه های ماهواره ای و تلگرام و اینستاگرام این ترس داره بهشون القا میشه و با حرف های به ظاهر منطقی سیگنال ورشکستگی و تعطیلی بورس و فرار‌کردن مسئولان بازار و اختلاس سرمایه هاشون بهشون داده میشه.
فقط کافیه دو شب بشینید شبکه ایران اینترنشنال و منو تو و صدای آمریکا رو ببینین تا بفهمید چه جونور های کثیفی هستن اینا.من هر شب میشینم نگاه میکنم که عبرت بگیرم ازشون.
درسته رسانه ها و تلویزیون خودمون هم کم زیر و رو کشی نمیکنه ولی اونا دیگه به قصد ضربه زدن میان جلو دوربین

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
شما وضعیت فعلی رو درست کن بعد خودمون میدونیم خوب و بد چیه
t9415.gif

وضعیت فعلی درست نشده هنوز
ولی وضعیت فملی امروز عالی بود
مثبت ۵ بسته شد
فخوزم همینطور
فولادم رو صفر بست
شپنا هم برید خرید سنگین حقوقی رو نگاه کنید

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
شستان همون etf دوم هستش؟

نه ، شستان = سازمان تامین اجتماعی نیروهای مسلح

همون زفکا که من دارم شما هم داری ، چشش نزنم 0.35% منفی خورد تو بازاری که شاخصش بیشتر از 3% منفی خورد ...
ارزش زفکا پایین تره ولی الزامی نیست که حتما به اون قیمت برسه
حتی اگه روندش تا یک سال دیگه هم نزولی باشه ، لامصبا باید اینجاها دیگه یه حمایت درست و حسابی بکنن که حداقل شاخص توی یه کانال بیوفته !!!

یک ساله دارمش به نسبت هم گروهی های خودش کمترین رشد رو داشته اونم با وجود بنیاد عالیش !
از نظر من سهمی که با رشد بازار بالا نره ولی با افت بازار پایین بیاد سهم خوبی نیست ، دوست و برادرش زگلدشت هم همینجوریه
تازه بازیگرش دو روزه فهمیده باید این حرکتو بزنه که پایانی پر نشه در صورتی که من سهم دارم از وقتی که بازار منفی شده داره همین کارو میکنه که سهم زیاد منفی نخوره
البته نمونه این سهم تو گروه فلزات هم فروس هست !

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
وضعیت فعلی درست نشده هنوز
ولی وضعیت فملی امروز عالی بود
مثبت ۵ بسته شد
فخوزم همینطور
فولادم رو صفر بست
شپنا هم برید خرید سنگین حقوقی رو نگاه کنید
برادر بله وضعیت امروز از دیروز 3 درصد بهتر بود
میدونید اگر فردا هم منفی باشه و شاخص بیاد زیر 1600 هممون به آمونیاک میریم ؟
این صفها رو مردددددددددد میخواد جمع کنه
فملی هم یه مقدار ملت به افزایش سرمایه دلشون خوش شده که امروز صف خرید شد (البته خداروشکر)
اما فردا و پس فردا تکلیف شاخص و دارادوم که روشن شد میشه قطعی نظر داد نه با این چند تا مثبت اونم بعضی از نمادها تو دقیقه نود

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
خدمت دوستان !

۱۶:۴۸
اطلاعیه در خصوص عدم تایید بخشی از معاملات نمادهای معاملاتی (فارس)،(فولاد)
اطلاعیه در خصوص عدم تایید بخشی از معاملات نمادهای معاملاتی (فارس)،(فولاد)
به اطلاع می رساند، بخشی از معاملات در نمادهای معاملاتی شرکت های صنایع پتروشیمی خلیج فارس (فارس)، فولاد مبارکه اصفهان (فولاد)به دلایل نظارتی روز جاری دوشنبه مورخ ۱۳۹۹/۰۶/۰۳ تایید نگردید. مدیریت عملیات بازار شرکت بورس اوراق بهادار تهران

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
خب اینا که لحظه به لحظه دارن اخبار رو رصد میکنن و میدونن چقدر تاثیر منفی داره این اخبار که منجر به صفهای فروش و خروج پول میشه چرا کاری نمیکن ؟
به نظرت واقعا نمیتونن کاری کنن یا بازم چیزی تو کله شونه ؟

داود جان نظرت در مورد شاخص کل فردا چیه ؟
با توجه به بازار امروز؛ به نظرت شاخص میتونه بیاد زیر 1600 ؟ آیا اگر خدای نکرده بیاد دیگه برگشت بعیده یا امکان داره مثلا تا 1570 بیاد بعد چهارشنبه سعودی بشه ؟
منظورم اینه وقتی طبق تحلیل شاخص می افته تو یه کانال حقوقیا هم ازش صددرصد تبعیت میکنن و میزارن افت کنه ؟
Untitled.jpg

