• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
همچین بهترین سرمایه گذاری هم نیست
دلار طلا بیت کوین خیلی بیشتر سود دادن
میتونیم بگیم ملک "بی استرس‌ترین" سرمایه گذاریه بازده‌اش هم کاملا متوسطه
چرا عزیز ، اینکه بدونی چی رو به چه قیمتی میخری ، مهمه !
یه نمونه مثال میزنم
سال 93 همین موقع سهم قهکمت رو میخریدی تا الان بعد از اینکه این سهم 40% اصلاح داشته توی همین چند روز اخیر تا الان سرمایت 38 برابر میشد !
سال 91 تا 93 که دلار ثابت بود روی 3 و خورده ای ! اصلا اینم نادید میگیریم ، توی 6 سال دلار از 3500 به 23000 رسیده . چند برابر ؟ 6.5 برابر ! سهم 38 برابر شده !!!!!!

این یه سهمه ، بلا استثنا 300 تا سهم دیگه میتونم قطار بکنم که همینطوری بودن و حتی شاید بهتر !

حالا طرف اومده بدون هیچ دانشی روی قله چند روز قبل خریده تا الان 40% ضرر کرده ! یعنی پولش تقریبا نصف شده توی چند روز !!!

یه زمانی توی این تاپیک هر یک دقیقه که رفرش میکردی میدیدی ۳-۴ پست جدید ارسال شده، نه فقط توی تایم بازار، حتی عصر یا نصفه شب هم همینطور بود ...
ولی یکی دوماه اخیر روز به روز از میزان فعالیت کاربران کم شده، چون دیگه همه خسته شدن، از بی‌ارزش شدن پولشون، از وعده‌های پوچ مسئولین توی تلویزیون، از سیگنال‌های توخالی پیج‌ها و کانال‌ها ...
دیکه کسی دنبال تحلیل نیست
کسی امیدی به برگشت روزهای گذشته و صعود چند روز پشت سر هم نداره ...
یه عده دنبال موقعیتی برای خروج هستن، یه عده هم بیخیال پرتفوی شدن و تا یکسال دیگه کاری باهاش ندارن بلکم اوضاع تا اون موقع تغییری کنه ...
البته نه فقط جو اینجا، حتی قبلا توی جمع‌های دوستانه و فامیلی، فقط در مورد بورس و نمادها صحبت میشد، ولی دیکه کسی حرفی راجع بهش نمیزنه، نهایتش چارتا فحش به حقوقی و فلان مسئولین ....
پراید شده ۱۱۰میلیون، یه واحد معمولی توی یه شهر کوچیک قیمتش میلیارد رو رد کرده، ارز و طلا افسار پاره کردن و هرروز شاهد افزایش قیمت کالاهای بازار هستیم...
دیگه نه کارمند زورش میرسه، نه بازاری ...

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk
چرا شما اینقدر نا امیدی نسبت به بازار ؟!

همین توضیحاتی که در مورد قهکمت و حداقل 70% بازار برای دوستمون توی ریپلای بالا گفتم ، صادقه !
دلار 6.5 برابر نه اصلا 7 برابر ، سرمایه توی سهام 38 برابر ! تازه توی خریدی که همچین کف هم نبوده !!!!! این سهم بازم پایین میاد ولی میزان سودی که توی کف آخرش میزنه بالای 30 برابره !!!!! یه سهم کوچیک از این بازار بزرگ !!

بنده به عنوان یکی از کسایی که چندین ساله سرمایه گذاری میکنم هم ملک هم بورس و هم تامین سرمایه ، به صورت واضح اعلام میکنم از سرمایه گذاری هم توی ملک و هم بورس کاملا راضی هستم و سودی رو که بنده توی این چندین سال بردم بعد از کسر ضرر و زیان ها ، اونقدری بالا و عالی بوده که :

1 - الان به هیچ وجه احساس خستگی ندارم بلکه دنبال رسیدن به فرصت های مناسب خرید بیشتر هستم !!!
2 - بازار کاملا بر اساس تحلیل و تخصص جلو میره بر خلاف اون چیزی که شما فکر میکنی بازار تحلیل پذیر نیست ! قبلا که هرچی بخری سود میکنی اون حالت تحلیل جواب نمیداد !!!

من واقعا نمیدونم چرا اینقدر نا امیدی و ناراحتی در مورد بورس وجود داره !
بیشتر از دلار رشد بکنه میگن حبابه ، کمتر رشد بکنه میگن دلار بهتره ! به خدا جای اینهمه صحبت های عامیانه یکم وقت بزارید دنبال علت بگردید !

حقوقی اله ، حقیقی بله ، تازه کار فروخته ، قدیمی نفروخته این حرفا همشون عامیانست !
بلند مدت خیالتون راحت باشه کسی که تواناییشو داشته باشه همیشه مزد کارش رو گرفته !

همه دوستان یادتون باشه ، پول آسون به دست نمیاد

یکی چند روز قبل عکس از پورتفوش فرستاد تقریبا 75% سبدش نماد خودرو بود ! حدود 400 میلیون تومن خودرو داشت بعد چندتا سهم حبابی دیگه حدود 100 تومن و کمتر از 5% سبدش سهمای خوب داشت !!

این آدم نه تنها اینقدر نمیدونسته نباید به یه سهم 75%وزن بده ، بلکه حتی نمیدونسته حباب چیه ؟! خوب این آدم باید ضرر بکنه تا بدونه کار درست چیه !

همینجا دوستانی هستن که سهم های کوچیک دارن ، یکی از دوستان یادمه کهمدا داشت ، یکی میخواست قهکمت بخره گفتم صبر کن ، چندتا از دوستان زفکا خریدن ، یکی فولاد گرفته ، اون یکی ومعادن و الی آخر ، من قول میدم ، این دوستان اگه 10 سال دیگه بیان میتونن با افتخار بگن ما از قیمت فلان این سهم هارو داشتیم !!!!!

همه چی رو باهم قاطی میکنید چیز خوبی از توش در نمیاد . نباید 3 ماه اخیر بورس رو با 10 روز اخیر دلار مقایسه بکنی ! 10 سال دلار ، 10 سال ملک ، 10 سال طلا ، 10 سال سهام ...

من یادمه یه BMW 740 Li چند سال قبل خریدیم ، یادم نیست دقیقا ولی 130 تا 160 اینطورا بود . دقیق یادم نیست جایی هم گفته باشم یه عددی این محدوده پرت کردم ، روی اون معامله سود کردیم . الان همون ماشین با همون کیلومتر اون موقع به قیمت الان بین 3 یا 4 میلیارده . الان من نباید بگم اون ماشینو اگه نگه داشته بودم 3 تومن سرمایه داشتم ، چون از طریق کارایی که کردیم چند برابر اون ماشین درومده

صبر ، تخصص ، دوری از هیجان ، این همه آدم تونستن ، من نمیدونم مردم چرا اینقدر نا امیدن !

