• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
بانک دی افزایش سرمایه داره
اینو که هفته پیش هم اعلام کردن به صورت رسمی. اما باز هم تو جو منفی بازار هی منفی خورد هی منفی خورد.

روزها و هفته ها و شاید ماههای آینده میشه سهم های خوبی رو به دید میان مدت و بلند مدت خریداری کرد.

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
سلام
ببخشید دیر پاسخ میدم دیشب قاطی بودم :D

متاسفانه صندوق هایی که اخیرا عرضه شدند عملکرد فاجعه باری داشتند و سیگنال بدی برای تازه واردهایی که قصد سرمایه گذاری در صندوق داشتند صادر کردن
مثلا صندوق آوا که بعد از دو ماه از پذیره نویسی (با احتساب یک ماه وقفه تا بازگشایی و یک ماه هم که باز شده) حدود ۱۲ درصد ضرر داده ،امروز من خریدم مقداری دونه ای ۹۰۰ تومن ،
صندوق ارزش هم همین وضعو داره
اقا امیر عزیز وقتی میگیم فاجعه باید دنبال یک اتفاق بد و وحشتناک باشیم
اون تازه واردی که بدون اطلاعات از ماهیت این بازار وارد شده همون بهتر که سیگنال وحشتناک ( مثل فیلم اره ) براش صادر بشه که دیگه پاش داخل بورس نزاره
همین تازه واردها با تصمیمات هیجانی بازار نامتعادل کردن و حقوقی که منابع مالی مناسب داره افتاده وسط شون داره سوء استفاده میکنه
به هر حال
متاسفانه بین افراد بازار این سنت باب شده که تا سهمی باز شد باید صف خرید باشه حجم مبنا هم پر نکنه !!!
باور کنید داریم راه اشتباه میریم ، دیدگاه اشتباهی به بازار داریم
یک مغازه ساده میزنیم میگیم سال اول چوب خوری و . . . بعد ده میلیون دادیم صندوق در دوماه توقع سود ۱۰۰ درصد داریم با کدوم منطق !!!
داریم از زینباوه رد میشیم !!! خیلی از تحلیل گرهای اقتصادی دنیا اخطار دادن که دوست عزیزی که در ایران هستی بورس حباب داره مراقب باش کجاست گوش شنوا !!! سایت بولمبرگ چک کنید سایت های مختلف اقتصادی چک کنید متوجه منظورم میشوید

درسته وضع بازار کلا خراب بوده ولی در مورد صندوق ها بایستی ترتیبی اتخاذ بشه که در هنگام بازگشایی جذاب باشن برای سرمایه گذار ،این تنها راه حل حضور عموم مردم در بورس و با کمترین خسارت هست ،نهاد ناظر باید صندوق ها رو از سهم عادی جذاب تر کنه ،حالا چطوری ،نظری ندارم
شما امریکا هم تشریف ببرید وقتی اوضاع اقتصادی خوب نباشه نمیتوانید از هیچ شرکت و صندوقی توقع سود داشته باشید
از دو ماه گذشته تا به امروز یکسری سهم ها داشتم که به دید بلند مدت خریداری کردم ( بعضی هاشون مال ۳ تا ۵ سال قبل هست )
در این مدت 37.3 درصد افت داشتند ( از نظر قیمتی برام چندان اهمیتی نداره ) اما این رو میخواهم خدمت شما عرض کنم که صندوق ها در زمان صعود سود کمتری میدن اما در زمان ضرر نیز این توانایی رو دارند که حداقل ضرر بازار بدست بیاورند

پس همیشه نباید نگاه این بکنیم که یک ماه گذشته چی شد و . . . کسی که صندوق میخره نمیتونه استراتژی همچون افرادی که خرید فروش روزانه سهام دارند داشته باشد

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
دوستان سهام دار #شستا
جهت تکمیل مشخصات به لینک زیر مراجعه کنن
این به چه درد میخوره؟ اونایی که بعد از عرضه اولیه هم خریدن میتونن وارد بشن؟
من میزنم وارد نمیشه، شماره شناسنامه باید همون کد ملی رو بزنم ؟(کد ملی و شماره شناسنامه من قبلا یکی بود جدیدا شماره شناسنامه را حذف کردن)

