• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
به نظر من بحث، بحث ِ بلدی و نابلدی نیست. بحث بحثِ دیر اومدن و زود اومدنِ...

پ.ن: به نظر من از زمانی که ریزش شروع شد اکثر سهام ها اجازه خروج دادن اگر واقعا کسی احساس میکنه که اوضاع خیطه میتونه حداقل 50% نقد بشه 50% هم بذاره واسه روز مبادا...

اگرم خییییلی نگران هست در اولین فرصت خروج کامل بزنه انشالله ضرر جای دیگه جبران بشه و اگرم موندن امیدوارم هر چه زودتر به سود برسن.

چه خودی باشه چه دشمن :دی
من خودمم بدم میاد این مدلی با کسی صحبت کنم ولی خب پست هاش تو این مدت هست که بارها غیر مستقیم حرفایی که من زدم رو به تمسخر بازگو کرده و نقل قول هم نگرفته که اگر من جوابش رو دادم بزنه زیرش بگه کی با تو بود
و اتفاقا بنظر من بحث بحث بلدیه و بورس و غیر بورس هم نداره.
شما وارد هر حوزه ی کاری که بخوای بشی حالا چه بخوای تو بورس سرمایه گذاری کنی چه بخوای بری رستوران بزنی یا کافه یا بیت کوین یا فارکس یا ملک یا هرچی
باید ابتدا یه زمان چند ماهه رو صرف این بکنی که یه سری چیزای مرتبط با اون حوزه رو یاد بگیری
وقتی یاد گرفتی و وارد شدی اگر تو ضرر هم رفتی میدونی چکار کنی و چه واکنشی نشون بدی.
وقتی ریزش بازار شروع شد یه سری سرمایه گذار ها که پرتفوی کوتاه مدت بسته بودن نقد شدن.یعنی هفته ی اول وضعیت طوری بود که میشد حتی پلکانی و تقریبا بی ضرر خارج شد.
دسته ی دوم مثل ماها که پرتفوی میان مدت و بلند مدت بسته بودن نقد که نکردن هیچ خرید هم کردن.یعنی نمیشد که نقد کنن.
دسته ی سوم هم هیچکار نکردن همه جا هم دارن غر میزنن که چرا ما رفتیم تو ضرر کو دولت کو حمایت.که توصیه ی همه به این افراد این بوده که فعلا کاری به چیزی نداشته باشید،نه خرید کنید نه بفروشید نه چیزی تا بازار برگرده سر به سر بشید پولتونو نقد کنید برید.
حالا من موندم این وسط شیرین زبونی کردن و متلک انداختن به این و اون یعنی چی !

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
ما تو اخبار این چند روز هم میبینیم یه سری برا اینکه تو این شرایط خودشونو بیارن تو تیتر خبر ها یه سری بدیهیات رو که همیشه بوده دارن بازگو میکنن.
مثلا فلان مدیر اومده میگه میخوام افشا گری کنم،حقوقی ها تو این بازار دارن نوسانگیری میکنن!
خب پدر آمرزیده حقوقی ها که همیشه تو این سی سال اخیر بودن همیشه هم داشتن از همچین وضعیتی تو بازار استفاده میکردن حالا چی شده توامسال یادت افتاده بیای افشاگری کنی؟
تازه وارده هم میاد اینارو میخونه میگه اوه اوه ببین بازار چی شده از شانس ما.انقد خر تو خر شده حقوقی ها دارن نوسانگیری میکنن،این بازار خراب شده دیگه به درد نمیخوره.بریم ببفروشیم

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
من خودمم بدم میاد این مدلی با کسی صحبت کنم ولی خب پست هاش تو این مدت هست که بارها غیر مستقیم حرفایی که من زدم رو به تمسخر بازگو کرده و نقل قول هم نگرفته که اگر من جوابش رو دادم بزنه زیرش بگه کی با تو بود

من ندیدم پستش رو حالا اگر هم صحبتی شده قضاوت نمیکنم اما به هر حال ایشون هم ضرر کرده کسانی که قدیمی بازار بورس هستند باید به امثالهم روحیه و آرامش بدن تا بتونن اوضاع رو کنترل کنند.

و اتفاقا بنظر من بحث بحث بلدیه و بورس و غیر بورس هم نداره.

به طور کلی درسته بحث بحث ِ بلدی هست اما تو این 15 روز کدوم بلدی بوده که جمعا تو سود رفته باشه؟

بنده تقریبا میتونم بگم بهترین سهم ها رو دارم اما همشون تو منفی بودن کم و بیش و فقط فملی یکم دست و پا زد. 2 روز هم که + شد همشون باهم مثبت شدن حالا من واصغر هم میخریدم باز تفاوتی نداشت به اون صورت.

شما وارد هر حوزه ی کاری که بخوای بشی حالا چه بخوای تو بورس سرمایه گذاری کنی چه بخوای بری رستوران بزنی یا کافه یا بیت کوین یا فارکس یا ملک یا هرچی
باید ابتدا یه زمان چند ماهه رو صرف این بکنی که یه سری چیزای مرتبط با اون حوزه رو یاد بگیری

درسته.