یکی از دوستام بهش گفته بودم زفکا رو بخر ، چند روز قبل ، کم شد ، گفت این کم شده چرا اینطوری شده و فلان و بهمان ، گفتم بفروشش ! با وجود اینکه قرار بود سهم برگرده و خودمون هم به برگشت سهم در حد توان کمک کردیم . ولی هر کسی لیاقت سود بردن رو نداره . یه منفی 10 خورده بود کرک و پرش ریخته بود ! بعد این آدم چند ساله کارمنده ! امروز میگفت زفکا رو اگه نگه میداشتم امروز دوباره سر به سر میشدم ، میخواست بخره ، گفتم نخر ....

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
پالایشگاهی ها و خودرویی ها و شستا رو معلوم نیست کی بخوان باز کن باید موقع باز شدنشون حمایتی شدیدی ازشون بشه تا با اینا به قهقرا نریم
به نظر من اگر شستا, خودرو, خساپا و پالایشگاهی ها با مثبت باز بشن بازار و شاخص میتونه تغییر جهت بده و بره بالا اما اگر منفی باز بشن همین آش و کاسه ای که این مدت شروع شده ادامه پیدا میکنه یعنی نوسانگیری در کل ساعت بازار

به گفته آقا داود در طولانی مدت و به دید سهامداری بلند مدت تمام این قیمتها خاطره میشه اما این دوره اصلاح و یا ریزش بازار طولانی مدت و فرسایشی شده و همه خسته شدن
با اینحال بازم باید منتظر بمونیم تا یه اتفاق خوب باسه بازار بی افته و حداقل ضررها جبران بشه

راستی میگم چرا این حکشتی تکون نمیخوره ؟:rolleyes:

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
واقعا نمیدونم چرا اینقدر نا امیدی و ناراحتی در مورد بورس وجود داره !
بیشتر از دلار رشد بکنه میگن حبابه ، کمتر رشد بکنه میگن دلار بهتره ! به خدا جای اینهمه صحبت های عامیانه یکم وقت بزارید دنبال علت بگردید !

حقوقی اله ، حقیقی بله ، تازه کار فروخته ، قدیمی نفروخته این حرفا همشون عامیانست !
بلند مدت خیالتون راحت باشه کسی که تواناییشو داشته باشه همیشه مزد کارش رو گرفته !

یکی چند روز قبل عکس از پورتفوش فرستاد تقریبا 75% سبدش نماد خودرو بود ! حدود 400 میلیون تومن خودرو داشت بعد چندتا سهم حبابی دیگه حدود 100 تومن و کمتر از 5% سبدش سهمای خوب داشت !!

این آدم نه تنها اینقدر نمیدونسته نباید به یه سهم 75%وزن بده ، بلکه حتی نمیدونسته حباب چیه ؟! خوب این آدم باید ضرر بکنه تا بدونه کار درست چیه !

همینجا دوستانی هستن که سهم های کوچیک دارن ، یکی از دوستان یادمه کهمدا داشت ، یکی میخواست قهکمت بخره گفتم صبر کن ، چندتا از دوستان زفکا خریدن ، یکی فولاد گرفته ، اون یکی ومعادن و الی آخر ، من قول میدم ، این دوستان اگه 10 سال دیگه بیان میتونن با افتخار بگن ما از قیمت فلان این سهم هارو داشتیم !!!!!

همه چی رو باهم قاطی میکنید چیز خوبی از توش در نمیاد . نباید 3 ماه اخیر بورس رو با 10 روز اخیر دلار مقایسه بکنی ! 10 سال دلار ، 10 سال ملک ، 10 سال طلا ، 10 سال سهام ...

من یادمه یه BMW 740 Li چند سال قبل خریدیم ، یادم نیست دقیقا ولی 130 تا 160 اینطورا بود . دقیق یادم نیست جایی هم گفته باشم یه عددی این محدوده پرت کردم ، روی اون معامله سود کردیم . الان همون ماشین با همون کیلومتر اون موقع به قیمت الان بین 3 یا 4 میلیارده . الان من نباید بگم اون ماشینو اگه نگه داشته بودم 3 تومن سرمایه داشتم ، چون از طریق کارایی که کردیم چند برابر اون ماشین درومده

صبر ، تخصص ، دوری از هیجان ، این همه آدم تونستن ، من نمیدونم مردم چرا اینقدر نا امیدن !

برادر اگر پیشم بودی ماچت میکردم ;)
من اون اوایل گفتم الانم میگم مثال بارز بورس سهام عدالته ،متشکل از سهم خوب و بد از اول تا الان به قیمت روز ۳۲ برابر شده( بجز پولی که برای خرید خودش چند سال برداشت شده و شامل سود مرکب نشده) ،با توجه به ریزش و رویش و محمود و حسن و باراک و دونالد و قاسم و... ( قبل این اصلاح اخیر ۴۰ برابر بود )

دلار چند برابر؟ ۲۲ برابر ،ملک متوسط ۲۰ برابر ،ماشین ۱۰ برابر ،بنابراین بازده بورس از همه بسیار بسیار بیشتر بوده

( حالا این بجز این بحثه که اگر سواد داشته باشه آدم و بتونه روند بازارو درک کنه و به موقع پیاده و سواره بشه این سود خیلی بیشتر هم میشه )

در مشاغل آزاد شما اگر با هر گردش سرمایه (که متوسط یک ماه طول میکشه ) ۱۰ درصد سود خالص کنی ،یعنی بچه کف بازار و گرگی هستی برای خودت ،توی بورس طرف در یک ماه ۱۵ درصد و بیشتر سود میکنه فحش میده و...

بورس خیلی خوبه ،فقط با پول بی دردسر و دانش و صبر کافی ،ترکیب این سه تا با هم معجزه میکنه

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
من اون اوایل گفتم الانم میگم مثال بارز بورس سهام عدالته ،متشکل از سهم خوب و بد از اول تا الان به قیمت روز ۳۲ برابر شده( بجز پولی که برای خرید خودش چند سال برداشت شده و شامل سود مرکب نشده) ،با توجه به ریزش و رویش و محمود و حسن و باراک و دونالد و قاسم و... ( قبل این اصلاح اخیر ۴۰ برابر بود )

دلار چند برابر؟ ۲۲ برابر ،ملک متوسط ۲۰ برابر ،ماشین ۱۰ برابر ،بنابراین بازده بورس از همه بسیار بسیار بیشتر بوده

( حالا این بجز این بحثه که اگر سواد داشته باشه آدم و بتونه روند بازارو درک کنه و به موقع پیاده و سواره بشه این سود خیلی بیشتر هم میشه )

در مشاغل آزاد شما اگر با هر گردش سرمایه (که متوسط یک ماه طول میکشه ) ۱۰ درصد سود خالص کنی ،یعنی بچه کف بازار و گرگی هستی برای خودت ،توی بورس طرف در یک ماه ۱۵ درصد و بیشتر سود میکنه فحش میده و...

