• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
چه طوماری شد
s0426.gif

خدایا منو ببخش
154fs232528.gif

Hamed.Madadi

Registered User
لایک‌ها
208
دوستان به نظرم بورس دیگه مثل سال پیش نمیشه ، سال پیش با افزایش قیمت دلار بورس جا مونده بود به این خاطر از برج 9 سال پیش تا اول برج 4 امسال ارزش بعضی از سهام ها چند برابر شد ، حدود 4 ماه پیش من 95 میلیون اوردم تو بورس تردید داشتم سکه بخرم یا بیارم تو بورس ، 4 ماه پیش قیمت سکه 6200 بود و امروز 13 تومن شد ، با پولم میتونسم 15 تا سکه بخرم و الان سرمایم 200 میلیون شده بود گذاشتم موند تو بورس الان با ریزش اخیر 130 تومن شده ، به نظرم اون دوره طلایی بورس دیگه تموم شده

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
این چون 0 صفر هست به قول خودش گیج میره و دوست داره یه آموزشگاه (حضوری!!! :) ) بره اولش که یاد بگیره..
حالا اگر جایی رو سراغ دارید که حضوری آموزش بدن و نسبتا خوش نام و سابقه هم باشه ممنون میشم معرفی کنید که حداقل بره یه نگاه به برنامشون بندازه البته با مسئولیت خودش :)
همین خانه سرمایه و آسا سرمایه و اینجاها فکر کنم حضوری هم داشته باشن
متاسفانه روی آموش های حضوری یکم ضعیفیم تو ایران
توی اینستا هم یسری پیج ها هستن یه مرده بودش که یکمم جلوی موهاش کم پشت بود ، اونم به نظرم واقعا توانایی آموزش رو داشته باشه
آموزش حضوری اگه کسی واقعا تخصص عالی داشته باشه برای یه دوره راه افتادن طرف فکر نکنم زیر 20 یا 30 تومن بگیره ولی دیگه فوت و فنای کوزه گری رو میتونه یاد بده . برای همچین آموزشایی باید طرف سرمایش بالا باشه که ارزش داشته باشه توی کوتاه مدت این هزینه رو بکنه
حضوری به خاطر اینکه وقت گیره و اکثر کسایی که موفق هستن
البته به نظر من واقعا آموزش حتی چند ده میلیون تا 10% سرمایه میتونه منطقی باشه چون با ندونستن همون چیزا خیلی راحت یه ضرر 40 یا 50 درصدی میتونه متحمل بشه
تو پیج ما*هان تیم*وری هم یبار با یکی از اساتید بنیادی صحبت میکرد ، همونیه که تو آسا سرمایه بود ، گیرش بیارید ببینید چقدر میگه خصوصی فشره همه چیو یاد بده . قول میدم یجوری راه بیوفته ، که بقیه زندگیشو عشق کنه :p
من بنیادی رو از کسی یادگرفتم که خودش چند سال مدیر شرکت های بزرگ بورسی بوده ، بعدش دیگه مطالعات خودم و یه سری تجربه ها و ... بوده
تکنیکالی هم با همون PDF ها که اینجا آپلود کردم لینکشو گذاشتم
واس همین آشنایی با موسسات ندارم

از دوستانی که میشناسم چند تایی که آموزش میدن ولی بنده قبولشون ندارم ! اینستا هم فالور های چند صد هزار نفری دارن ! گیر اونا نیوفتید
154fs232528.gif
اینا زامبی هستن در لباس خرگوش
یکی هم داره کتاب ترجمه میکنه ! یادمه اون موقع از اواسط دبیرستان شروع کرده بود !!! من نمیدونستم چیکار میکنه
ugly_paranoid.gif
توی یه ویلا شمال زندگی میکنه ، کتابش تموم شد معرفی میکنم
47splvo.gif

از اینستا چند نفر رو الان آیدیشونو میدم اینا به نظرم خوبن ببینید تدریس خصوصی حضوری دارن یا نه :
mahmoudvahdat
یکی هم خان پایه ! این همونیه که گفتم جلوی سرش تاسه ...

