• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
کلا الان مردم دو دسته اون کسایی که تو بورسن و کسایی که نیستن و دارن اونارو مسخره میکنن .و تو خود بورسیا هم دو دسته داریم کسایی که به تحلیل اعتقاد دارن و کسایی که ندارن و اونارو مسخره میکنن که نقاشیه و فلان .بهرحال هر طرف نگاه کنی یه عده هستن که کارشون مسخرگیه واینکه ما عقل کل هستیم وحق با ماست
این موضوع هم قبلش به صورت معکوس بود

از گرونی همه چیز بورسی ا خوشحال بودن و دیگران رو سرزنش میکردن

.N.

Registered User
لایک‌ها
138
این موضوع هم قبلش به صورت معکوس بود

از گرونی همه چیز بورسی ا خوشحال بودن و دیگران رو سرزنش میکردن
بله دیگه میگم کار یه عده فقط مسخره کردنه حالا فقط موضوعش عوض میشه م باید بیخیال حرف بقیه باشیم

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
یه دوستی دارم یه زمانی با تلفن سهم خرید و فروش میکرد اینقدر مثل یه عده نمیگه تازه وارد و قدیمی...
طرف سه ساله تو بورسه به بقیه میگه تازه وارد و خودش رو هم قدیمی فرض میکنه!!! بابا همه از یه جایی شروع کردیم دیگه کسی از شکم مادرش گرگ وال استریت نبوده
یه عده میخوان بگن یه چیزی بارشونه همش حرف از تازه وارد بیچاره میزنن. درحالی کمترین نقش رو تو بازار همین تازه واردا داشتند. اگه اعتقاد هم اینه که اینا همش فروشنده هستند، خوب شما اون سودی که 2ماه تو کل رسانه ها واسش تبلیغ می کردی و از بازدهی بازار بورس میگفتی به اینا بده ببین بازم این بیچاره ها فروشنده هستن
کسی که تازه اومده تو بورس انتظار داره حتی از دلار و ملک و ماشین بیشتر سود ببره و گرنه نمیومد. این دیدم خود آقایون درست کردن با جهت دهی به بازار و تبلیغات زیاد... پس این به قول تازه واردها رو نمیشه مقصر قلمداد کرد...

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
این دوستمون آقا داوود چند روزیه ناپیداس امروز دیدم تو تاپیک دشمنان پیام داده :Dجای پیاما و تحلیلاشون اینجا خالیه

داوود رو فرستادیم اون ور به عنوان ستون پنجم :دی

سهام بزرگ و لیدر بازار بدون محدودیت دامنه نوسان بازگشایی خواهند شد

#شپنا........... افشای الف

#شتران....... افشای الف

#شبریز....... افشای الف

#شبندر........ افشای الف

#خودرو...... افشای الف

#شستا........ افشای الف

#صبا.......... بدون محدودیت

#تاپیکو ....... بدون محدودیت

✅ به این ترتیب به نظر با بازگشایی و روشن شدن تکلیف این سهمها کف بازار و شاخص کل زده خواهد شد .

به نظر بازی داره کمی جذاب تره میشه. با بازگشایی بدون محدودیت سهم های بالا، تکلیف بازار تا حدودی با خودش مشخص میشه. یا منفی بالا، یا مثبت بالا و یا متعادل

اما به نظر می رسه با خرید های حقوقی در همین قیمت ها، اجازه ریزش بیشتر از این به سهم ها داده نمیشه
منتظر می مونیم...

سعید جان به نظرت با صف فروش میلیونی امروز چند درصد احتمال مثبت باز شدن وجود داره ؟! به نظر من 99 درصد منفی ـــه
اگر مثبت باز بشه مطمئن باش کاسه ای زیر نیم کاسه است ! بدون شک دستکاری کردن
ترس چیز خیلی بدی ـــه اکثر سهامداران ترسیدن ! فقط میخوان خارج بشن به هر قیمتی که شده !
اصولا آدم منفی نگری نیستم ولی فردا بدون شک روز خونینی خواهد بود
فردا میخوام یه دم نوش درست کنم اول صبح بکشم بالا :دی برم سر کار تا برگشت به خونه هم بورس رو نگاه نکنم :دی

.N.