بورس خیلی خوبه ،فقط با پول بی دردسر و دانش و صبر کافی ،ترکیب این سه تا با هم معجزه میکنه
با همش موافق هستم به جز قسمتی که بولد شده، متاسفانه الان با این تورم فقط جنس رو نگهداری و نفروشی ماهی 20 درصد سود کردی خرید و فروشش بماند :(

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
سال 93 همین موقع سهم قهکمت رو میخریدی تا الان بعد از اینکه این سهم 40% اصلاح داشته توی همین چند روز اخیر تا الان سرمایت 38 برابر میشد !
سال 91 تا 93 که دلار ثابت بود روی 3 و خورده ای ! اصلا اینم نادید میگیریم ، توی 6 سال دلار از 3500 به 23000 رسیده . چند برابر ؟ 6.5 برابر ! سهم 38 برابر شده !!!!!!
همین سهم افت میکنه تا تقریبا بازدهی به 30 برابر برسه ! بده ؟ 4.6 برابر دلار بازدهی !
یعنی 4.6 برابر تورم !
خوب

اینو دوباره گفتم ، که هر وقت کسی در مورد بازار چیزی گفت ، همینو مجدد یادآوری بکنم !

ملک هم بازدهیش به اندازه دلاره یکم بیشتر ، ولی برابر بگیرید . یعنی خود ملک به تنهای اگه توی محله خوب ( نه عالی ) با هدف کسب سود از محل افزایش قیمت ملک ، صرفا به اندازه تورم رشد داره . زمینم همینه . ملک و زمین اگه توی منطقه روبه رشد خریداری بشه بیشتر میتونه سود بده ولی آدم این کار رو میطلبه !

حالا یکی میره سهام رو تو بدترین قیمت میخره بعد چند روز بعدش میفروشه . تو بدترین قیمت هم بخری دیگه یه چیزی به اندازه تورم و سود بانکی بالا میره ! فقط با صبر ...
یکی میره یه ملکی رو بدترین جا با بالاترین قیمت میخره بعد هر سال میناله که پولم تو ملک بلوکه شده و کسی خریدار نیست !

هر کاری تخصص میخواد ، اگه تخصص ندارید ، یادبگیرید حتی در همین حد که بتونید سرمایتون رو مدیریت بکنید و سهم یه شرکت از 20% بیشتر نشه و شرکت سود ده و روبه رشد رو بعد از یکم اصلاح بخرید ! همییییین ! بخدا همین 1 جمله رو کسی رعایت بکنه ، چند سال دیگه بیاد ، عمرا کمتر از تورم سود کرده باشه ! اندازه بیشتر کسب و کارای خارج از بورس سود داشته اونم بدون اینکه کاری بکنه ....

این پست باشه ، به قول دوستان " بماند یادگاری " ، تا 2 ، 3 ، 5 ، 10 ، 20 ، 30 سال دیگه ، هر کسی پرسید بازار بده و این چیزا همین پست رو بالا میارم:p

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
با همش موافق هستم به جز قسمتی که بولد شده، متاسفانه الان با این تورم فقط جنس رو نگهداری و نفروشی ماهی 20 درصد سود کردی خرید و فروشش بماند :(

این نکته مد نظر شما درسته ،اما مقطعی هست و البته مربوط به تمام مشاغل نیست ،مسئله دیگه اینکه صحبت در مورد یک کسب و کار سالم و عرفی هست ،من هرگز انبار کردن اجناس به قصد گران شدنو کاسبی نمیدونم

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
دوستان یه دوستی دارم می خواد از 0 قشنگ یاد بگیره...آموزشگاه خوب سراغ دارید؟ بجز خانه سرمایه جای دیگه هم هست بدرد بخور؟

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
این نکته مد نظر شما درسته ،اما مقطعی هست و البته مربوط به تمام مشاغل نیست ،مسئله دیگه اینکه صحبت در مورد یک کسب و کار سالم و عرفی هست ،من هرگز انبار کردن اجناس به قصد گران شدنو کاسبی نمیدونم
خب ما داریم در مورد وضعیت الان صحبت میکنیم و بازدهی سرمایه گذاری ها.
هر کسب و کاری باشه همیشه موجودی انبار داره (ورود و خروج جنس همواره هست) و قیمت افزایش پیدا کنه قیمت موجودی انبار صاحب کسب و کار هم افزایش پیدا میکنه و نیاز به انبار کردن جنس به قصد گران شدن نیست، من خودم تو بازار هستم ولی فقط این مورد هست که باز طرف باید جنس رو بخره و مجبور هست گران‌تر بخره و این خودش موجب پایین اومدن درصد بازدهی درآمد صاحب کسب و کار میشه (پایین اومدن dps :p) ولی در کل به سرمایه صاحب کسب و کار اون افزایش قیمت ناشی از تورم تعلق میگیره

ssh3614

Registered User
لایک‌ها
380
سلام دوستان کسی هست نمادهای با دامنه ۱۰% رو معرفی کنه مثل دارایکم ، آگاس

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
سلام دوستان کسی هست نمادهای با دامنه ۱۰% رو معرفی کنه مثل دارایکم ، آگاس
صندوق های ETF مثل همون دارایکم و آگاس و کاریس و آوا و... و حق تقدم نماد های بورسی

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
حرفه ای هاش تو سقف فروخته اند و از بازار خارج شده اند. بورس هم مثل خیلی چیزای دیگه از مد افتاد.
حرفه ای ها هیچ وقت معدن طلا رو ول نمیکنن . شما یه مغازه داشته باشی سالی 100 میلیارد دربیاری و از فرش شما رو به عرش رسونده باشه ، صرفا اگه خود مغازه گرون بشه میفروشی ؟ خیر ...
حرفه ای ها ، توی اون سقف میفروختن و الان توی یک سری سهم ها و پایین تر توی یکسری سهم های دیگه میخرن
اگه شرکت بنیادی باشه هیچ وقت کامل نمیفروشن ، نصفشو مثلا رد میکن ، اگه هم با هدف بهره از نوسان بوده باشه و شرکت بی ارزش یا حبابی باشه ، کلش رو میفروشن

پول سرمایه گذارای حرفه ای هیچ وقت از بازار خارج نمیشه ، موقت میره دوباره میاد . بعضی وقتا فاصله بین رفتن و اومدنش چند روزه بعضی وقتا چند ماه
پولای خرد همیشه ورود و خروج میکنه هیچ وقتم سود درست و حسابی نمیبرن و احتمالا خیلی کمتر از حرفه ای هایی که همیشه تو بازار هم بودن سود میکنن

کسی که کسب و کارش باشه هیچ وقت نمیره ، اونایی هم که کار اصلیشونه چند میلیارد دارن . یه صرافی ، هیچ وقت با پایین اومدن ارز ، مغازشو تعطیل نمیکنه و با بالا رفتنش دوباره تاسیس بکنه

از نظر من " کِی خارج بشیم " مساوی با اینه که طرف اینکاره نیست . اما اگه بگه " کِی بفروشم که پایین تر دوباره جمع بکنم " یعنی طرف اینکارست:p