هرکسی که میبینی پیجش سادست و افکت مفکت نمیده ، احتمالا خوب باشه ! سنش هم بالا باشه تقریبا ! و با کراوات و ماشین این چیزا خودنمایی نکنه !
خان پایه رو هم دوستش دارم ، به دل میشینه

راه دور هم نریم ! همینجا آقای حسینی ، باهاشون صحبت بکنید ببینید آموزش حضوری دارن . البته شیراز ساکن هستن ولی دورادور میشه اموزش دید . از طریق ارتباط تصویری و شیر دکستاپ . قطعا بهترین گزینه که برای همه اثبات شده هستن ... البته اگه قبول بکنن

واس آموزش به دوستتون بگید خرج بکنه . 30 - 40 تومن بده قشنگ راه بیوفته ، بعدا 1000 برابرش رو در میاره

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
دوستان به نظرم بورس دیگه مثل سال پیش نمیشه ، سال پیش با افزایش قیمت دلار بورس جا مونده بود به این خاطر از برج 9 سال پیش تا اول برج 4 امسال ارزش بعضی از سهام ها چند برابر شد ، حدود 4 ماه پیش من 95 میلیون اوردم تو بورس تردید داشتم سکه بخرم یا بیارم تو بورس ، 4 ماه پیش قیمت سکه 6200 بود و امروز 13 تومن شد ، با پولم میتونسم 15 تا سکه بخرم و الان سرمایم 200 میلیون شده بود گذاشتم موند تو بورس الان با ریزش اخیر 130 تومن شده ، به نظرم اون دوره طلایی بورس دیگه تموم شده
بله رشد های شارپی دیگه تموم شده
از الان به بعد رشد های منطقی و برمبنای تحلیل و تخصص داریم

اگه سیاست های ایران مثل گذشته باشه ، شاید تا 4 سال دیگه دوباره یه موج شروع بشه اما اگه همین تغییراتی که در حال حاضر دارن توی بازار اعمال میکنن ، احتمالا دوره رکود عجیب غریبی نداشته باشیم ! و دیگه بازار یکنواخت و منطقی همیشه رشد بکنه . هر سهمی بر اساس لیاقتش و دیگه اینطوری نشه که 3 سال رکود باشه 2 سال شارپ و رونق

کاشکی منم مثل زفکا دوس داشتی:(
دارم عشخم . مال دنیا چرک کف دثطه
47splvo.gif

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
ایمیدرو هم جلسه داشتن و قرار شده از سهام زیر مجموعه خودشون مثل فولاد و فملی و... حمایت کنند...

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
من به خاطر همين خبر امروز ٢٠ هزار فملي گرفتم
و اينكه فملي اخر شهريور مجمع داره و افزايش سرمايه ٩٥٪؜ هم دارد :)
..................
دوستان تحليلي در مورد ثشاهد و غپاك ندارين؟ مخصوصا غپاك كه ديگه داره به قهقرا ميره
نميدونم نگهش دارم يا از شرش خلاص بشم

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
تا یکماه پیش ملت شاکی بودن چرا بورس پنج شنبه ها تعطیله چرا فقط تا ظهره چرا شرکت افشای الف نمیزنه، الان دعا میکنن شرکت تعلیق شه.
خودم قبل این ریزش قصد تک سهم شدن روی یک سهم 2 درصدی بازار پایه داشتم ولی متاسفانه همون موقع ها بسته شد و طی این مدت ده درصدم اصلاح نکرده، الان روی سهم 5 درصدی توی این ریزش نصف پولمون رفت.
سهم بازار پایه میگن ریسکه ولی توی این ریزش تقریباً در امان بودن و سهم های 5 درصدی خوب و بد به فنا رفتن به غیر اون چند تا شاخص سازی که روشون نوسانگیری میشه.

