• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
-خیلیا خونه دار شدند اونم خونه ویلایی یا ماشین های شاسی بلند خریدند با کمترین سرمایشون تو بورس!!
دقیقا حکایت دوست من , تقریبا 8-9 ماه قبل 10 تومن گذاشت تو ثشاهد , یه ماه قبل 200 تومن کشید بیرون و رفت mvm شاسی ثبت نام کارد

جدی جدی مثل اینکه تو صف موندم!
مگه بپیوند تقسیم نشد؟
7.gif
تو پورتفوی‌م نیست
مشاهده پیوست 1196216

برای منم اعتبار کم شده ولی توی پرتفو نیست !

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
اقا امیر این حرف ها چیه
منم یکی هستم مثل بقیه اعضاء این مملکت
منتهی کمی بیشتر تو بورس ضرر کردم
سال گذشته در کاری که غیر از بورس داشتم ورشکست شدم و . . .

طبق توافقی که با یکی از شرکت های بورسی کرده بودم حق نشر و فعالیت در فضای مجازی نداشتم مگر با نام و نشان شرکت و یا اجازه شرکت

منتهی گاهی ایده و صحبت هام از دوستان تازه وارد میگیرم و بال و پر میدم
هیچ وقت به این فکر نبودم که من بیشتر بلدم و . . . هروقت این توهم بهم دست داد ضرر کردم ( میتونم با مدرک ثابت کنم )

اینجا فرصتی که باهم تبادل اطلاعات کنیم ( درسته نمیشه همه چیز گفت ) ولی توصیه میکنم دوستان اطلاعات تجربیات و . . . بازگو کنند شاید فردا روز یکجایی بدرد کسی خورد

هرکجا مخالف صحبت ها هستید بفرمایید شاید واقعا من اشتباه میکنم

اول اینکه من کلا با این ادبیات که تازه واردها مستحق اینن که هر بلایی سرشون بیاد چون دیرتر اومدن یا بیشتر هستند مخالفم ،در مورد بورس یا هر کار دیگه

در مورد صندوق هم من نگفتم سود و عرض کردم جذابیت که خوب فرق داره

نکته بعدی در مورد مقایسه اقتصاد ایران و اقتصاد جهان هست که مثل مقایسه گلابی با کفش پاشنه بلند میمونه هیچ ربطی بهم ندارند ،
ما یک اقتصاد ورشکسته و غرق در بحران ،اما سرپا داریم این در هیچ تئوری اقتصادی قابل تعریف نیست و دلیلش فقط ثروت خدادادی مملکت و سبک زندگی مردمه
سیستم اقتصادی ما نه دولتیه ،نه بازار ،نه اسلامی ،نه سنتی درباری و نه هیچ الگوی قابل تعریف دیگه ،چرا باید تحلیل بلومبرگ مصدق باشه ؟

من چند سال کار کردم در بازار و مدتی هم هست در بورس جدی تر فعالیت میکنم ،اعتقاد شخصیم اینه که در بازار ایران تا وقتی شرایط فعلی برقراره هیچ تحلیلی بجز روانشانسی بیش از ۵۰ درصد معتبر نیست
چه کسی میتونه بگه از شنبه تا آخر هفته بورس ما چه وضعی داره ،ممکنه قرمز ،قرمز باشه یا سبز کامل بدون هیچ مبنا و دلیل منطقی اقتصادی

امیدوارم همه به چیزی که میخان برسن

پ ن : اینها همه تراوشات ذهن من هست و ممکنه کاملا غلط باشه

mehr-dad

Registered User
لایک‌ها
785
قرار دادن کد را قر
دقیقا حکایت دوست من , تقریبا 8-9 ماه قبل 10 تومن گذاشت تو ثشاهد , یه ماه قبل 200 تومن کشید بیرون و رفت mvm شاسی ثبت نام کارد

برای منم اعتبار کم شده ولی توی پرتفو نیست !
برای من هم در پرتفوی نیست . قدرت خریدم بعد از خرید 20 هزار تومن بود الان شده 157 هزار تومن :oops:

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
برای من هم در پرتفوی نیست . قدرت خریدم بعد از خرید 20 هزار تومن بود الان شده 157 هزار تومن :oops:
Untitled.jpg

برای من داخل پورتفو لحظه ای نمایش میده و داخل پورتفو معمولی نمایش نمیده

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
دوستان من موندم کدوم کارگزاری ثبت نام کنم که بهتر باشه لطفا راهنمایی کنین

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
سلام

اول اینکه من کلا با این ادبیات که تازه واردها مستحق اینن که هر بلایی سرشون بیاد چون دیرتر اومدن یا بیشتر هستند مخالفم ،در مورد بورس یا هر کار دیگه
صحبت من از تازه وارد افرادی هست که واقعا بدون مطالعه و دانش اولیه وارد این سیستم شده اند و دیدگاه درستی از این بازار ندارند
جالبه که توقع سودهای نجومی هم دارند !!!

در مورد صندوق هم من نگفتم سود و عرض کردم جذابیت که خوب فرق داره
متاسفانه ماهیت این بازار به این دو کلمه گره خورده " سود ، ضرر "

نکته بعدی در مورد مقایسه اقتصاد ایران و اقتصاد جهان هست که مثل مقایسه گلابی با کفش پاشنه بلند میمونه هیچ ربطی بهم ندارند ،
ما یک اقتصاد ورشکسته و غرق در بحران ،اما سرپا داریم این در هیچ تئوری اقتصادی قابل تعریف نیست و دلیلش فقط ثروت خدادادی مملکت و سبک زندگی مردمه
سیستم اقتصادی ما نه دولتیه ،نه بازار ،نه اسلامی ،نه سنتی درباری و نه هیچ الگوی قابل تعریف دیگه ،چرا باید تحلیل بلومبرگ مصدق باشه ؟
حرف شما در مورد اقتصاد درسته اما من منظورم این بود که در سایت های خبری اقتصادی همچون بولمبرگ اخطارهایی در مورد حبابی بودن شاخص و . . . نوشته میشه به دور از ملاحضات سیاسی و اقتصادی
خوبه که گاهی به چنین نشریاتی هم توجه کنیم والی ما کجا کشور کفر استکبار و اقتصادی مثل امریکا کجا ;) :D

امیدوارم همه به چیزی که میخان برسن
ایشالا :)
کارگزاری پیمان ثبت نام کنم مال خودمه فقط ۱ تومن هزینه ثبت نام میگیره
:rolleyes:

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
نسبت به نقطه اوج بورس در سال جاری ارزش سهام بورسی ١٣٠ میلیارد دلار کاهش یافته است این در حالی است کل سپرده های بانکی مردم ١١٠ میلیارد دلار است.

بیش از کل سپرده های بانکی از نقطه اوج بورس تا حال ، ارزش سهام بورسی کاهش یافته است .

این کاهش ارزش سهام بورسی از دید یک حرفه ای بورس چیز بدی نیست .

افزایش قبلی ارزش سهام در بورس هم الزاما چیز خوبی نبود .

بورس همین است ؛ بورس یعنی نوسانات رو به بالای سنگین و نوسانات رو به پائین سنگین ، اگر غیر از این فکر می کنید در بورس آماتور هستید و در حوزه ای نظر می دهید که طبیعت آن را نمی شناسید.

خانواده های آمریکایی در سال ٢٠٠١ در بورس ٧ هزار میلیارد دلار و خانواده های اروپایی ١۵ هزار میلیارد دلار زیان کردند.

به اظهار استیگلیز برنده جایزه نوبل در رشته اقتصاد خانواده های اروپایی و آمریکایی هر چه که در دهه نود پس انداز کردند در سال ٢٠٠١ از دست دادند .

ثروتمند شدن خانواده ها در اروپا در دهه نود میلادی ، نهایتا یک بازی بود با حاصل جمع صفر ، یعنی یک بازی بود برای هیچ ، البته ده سالی مشغول بودند .

اگر در بورس زیان کرده اید طلبکار کسی نشوید طلبکار خودتان شوید که اصول بورس را نمی شناختند و وارد آن شدید .