ژووون:p
دقیقا درسته . الان کسی سوپر مارکت بزنه تهش جدای از تورم 3 یا 4 درصد نسبت به کل سرمایش سود بکنه . با تورم کاری نداریم که قیمت مغازه و جنسارو بالا میبره .
یکی از شعبه های یکی از سوپرمارکت های یاران دریان رو داریم . نمیتونم بگم کجاست ولی بازدهیش همینه ....
نه تعطیلی داره ، نه استراحت . کلا 1.5 ساعت واسه ناهار تعطیله . 3 روز اول عید هم تعطیل . تاسوعا عاشورا و چند تا روز خاص دیگه هم تعطیله شاید در سال کل تعطیلاتش 10 روز هم نشه ! از 9 صبح بازه تا 11 شب ... از 8 صبح هم باید ورود بکنن که برای شروع روز آماده بشن و 9 بالا بدن
اینهمه سختی و حساب کتاب و یک قرون دوزار ، اونم واسه 3 یا 4 درصد سالیانه علاوه بر تورم ....
حالا تو بورس ، میای سهام یه شرکت درست حسابی رو میخری ، حتی نه کف ترین قیمت ممکن چون کف واقعی رو هیچ کسی نمیتونه تشخیص بده اگه کسی تشخیص داد 100 تومن و 1 میلیارد و 2 میلیارد خرید نمیکرد . نزول میکرد خرید میکرد !
ولی حتی با این وجود سودی که بلند مدت میده علاوه بر تورم بالای 10 درصد هستش
من شرکت دکوراسیون داخلی داشتم . آره روی یه پروژه شاید 50 تا 100 تومن سود میکردیم ولی یه سری پروژه ها هم 4 تومن سود میکردیم ، یسری خریدار 500 هزار تومن داشت ، مواقعی چند هفته 1 دونه مشتری هم نداشتیم حتی 500 هزار تومنی ! در مجموع بازدهی نسبت به سرمایه بعد از کسر هزینه ها تازه با کلی زیر آبی و استرس ته تهش زیر 10% در سال بود ...
تامین سرمایه میکنیم ، آی کی قسطشو میده ، چرا ندادی ، اگه ندی ال میکنم ، بل میکنم ، داد و بیداد و کلی داستان و حساب کتاب و مشکلات قانونی و ... ، میای حساب میکنی 7 یا 8 درصد بیشتر از تورم سود میکنی
خرید و فروش ملک انجام دادم ، روی یه ملک 2 میلیاردی 200 الی 300 تومن میخوری . تازه با کلی سختی و سرمایه بالا ، بلند مدت حساب بکنی فکر نکنم نسبت به تورم 12 درصد اینطورا بیشتر بشه
ساخت و ساز ! یعنی سخت ترین کار ، اگه تجربش رو داشته باشی حتی کوتاه ، متوجه میشی چی میگم ! 3 سال باید فقط پول توش بریزی ، از عمله و بنا بگیر تا پیمانکار و تامین کننده و از اون بدتر ناظر و شهرداری و ادارات باید سر و کله بزنی ، آخرش توی کل پروژه سودی که بیشتر از تورم رو بردی سر شکن بکنی ، از 10 درصد در سال تجاوز نمیکنه !

کسی این حقایق رو بدونه و بفهمه ، قدر بورس رو میدونه و میلیونی خرج میکنه واسه آموزش ! الان من بگم واردات از چیز عالیه و موفقم ، طرف انرژی و سرمایه میزاره زبون چینی رو یاد میگیره !
bav3_154fs759111.gif

قسم میخورم بورس هیچوقت بلند مدت زیان نداره ، سهم بلند مدتی نباید روزانه چک بشه ، تو بازار رنج میشه با بخشی از سبد نوسان گیری کرد هم سرگرمیه هم سوده شایدم زیان باشه ولی اگه با سهم آشنا باشی ، سود میکنی ، حتی اگه 2 سال هم بازار رنج بزنه همون سهم های بلند مدت رو قول میدم یجوری بعد از 2 یا 3 سال شارپی بالا بره که سود کل این 2 سال رنج رو جبران بکنه !
تازه کسی هم نمیتونه این رو تضمین بده که حتما بازار 2 سال رنج میزنه !

افزایش قیمت جنس و ملک سود نیست . همون سوپری ، امسال مغازه چند میلیارد رشد داشته ولی سود نیست . جنسای توشم چند برابر شده ولی اونم سود نیست ، رشد اولیه از جنسای قدیمی جبران کننده خرید های جدیده و از اونجا به بعد باید با قیمت بالا بخری و در نهایت حاشیه سود ثابت میمونه
مثلا تو شرکت خودمون ، من یه اکسل واس کابینت داشتم ، اون زمانایی که قیمت ها روزانه تغییر میکرد ، صبح به صبح قیمت ها رو میگرفتم و ورودی ها رو میدادم و خروجیش قیمت هر متر کابینت از انواع مختلف با کسریات و اضافات میشد .
یعنی این اکسل اینقدر پیشرفته بود یه چیزی در حد محاسبات موشک تسلا
bav3_154fs759111.gif
crazy.gif

چندتا از همکارا هر چند وقت یبار زنگ میزدن ، که چند قیمت بدیم . تعیین کننده قیمت بودیم واس خودمون
قیمت های روزانه کاغذ و لمینت و قرنیز و اسکوتی و ... رو هم بچه ها میگرفتن اون دیگه کار نداشت . ولی در نهایت حاشیه سودمون تقریبا ثابت بود .یعنی بهای تمام شده هر متر کابینت اگه 500 تومن میشد ، ماله ما با 20% مثلا 600 میشد . حالا بهای تمام شده اگه 800 میشد ما مثلا 15% حاشیه سود لحاظ میکردیم به خاطر شوک و رقابتی بودن قیمت 920 قیمت میدادیم . یعنی 5% از حاشیه سود کم میشد ولی چون بازار رقابتی بودش باید کار میکردیم که بتونم آخر ماه حقوق بچه ها و هزینه های دفتر رو بدم !
یعنی بیشتر مواقع افزایش قیمت به ضرره
حالا بعضی واقع اگه تو کارگاه 3 یا 4 پالت ورق سفید داشتیم دیگه این مدلی حساب نمیکردم ، اون ورق ها رو دقیقا با قیمت روز تازه یکمم بیشتر به اون اکسل میدادم چون تا دوباره یکی دو روز دیگه سفارش بدم ، فاکتور بیاد ، چک بره ،تا درب کارگاه حمل و تخلیه بشه و دوباره جنس توی مسیر ادامه مسیر تولید قرار بگیره شاید 1 هفته طول میکشید ولی روزانه قیمت دلار تغییر میکرد ...

jilibilina

Registered User
لایک‌ها
1,329
چرا عزیز ، اینکه بدونی چی رو به چه قیمتی میخری ، مهمه !
یه نمونه مثال میزنم

این یه سهمه ، بلا استثنا 300 تا سهم دیگه میتونم قطار بکنم که همینطوری بودن و حتی شاید بهتر !