bestmovie

Registered User
لایک‌ها
1,480
این داستان اقتصاد ایران این مدلیه که :
یه شرکت به خاطر اقتصاد بیمار و تورم ، داراییهاش گرون میشه ولی بدهی هاش ثابته ! این یه منفعت از تورم !!!!
یه شرکت به خاطر تورم و اقتصاد بیمار ، مبلغ فروش کالاش بالا میره چون گرون تر میتونه بفروشه و با تورم بالا رفته ولی بهای تمام شدش برای مواردی مثل اقلام زیر به اندازه تورم هیچ وقت رشد نمیکنه :
1 - انرژی ( برق ، گاز ، سوخت ، آب )
2 - حقوق کارمندان و کارگران و مدیران
3 - برخی از کالاهای خریداری شده در انبار اضافه بر نیاز به نحوی که بتونن چند ماه جلوتر رو الان بخرن
4 - وام یا بدهی هایی که دارن و مبلغ ثابته ولی به خاطر تورم درآمد بالا رفته ولی اونا ثابت موندن !
5 - هزینه های قانونی مثل عوارض و ...
6 - هزینه حمل نقل ( این هزینه درسته به خاطر افزایش قیمت بنزین و تورم بالا رفته ولی اصلا با تورم هیچ وقت نخونده و کمتر بوده )
و موارد خاص دیگه

حالا شما فرض کن حتی اگه بهای تمام شده هم با تورم بالا میرفت و درآمد فروش کالا و خدمات هم با تورم بالا میرفت در نتیجه میزان سود آوری شرکت توی همین اقتصاد بالا میره و در نتیجه ، ارزش شرکت بالا تر میره !
اما یه سود مضاعفی در حقیقت این تورم برای شرکت داره که توی چند تا مورد بالا بهای تمام شده هم پایین تر میمونه ! و حتی سود دهی بیشتر میشه !
حالا شما فرض کن یه شرکتایی نه تنها یه سری اقلام بهای تمام شدشون ره ریاله و با تورم هم بالا نرفته ولی از اون طرف کالاشون نرخ جهانی داره ! هم به قیمت جهانی که بر حسب دلاره و دلار افزایشیه میفروشن و هم قیمت جهانیش در حال رشده !!! مثل شرکت های معدنی یا فلزی !

حالا وقتی دارایی های شرکت هم بالا میره بازم ارزش گذاری شرکت ، قیمت شرکت رو بالاتر به دست میاره !

نتیجه اینا اینه توی اقتصاد مریض و مشکل دار هم قیمت سهام شرکت ها رشد میکنه ! اقتصاد اگه مشکل نداشت تازه این رشد کمتر میشد و مثلا وقتی میگم 33% تورم و 10 الی 15 درصد سود واقعی توی بلند مدت میشه از سهم های بازار گرفت ، درصورتی که تورم به خاطر اقتصاد خوب مثلا 5% بود ، بازدهی از سهام 5 به علاوه 10 الی 15 میشد به جای 33 به علاوه 10 الی 15 درصد ....

بعدشم بعضیا فکر میکنن چون اقتصاد ایران داره ، پولی که بابت خرید سهام میدن جلوی فقر و تورم و اینچیزا رو نمیگیره ! درصورتی که همچین چیزی کاملا اشتباهه . رشد شارپی و غیر منطقی بورس صرفا چون دلار میخوان بالا نره ، باعث تبدیل شدن شاخص به معیار قیمت گذاری بقیه بازار ها میشد ولی الان دیگه اون ایراد برطرف شده و واقعا هزینه های که بابت خرید سهام پرداخت میشه ، در راستای تولید مصرف میشه . مثلا وقتی حق تقدم رو پرداخت میکنی یکی از آشکارترین روش های ورود نقدینگی تازه نفس به اقتصاده ! بعدش هم که قیمت تعدیل میشه ، همینطوره !