نگویید در بورس ضرر کردم بگوئید من همان کسی هستم که رئیس بانک مرکزی گفت عده ای اگر روزی پنج درصد در بورس سود نکنند ناراحت اند ، شما جز گروه پنج درصدی ها هستید ، نگویید ضرر کردم بگویید من کسی هستم که اگر روزی پنج درصد سود نمی کردم ناراحت می شدم .

بورسی حرفه ای کسی است که در سقوط بورس بیشتر سود می کند .

نود در صد ثروتمندان اروپا و آمریکا ثروت شان در بورس است و ٨٢ درصد آنها در سقوط بورس به همه جا رسیدند ، ثروتمندان در این دو منطقه و کشور با سقوط بورس به ثروت های نجومی رسیده اند .

اگر در بورس ایران زیان کردید وارد بازی شدید که اصول آن را نمی دانستید و به جای اینکه طلبکار کسی شوید درس بگیرید منبعد در کاری که به آن وارد نیستید ورود نکنید .یاد بگیرید طلبکار کسی هم نشوید ، فرق آدم ثروتمند و فقیر در یک چیز است آدم ثروتمند هیچ وقت اگر زیان کرد طلبکار کسی نمیشود و وقتی طلبکار کسی نشد سعی می کند اشتباهات خود در بیزنس را کشف کند و از تکرار آن جلوگیری کند ، آدم فقیر هر زمان زیان کرد طلبکار دیگران میشود و هیچ گاه به اشتباهات خود پی نمی برد ، اگر در بورس ضرر کردید و طلبکار کسی شدید فقیر بودن ذهنی خود را دارید به دیگران اثبات می کنید .

max_3d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,002
من خودم تازه واردم ولی اکثر تازه واردان که سودهای شارپی چند ماه قبل رو از دوستان و همکارانشون شنیدند الان توقع دارند که دقیقا همون شارپی چند ماه قبل برای تازه واردان این ما و هفته های اخیر رخ بدهد! که به نظر من دیگه اون اتفاقات شارپی چند ماه قبل دیگه تکرار نمیشه نمیدونم شاید بازم مبتدیانه انالیز کردم اما استادانی که چند صباحی بیشتر پیراهن پاراه کردند قبول دارند گفته ما را؟؟؟؟

و اینکه ایرانی جماعت باز هم قبول کنید هیچ وقت دراز مدت یا حتی میان مدت در زندگی مالیشون صبر نمیکنند و فقط و فقط سود بالا در مدت کم را توقع دارند و این خود سادیسمه...

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
دوستان اینقدر نگیم بورس یه طرفش سوده یه طرفش ضرر اینو همه میدونن مشکل از اینجاست که وقتی 100 درصد سود میده 120 درصد ازت نگیره ! این کجاش میشه سرمایه گذاری ؟
خب وقتی اینطور میشه طرف بیخیال میشه و سرمایشو میبره جای دیگه به نظرتون خروج پول به نفع کل بازار هست یا به ضرر بازار و افراد قدیمی ؟
مطمئنا اگر این حجم پول وارد بازار نشه هم دولت ضرر میکنه هم حقیقی هم حقوقی و هم افراد قدیمی اصلا در این هیچ شکی نیست
طرف میاد باسه سرمایه گذاری میگه خب من مثلا 500 میلیون میخوام بیارم تو بورس سال بعد چقدر سود میکنم ؟ اگه قرار باشه 200 بیاد روش مگه مغز گوش دراز خورده پولشو بخوابونه ؟
چرا همش باید جوری صحبت کنیم که انگار چون اومدیم تو بورس لزوما باید ضرر رو به جون بخریم؟ مگه کسب تجربه تو بورس با یه ماه دوماه شیش ماه به دست میاد ؟
خیر تو بورس اگه زرنگ باشی و فقط بخوای آموزش ببینی باید ضرر کنی تا تجربت بره بالا فقط صرف خوندن آموزش کسی رو با تجربه نمیکنه

خب اگر قرار باشه من نوعی یکسال آموزش ببینم تو این بازار همیشه آشفته و نامعلوم که مشخص نیست سال بعد کی میاد جای کلید خان و آینده بورس و سیاست گذاری چی میخواد بشه سمت بورس نمیام و میرم سراغ ملک و ماشین و .. که تجربه خاصی نمیخواد و مطمئنا توش سود هست که ضرر نیست
این میشه که طرف اگه به بورس اعتماد نکنه میره سراغ بازار موازی که اینم باز به ضرر بورسه و منو شما

