به نظر شما خب چرا اینقدر دیر دارن خروج میزنن؟
امیدواری به شاخص 4 میلیون و اصلاحی بودن منفی ها
کلا یک چیز بگم
یک مبدا برای ارزش گذاری شرکت ها بذارید که حبابی هستن یا نه
سال 95 مناسب اینکار هست،
قیمت دلار در انتهای سال 95 رو با قیمت دلار روز بسنجید، اختلافش رو حساب کنید
قیمت اون شرکت هم بر حسب دلار سال 95 با الانش مقایسه کنید
ببینید همون درصد رشد رو داشته یا بیشتر هست
حالا چرا میگم این اصلاح نیست و ریزش محسوب میشه؛
سال 96 یک تسهیلات گرفتم با سود 4% و تنفس دار، اون زمان مثل یک ابله طلا خریدم باهاش (همه جا حرف بود از ونزوئلا داریم میشیم، دلار 40 تومنی به زودی و... بود) به قیمت گرمی 428، گذشت و طلا به دو ماه بعدش امد برای 300 تومن و حتی زیر 300 تومن هم امد
صبر کردم و چون پول رو برای کسب و کار گرفته بودیم و تنقس داشت، صبر کردم، صبر کردم... اخرش زمستون 98 به قیمت گرمی 560 ت فروختیمش
ضرری نکردم ولی کلی فرصت رو از دست دادم
اون زمان می شد یک ال نود خرید با 40 میلیون، اپارتمان بود از 25 میلیون تا 100 میلیون و میشد راحت خرید اما داخل این مدت طلا رو دولت اورد پایین تا قاچاق کنن و اپارتمان 25 میلیونی در عرض 6-5 ماه شد 600 میلیون
این تجربه رو گفتم تا تفهیم موضوع ساده تر بشه،
اگر الان میگید دنا پلاس شده 250 میلیون
خونه ویلایی شده 800 میلیون
و....
بخاطر اینه که اینا از بورس عقب تر بودن و بورس در این 6 ماه پیشرو بود از 500 هزار واحد شد 2 میلیون و 200 هزار واحد چیزی حدود 4.5 برابر
خیلی از همون کسایی که پول رو زودتر از بانک کشیدن بیرون و رفتن تو طلا و ارز بعدش بردن تو ملک و باز از ملک کشیدن بیرون، در اخر بردنش داخل بورس (2 سال صبر کردن)... الان هم بورس رو خالی کردن و باز رفتن سراغ ملک و ماشین
خلاصه میخوام بگم بله صبر کنید سود میکنید، اما در چه مدت زمان، یک سال، دو سال، چند سال؟ در این مدت چه فرصت های دیگری پیش میان که مثل من میبازیدش
فریب امثال مهنازها و حسینها رو نخورید اینا خودشون رانت ن و سمت و سو میدن به تصمیم گیری ها
زخم زبون هم نزنید به تازه واردها، نوشته چند نفرشون رو خوندم و واقعا امیدوارم اهشون اقایون رو نگیره
http://instagr.am/p/CE1BHIsgBz3/