فقط با برداشته شدن تحریم ها و مدیریت داخلی صحیح در رابطه با اقتصاد ، میزان تورم کمتر میشد ولی رشد شرکت ها بلند مثل الان 5 الی 15درصد در سال بود نه ناشی از سود واقعی شرکت هاست ! ولی به جاش انتخاب سهام شرکت خوب به دلیل رقابت بالاتر و حتی رقابت شرکت های خارجی با داخلی ، سخت میشد و پیچیدگی های بیشتری پیدا میکرد

من استاد نیستم که ، استاد میگین یاد این مدیرای کانالای تلگرامی میوفتم که توی دوره های رونق استاد میشن
bav3_154fs759111.gif

من چیزایی که میدونم رو و ممکنه غلط باشه فقط میگم ، یه استاد نباید غلطی داشته باشه
crazy.gif

14 انگشتیه
wagh.gif

ولی جدای از شوخی از 8 تا انگشتم استفاده میکنم اون دوتا انگشت کوچیکا بلا استفادن
154fs232528.gif

اینجا رو تایپ 8 انگشتی میکنم :
s0426.gif

من صلاحیت آموزش در مورد بورس رو ندارم ولی در مورد ملک یا اصول سرمایه گذاری و کسب و کارهارو دارم ، ولی وقتش رو ندارم . الان به خاطر کرونا یسری کارارو دورادور انجام میدیم واس این زمان بیشتری رو سیو میکنم که اینجا تایپ 8 انگشتی میکنم
crazy.gif

واکسنش بیاد و بزنیم ، حداکثر همون روزی 2 یا 3 ساعت تایم خالی دارم بعد از کسر زمان کار و تفریح و کارای شخصی . یه مدت یه پیج اینستا زدم که با لایو کلیپ و اینچیزا تخصصی در زمینه ملک آموزش بدم که متاسفانه فهمیدم یه کلیپ 10 دقیقه ای پر بکنم باید حداقل 2 ساعت زمان بزارم ! کلا پیج و همه کلیپامو پاک کردم . توی دو سه هفته چند هزار تا ( زیر 5 هزار ) فالوور جمع شد ! خودم شاخ درووردم
mpr.gif
اپ و اینچیزا هم استفاده نکردم ، فالو آنفالو اینکار هم اصلا نکردم ، طبیعی طبیعی جمع میشدن
crazy.gif

بعد از دو سه ماه که پیج به راه بود ، یکی از شرکا دیده بود ، گفت حاجی اینطوری جلو دوربین میری ، بعدا ممکنه برای کارمون جلب توجه بشه ، یه سری چیزا عمومی بشه و به مشکل قانونی بخوریم . این مشکل رو هم دارم
bav3_154fs759111.gif

بعد گفتم چه کاریه بزار دو سه نفرو پیدا بکنم ، یه پیج اینستا و کانال یوتیوب بزنن ، من فقط صحبتامو بکنم و اونا کارای ادیت و این چیزاشو انجام بدن ، درآمد از یوتیوب یا تبلیغات اینستا هم واس خودشون ، ولی از اونجایی که خیلیا کاری نیستن یا اینکه مشکل نقد کردن درآمد یوتیوب رو دارن ، علاقه ای به این کار نداشتن . گفتن پکیج بسازیم ، درآمد از اونجا باشه ، گفتم من پکیج نمیسازم
bav3_154fs759111.gif

گفتن کلاس بزار ، گفتم ساعتی 1 میل شهریه میگیرم
crazy.gif
بعد اینکه آموزش مرتبط با ملک چیزی نیست که بشه تو کلاس گفت باید حضوری در حین انجام دادن کارام به شکل عملی کلیپ پر بکنن ، صحبتام و نکات رو هم همون لابه لاش بگم ، به جای اینکه یکی دو نفر هم با پول استفاده بکنن ، چند هزار نفر مجانی استفاده بکنن

بستگی به سرمایه و میزان مخارج داره . اگه ماهی 5 میلیون تومن خرج میکنی ، 1 تومن تو بورس داشته باشی از منبع همون DPS های سالیانه میتونی خرج رو بدی و دیگه با قیمت تابلوی سهام تو کوتاه مدت و میان مدت مشکل نداری
به همون نسبت 10 تومن بخوای خرج بکنی 2 تومن باید داشته باشی
این حالت کم ریسک و بدون استرسه ولی اگه بخوای با یکم ریسک بیشتر کار بکنی و صندوق درآمد ثابت هم استفاده نکنی ، میشه روی چندتا سهم آشنا تخصصی نوسان گیری های میان مدتی بکنی و یکم بازدهی رو بالا تر ببری و بتونی با سرمایه کمتر هم هر چند وقت یبار یکم خارج بکنی

