سلام
ببخشید دیر پاسخ میدم دیشب قاطی بودم
اقا امیر عزیز وقتی میگیم فاجعه باید دنبال یک اتفاق بد و وحشتناک باشیم
اون تازه واردی که بدون اطلاعات از ماهیت این بازار وارد شده همون بهتر که سیگنال وحشتناک ( مثل فیلم اره ) براش صادر بشه که دیگه پاش داخل بورس نزاره
همین تازه واردها با تصمیمات هیجانی بازار نامتعادل کردن و حقوقی که منابع مالی مناسب داره افتاده وسط شون داره سوء استفاده میکنه
به هر حال
متاسفانه بین افراد بازار این سنت باب شده که تا سهمی باز شد باید صف خرید باشه حجم مبنا هم پر نکنه !!!
باور کنید داریم راه اشتباه میریم ، دیدگاه اشتباهی به بازار داریم
یک مغازه ساده میزنیم میگیم سال اول چوب خوری و . . . بعد ده میلیون دادیم صندوق در دوماه توقع سود ۱۰۰ درصد داریم با کدوم منطق !!!
داریم از زینباوه رد میشیم !!! خیلی از تحلیل گرهای اقتصادی دنیا اخطار دادن که دوست عزیزی که در ایران هستی بورس حباب داره مراقب باش کجاست گوش شنوا !!! سایت بولمبرگ چک کنید سایت های مختلف اقتصادی چک کنید متوجه منظورم میشوید
شما امریکا هم تشریف ببرید وقتی اوضاع اقتصادی خوب نباشه نمیتوانید از هیچ شرکت و صندوقی توقع سود داشته باشید
از دو ماه گذشته تا به امروز یکسری سهم ها داشتم که به دید بلند مدت خریداری کردم ( بعضی هاشون مال ۳ تا ۵ سال قبل هست )
در این مدت 37.3 درصد افت داشتند ( از نظر قیمتی برام چندان اهمیتی نداره ) اما این رو میخواهم خدمت شما عرض کنم که صندوق ها در زمان صعود سود کمتری میدن اما در زمان ضرر نیز این توانایی رو دارند که حداقل ضرر بازار بدست بیاورند
پس همیشه نباید نگاه این بکنیم که یک ماه گذشته چی شد و . . . کسی که صندوق میخره نمیتونه استراتژی همچون افرادی که خرید فروش روزانه سهام دارند داشته باشد