Registered User
لایک‌ها
138
یه دوستی دارم یه زمانی با تلفن سهم خرید و فروش میکرد اینقدر مثل یه عده نمیگه تازه وارد و قدیمی...
طرف سه ساله تو بورسه به بقیه میگه تازه وارد و خودش رو هم قدیمی فرض میکنه!!! بابا همه از یه جایی شروع کردیم دیگه کسی از شکم مادرش گرگ وال استریت نبوده
یه عده میخوان بگن یه چیزی بارشونه همش حرف از تازه وارد بیچاره میزنن. درحالی کمترین نقش رو تو بازار همین تازه واردا داشتند. اگه اعتقاد هم اینه که اینا همش فروشنده هستند، خوب شما اون سودی که 2ماه تو کل رسانه ها واسش تبلیغ می کردی و از بازدهی بازار بورس میگفتی به اینا بده ببین بازم این بیچاره ها فروشنده هستن
کسی که تازه اومده تو بورس انتظار داره حتی از دلار و ملک و ماشین بیشتر سود ببره و گرنه نمیومد. این دیدم خود آقایون درست کردن با جهت دهی به بازار و تبلیغات زیاد... پس این به قول تازه واردها رو نمیشه مقصر قلمداد کرد...
اگه منظورت با منه من اومدم اینجا دارم اطلاع رسانی میکنم که بلکه همون تازه واردا هم که بی اطلاع از همه جا دیمی سهم خریدن بازی نخورن .بله کسی که بدون کوچکترین تحقیقی با حرف دروهمسایه سهم میخره که جا نمونه اینطور ضرر میکنه تو همین تاپیک بزرگان چقد اومدن گفتن خودرو نخرید نخرید تو ااوجه بحث قدیم و جدید نیس بحث آشنا بودن با اصول اولیه اس

.N.

Registered User
لایک‌ها
138
داوود رو فرستادیم اون ور به عنوان ستون پنجم :دی

سعید جان به نظرت با صف فروش میلیونی امروز چند درصد احتمال مثبت باز شدن وجود داره ؟! به نظر من 99 درصد منفی ـــه
ترس چیز خیلی بدی ـــه اکثر سهامداران ترسیدن ! فقط میخوان خارج بشن به هر قیمتی که شده !
اصولا آدم منفی نگری نیستم ولی فردا بدون شک روز خونینی خواهد بود
فردا میخوام یه دم نوش درست کنم اول صبح بکشم بالا :دی برم سر کار تا برگشت به خونه هم بورس رو نگاه نکنم :دی
فردا خیلی خیلی حساسه اصلا تو منفیا هر روزش حساسه :D

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
یه نقل قول جالب رو براتون تعریف میکنم خوندنش خالی از لطف نیست .

با یه آقای حدودا 55 ساله صحبت میکردم و کم کم بحث به مسائل اقتصادی و قیمت زمین رسید. گفت من آرایشگرم و از دار دنیا فقط یه مغازه نقلی + خونه و یه پراید مدل 86 دارم.
تعریف کرد از راهنمایی به بعد دیگه درس نخوندم و اومدم سمت ارایشگری. دو سه سال بعد مستقل شدم و تصمیم گرفتم واسه مغازه امتیاز خط تلفن بخرم. با پدرم مشورت کردم بهم گفت تو چقدر ابلهی بچه ؟ :D با همین پول خط تلفن میتونی باغ زراعی و زمین بخری.
خلاصه گفت به حرف پدرم گوش نکردم و زمین نخریدم و امتیاز خط تلفن خریدم. چون با پولی که داشتم صرفا جاهایی میتونستم زمین بخرم که سگ اونجا جفتگیری میکرد :D
کنجکاو شدم ازش پرسیدم حاجی این زمینی که میگی موقعیت مکانی فعلیش کجاست ؟ وقتی بهم گفت مخم سوت کشید. جاییه که حدود یکی دوماه پیش قیمت هر قصب زمین 600 میلیون بود.
خط تلفن هم اگر اشتباه نکنم الان 250 هزار تومنه .
اینو ننوشتم که تبلیغ خرید زمین بکنم ;) فقط میخوام بگم باید افق دیدمون بلندمدت باشه. تو گروه های تلگرامی به وفور دیدم و میبینم که طرف میاد 20 میلیون دارم تا یکماه دیگه لازمش ندارم چه سهامی بخرم ؟ :D