یه مقدار منطقی باشیم و فقط خودمون رو نبینیم این بازار رو به عمد خودشون خراب کردن اما بعضیا عین کبک سرشون رو کردن زیر برف و نمیخوان ببینن و همش خودمون رو مقصر میدونیم که دور از انصافه
این بازار اگر اصول داشته باشه هم من نوعی به سودش قانعم هم ضررش رو به جون میخرم اما طبق قاعده و قانون

چرا نمیگید ناظر بعضی از سهمارو تو روز عادی 100 درصد بعد مجمع یا افشای الف تایید میکنه و فرداش میاد تایید نمیکنه و رو 20 درصد تایید میشه ؟
چرا نمیگید تو این روزای منفی یه سهم منفی 30 میخوره و یه سهم مثبت 100 تایید میشه ؟ اینم مقصر منو و شماییم ؟
چرا تو این روزای قرمز سهمی که بالای 20 درصد و 50 درصد منفی میشه ناظر نمیبنده سهمو مگه قانون نمیگه باید بسته بشه ؟

خواهش میکنم یه مقدار واقع بین باشیم و همش خودمون رو مقصر ندونیم و بیشتر از خودمون و مردممون دفاع کنیم همش نگیم چون اومدیم تو بورس پس همه چیز رو قبول کردیم و هر چی سرمون بیاد حقمونه
اگر اون دوتا از خدا بی خبر تو هفته های پیش داردوم رو با دعوا کنسل نمیکردن شاید کار به اینجا نمیکشید
به ولله تو هیچ جای دنیا چنین مردمان مظلوم و پر صبری وجود نداره حیف این ملت که گیر اینا اومده و قدرشو نمیدونن

حالا آقایون تو این دو روز زیاد جسله گذاشتن و زیاد حرف زدن ببینیم تو هفته بعد چی میشه ایشالله که همه چیز خوب پیش بره اما من چشمم از اینا آب نمیخوره
یعنی چون وعده و وعید اینا کلا دروغه و همیشه برعکس میشه چششم آب نمیخوره وگرنه اگر بیان اعلام کنن ما نه از بازار دفاع میکنیم نه دستور میدیم بخدا بازار خودش درست میشه

خلاصه برادر من؛ منو و شما مشکل نیستیم و نخواهیم بود حتی اونایی که تو صف فروش هستند رو هم نباید مقصر بدونیم مشکل آقایونند که نمیدونن با خودشون چند چند هستن

پ ن : درد دل بود و به کسی بر نخوره

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
من خودم تازه واردم ولی اکثر تازه واردان که سودهای شارپی چند ماه قبل رو از دوستان و همکارانشون شنیدند الان توقع دارند که دقیقا همون شارپی چند ماه قبل برای تازه واردان این ما و هفته های اخیر رخ بدهد! که به نظر من دیگه اون اتفاقات شارپی چند ماه قبل دیگه تکرار نمیشه نمیدونم شاید بازم مبتدیانه انالیز کردم اما استادانی که چند صباحی بیشتر پیراهن پاراه کردند قبول دارند گفته ما را؟؟؟؟

