اقا امیر این حرف ها چیه
منم یکی هستم مثل بقیه اعضاء این مملکت
منتهی کمی بیشتر تو بورس ضرر کردم
سال گذشته در کاری که غیر از بورس داشتم ورشکست شدم و . . .
طبق توافقی که با یکی از شرکت های بورسی کرده بودم حق نشر و فعالیت در فضای مجازی نداشتم مگر با نام و نشان شرکت و یا اجازه شرکت
منتهی گاهی ایده و صحبت هام از دوستان تازه وارد میگیرم و بال و پر میدم
هیچ وقت به این فکر نبودم که من بیشتر بلدم و . . . هروقت این توهم بهم دست داد ضرر کردم ( میتونم با مدرک ثابت کنم )
اینجا فرصتی که باهم تبادل اطلاعات کنیم ( درسته نمیشه همه چیز گفت ) ولی توصیه میکنم دوستان اطلاعات تجربیات و . . . بازگو کنند شاید فردا روز یکجایی بدرد کسی خورد
هرکجا مخالف صحبت ها هستید بفرمایید شاید واقعا من اشتباه میکنم
اول اینکه من کلا با این ادبیات که تازه واردها مستحق اینن که هر بلایی سرشون بیاد چون دیرتر اومدن یا بیشتر هستند مخالفم ،در مورد بورس یا هر کار دیگه
در مورد صندوق هم من نگفتم سود و عرض کردم جذابیت که خوب فرق داره
نکته بعدی در مورد مقایسه اقتصاد ایران و اقتصاد جهان هست که مثل مقایسه گلابی با کفش پاشنه بلند میمونه هیچ ربطی بهم ندارند ،
ما یک اقتصاد ورشکسته و غرق در بحران ،اما سرپا داریم این در هیچ تئوری اقتصادی قابل تعریف نیست و دلیلش فقط ثروت خدادادی مملکت و سبک زندگی مردمه
سیستم اقتصادی ما نه دولتیه ،نه بازار ،نه اسلامی ،نه سنتی درباری و نه هیچ الگوی قابل تعریف دیگه ،چرا باید تحلیل بلومبرگ مصدق باشه ؟
من چند سال کار کردم در بازار و مدتی هم هست در بورس جدی تر فعالیت میکنم ،اعتقاد شخصیم اینه که در بازار ایران تا وقتی شرایط فعلی برقراره هیچ تحلیلی بجز روانشانسی بیش از ۵۰ درصد معتبر نیست
چه کسی میتونه بگه از شنبه تا آخر هفته بورس ما چه وضعی داره ،ممکنه قرمز ،قرمز باشه یا سبز کامل بدون هیچ مبنا و دلیل منطقی اقتصادی
امیدوارم همه به چیزی که میخان برسن
پ ن : اینها همه تراوشات ذهن من هست و ممکنه کاملا غلط باشه