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
به نظر شما خب چرا اینقدر دیر دارن خروج میزنن؟
امیدواری به شاخص 4 میلیون و اصلاحی بودن منفی ها

کلا یک چیز بگم
یک مبدا برای ارزش گذاری شرکت ها بذارید که حبابی هستن یا نه
سال 95 مناسب اینکار هست،
قیمت دلار در انتهای سال 95 رو با قیمت دلار روز بسنجید، اختلافش رو حساب کنید
قیمت اون شرکت هم بر حسب دلار سال 95 با الانش مقایسه کنید
ببینید همون درصد رشد رو داشته یا بیشتر هست

حالا چرا میگم این اصلاح نیست و ریزش محسوب میشه؛
سال 96 یک تسهیلات گرفتم با سود 4% و تنفس دار، اون زمان مثل یک ابله طلا خریدم باهاش (همه جا حرف بود از ونزوئلا داریم میشیم، دلار 40 تومنی به زودی و... بود) به قیمت گرمی 428، گذشت و طلا به دو ماه بعدش امد برای 300 تومن و حتی زیر 300 تومن هم امد
صبر کردم و چون پول رو برای کسب و کار گرفته بودیم و تنقس داشت، صبر کردم، صبر کردم... اخرش زمستون 98 به قیمت گرمی 560 ت فروختیمش
ضرری نکردم ولی کلی فرصت رو از دست دادم
اون زمان می شد یک ال نود خرید با 40 میلیون، اپارتمان بود از 25 میلیون تا 100 میلیون و میشد راحت خرید اما داخل این مدت طلا رو دولت اورد پایین تا قاچاق کنن و اپارتمان 25 میلیونی در عرض 6-5 ماه شد 600 میلیون

این تجربه رو گفتم تا تفهیم موضوع ساده تر بشه،
اگر الان میگید دنا پلاس شده 250 میلیون
خونه ویلایی شده 800 میلیون
و....
بخاطر اینه که اینا از بورس عقب تر بودن و بورس در این 6 ماه پیشرو بود از 500 هزار واحد شد 2 میلیون و 200 هزار واحد چیزی حدود 4.5 برابر

خیلی از همون کسایی که پول رو زودتر از بانک کشیدن بیرون و رفتن تو طلا و ارز بعدش بردن تو ملک و باز از ملک کشیدن بیرون، در اخر بردنش داخل بورس (2 سال صبر کردن)... الان هم بورس رو خالی کردن و باز رفتن سراغ ملک و ماشین

خلاصه میخوام بگم بله صبر کنید سود میکنید، اما در چه مدت زمان، یک سال، دو سال، چند سال؟ در این مدت چه فرصت های دیگری پیش میان که مثل من میبازیدش
فریب امثال مهنازها و حسین‌ها رو نخورید اینا خودشون رانت ن و سمت و سو میدن به تصمیم گیری ها

زخم زبون هم نزنید به تازه واردها، نوشته چند نفرشون رو خوندم و واقعا امیدوارم اه‌شون اقایون رو نگیره

http://instagr.am/p/CE1BHIsgBz3/

Last edited:

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
خوب بالاخره یادشون رفته یک زمان به قیمت نفت جهانی سهم خرید و فروش میکردن (تا نفت میرفته بالا سهام میخریدن؛ می امده پایین، میفروختن)
سهام داخل ایران یعنی دلار، دلار هرچقدر ارزش داشته باشه، سهام هم همون اندازه می ارزه

الان هم بازارسازی و گندکاری هاشون رو میخوان بندازن گردن تازه واردین از خدا بی خبر

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
طی چند روز گذشته و امروز گروهی از افراد فعال در بازار سرمایه جلساتی با اعضاء کمیسیون مجلس داشتند جهت حمایت و همفکری در بازار سرمایه

از تک تک این دوستان تشکر میکنم
امیدوارم خواسته ها و نیازهای سهامدار واقعی به گوش مسئولین برسونین

بازار سرمایه علاوه بر اینکه راه درامدی بنده هست ، خونه من محسوب میشه هیچ دوس ندارم ویران بشه

شاید مطلب من هیچ وقت نبینن ولی من وظیفه ام اینکه تو گروه ها و جاهایی که عضو هستم حمایتم از این تیم اعلام کنم

با ارزوی موفقیت برای همه

.N.