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
دوستانی که پترول دارن چک کنن ببینن تعداد سهامشون بیشتر شده؟
تو آگاه قیمت کم شده ولی تعداد همون مونده
تعداد سهام که برای من چیزی اضافه نشده قیمت هم فعلا 1300 تومان است . یک مبلغی هم به عنوان سود تقسیمی اختصاص داده اند . تا دیروز برای من -61% بود امروز شده -34

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
تعداد سهام که برای من چیزی اضافه نشده قیمت هم فعلا 1300 تومان است . یک مبلغی هم به عنوان سود تقسیمی اختصاص داده اند . تا دیروز برای من -61% بود امروز شده -34
درسته..قیمت کم شده ولی ظاهرا تعداد سهام دو برابر میشه که هنوز درست نشده

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
دوستان عرضه اولیه ثبهساز تا امروز 55% سود داده , به نظرتون بازم جا داره یا وقت خروجه ؟

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
عرضه اولیه ها اکثرا تا 100 درصد رو میرن ولی به شرایط بازار هم بستگی داره
سیتا الان سودش شده 70 درصد و قفل تو صف فروشه دیگه به عرضه اولیه ها هم رحم نمیکنن

Last edited:

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
امروز فردا است به شاروم هم حمله کنن تقریبا صد در صد سود شده :دی
حداقل ـــش بریم سیو سود کنیم یدونه بیسکویت بخریم بخوریم
25r30wi.gif

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
امروز فردا است به شاروم هم حمله کنن تقریبا صد در صد سود شده :دی
حداقل ـــش بریم سیو سود کنیم یدونه بیسکویت بخریم بخوریم
25r30wi.gif
ایشالا صد درصدی گدنا رو ببینیم و بریم باهاش خونه بخریم :p

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
سلام
ببخشید دیر پاسخ میدم دیشب قاطی بودم :D

اقا امیر عزیز وقتی میگیم فاجعه باید دنبال یک اتفاق بد و وحشتناک باشیم
اون تازه واردی که بدون اطلاعات از ماهیت این بازار وارد شده همون بهتر که سیگنال وحشتناک ( مثل فیلم اره ) براش صادر بشه که دیگه پاش داخل بورس نزاره
همین تازه واردها با تصمیمات هیجانی بازار نامتعادل کردن و حقوقی که منابع مالی مناسب داره افتاده وسط شون داره سوء استفاده میکنه
به هر حال
متاسفانه بین افراد بازار این سنت باب شده که تا سهمی باز شد باید صف خرید باشه حجم مبنا هم پر نکنه !!!
باور کنید داریم راه اشتباه میریم ، دیدگاه اشتباهی به بازار داریم
یک مغازه ساده میزنیم میگیم سال اول چوب خوری و . . . بعد ده میلیون دادیم صندوق در دوماه توقع سود ۱۰۰ درصد داریم با کدوم منطق !!!
داریم از زینباوه رد میشیم !!! خیلی از تحلیل گرهای اقتصادی دنیا اخطار دادن که دوست عزیزی که در ایران هستی بورس حباب داره مراقب باش کجاست گوش شنوا !!! سایت بولمبرگ چک کنید سایت های مختلف اقتصادی چک کنید متوجه منظورم میشوید

شما امریکا هم تشریف ببرید وقتی اوضاع اقتصادی خوب نباشه نمیتوانید از هیچ شرکت و صندوقی توقع سود داشته باشید
از دو ماه گذشته تا به امروز یکسری سهم ها داشتم که به دید بلند مدت خریداری کردم ( بعضی هاشون مال ۳ تا ۵ سال قبل هست )
در این مدت 37.3 درصد افت داشتند ( از نظر قیمتی برام چندان اهمیتی نداره ) اما این رو میخواهم خدمت شما عرض کنم که صندوق ها در زمان صعود سود کمتری میدن اما در زمان ضرر نیز این توانایی رو دارند که حداقل ضرر بازار بدست بیاورند