ببینید از نظر تکنیکالی میگم
حتی اگه روند شاخص نزولی هم باشه باید توی یه کانال حرکت بکنه . حالا چه شاخص چه سهم
روند منطقیش باید سبز رنگ باشه که اصلاح عمیق رو توی یه کانال نزولی انجام بده این مدلی چرجه های امید و ناامید و صعود و نزول های اون مسیر اصلاحی باعث میشه بازار و کل سهم ها منطقی معامله بشن و به راحتی بتونن رشد هم داشته باشن
اما وقتی که سهم ها نقاط حمایتیشون رو از دست بدن استرس و ناراحتی ناشی از ضرر به ترس و وحشت منجر میشه . ترس هم خطرناکه
یعنی اگه بخواد توی یه کانال نزولی اصلاح عمیق و مثلا طی یک سال بزنه ، کمتر افت میکنه تا اینکه یه کله و بدون هیچ حمایت و افت و خیزی پایین بیاد
چون ترس به منطق حاکم میشه
این نقاط حمایتی ای که توی صحبت ها میشه حمایت های قوی نیستن و شاخص میتوه بازم افت بکنه
اما چون شاخص بیشتر به سهم های بزرگ مرتبطه و سهم های بزرگ هم حباب زیادی دارن به خصوص اون زیان ده ها شاخص میتونه پایینتر هم بیاد تو این شرایط
شرکت هایی که حباب کمی دارن پایانیشون پر نمیشه و عملا حجمی نمیخوره چون دیگه فروشنده ای نداره اونایی هم که تو صف میرن ، هستن واس خودشون و به محض کم شدن صف اردر رو برمیدارن
در حقیقت یه جورایی شرکت های کوچیک و متوسط منتظر برداشته شدن فشار فروش سهم های بزرگ هستن که اردرهای فروششون برداشته بشه و به تعادل برسن
یه سری شرکت های بزرگ که قیمتاشون معقوله و کم و بیش حبابی هستن ولی در هر صورت خرید با دید بلند مدت و حتی میان مدت میتونه معقول باشه اونا هم تحت تاثیر شرکت های بزرگ حبابی و ریزشی ، حمایت ها رو از دست میدن و قیمتشون پایین تر میاد
همون اتفاقی که برای شرکت های کوچیک و متوسط افتاده و دیگه واقعا دارن به نفت میرسن !

در مورد اینکه اونوریا شدیدا رجز خونی میکنن و اینا چرا کاری نمیکنن به خاطر اینه که از اولش نباید بورس رو سیاسی میکردن ! اینقدر رشد بی رویه بهش دادن که تیتر اخبار اونور آبی ها شد یا همونایی که ایران اصطلاحا بهشون دشمن میگه ! کاری به دوست و دشمنشون ندارم ولی قطعا یسریا مشکلشون ریشه ایه و هرجور شده میخوان حرفی زده باشن !

جنگه و جنگم شوخی نداره و حلوا هم پخش نمیکنن ولی از اولش نباید جنگ رو به بورس میکشوندن ! حالا کشوندن
چاره چیه ؟
دولت بیاد حمایت بکنه و بازار رو برگردونه . تونستنش میتونه ولی حباب شرکت های حبابی میمونه و مجدد رشد های زیادی میکنن و اصلاح عمیق و بلند مدت الان ( توی بدترین سناریو ) تبدیل به یه فاجعه ای میشه که با جدیت میتونم بگم بازار رو حداقل برای 5 سال کاملا نابود میکنه !! همه چی از بین میره ! پس دولت اینکار رو نمیکنه ! از طرفی اگه حتی رشد شارپی هم ایجاد نکنه باید بتونه جواب گوی خسته شدن بعدی از سهامدار ها رو بعد از مدتی درجا زدن بده !! که شدنی نیست و بالاخره میریزه . کاری که از تیر تا شهریور کرد و آخرش نشدن جلوی اصلاح رو بگیره !
نکته بعدی اینه حقوقی هم از تعدادی سهامدار و سرمایه گذار تشکیل شده و برای منفعت خودشون معامله میکنن و چیزی نیست که دولت بگه بکن اونام بگن چشم قربان ! نه اینکه حمایت نکنن ! حمایت میکنن ولی مثلا با 5% ظرفیت که اونم به خاطر بحث های پشت پرده بزرگانه ...
بنابراین دولت هم این موضوع رو میدونه حقوقی ها هم میدونن و قاعدتا ترجیح میدن یه اصلاح شارپ اولش بزنه بعد بازار درجا بزنه و به تعادل برسه که نه سیخ بسوزه نه کباب تو همن مدت هم با عرضه های اولیه جدید یکم دیگه از نقدینگی رو پخش میکنن

پس مطمئن باشید با دید حضور بلند مدت تو بازار ، تحمل اصلاح فعلی چه عمیق چه در همین حد و حدودا به نفع هممونه و دیگه حتی با اومدن بایدن و این چیزا هم لازم نیست نگرانی ای وجود داشته باشه چون اون اصلاحه انجام شده !!!

خودم شنبه فکر میکردم بازار تا آخر هفته اصلاحی شارپ باشه و دیگه هفته بعد شدتش کمتر بشه و هفته بعد ترش کلیت بازار مثبت باشه تا یکی دو هفته و بعد دوباره منفی ...
شاخص یکم درجا بزنه . یعنی سهم های حبابی روند اصلاحی و تخلیه شدن رو طی بکنن و سهم های کم حباب و غیر حبابی یا درجا بزنن و با نوسانات کوتاه مدتی برای نوسان گیری مناسب بشن

بالا