حالا طرف اومده بدون هیچ دانشی روی قله چند روز قبل خریده تا الان 40% ضرر کرده ! یعنی پولش تقریبا نصف شده توی چند روز !!!

چرا شما اینقدر نا امیدی نسبت به بازار ؟!

همین توضیحاتی که در مورد قهکمت و حداقل 70% بازار برای دوستمون توی ریپلای بالا گفتم ، صادقه !
دلار 6.5 برابر نه اصلا 7 برابر ، سرمایه توی سهام 38 برابر ! تازه توی خریدی که همچین کف هم نبوده !!!!! این سهم بازم پایین میاد ولی میزان سودی که توی کف آخرش میزنه بالای 30 برابره !!!!! یه سهم کوچیک از این بازار بزرگ !!

بنده به عنوان یکی از کسایی که چندین ساله سرمایه گذاری میکنم هم ملک هم بورس و هم تامین سرمایه ، به صورت واضح اعلام میکنم از سرمایه گذاری هم توی ملک و هم بورس کاملا راضی هستم و سودی رو که بنده توی این چندین سال بردم بعد از کسر ضرر و زیان ها ، اونقدری بالا و عالی بوده که :

1 - الان به هیچ وجه احساس خستگی ندارم بلکه دنبال رسیدن به فرصت های مناسب خرید بیشتر هستم !!!
2 - بازار کاملا بر اساس تحلیل و تخصص جلو میره بر خلاف اون چیزی که شما فکر میکنی بازار تحلیل پذیر نیست ! قبلا که هرچی بخری سود میکنی اون حالت تحلیل جواب نمیداد !!!

من واقعا نمیدونم چرا اینقدر نا امیدی و ناراحتی در مورد بورس وجود داره !

یکی از دوستام بهش گفته بودم زفکا رو بخر ، چند روز قبل ، کم شد ، گفت این کم شده چرا اینطوری شده و فلان و بهمان ، گفتم بفروشش ! با وجود اینکه قرار بود سهم برگرده و خودمون هم به برگشت سهم در حد توان کمک کردیم . ولی هر کسی لیاقت سود بردن رو نداره . یه منفی 10 خورده بود کرک و پرش ریخته بود ! بعد این آدم چند ساله کارمنده ! امروز میگفت زفکا رو اگه نگه میداشتم امروز دوباره سر به سر میشدم ، میخواست بخره ، گفتم نخر ....
بله داوودجان، اینکه شما بصورت حرفه‌ای یا نیمه‌حرفه‌ای بورس رو دنبال میکنید و براتون سودآور بوده درسته، ولی نباید خودتون رو با کسی مقایسه کنید که برای حفظ سرمایه‌ش میخاد وارد یکی از بازارهای ارز، طلا، ملک، بورس، ... بشه ...
نباید انتظار داشته باشید همه درحالی‌که کلی مشکلات و گرفتاری شغلی دارن، همزمان متخصص بورس و ملک و نوسان‌گیری و معامله‌گر خودرو و ... هم باشن ....

توی این مملکت هر چیزی در یک مقطع زمانی، یک رشد شارپی رو تجربه میکنه، و بعد آروم میشه ... یک سال دلار، یک سال ملک، ماشین، طلا، ....
و این یکسال اخیر نوبت بورس بود و حالا دیگه برگشته به قبل از سال ۹۸، و اون‌ چیزی که توی این یکسال دیدیم تموم شد ...
ولی خب در بلند مدت و بازه چندساله طبیعیه که صعودی باشه، مثل هر چیز دیگری ...

اگر رشد شارپی بورس در یک‌سال اخیر رو فاکتور بگیریم، آیا باز هم معتقدید سرمایه‌گذاری در بورس طی یک دهه اخیر سودآورتر از سایر بازارها بوده؟

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
حرفه ای ها هیچ وقت معدن طلا رو ول نمیکنن . شما یه مغازه داشته باشی سالی 100 میلیارد دربیاری و از فرش شما رو به عرش رسونده باشه ، صرفا اگه خود مغازه گرون بشه میفروشی ؟ خیر ...
حرفه ای ها ، توی اون سقف میفروختن و الان توی یک سری سهم ها و پایین تر توی یکسری سهم های دیگه میخرن
اگه شرکت بنیادی باشه هیچ وقت کامل نمیفروشن ، نصفشو مثلا رد میکن ، اگه هم با هدف بهره از نوسان بوده باشه و شرکت بی ارزش یا حبابی باشه ، کلش رو میفروشن

پول سرمایه گذارای حرفه ای هیچ وقت از بازار خارج نمیشه ، موقت میره دوباره میاد . بعضی وقتا فاصله بین رفتن و اومدنش چند روزه بعضی وقتا چند ماه
پولای خرد همیشه ورود و خروج میکنه هیچ وقتم سود درست و حسابی نمیبرن و احتمالا خیلی کمتر از حرفه ای هایی که همیشه تو بازار هم بودن سود میکنن

کسی که کسب و کارش باشه هیچ وقت نمیره ، اونایی هم که کار اصلیشونه چند میلیارد دارن . یه صرافی ، هیچ وقت با پایین اومدن ارز ، مغازشو تعطیل نمیکنه و با بالا رفتنش دوباره تاسیس بکنه

از نظر من " کِی خارج بشیم " مساوی با اینه که طرف اینکاره نیست . اما اگه بگه " کِی بفروشم که پایین تر دوباره جمع بکنم " یعنی طرف اینکارست:p

ژووون:p
دقیقا درسته . الان کسی سوپر مارکت بزنه تهش جدای از تورم 3 یا 4 درصد نسبت به کل سرمایش سود بکنه . با تورم کاری نداریم که قیمت مغازه و جنسارو بالا میبره .
یکی از شعبه های یکی از سوپرمارکت های یاران دریان رو داریم . نمیتونم بگم کجاست ولی بازدهیش همینه ....
نه تعطیلی داره ، نه استراحت . کلا 1.5 ساعت واسه ناهار تعطیله . 3 روز اول عید هم تعطیل . تاسوعا عاشورا و چند تا روز خاص دیگه هم تعطیله شاید در سال کل تعطیلاتش 10 روز هم نشه ! از 9 صبح بازه تا 11 شب ... از 8 صبح هم باید ورود بکنن که برای شروع روز آماده بشن و 9 بالا بدن
اینهمه سختی و حساب کتاب و یک قرون دوزار ، اونم واسه 3 یا 4 درصد سالیانه علاوه بر تورم ....
حالا تو بورس ، میای سهام یه شرکت درست حسابی رو میخری ، حتی نه کف ترین قیمت ممکن چون کف واقعی رو هیچ کسی نمیتونه تشخیص بده اگه کسی تشخیص داد 100 تومن و 1 میلیارد و 2 میلیارد خرید نمیکرد . نزول میکرد خرید میکرد !
ولی حتی با این وجود سودی که بلند مدت میده علاوه بر تورم بالای 10 درصد هستش
من شرکت دکوراسیون داخلی داشتم . آره روی یه پروژه شاید 50 تا 100 تومن سود میکردیم ولی یه سری پروژه ها هم 4 تومن سود میکردیم ، یسری خریدار 500 هزار تومن داشت ، مواقعی چند هفته 1 دونه مشتری هم نداشتیم حتی 500 هزار تومنی ! در مجموع بازدهی نسبت به سرمایه بعد از کسر هزینه ها تازه با کلی زیر آبی و استرس ته تهش زیر 10% در سال بود ...
تامین سرمایه میکنیم ، آی کی قسطشو میده ، چرا ندادی ، اگه ندی ال میکنم ، بل میکنم ، داد و بیداد و کلی داستان و حساب کتاب و مشکلات قانونی و ... ، میای حساب میکنی 7 یا 8 درصد بیشتر از تورم سود میکنی
خرید و فروش ملک انجام دادم ، روی یه ملک 2 میلیاردی 200 الی 300 تومن میخوری . تازه با کلی سختی و سرمایه بالا ، بلند مدت حساب بکنی فکر نکنم نسبت به تورم 12 درصد اینطورا بیشتر بشه
ساخت و ساز ! یعنی سخت ترین کار ، اگه تجربش رو داشته باشی حتی کوتاه ، متوجه میشی چی میگم ! 3 سال باید فقط پول توش بریزی ، از عمله و بنا بگیر تا پیمانکار و تامین کننده و از اون بدتر ناظر و شهرداری و ادارات باید سر و کله بزنی ، آخرش توی کل پروژه سودی که بیشتر از تورم رو بردی سر شکن بکنی ، از 10 درصد در سال تجاوز نمیکنه !

