چرا عزیز ، اینکه بدونی چی رو به چه قیمتی میخری ، مهمه !همچین بهترین سرمایه گذاری هم نیست
دلار طلا بیت کوین خیلی بیشتر سود دادن
میتونیم بگیم ملک "بی استرسترین" سرمایه گذاریه بازدهاش هم کاملا متوسطه
یه نمونه مثال میزنم
سال 93 همین موقع سهم قهکمت رو میخریدی تا الان بعد از اینکه این سهم 40% اصلاح داشته توی همین چند روز اخیر تا الان سرمایت 38 برابر میشد !
سال 91 تا 93 که دلار ثابت بود روی 3 و خورده ای ! اصلا اینم نادید میگیریم ، توی 6 سال دلار از 3500 به 23000 رسیده . چند برابر ؟ 6.5 برابر ! سهم 38 برابر شده !!!!!!
این یه سهمه ، بلا استثنا 300 تا سهم دیگه میتونم قطار بکنم که همینطوری بودن و حتی شاید بهتر !
حالا طرف اومده بدون هیچ دانشی روی قله چند روز قبل خریده تا الان 40% ضرر کرده ! یعنی پولش تقریبا نصف شده توی چند روز !!!
چرا شما اینقدر نا امیدی نسبت به بازار ؟!یه زمانی توی این تاپیک هر یک دقیقه که رفرش میکردی میدیدی ۳-۴ پست جدید ارسال شده، نه فقط توی تایم بازار، حتی عصر یا نصفه شب هم همینطور بود ...
ولی یکی دوماه اخیر روز به روز از میزان فعالیت کاربران کم شده، چون دیگه همه خسته شدن، از بیارزش شدن پولشون، از وعدههای پوچ مسئولین توی تلویزیون، از سیگنالهای توخالی پیجها و کانالها ...
دیکه کسی دنبال تحلیل نیست
کسی امیدی به برگشت روزهای گذشته و صعود چند روز پشت سر هم نداره ...
یه عده دنبال موقعیتی برای خروج هستن، یه عده هم بیخیال پرتفوی شدن و تا یکسال دیگه کاری باهاش ندارن بلکم اوضاع تا اون موقع تغییری کنه ...
البته نه فقط جو اینجا، حتی قبلا توی جمعهای دوستانه و فامیلی، فقط در مورد بورس و نمادها صحبت میشد، ولی دیکه کسی حرفی راجع بهش نمیزنه، نهایتش چارتا فحش به حقوقی و فلان مسئولین ....
پراید شده ۱۱۰میلیون، یه واحد معمولی توی یه شهر کوچیک قیمتش میلیارد رو رد کرده، ارز و طلا افسار پاره کردن و هرروز شاهد افزایش قیمت کالاهای بازار هستیم...
دیگه نه کارمند زورش میرسه، نه بازاری ...
Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk
همین توضیحاتی که در مورد قهکمت و حداقل 70% بازار برای دوستمون توی ریپلای بالا گفتم ، صادقه !
دلار 6.5 برابر نه اصلا 7 برابر ، سرمایه توی سهام 38 برابر ! تازه توی خریدی که همچین کف هم نبوده !!!!! این سهم بازم پایین میاد ولی میزان سودی که توی کف آخرش میزنه بالای 30 برابره !!!!! یه سهم کوچیک از این بازار بزرگ !!
بنده به عنوان یکی از کسایی که چندین ساله سرمایه گذاری میکنم هم ملک هم بورس و هم تامین سرمایه ، به صورت واضح اعلام میکنم از سرمایه گذاری هم توی ملک و هم بورس کاملا راضی هستم و سودی رو که بنده توی این چندین سال بردم بعد از کسر ضرر و زیان ها ، اونقدری بالا و عالی بوده که :
1 - الان به هیچ وجه احساس خستگی ندارم بلکه دنبال رسیدن به فرصت های مناسب خرید بیشتر هستم !!!
2 - بازار کاملا بر اساس تحلیل و تخصص جلو میره بر خلاف اون چیزی که شما فکر میکنی بازار تحلیل پذیر نیست ! قبلا که هرچی بخری سود میکنی اون حالت تحلیل جواب نمیداد !!!
من واقعا نمیدونم چرا اینقدر نا امیدی و ناراحتی در مورد بورس وجود داره !
بیشتر از دلار رشد بکنه میگن حبابه ، کمتر رشد بکنه میگن دلار بهتره ! به خدا جای اینهمه صحبت های عامیانه یکم وقت بزارید دنبال علت بگردید !
حقوقی اله ، حقیقی بله ، تازه کار فروخته ، قدیمی نفروخته این حرفا همشون عامیانست !
بلند مدت خیالتون راحت باشه کسی که تواناییشو داشته باشه همیشه مزد کارش رو گرفته !
همه دوستان یادتون باشه ، پول آسون به دست نمیاد
یکی چند روز قبل عکس از پورتفوش فرستاد تقریبا 75% سبدش نماد خودرو بود ! حدود 400 میلیون تومن خودرو داشت بعد چندتا سهم حبابی دیگه حدود 100 تومن و کمتر از 5% سبدش سهمای خوب داشت !!
این آدم نه تنها اینقدر نمیدونسته نباید به یه سهم 75%وزن بده ، بلکه حتی نمیدونسته حباب چیه ؟! خوب این آدم باید ضرر بکنه تا بدونه کار درست چیه !
همینجا دوستانی هستن که سهم های کوچیک دارن ، یکی از دوستان یادمه کهمدا داشت ، یکی میخواست قهکمت بخره گفتم صبر کن ، چندتا از دوستان زفکا خریدن ، یکی فولاد گرفته ، اون یکی ومعادن و الی آخر ، من قول میدم ، این دوستان اگه 10 سال دیگه بیان میتونن با افتخار بگن ما از قیمت فلان این سهم هارو داشتیم !!!!!
همه چی رو باهم قاطی میکنید چیز خوبی از توش در نمیاد . نباید 3 ماه اخیر بورس رو با 10 روز اخیر دلار مقایسه بکنی ! 10 سال دلار ، 10 سال ملک ، 10 سال طلا ، 10 سال سهام ...
من یادمه یه BMW 740 Li چند سال قبل خریدیم ، یادم نیست دقیقا ولی 130 تا 160 اینطورا بود . دقیق یادم نیست جایی هم گفته باشم یه عددی این محدوده پرت کردم ، روی اون معامله سود کردیم . الان همون ماشین با همون کیلومتر اون موقع به قیمت الان بین 3 یا 4 میلیارده . الان من نباید بگم اون ماشینو اگه نگه داشته بودم 3 تومن سرمایه داشتم ، چون از طریق کارایی که کردیم چند برابر اون ماشین درومده
صبر ، تخصص ، دوری از هیجان ، این همه آدم تونستن ، من نمیدونم مردم چرا اینقدر نا امیدن !
یکی از دوستام بهش گفته بودم زفکا رو بخر ، چند روز قبل ، کم شد ، گفت این کم شده چرا اینطوری شده و فلان و بهمان ، گفتم بفروشش ! با وجود اینکه قرار بود سهم برگرده و خودمون هم به برگشت سهم در حد توان کمک کردیم . ولی هر کسی لیاقت سود بردن رو نداره . یه منفی 10 خورده بود کرک و پرش ریخته بود ! بعد این آدم چند ساله کارمنده ! امروز میگفت زفکا رو اگه نگه میداشتم امروز دوباره سر به سر میشدم ، میخواست بخره ، گفتم نخر ....