من خودم مخارج زندگیم از اجاره های خونه و اقساط وصولی تامین سرمایه به دست میاد . رهن ها و اضافه رهن ها رو میارم تو بورس و همینطور درآمدهای جانبی ای که از کارای متفرقه جانبی انجام میدم یا اگه به جای تامین سرمایه با نرخ ثابت که هر ماه وصولی داشته باشم ، معامله ای انجام بدیم ، سودش اون رو هم وارد بورس میکنم . همین لحظه ای که دارم این پست رو تایپ میکنم ، تا 4 سال دیگه سر ریز سود رو از بورس خارج میکنم و باهاش دوباره یه ملک دیگه میگیرم و این مدلی از منبع اون اجاره ها مخارج بیشتری میتونم داشته باشم
dps های دریافتی هم مجدد به بخش خودش اضافه میشه ، اول میره تو صندوق درآمد ثابت بعد تو فرصت مناسبش به سهام تبدیل میشه

این کاری هم که میکنم یه روش که مخارج از خارج بورس تامین میشه ودیگه استرس نداری

یه کار دیگه هم که میتونی بکنی اینه روی خودت اینقدری کار بکنی که بتونی از طریق کارای آموزشی مخارج رو دربیاری و سرمایه تو بورست سر جاش بمونه یکمم DPS کمک خرج باشه و بتونی با سرمایه کمتری بدون استرس یا اتکا به نوسان گیری کار بکنی

البته خیلیا هم هستن که با نوسان گیری و با سرمایه های کمتر هم میتونن امرار معاش بکنن ولی خوب به شدت تحت فشارن و به خصوص توی روند های رکودی بازار بشدت تحت فشار قرار میگیرن . با بخشی از سبد میتونی از این کارا بکنی
توصیه من اینه اگه به چشم کار اصلی میخوای از بورس درآمد داشته باشی و با سرمایه زیر 1 تومن ، منطقی سبدت رو بچین روی چندتا سهم مسلط بشو هم روی اونا نوسان میان مدتی بگیر هم با حداکثر 15 یا 20 درصد سبدت ، نوسانگیری های روزانه یا چند روزه انجام بده . البته اولش کمتر که دستت بیاد . بعد از یکی دو سال متوجه میشی که با این مقدار سرمایه میتونی هزینه های زندگی رو پوشش بدی یا نه

این 3 تا راه با سرمایه های مختلف . روی اون آموزش هم تمرکز داشته باش هم پولش به شدت پر برکته ، هم واس جامعه خوبه ، هم خودت مخارج رو میتونی مستقل از بورس تامین بکنی . تازه الزامی هم نداره آموزش هات حتما مرتبط با بورس باشه ! میتونی توی هر زمینه ای که تخصص داری کار آموزشی انجام بدی . احتمالا علاقه هم داشته باشی;)

من مشکلی ندارم ، تلگرام هم خوبه ، به شرطی که بگید کدوم کاربر ادد میشه ، هر کسی رو ادد نکنید:D بعد مخ افتکو هم بزنید اونم اد بکنید @Webmoney-XCH
ستون پنجم تگش کرد ، این تگ پل ارتباطی پاتوقیان با بورسیانه
roz.gif
میخوام ببینم تو تلگرام چطوریه
154fs232528.gif