و اینکه ایرانی جماعت باز هم قبول کنید هیچ وقت دراز مدت یا حتی میان مدت در زندگی مالیشون صبر نمیکنند و فقط و فقط سود بالا در مدت کم را توقع دارند و این خود سادیسمه...
اره تقریبا میشه گفت همینه.
یعنی نه تنها کسایی که تو تیر و مرداد وارد بازار شدن انتظار دارن که بتونن مثل اسفند و فروردین و اردیبهشت سود کنن
کسایی هم که قبل از عید وارد شدن و سود های شارپی بردن، باورشون نمیشه که بورس یه همچین روزای رکودی رو هم داره،
خیال میکنن بازار از هم پاشیده و الان در به در تو صف فروشن که یه جوری همون سرمایه ی ضرر دیده شون هم بکشن بیرون نقد کنن که موقع ورشکستگی و تعطیلی شرکت بورس از بین نره،بخدا این حرفی رو که میزنم بارها و بارها تو اینستا و کامنت خبرگذاری ها خوندم و دیدم.طرف خیال میکنه بورس ایران داره بسته میشه که رفته تو ضرر.
که خوب حق هم دارن.از در بیای تو سه چهار ماه هرروز +5 بخوری دیگه ضرر دیدن خیلی سخته.برای این افراد سخت تر از کسایی هستش که مثلا دو سه ساله تو بورس فعالیت دارن.
یه عده هم بودن که دیدن بازار خوبه رفتن خونه و ماشین فروختن گفتن میریم یه مدت میذاریم بورس بیست سی درصد پنجاه درصد که بیشتر شد نقد میکنیم میریم خونه ی بهتر ماشین بهتر میخریم منتها از اونجا که آدمیزاد طمعکاره،وقتی شد سی درصد سود گفتن ولش کن بذار یه کم دیگه سود کنیم،شد چهل درصد گفتن حالا که داره سود میده بذار یه کم بیشتر شه،رفتن تو پنجاه درصد گفتن دیگه هفته دیگه نقد میکنم بذار یه کوچولو دیگه بیاد روش
همینجوری یواش یواش اومدن جلو یهو خوردن به مرداد
باز این مورد هم من خیلی دیدم.

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
نود در صد ثروتمندان اروپا و آمریکا ثروت شان در بورس است و ٨٢ درصد آنها در سقوط بورس به همه جا رسیدند ، ثروتمندان در این دو منطقه و کشور با سقوط بورس به ثروت های نجومی رسیده اند .

چه جوری با سقوط بورس به ثروت های نجومی رسیدن !؟

طرف میاد باسه سرمایه گذاری میگه خب من مثلا 500 میلیون میخوام بیارم تو بورس سال بعد چقدر سود میکنم ؟ اگه قرار باشه 200 بیاد روش مگه مغز گوش دراز خورده پولشو بخوابونه ؟

به ولله تو هیچ جای دنیا چنین مردمان مظلوم و پر صبری وجود نداره

البته 200 میلیون سود رو 500 میلیون ، میشه سود 40 درصدی که اونقدرا هم سود بدی نیست ، من خودم قدیمی بازار نیستم ولی قدیمی های بازار این سود رو سود بدی نمیدونن ( البته در شرایط عادی دارم میگم ، الان که تورم برخی چیزا توی این چند ماه یه رقم عجیبی شده ! )
با نهایت احترام اون مظلوم رو که برای مردم به کار بردین قبول ندارم

1wp.ir

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
32
بنده اصلا به بورس وارد نیستم و فقط از روی کنجکاوی و اخبار این روزها 30 صفحه آخر این تاپیک رو خوندم و فقط یه چیزی فهمیدم اینکه اگر کسی که وارد بورس میشه باید مثل و یا حتی بیشتر از هر کسب و کار دیگه ای دانش و اطلاعات داشته باشه تا ضرر کمتر و سود بیشتری بر حسب سرمایه ای که وارد کرده به دست بیاره .
اما نکات جالب که نظرم رو جلب کرد مشکلات و هنگ کردن سیستم و یا نمایش اشتباه اطلاعات و ثبت نشدن سفارش ها در کارگزاری های مختلف بود که انگار یه چیز عادی تلقی میشه . و همینطور عوامل بیرونی و دخالت های دولتی که به گفته دوستان باید جز پذیرفته شده بورس ایران هست .
اما تمام این موارد باعث میشه هر کسی با هر سطح دانشی وقتی یه برنامه ریزی و حساب و کتابی داشته باشه به مشکل بر بخوره و حداقل اینکه از لحاظ زمانی نتونه به اهدافش برسه و در حالت بدبینانه ترش مقدار سود با زیان جاهاشون عوض بشه. و این یعنی موارد پیش بینی نشده و خارج از کنترل حداقل در کوتاه مدت ممکنه سرنوشت سود و زیان یه سهامدار رو تغییر بده و لزوما تجربه و دانش به دست اومده در یک برهه زمانی برای فرصت های مشابه دیگه همون نتیجه رو نداشته باشه .

