ideaneshan
Registered User
من خودمم بدم میاد این مدلی با کسی صحبت کنم ولی خب پست هاش تو این مدت هست که بارها غیر مستقیم حرفایی که من زدم رو به تمسخر بازگو کرده و نقل قول هم نگرفته که اگر من جوابش رو دادم بزنه زیرش بگه کی با تو بودبه نظر من بحث، بحث ِ بلدی و نابلدی نیست. بحث بحثِ دیر اومدن و زود اومدنِ...
پ.ن: به نظر من از زمانی که ریزش شروع شد اکثر سهام ها اجازه خروج دادن اگر واقعا کسی احساس میکنه که اوضاع خیطه میتونه حداقل 50% نقد بشه 50% هم بذاره واسه روز مبادا...
اگرم خییییلی نگران هست در اولین فرصت خروج کامل بزنه انشالله ضرر جای دیگه جبران بشه و اگرم موندن امیدوارم هر چه زودتر به سود برسن.
چه خودی باشه چه دشمن :دی
و اتفاقا بنظر من بحث بحث بلدیه و بورس و غیر بورس هم نداره.
شما وارد هر حوزه ی کاری که بخوای بشی حالا چه بخوای تو بورس سرمایه گذاری کنی چه بخوای بری رستوران بزنی یا کافه یا بیت کوین یا فارکس یا ملک یا هرچی
باید ابتدا یه زمان چند ماهه رو صرف این بکنی که یه سری چیزای مرتبط با اون حوزه رو یاد بگیری
وقتی یاد گرفتی و وارد شدی اگر تو ضرر هم رفتی میدونی چکار کنی و چه واکنشی نشون بدی.
وقتی ریزش بازار شروع شد یه سری سرمایه گذار ها که پرتفوی کوتاه مدت بسته بودن نقد شدن.یعنی هفته ی اول وضعیت طوری بود که میشد حتی پلکانی و تقریبا بی ضرر خارج شد.
دسته ی دوم مثل ماها که پرتفوی میان مدت و بلند مدت بسته بودن نقد که نکردن هیچ خرید هم کردن.یعنی نمیشد که نقد کنن.
دسته ی سوم هم هیچکار نکردن همه جا هم دارن غر میزنن که چرا ما رفتیم تو ضرر کو دولت کو حمایت.که توصیه ی همه به این افراد این بوده که فعلا کاری به چیزی نداشته باشید،نه خرید کنید نه بفروشید نه چیزی تا بازار برگرده سر به سر بشید پولتونو نقد کنید برید.
حالا من موندم این وسط شیرین زبونی کردن و متلک انداختن به این و اون یعنی چی !