ولی اونجا هم هیچ وقت سیگنال نمیدم . اینجا هم خصوصی کسی پیام میده ارجاع میدم به همین تاپیک :p
بعد اینجا با سیستم چون تایپ میکنم راحت تره اونجا کوتاه صحبت میکنم :p
سیگنال هم که نمیدم یکیش به خاطر مسائل قانونیه که کد رو خیلی راحت میبندن و یکیش هم به خاطر اینه دادن سیگنال و دادن هدف های قیمتی مشکل ساز میشه ، دیدگاه مردم به بازار فرق داره . مثلا من زفکا رو دارم به سقف کانالش برسه کم کم میفروشم به بقیه هم میگم ، فشار فروش بالا میره ، سهم احتمالا پایین میاد ولی بقیه بازیگرای اصلی ممکنه با من موافق نباشن و بزارن سهم از کانالش خارج بشه بعد دوستان ممکنه سهم رو از دست بدن . از طرف دیگه زفکا ممکنه تا 1 سال دیگه کف کانالش حرکت بکنه و خیلیا خسته بشن یا اینکه پول لازم باشن و با سود کم از سهم خارج بشن ولی من میدونم این سهم حداقل 2 سالست و حاکثر N ساله !
یا چیزا دیگه مثل اینکه من همیشه ورودی به بازار دارم و ممکنه یه سهم رو توی 6 ماه چند بار خرید داشته باشم ! ولی یکی ممکنه با 2 تا یا 3 تا خرید نقدینگیش تموم بشه بعد میانگین من خیلی پایین تر از اون شخص میاد !
از طرف دیگه همیشه استقلال خوبه . اگه یکی همیشه سیگنال بده همیشه وابستگی وجود داره . از طرفی بحث سود جوییه که من سوء استفاده نکنم از طرفی هم هیچ قطعیتی توی تحلیل نیست . سرمایه ما تو سهم های بزرگ که هیچ تاثیری نداره . توی سهم های متوسط یا کوچیک هم مثل زفکا خیلی کم میتونیم تاثیر گذار باشیم . پس قطعیتی وجود نداره و خیلی راحت تحلیل هم میتونه فیل بشه
اینا علت های سیگنال ندادنه

از اونجایی که بدترین سناریو میتونه این باشه تا تابستون یا پاییز سال بعد روند بازار نزولی یا در جا زدن باشه در نتیجه این بازه میان مدت شاید سود نکنه و متضرر بشه
بستگی به سهم داره مثلا خودرو میتونه تا 1000 ریال و حداقل تا 500 ریال افت هم داشته باشه !
یه سهمی مثل خساپا که افتکم دوستش نداره چون مصطفی داره میتونه خیلی پایین تر از این حرفا بیاد
یه سهمی مثل زفکا توی فاجعه بار ترین حالت طبق تحلیل های قبلیم 25% میتونه پایین بیاد
یه سهمی مثل ومعادن تو فاجعه بار ترین حالت 40% ( نسبت به قیمت امروز )
قهکمت حدودا 35%

ولی از اون طرف یه سری سهما تقریبا کف هستن و پتانسیل رشد دارن مثل همون زفکا اگه خبر اقتصادی یا سیاسی بدی نیاد
یسری سهم ها بستگی به قیمت دلار داره مثل ومعادن
یسری سهم ها در حال حاضر به اقبال بازار و حمایت دولت بستگی داره مثل خساپا و خودرو چیزی نیست که با منطق و تحلیل جلو بره
یه سهمی مثل وصعنت حداقل به اندازه بانک سود میکنه

نمیشه کلی نظر داد . اینا مثلا پتانسیل سهم ها برای ضرره . مثلا اینطوری نیست که فرضا زفکا از این نقطه 50% پایین بیاد یا 40% پایین بیاد ! یه سری چیزا برای یه سری سهم ها غیر ممکنه ، این حرف شاید برای دوستان عجیب باشه ولی یه سری سهم ها غیر ممکنه از یه حدی ارزون تر بشن طبق همون توضیحی که چندتا پست عقب دادم . به خصوص شرکت های کوچیک و متوسط

اینم بستگی داره ! مثلا من یه سری از سهم هام رو فروختم که از سود تو ضرر بودم ولی سمت زفکا کشیدم ...
پس جواب اینه میتونه منطقی باشه . ولی خوب یه سهمی که 40% منفی خورده باشه و به خصوص اگه یه کله پایین اومده باشه خیلی حسی میشه گفت که باید یکم مثبت بشه میشه هم زمان با شروع مثبت شدن بسته به سهم یکم خرید کرد و میانگین رو کم کرد بعد ردش کرد !
تصمیم گیری سهم به سهم و شرایط به شرایط فرق داره و هرچی با سهم آشنایی بیشتری داشته باشید ، راحت تر میشه تصمیمات با درصد خطای پایین تر گرفت