کسی این حقایق رو بدونه و بفهمه ، قدر بورس رو میدونه و میلیونی خرج میکنه واسه آموزش ! الان من بگم واردات از چیز عالیه و موفقم ، طرف انرژی و سرمایه میزاره زبون چینی رو یاد میگیره !
bav3_154fs759111.gif

قسم میخورم بورس هیچوقت بلند مدت زیان نداره ، سهم بلند مدتی نباید روزانه چک بشه ، تو بازار رنج میشه با بخشی از سبد نوسان گیری کرد هم سرگرمیه هم سوده شایدم زیان باشه ولی اگه با سهم آشنا باشی ، سود میکنی ، حتی اگه 2 سال هم بازار رنج بزنه همون سهم های بلند مدت رو قول میدم یجوری بعد از 2 یا 3 سال شارپی بالا بره که سود کل این 2 سال رنج رو جبران بکنه !
تازه کسی هم نمیتونه این رو تضمین بده که حتما بازار 2 سال رنج میزنه !

افزایش قیمت جنس و ملک سود نیست . همون سوپری ، امسال مغازه چند میلیارد رشد داشته ولی سود نیست . جنسای توشم چند برابر شده ولی اونم سود نیست ، رشد اولیه از جنسای قدیمی جبران کننده خرید های جدیده و از اونجا به بعد باید با قیمت بالا بخری و در نهایت حاشیه سود ثابت میمونه
مثلا تو شرکت خودمون ، من یه اکسل واس کابینت داشتم ، اون زمانایی که قیمت ها روزانه تغییر میکرد ، صبح به صبح قیمت ها رو میگرفتم و ورودی ها رو میدادم و خروجیش قیمت هر متر کابینت از انواع مختلف با کسریات و اضافات میشد .
یعنی این اکسل اینقدر پیشرفته بود یه چیزی در حد محاسبات موشک تسلا
bav3_154fs759111.gif
crazy.gif

چندتا از همکارا هر چند وقت یبار زنگ میزدن ، که چند قیمت بدیم . تعیین کننده قیمت بودیم واس خودمون
قیمت های روزانه کاغذ و لمینت و قرنیز و اسکوتی و ... رو هم بچه ها میگرفتن اون دیگه کار نداشت . ولی در نهایت حاشیه سودمون تقریبا ثابت بود .یعنی بهای تمام شده هر متر کابینت اگه 500 تومن میشد ، ماله ما با 20% مثلا 600 میشد . حالا بهای تمام شده اگه 800 میشد ما مثلا 15% حاشیه سود لحاظ میکردیم به خاطر شوک و رقابتی بودن قیمت 920 قیمت میدادیم . یعنی 5% از حاشیه سود کم میشد ولی چون بازار رقابتی بودش باید کار میکردیم که بتونم آخر ماه حقوق بچه ها و هزینه های دفتر رو بدم !
یعنی بیشتر مواقع افزایش قیمت به ضرره
حالا بعضی واقع اگه تو کارگاه 3 یا 4 پالت ورق سفید داشتیم دیگه این مدلی حساب نمیکردم ، اون ورق ها رو دقیقا با قیمت روز تازه یکمم بیشتر به اون اکسل میدادم چون تا دوباره یکی دو روز دیگه سفارش بدم ، فاکتور بیاد ، چک بره ،تا درب کارگاه حمل و تخلیه بشه و دوباره جنس توی مسیر ادامه مسیر تولید قرار بگیره شاید 1 هفته طول میکشید ولی روزانه قیمت دلار تغییر میکرد ...
درسته در مورد خرید های جدید کسب و کار در پست بعدی توضیح دادم که با افزایش قیمت اجناس مغازه در واقع به زبان بورسی dps مغازه افزایشی نداره و حتی کاهش هم داره ولی ولی
اگر بازدهی بورس رو میزان درصدی که در یک سال قیمت سهامی که خریدیم افزایش پیدا کرده بعلاوه dps دریافتی در نظر بگیریم باید میزان بازدهی کسب و کار هم افزایش قیمت اجناس بعلاوه میزان درآمد در نظر بگیریم.(البته بهتر هست هر دو را منهای درصد تورم سالیانه در نظر گرفت که پیدا کردن درصد تورم خودش داستانی هست)

Last edited:

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
اگر رشد شارپی بورس در یک‌سال اخیر رو فاکتور بگیریم، آیا باز هم معتقدید سرمایه‌گذاری در بورس طی یک دهه اخیر سودآورتر از سایر بازارها بوده؟
خوب سوال ،سوال درست ولی غلطیه :)
اگر یک دهه مد نظر هست جدا سازی یک بخش کوچک غلطه ،در مقابل میشه گفت از ابتدای سال ۹۸ دلار دو برابر شده ولی برخی سهام بیش از ۲۰ برابر ،پس اصلا دلار قابل مقایسه با بورس نیست (هر دو حالت هم پوشاندن لباس حق بر تن باطله)

اما کجاش درسته ،اونجاش که باید توجه کرد و سبد سرمایه گذاری تشکیل داد چون بازارها همگام هم پیش نمیرن و با تشکیل سبد میشه از منافع کوتاه و بلند مدت همه استفاده کرد ،(البته شخصا با خرید دلار و ارزهای خارجی مخالفم و کار خوبی نمیدونم منظورم کسب و کار های عادی و ملک و... است )