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
با نهایت احترام اون مظلوم رو که برای مردم به کار بردین قبول ندارم
مشکل ما دقیقا همینه دیگه
با احترام به نظر شما؛ یعنی شما معتقدی هر چی بلا سرمون بیاد حقمونه درسته ؟
ملتی که زیر پاشون نفته و این همه گاز و معادن و ثروت داره و فقط ماهی 45 تومن یارانه میگیره باید حقش باشه !
از ماست که بر ماست !
اما نکات جالب که نظرم رو جلب کرد مشکلات و هنگ کردن سیستم و یا نمایش اشتباه اطلاعات و ثبت نشدن سفارش ها در کارگزاری های مختلف بود که انگار یه چیز عادی تلقی میشه . و همینطور عوامل بیرونی و دخالت های دولتی که به گفته دوستان باید جز پذیرفته شده بورس ایران هست .
اما تمام این موارد باعث میشه هر کسی با هر سطح دانشی وقتی یه برنامه ریزی و حساب و کتابی داشته باشه به مشکل بر بخوره و حداقل اینکه از لحاظ زمانی نتونه به اهدافش برسه و در حالت بدبینانه ترش مقدار سود با زیان جاهاشون عوض بشه. و این یعنی موارد پیش بینی نشده و خارج از کنترل حداقل در کوتاه مدت ممکنه سرنوشت سود و زیان یه سهامدار رو تغییر بده و لزوما تجربه و دانش به دست اومده در یک برهه زمانی برای فرصت های مشابه دیگه همون نتیجه رو نداشته باشه .
کاملا موافقم
الآن چون همه چیز برامون عادی شده مثل کسی که تو بندرعباس تو گرمای 60 درجه که زندگی میکنه وقتی میاد تو شهری که گرماش 30 درجه باشه و بگم گرمه خندش میگیره میگه اینجا خیلی خنکه چون اون گرما رو چشیده؛ درجه پایینتر روش تاثیری نداره
الآن کارگزاری یه کلیک میکنه و سفارش ثبت نمیشه, هسته رو دست میزنن میگن بخاطر ترافیک و حجم معاملات بالا هنگ میکنه, کارگزاری قدرت خریدتو منفی میکنه تا نتونی خرید کنی و هزار کوفت دیگه همش عادیه و تقصیر منو شما و کم بودن سواد بورسی و عدم آموزش منه!

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
ممنون پیشنهاد شما چی هست دوست عزیز؟
این لیست کارگزاری های برتر تا خرداد 99 بر اساس حجم معاملات هست
از بالا هرچی بیای پایین تر قاعدتا خلوت تر میشه

01.jpg
02.jpg

زیاد هم سخت نگیر , چون فقط کارگزاری تاثیر نداره نداره , هسته هم اکثر مواقع مشکل داره