ولی یه توصیه میکنم هیچ وقت سهم سهم های زیان ده و حتی سود ده حبابی با هدف کوتاه مدت نرید که آرامش روانی داشته باشید . سهمی که حبابش کم باشه یا زیان ده نباشه حداقل میدونید تو حالت بحرانی 2 سال بیخیالش میشید دیگه راحت سر به سر میشید یه سودم میبرید ولی سهم سود ده و حبابی میتونه خستتون بکنه . سهم زیان ده هم که هیچی ...
اگرم با قبول ریسکش این سهم ها رو معامله میکنید حتمااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا حدددددددددددددددددددددد ضررررررررررررررررررر رعایت بشه
مثلا همون خودرو که گفتم اگه قیمتش حدود 500 ریال بشه ، از سال 93 تا امروز ، سرمایتون 8.5 برابر میشد تازه با خرید تو قله سال 93 و فروش تو کف تا یکی دو سال دیگه و دلار 6.5 برابر میشد ، از سال 93 تا 95 تقریبا سهم هیچ حرکتی نداشته هیچ و ضرر رسونده بوده ! خوب خیلیا ممکنه خسته بشن و چون ادامه نمودار رو نمیبینن ممکنه بفروشن ولی در هر صورت بدترین سهم هم دیگه یه سودی میده

از چه نظر ؟
مثل همیشه جامع و کامل بود ، استاااااد :D

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
به قول یکی از دوستان:
واکسن کرونا را باید روی هیات دولت آزمایش کرد.
اگر زنده ماندند، واکسن ایمن است.
اگر فوت کردند، کشور ایمن است!

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
من به خاطر همين خبر امروز ٢٠ هزار فملي گرفتم
و اينكه فملي اخر شهريور مجمع داره و افزايش سرمايه ٩٥٪؜ هم دارد :)
..................
دوستان تحليلي در مورد ثشاهد و غپاك ندارين؟ مخصوصا غپاك كه ديگه داره به قهقرا ميره
نميدونم نگهش دارم يا از شرش خلاص بشم

راجع به غپاک اطلاعی ندارم اما به نظرم ثشاهد ته دیگشم خوردن الان کسی برسه باید ظرف بشوره ،بمب ساعتی میمونه که هر لحظه امکان انفجارش هست (البته خیلی براش وقت نگذاشتم و زود به این نتیجه رسیدم به درد من نمیخوره )
فملی مرگ نداره ،شبیه یک مرد میانسال چاق پولدار میمونه توی ذهنم که همه از معاشرت باهاش لذت میبرن :D سهم بسیار عالی،بنیادی و دارای روند مشخص
پ ن : البته شاید بهتر بود ۲۰ هزار تا توی یک روز نمیخریدید و پله ای خرید میکردی

Last edited:

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
راجع به غپاک اطلاعی ندارم اما به نظرم ثشاهد ته دیگشم خوردن الان کسی برسه باید ظرف بشوره ،بمب ساعتی میمونه که هر لحظه امکان انفجارش هست (البته خیلی براش وقت نگذاشتم و زود به این نتیجه رسیدم به درد من نمیخوره )
فملی مرگ نداره ،شبیه یک مرد میانسال چاق پولدار میمونه توی ذهنم که همه از معاشرت باهاش لذت میبرن :D سهم بسیار عالی،بنیادی و دارای روند مشخص
من تو اين غپاك و ثشاهد گير افتادم از هر كدوم ٢ هزار دارم ،البته جديدا گرفتم و ضرر انچناني ندارم ولي نميدونم باهاشون چيكار كنم
فملي عاليه من يه باز ٢٧٠ درصد ازش گرفتم و خارج شدم الان دوباره گرفتمش
جالبه كه تا برج ١١ و ١٢ پارسال اصلا كسي سمت اين سهم نميرفت و از بعد عيد افتاد سر زبون ها و همه شروع كردن به سيگنال دادن

estar_bien

Registered User
لایک‌ها
78
دوستان، لطفاً سه تا سهم پیشنهاد بدید ( به ترتیب اولویت ) که اگه قرار باشه برای حداقل 7 الی 10 سال نگهش دارید، سراغ اون سهما میرید؟