نکته دیگه اینکه بورس تا اوایل دهه ۹۰ یک بازار لوکس و مخصوص افراد خاصی بود و خیلی تاثیری روی اقتصاد نداشت ،اما الان مهم ترین بازار کشوره و از این به بعد هرگز از بقیه بازار ها عقب نمیمونه در زمان بلند و متوسط ،کلا ورق اقتصاد کشور برگشته و دیگه برگشتی در کار نیست ،بورس مهم شده و دیگه قابل چشم پوشی نیست

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
دوستان یه دوستی دارم می خواد از 0 قشنگ یاد بگیره...آموزشگاه خوب سراغ دارید؟ بجز خانه سرمایه جای دیگه هم هست بدرد بخور؟
:Dآسا سرمایه بنیادیش رو یه بنده خدایی تدریس میکنه ، اسمش رو متاسفانه یادم نیست ، ولی اینقدر شیرین مطالب رو انتقال میده ، که کلیپاش رو یکی از بچه ها داشت ، با وجود اینکه میدونستم چیه ، ولی نگاه کردم . کامل ندیدم ولی از طرف خیییییلی خوشم اومد
ولی دقیقا بر عکس کلیپای بنیادی خانه سرمایه رو نگاه کردم ، اینقدر حوصله سر بر و اعصاب خورد کن توضیح میداد و جون میکند تا یه موضوع ساده رو انتقال بده ، که حتی دلم نخواست یه کلیپ تقریبا 40 دقیقه ای رو کامل ببینم ، جلو میزدم و توی اون 40 دقیقه کلا 10 دقیقه هم محتوای مفید نداشت !

فقط مِن مِن میکرد و وسط صحبت متوقف میشد ، این صفحه اون صفحه ، اوم اوم ایم ایم ، بعد یه چیز بدیهی میگفت :rolleyes: نه اینکه بدیهی که من بدونما . بدیهی که همه میدونن حتی مبتدی ! قشنگ مشخص بود محتوا رو یکی تولید کرده اون طرف فقط اپراتور بوده ...

بیان باید ساده و روان باشه و اینقدر خوب توضیح داده بشه و تکرار بشه که توی ذهن بشینه . تدریس تیراندازی خواستی من هستم
k06176.gif

همین تاپیک رو هم بهش معرفی بکن از اول بخونه کلا 730 صفحه شده ، هر صفحه رو توی 30 دقیقه بخونه کلا 365 ساعت زمانش رو میگیره ، کنار آموزش هاش اینجا رو هم بخونه
احساسات سهامدارا دستش میاد که چطوری از امید به ناامیدی و دوباره به امید حرکت میکنن ! همین تاپیک خودش کلی ارزش داره !

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
بله داوودجان، اینکه شما بصورت حرفه‌ای یا نیمه‌حرفه‌ای بورس رو دنبال میکنید و براتون سودآور بوده درسته، ولی نباید خودتون رو با کسی مقایسه کنید که برای حفظ سرمایه‌ش میخاد وارد یکی از بازارهای ارز، طلا، ملک، بورس، ... بشه ...
نباید انتظار داشته باشید همه درحالی‌که کلی مشکلات و گرفتاری شغلی دارن، همزمان متخصص بورس و ملک و نوسان‌گیری و معامله‌گر خودرو و ... هم باشن ....

توی این مملکت هر چیزی در یک مقطع زمانی، یک رشد شارپی رو تجربه میکنه، و بعد آروم میشه ... یک سال دلار، یک سال ملک، ماشین، طلا، ....
و این یکسال اخیر نوبت بورس بود و حالا دیگه برگشته به قبل از سال ۹۸، و اون‌ چیزی که توی این یکسال دیدیم تموم شد ...
ولی خب در بلند مدت و بازه چندساله طبیعیه که صعودی باشه، مثل هر چیز دیگری ...اگر رشد شارپی بورس در یک‌سال اخیر رو فاکتور بگیریم، آیا باز هم معتقدید سرمایه‌گذاری در بورس طی یک دهه اخیر سودآورتر از سایر بازارها بوده؟

باور کن من اونقدری هم که فکر میکنید با سهام بازی نمیکنم . قیمت بیشتر سهام ها الان خوب شدن ، خوب الان کسی بخره بلند مدت نیاز به کاری نداره
همون فولاد که چند وقت قبل از اصلاح گفتم ، وقته اصلاحشه و تا فلان قیمت پایین میاد ، حتی اگه کسی توی قله هم بخره بدون تخصص ، بازم میتونه چند برابر دلار سود بکنه !
همون قهکمت رو اگه کسی توی قله و سال 1393 ، قلهههههه هاااا ، میخرید تا همین امروز بعد از یه اصلاح 40% ای روی این سهم پولش 23.5 برابر شده بود در حالی که دلار 6.5 برابر شده !
یعنی تاس مینداخت و این سهم رو میخرید . نه فقط این سهم ، بلکه 70% سهم های بازار همین بودن . اون 30% هم تو بدترین حالتش بیشتر از بانک داده ! یه مثال واقعی دیگه میزنم از بدترین سهم از نظر من که بنیاد نداره !
اگه کسی خودرو رو توی قله سال 93 میخرید تا همین لحظه بعد از اصلاح 60% ای خودرو ، پولش 56 برابر میشد !!!! اما این سهم اگه پایین بیاد و عملا پوچ بشه و تا 500 ریال پایین بیاد ! یعنی الان که 3430 هستش 85% دیگه اصلاح بکنه ، تا همین جا هم 60% کرده یعنی از قله چند روز قبل تا کفش 92% ریزش بکنه ، بازم از سال 93 تا امروز ، پولش 8.5 برابر میشد !!!!! یعنی کسی از 93 تا امروز با بدترین سهم یعنی خودرو ( از نظر من ) میموند ، پولش 8.5 برابر میشد ولی دلار 6.5 برابر شده بود ! یعنی بازم از تورم جلوتر بود !!!

یعنی با خرید خودرو از سال 93 تا امروز 43% میانگین هر سال سود میکرد در حالی که هم از دلار جلو تر بود و هم از بانک !!! تازه اگه خودرو تا 92% ریزش پیش بره !!!!!! تازه اگه تو قله میخرید ! پولش توی سهم خودرو 8.5 برابر میشد و توی دلار 6.5 برابر !!!!
اگه سال 93 توی قله میخرید و تا چند ماه دیگه بعد از 92% ریزش ، توی کف ترین قیمت بفروشه !

حالا شما فرض کن کسی مقلا فولاد یا فملی رو توی قله امسال میخرید ، این سهم از خودرو ذلیل تر نیست که ! یه فولاده و یه بورس ! کاملا هم بدون تخصص تو قله بخره ! ولی فقط صبر داشته باشه 10 سال صبر بکنه ... بازدهی شرکت های بنیادی و با ارزش مثل فولاد و فملی و ... قطعا چند برابر یه شرکت زیان ده و داغون به اسم خودرو هستش !
تازه همون خودرو بازدهیش از بازدهی بیشتر کاسبای بازار بیشتر هم بوده ! نه فقط از دلار !