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
اینکه من همیشه میگم آموزش،آموزش،آموزش،آموزش فقط بخاطر اینه که شخصا تاثیرش رو درک کردم و الان میبینم بد نیست که اینجا این تجربه رو بگم
ممکنه یکی بخونه و به دردش بخوره و مسیرشو عوض کنه،تجربه ی شخصی منه و نه قصد تبلیغ دارم نه توصیه نه هیچی.
سال 95 که رفتم دوره ی نخبگان بورس خانه ی سرمایه ثبت نام کردم،تقریبا سه چهار سالی میشد که تو بورس فعالیت داشتم و فقط برای اینکه مدرکش رو بگیرم وارد اون دوره شدم.چون تا اونموقع کلی تو بازار خرید و فروش کرده بودم کلی کتاب خریده بودم خونده بودم و یه جورایی خودمو بی نیاز از کلاس میدونستم حتی با پشتیبان کلاس صحبت کردم گفتم نمیشه من فقط بیام آزمون بدم و مدرک بگیرم که گفتن نه باید تو کلاس ها هم آنلاین باشی. سه جلسه آنلاین نشی آزمون گرفته نمیشه حالا پای سیستم نبودی هم نبودی ولی آنلاین باش که من گفتم حالا که دارم پول میدم بذار لاقل گوش بدم ببینم چی میگه
دوره آنلاین و غیر حضوری بود با برنامه ادوب کانکت اجرا میشد چت هم داشتیم یه سری فایل پی دی اف و پاور پوینت و اکسل هم بهمون دادن اولش.اینارو گفتم که بدونید من اصلا قصد آموزش دیدن نداشتم فقط مدرک میخواستم.چند نفر دیگه هم تو کلاس بودن که شرایط منو داشتن،یعنی همه ی شرکت کننده ها صفر و تازه وارد نبودن
ولی به جرات میتونم بگم همین 6 ماه دوره ی آنلاین،کلی زندگی منو زیر و رو کرد و خوشحالم که به طمع مدرکش رفتم ثبت نامش کردم
استاد فاندامنتال یا همون تحلیل بنیادیمون مهندس باغچه سرا بود که آدم سرشناس و شناخته شده ای تو بورس ایرانه،استاد تکنیکالمون دکتر سرزعیم بود که معاون امور اقتصادی وزارت کار بودن اون موقع و هردو بهمون گفتن از لحاظ تکنوفاندامنتالی در این دوره قواعد و زوایایی از بورس رو به شما هم بصورت تئوری و هم عملی آموزش میدیم که حتی خیلی از باسابقه ها و فعالین بازار هم نمیدونن و اگر به روش های ما پیش برید قطعا در بازار موفق خواهید بود و واقعا هم همین بود.
نگاه هممون رو به بازار و اقتصاد و سرمایه گذاری تغییر دادند و طوری آموزش دیدیم که من و خیلیای دیگه بعد از اون دوره در کمتر از سی روز بالای صد درصد سود داشتیم و بودند هم دوره ای های ما که تو سه ماه بالای سیصد درصد سود داشتن و هنوزم هستند و من باهاشون در ارتباطم و اوضاعشون رو تو همین بورس زیر و رو کردند.
و من اگر اون دوتا استادم رو از نزدیک ببینم دستشون رو میبوسم.
تازه این ماجرا مال 4-5 سال پیشه که حجم نقدینگی تو بورس به اندازه ی حالا نبود و فعالیت تو بازار خیلی سخت تر بود تو همین تاپیک با سابقه زیاد داریم شاهدن که وضعیت چطور بود.
پس آموزش یعنی این دوستان.این تجربه ی شخصی من بود،شاید اگر وارد اون دوره نمیشدم بازم تو بورس فعالیت میکردم بازم سود میکردم بازم خرید و فروش میکردم اما خیلی کمتر و ضعیف تر و کمرنگ تر.
درسته که ضرر هم داشتم زیاد هم داشتم اما برآیند فعالیتم همیشه مثبت و صعودی بوده.
پس بازم میگم دنبال یادگیری باشید تا تو شرایط سخت هم رو دست بازار بازی کنید و همیشه برنده باشید.

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
در تکمیل پست قبلی اینم بگم که خیلیا معتقدن تجربه از آموزش مهم تره
در حالی که این دوتا مکمل همدیگه هستن.
وقتی کسی به شما آموزش میده در حقیقت داره تجربیات خودش رو به شما منتقل میکنه.
بنابراین ما هرچی بیشتر آموزش ببینیم،کمتر به تجربه کردن نیاز پیدا میکنیم.
و کسی که دنبال یادگیری نمیره،مجبوره که خودش تجربه بکنه.
هم آموزش و هم تجربه هردو هزینه دارن ولی درسرمایه گذاری،هزینه ی تجربه کردن خیلی بالاتر از آموزش هست.
تو همون خانه سرمایه خیلی از هم دوره ای های من صفر صفر بودند یعنی یادمه که حتی کد معاملاتی هم نگرفته بودن هنوز بخصوص اونایی که ایران نبودن و از ترکیه و کشور های اروپایی شرکت میکردن
اما بعد از پایان دوره سودی کردند که خیلیها با چهار پنج سال سابقه در بازار نکرده بودن.
ولی اینم بگم اینکه شما کجا و از چه کسی آموزش میبینید هم خیلی مهمه.

بالا