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
همین الام داشتم طرح توجیهی زفکا رو میخوندم ، طبق پیش بینی هاست !
این صرفا برای یکی از گاوداریاشه :zofka.JPG

طبق تخمین خود شرکت سود خالصش برای سال 1403 معادل 400 میلیارد برای سال 1403 هستش ! جمع این 5 سال خودش اندازه حدودا 1000 میلیارد میشه ، الان ارزش کل شرکت طبق تابلو 1.2 هزار میلیارده ! خنده داره !
تازه اینا تخمینای خود شرکته و تورم رو باید منطقی فرض بکنن در صورتی که ایران تورمش منطقی نیست و بیشتر میشه تازه با همینم بریم با یه پی به ای 12 ارزش شرکت سال 1403 حدودا 163000 ریال باشه یعنی 4 برابر الانش ! این ارزش واقعیشه که به خاطر تورم بیشتر نسبت به این طرح ، رقم میتونه خیلی بیشتر باشه
جدای از اونم ، اگه فرض کنیم اون یکی گاوداریشم بیاد همین تخمین تقریبا 35% باید بهش اضافه بشه یعنی 212000ریال به ازای هر سهم تا آخر 1403 ! با پی به ای 12 یعنی 5.2 برابر الانش !
حالا ایناش هیچی ! تسهیلاتش 6 درصه ، مالیات هم که هیچی !!
حالا بازم ایناش هیچی با طرح های جدیدش حدودا 1000 نفر توی این شرکت اشتغال دارن یعنی تا سال 1403 !

این جدای از موضوع گرفتم پی به ای بالای 20 یا 30 یا 40 تا 1403 هستش ! که در حقیقت شرکت میتونه حبابم به خودش بگیره ... ! اینی که میگم ارزش واقعی شرکت بود !

زفکا قراره برامون کلی ما ما بکنه تا 1403 یعنی 4 الی 5 سال دیگه
twister3.gif

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
بورس هم عجیب چیزی شده :دی
یه روز مثبت یه روز منفی
باید بزنیم به بیخیالی و یکی دو سال به سرمایه ـــمون دست نزنیم مطمئنا از بانک بیشتر سود می کنیم

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
من در کل با حمایت دولت و شرکتهای حقوقی مخالفم
ولی این چند وقت زرت و زرت جلسه میذارن و از تزریق پول حرف میزنن
بعد میبینی حقوقی ها فروش های سنگین گذاشتن
حواستون باشه که اینها که دم از عرق به وطن و پاسدارییش میزنن به بهانه کوبیدن حسن کلید چه کارهایی که نمیکنن. . . مثل برجام و هجوم شرکتهای بزرگ به ایران که تو هر تریبونی زیرآبشو زدن از بس که کشور رو دوست دارن. . . خلاصه که گول نخورید که اینها که دم از خدا و دین میزنن لباس ریا تنشونه گرگن در لباس میش . . . تیشه که هیچ ریشه این کشور رو در نیارن بیخیال نمیشن.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
دوستان یه دوستی دارم می خواد از 0 قشنگ یاد بگیره...آموزشگاه خوب سراغ دارید؟ بجز خانه سرمایه جای دیگه هم هست بدرد بخور؟
دکتر مهدی پور
۰تا صد اموزش میده ۲۵م تومن

رزومه رو بخونید بد نیست

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
ایمیدرو هم جلسه داشتن و قرار شده از سهام زیر مجموعه خودشون مثل فولاد و فملی و... حمایت کنند...

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
اقای سعد محمدی بلند شد و گفت ما از فملی 50 میلیارد حمایت میکنیم

یکی نیست بهش بگه خدا قوت پهلوان
خدا قوت دلاور
50میلیارد برای فملی پوله !؟!؟!؟!؟
واینکه دیروز یسری خبرها قبل برگزاری جلسه اومد بیرون ک نشون داد چقدر ضایع بودن

behi16

Registered User
لایک‌ها
556
دوستان حواستون به امین باشه
دقیقا مثل ثبهساز (که سهام هارو از دست مردم در آوردن) دارن مفت میخرن