یعنی تخصص هم صفر ! من که کار اصلیمه دنباله حداکثر سود ممکن توی یک بازه زمانی مشابه در مقایسه با سایر سرمایه گذاران ایران هستم که بتونم از نظر سطح کلی سرمایه ارتقاء درجه پیدا بکنم ! همینطور بقیه دوستانی که تلاش زیادی میکنن . حالا یکی ممکنه بگه گور بابای تلاش و تخصص و این چیزا ! من فقط این کار رو میکنم :

هر ماه که حقوقم رو گرفتم بدون توجه به قیمت سهم و بازار و وضعیت بنیادی و تکنیکالی سهم ، کاملا چشم بسته ، وارد پنل کارگزاریم میشم و بیخود ترین و چرت ترین سهم رو میخرم و از پنل خارج میشم ، کلا 5 دقیقه آخر هر ماه وقت میزارم ! هم برام بیشتر از دلار داره هم بیشتر از خیلی از کاسبا ! اصلا دیوید و صحبتاشم دایورت میکنم ، نه مخوام چیزی یادبگیرم نه میخوام سهم خوب بخرم نه میخوام به قیمت بخرم نه دوست دارم صندوق بخرم ، اصلا هیچی برام مهم نیست
بعنی به معنای واقعی کلمه اینطوری باشه :
130276-7wfweqh.gif

اون آدم مثلا سالی 36% بلند مدت سود میکنه ولی تورم سالی 33% هستش ولی من سالی 50% سود میکنم . اون آدم ماهی 5 دقیقه وقت میزاره من روزی 10 الی 12 ساعت . ایزی ایزی تامام تامام
بخدا همینقدر آسون و راحته
crazy.gif
همه صحبتا سر سود بیشتره که برای اون باید وقت گذاشت و تخصص داشت !
حالا همین آدم بدون هیچ تخصصی یکم حرف گوش کن و سر به راه باشه ، خریدهاش رو بعد از چند روز منفی بخره ! یا حرف گوش کن باشه به جای سهم صندوق بخره ! من 50% سود میکنم اون آدم مثلا 43 یا 44% !
اون شخص شاید اون 5 یا 6 درصد براش مهم نباشه ولی برای یکی مثل من سالی 0.5% هم بیشتر سود بکنم که بیشتر از تورم و بیشتر از بقیه سرمایه گذارا باشه توی کل بازار ایران باشه ، برام توی بلند مدت مثلا 50 یا 60 سال ، به شدت تاثیر گذاره ! اون موقع من 80 یا 90 سالمه ولی میتونم به سابقه زندگی و سرمایه و کسب و کار و تشکیلاتی که تی این 80 سال عمر ساختم افتخار بکنم . میتونم افتخار بکنم که سرمایم هم باعث نون خوردم یه جمعیت زیادی شده و خانواده های زیادی از چرخه گردش نقدینگی ای که درست کردم زندگی میکنن هم اینکه خانوادم نه تنها تا چند نسل تامین هستن بلکه اینقدری قدرت و تاثیر گذاری دارن که میتونن توی اقتصاد داخل کشور تاثیر داشته باشن !
حالا شما فرض کن من با کسایی در ارتباطم که اونا هم مثل منن ، اونام همین مدلی باشن ، چه قدرتی میتونه درست بشه !

این هدف قدرت و تاثیر گذاری روی اقتصاد هستش که به عنوان مثال برای یکی مثل من یا بقیه شرکای بنده دوندگی و سختی های مسیر رو لذت بخش میکنه . کل تلاشی هم که من اینجا میکنم اینه که اگه کسی حتی نمیخواد همچین هدفی رو دنبال بکنه و کلا این مسیر براش پوچه ، میتونه به جاش یه زندگی آروم و بدون دغدغه داشته باشه !

حالا من یه سوال میپرسم ! تو پست بعدی

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
خانم مهناز صادقی که من شخصا برخی تحلیل هاشو درست میدونم ،توی کانالش چندتا سهم ردیف کرده و برای همه تارگت ۶۰۰_ ۷۰۰ درصدی معین کرده ،واقعا درک نمیکنم چرا یک نفر باید با این حرفها ،اعتبار تحلیل های درست خودشم زیر سوال ببره ،از صبح دو نفر از من در این مورد پرسیدن که کدام اینا بهتره برای خرید و من فقط مات موندم که چی جواب بدم

برام عجیبه چه شجاعتی وجود داره که شخصی از یکی اسم سهم بگیره از یکی دیگه بپرسه که کدوم اینا خوبن ،بعد به حساب مزخرفات اینا بره پولشو بریزه توی چاه تاریک ابهام ،اصلا مگه میشه بدون شناخت واقعی آدم برای چیزی پول بده

اصولا تارگت معلوم کردن کار اشتباه و نشانه انحراف در تحلیل واقعیه ،لطفا به هیچ وجه به حرف این و اون توجه نکنید ،این پول شماست ،امیدوارم دوستان فجازی :) هم دست از این کارها بردارن و به همون تحلیل های علمی بسنده کنند

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
اساتید مسئلتون
تو پروتفوی من دو سهم شستا و غدیر تو 40% ضرر هستن , قیمت سر به سر شستا 6100 و قیمت سر به سر وغدیر 2630 هست
با توجه 40% ضرر , رسیدن به قیمت سر به سر در بازار فعلی سخته ,
شستا که فعلا بسته هست , فرضا اگر من وغدیر رو روی قیمت فعلی 1560 خرید بزنم
وغدیر رو دوتا خرید انجام دادم با قیمت 2600 و 1560 حالا میانگین این دو میشه یه رقمی نزدیک به 2200 , درسته ؟
یعنی قیمت سر به سر من میاد پایین نزدیکای 2200 , درست حساب کردم یا این محاسبه اشتباهه ؟

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
اساتید مسئلتون
تو پروتفوی من دو سهم شستا و غدیر تو 40% ضرر هستن , قیمت سر به سر شستا 6100 و قیمت سر به سر وغدیر 2630 هست
با توجه 40% ضرر , رسیدن به قیمت سر به سر در بازار فعلی سخته ,
شستا که فعلا بسته هست , فرضا اگر من وغدیر رو روی قیمت فعلی 1560 خرید بزنم
وغدیر رو دوتا خرید انجام دادم با قیمت 2600 و 1560 حالا میانگین این دو میشه یه رقمی نزدیک به 2200 , درسته ؟
یعنی قیمت سر به سر من میاد پایین نزدیکای 2200 , درست حساب کردم یا این محاسبه اشتباهه ؟
به عنوان یه آماتور جواب میدم
به تعداد سهامی که در هر قیمت خریدید هم بستگی داره اگر تعداد سهامی که در هر دو مرحله خرید انجام دادید برابر باشه مثلا 100 سهم با قیمت 2600 خریدی و الان 100 سهم با قیمت 1560 خریدی میانگین خریدت میشه جمع این دو عدد تقسیم بر 2 که عدد 2080 میشه و قیمت سربه سر هم این عدد بعلاوه کارمزد و مالیاتی که کم میکنه کارگزاری

بالا