پس همیشه نباید نگاه این بکنیم که یک ماه گذشته چی شد و . . . کسی که صندوق میخره نمیتونه استراتژی همچون افرادی که خرید فروش روزانه سهام دارند داشته باشد

تشکر از پاسخ شما
حضرت عالی استاد هستید و من با این ذهن و زبان الکن قصد بحث و محاجه با شما ندارم
مختصر اینکه بخشی از این فرمایش شما مبتنی بر واقعیت اجتماع و اقتصاد ما نیست و بنده قبول ندارم متاسفانه

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
تشکر از پاسخ شما
حضرت عالی استاد هستید و من با این ذهن و زبان الکن قصد بحث و محاجه با شما ندارم
مختصر اینکه بخشی از این فرمایش شما مبتنی بر واقعیت اجتماع و اقتصاد ما نیست و بنده قبول ندارم متاسفانه
اقا امیر این حرف ها چیه
منم یکی هستم مثل بقیه اعضاء این مملکت
منتهی کمی بیشتر تو بورس ضرر کردم
سال گذشته در کاری که غیر از بورس داشتم ورشکست شدم و . . .

طبق توافقی که با یکی از شرکت های بورسی کرده بودم حق نشر و فعالیت در فضای مجازی نداشتم مگر با نام و نشان شرکت و یا اجازه شرکت

منتهی گاهی ایده و صحبت هام از دوستان تازه وارد میگیرم و بال و پر میدم
هیچ وقت به این فکر نبودم که من بیشتر بلدم و . . . هروقت این توهم بهم دست داد ضرر کردم ( میتونم با مدرک ثابت کنم )

اینجا فرصتی که باهم تبادل اطلاعات کنیم ( درسته نمیشه همه چیز گفت ) ولی توصیه میکنم دوستان اطلاعات تجربیات و . . . بازگو کنند شاید فردا روز یکجایی بدرد کسی خورد

هرکجا مخالف صحبت ها هستید بفرمایید شاید واقعا من اشتباه میکنم

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356

میگه طبق جلسه ای که رییس سازمان بورس با حقوقی ها گذاشته قرار شده بازارگردانی رو ادامه بدن و شنبه بازار متعادل بشه.
از شنبه مام در کنار حقوقیا میریم برا نوسان گیری :D

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761

بیربطه به تاپیک ولی ادامه کار ج.ا خیلی سخته با این شرایط؛ درصورت قاراشمیش تر شدن اوضاع، آینده جاهایی مثل بورس چیه؟

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489

بیربطه به تاپیک ولی ادامه کار ج.ا خیلی سخته با این شرایط؛ درصورت قاراشمیش تر شدن اوضاع، آینده جاهایی مثل بورس چیه؟
به نظرم بورس خوب میشه

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
فکر کنم فروردین ماه بود که آقای حسینی گفت تو بورسِ ایران سودهی شبیه سال 98 هر 10 سال یکبار اتفاق میوفته!الان به نظرم همین حرف داره اثبات میشه و سوددهی نجومی سال 98 به تاریخ پیوست.یک عده ای که هیچ سواد بورسی نداشتند و سال 98 وارد بورس شدند و شانسی یه سهم خریدند و تا الان سرمایشون بالای 20 برابر شده و الان دارند خروج میزنند واقعا مفتکی برنده شدند-خیلیا خونه دار شدند اونم خونه ویلایی یا ماشین های شاسی بلند خریدند با کمترین سرمایشون تو بورس!!موندیم ماها که تازه وارد شدیم و همیشه یه قدم عقب تر از بقیه ایم تو هر زمینه ای

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
موندیم ماها که تازه وارد شدیم و همیشه یه قدم عقب تر از بقیه ایم تو هر زمینه ای
نگران فرصت های ازدست رفته نباش. الان خود این روزها رو یه کلاس فرض کن برای ده سال بعد از این که با تجربه بیشتری بتونی سود بیشتری از بازار بگیری. با این دید نگاه کن. تازشم تا ده سال بعد از این که اون فرصت طلاییه بیاد می تونی کلی آموزش ببینی کلی تجربه های بهتر داشته باشی

بالا