وقتی یاد گرفتی و وارد شدی اگر تو ضرر هم رفتی میدونی چکار کنی و چه واکنشی نشون بدی.

توی بورس ایران میتونی مدیریتش کنی و ضرر رو تو بازار ریزشی کمتر کنی اما بعیده 0ش کنی. چون در حال حاضر به هیچ اصولی پایبند نیست ( به نظر من )

حالا من موندم این وسط شیرین زبونی کردن و متلک انداختن به این و اون یعنی چی !

من امروز تو این تاپیک هستم شاید فردا نباشم اما دوستانی که این تاپیک رو دوست دارن و واسشون مهم هست نباید بذارن تاپیک به حاشیه بره.

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489
گوش دهید صحبت های یکی از اساتید قدیمی

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
کلی متن نوشتم و پاک کردم
اما بگم که
پشت دستم داغ کردم به کسی بگم تو بورس یک ریال سرمایه دارم

دوستی که کمتر از دو سال وارد بورس شدی روزهای سخت تازه شروع شده
اگر تحمل ضرر نداری شنبه نقد کن برو پشت سرت هم نگاه نکن انشاالله که جای دیگه جبران ضررت میشه . همه جا میگی تجربه کسب کردم بورس هم کنار تجربیات دیگه ات

اما اگر تو بورس وایسادی تو رو به هرچی میپرستی برو مطالعه کن اموزش ببین الکی فحش نده که فلانی گفت و فلانی چنان کرد فلانی گفته حمایت میکنم
کدوم حقوقی احمقی پیدا میکنی تو زمان ریزش بیاد سرمایه اش در خطر بزاره
حقوقی ۱ میلیارد سهم داره با ۱۰۰ هزارتاش بازار منفی میکنه پایین تر جمع میکنه بالاتر میفروشه
پرفسور ، استاد ، دوست من به سرمایه ات رحم کن ما به درک
هرکس بهت گفت اینقدر درصد تضمین میدم محکم بزن تو گوش
این بازار به هیچ بشری تضمین نمیده ، فردا روز طلبکار هیچ شخصی نشی که رئیس جمهور گفت ، وزیر اقتصاد گفت ، یک کم عقلی مثل من بدون هیچ چشم داشتی بهت مدت ها سود رسوند گفت ، کانال تلگرام گفت و .... تضمین نیست

وقتش شده کمی بزرگ بشیم از حرف ها و کنایه ها و جوک های مسخره دست برداریم
اونی که بیشتر تو این کانال ها جوء میده ، شکلک و طنز درست میکنه کمترین سرمایه یا اصلا سرمایه ای در بورس نداره و صرفا اومده وقت من و تو رو تلف کنه مراقب باشید

PrMaster

Registered User
لایک‌ها
401
دوستان به نظر شما علت حبابی بودن قیمت صندوق های طلا نسبت به ناو چیه؟ پیشخور کردن قیمت دلار یا پیش بینی بازار جهانی یا نزولی بودن بازار و شاخص؟ اگر اینطور هست با صعود شاخص انتظار سقوط اینها رو داریم؟

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
گوش دهید صحبت های یکی از اساتید قدیمی

گوینده چه کسیه ؟

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
فیلمی که اخیرا از مجمع پترول منتشر شده رو دیدین؟ اگر ندیدین تایم ویدئو زیر رو ببرید روی 02:33:00 و یک دعوای ناب بین حقیقی و حقوقی ببینید:

کل داستان همین 120 ثانیه است. میگه تو سقف خالی کردیم، آریا ساسول رو هم به همین شکل. باز هم تشخیص بدیم هر سهم دیگه ای هم به قیمت رسیده خالی میکنیم. دست بر قضا حرف عجیبی هم نمیزنه (اسمایلی فرار کرده و در افق محو میشود). اگر میتونید تو چنین بازاری دووم بیارید، بمونید. وگرنه هیچ تضمینی کسی نداده.

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
بانک دی افزایش سرمایه داره
ظاهرا ما سهامداران دی برنده این قمار شدیم :)
خیلی شایعه بود که تعلیق میشه یا از فرابورس اخراج میشه برای همین گفتم قمار !

bestmovie

Registered User
لایک‌ها
1,480

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
قدرت خرید مفید مشکل داره ؟ 200 تومن کم میزنه برای من
نگران نباشید اشکال سیستمی هست شنبه درست میشه
اگر مشکل همچنان وجود داشت با بخش مالی مفید تماس بگیرید رسیدگی میشه

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
دوستانی که پترول دارن چک کنن ببینن تعداد سهامشون بیشتر شده؟
تو آگاه قیمت کم شده ولی تعداد همون مونده
برای من در کارگزاری مهرآفرین قیمت و تعداد سهم تغییری نکرده و همون مثل قبل هست ولی در قسمت تغییرات پرتفوی خیلی درصد منفی خورده اونجا حتما قیمتش کم شده ولی نشون نمیده o_O

بالا