Registered User
لایک‌ها
138
خوب بالاخره یادشون رفته یک زمان به قیمت نفت جهانی سهم خرید و فروش میکردن (تا نفت میرفته بالا سهام میخریدن؛ می امده پایین، میفروختن)
سهام داخل ایران یعنی دلار، دلار هرچقدر ارزش داشته باشه، سهام هم همون اندازه می ارزه

الان هم بازارسازی و گندکاری هاشون رو میخوان بندازن گردن تازه واردین از خدا بی خبر
بازارسازی و اردر ترس که اینقدر میگم گول نخورید که کار تازه واردا نمیتونه باشه کار کساییه که سرمایه بزرگ دارن و دانش و شناخت کافی از بازار

.N.

Registered User
لایک‌ها
138
این تاپیک چقد خلوت شده امروز فک کنم همه دیگه کلا بیخیال شدن از همه چیزو گذاشتن کنار تا یه مدت :D والا کار درستیم میکنن عوض هی حرص خوردن و کل کل با بقیه فک کنم یه مدت از بازار و حواشی فاصله بگیریم برای سلامتی روحمون بههتر باشه.
واقعا بازار یه فشردن دکمه خرید و فروش نیس کلی استرس و اعصاب میخواد.
اونور تاپیک تالار بورس ساعتی 30 صفحه جلو میره و همه دارن بهم فحش میدن :D

bestmovie

Registered User
لایک‌ها
1,480
این تاپیک چقد خلوت شده امروز فک کنم همه دیگه کلا بیخیال شدن از همه چیزو گذاشتن کنار تا یه مدت :D والا کار درستیم میکنن عوض هی حرص خوردن و کل کل با بقیه فک کنم یه مدت از بازار و حواشی فاصله بگیریم برای سلامتی روحمون بههتر باشه.
بذار بازار مثبت بشه دوباره شلوغ میشه :D
من خودم همش پلاسم ولی پست نمیذارم از تجربیات دوستان استفاده میکنم
مرسی از همه ، فعلا دایورت کنید به چپتون

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
بابا کجا خلوته 9 صفحه امروز رفته جلو :D
یادش بخیر یه زمانی روزی یه صفحه هم جلو نمیرفت
و یه دوستانی اون زمان پست میزاشتن که الان پستی نمیزارن
یکیش کاربر forsoh بود
خوشحالم ک هنوز بعضی قدیمی ها از جمله جناب FX.HOSSEINY هستن و از پست های خوبشون همه استفاده میکنن

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
اطلاعیه ای از شرکت باما دیدم که قصد خرید سهام خزانه داره !!

ابتدا اینکه باید به مدیران این شرکت افرین گفت که از ابزار در اختیارشان جهت حمایت از سهامدارن خودشان استفاده کرده اند

برای دسترسی به قوانین سهام خزانه به لینک مراجعه کنید
نکات قابل توجه در سهام خزانه
سهام خزانه در اصل سهامی هست که ناشر سهام ( خود شرکت ) میتواند حداکثر تا ۱۰ درصد سهام شرکت خریداری کند
برای خرید یا فروش سهام خزانه نیاز به تایید هئیت مدیره و سازمان بورس داره
جزء سهام شناور شرکت محسوب نمیشود
سود بهش تعلق نمیگیره
در زمان انحلال هیچ گونه دارایی به سهام خزانه نمیرسد
شرکت های بازار پایه فرابورس مجاز به خرید سهام خزانه نیستند
و . . .

.N.

Registered User
لایک‌ها
138
بذار بازار مثبت بشه دوباره شلوغ میشه :D
من خودم همش پلاسم ولی پست نمیذارم از تجربیات دوستان استفاده میکنم
مرسی از همه ، فعلا دایورت کنید به چپتون
آره والا با حرص خوردن چیزی درست نمیشه فقط نمیدونم چرا فردا نمیشه تکلیفمون مشخص شه :D

بالا