• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

..0..

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
88
احتمالا تا 3 ماه اینده به همین منوال هستش همشون هم این اوراق فروش رو با 10 درصد یا بالاتر رو میکنن
یعنی تا 3 ماه یا تا اخر سال قیمت ها رو همین مقدار میچرخه نهایتا 20 درصد بالاتر
حفاری که این همه میگفتن ارزشمنده ببین با چه قیمتی باز شده قیمت 3 ماه پیش
باهاتون موافقم
بنظرم روحانی و کابینش منتظر انتخابات آمریکان و حالا حالاها پا رو از رو ترمز برنمیدارن
اگر(به احتمال کمتر) بایدن رای بیاره وضعیت بدتر هم میشه چون طمع میکنه واسه مذاکره مجدد و مملکتو اینجوری چند ماهی معطل میکنه که اگه زد و دوباره یه چیزی رو امضا کردن کلیدو بچرخونه بگه اینم یه گشایش دیگه:oops: (در واقعیت گشایشی در کار نخواهد بود و فقط یه خروس قندی میذارن کف دستمون)
اگر هم ترامپ انتخاب بشه بورس رو حتی شارپی میکشه بالا جلوی خروج سرمایه ها رو بگیره و موقتا فشار تورم رو از بازارهای موازی برداره
فکر میکنم متاسفانه این امکان وجود داره قیمت اکثر نمادها برسه به ماقبل صعود شارپی امسال(البته در کوتاه مدت یعنی برای دو سه ماه) بعدش از اواسط پاییز یا اول زمستان دوباره صعود

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,865
آقا کسی در مورد #وپارس تحلیلی نداره؟
اون روزای منفی خیلی خوب سود داد الان یکهو بسته شد

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
بنظر من تا بعد از انتخابات آمریکا بازار دستوری هم که شده رشد میکنه و مثبت میشه
حاکمیت مثل همه ی دوره های گذشته میخواد اثبات کنه که انتخابات امریکا روی بازار ایران نه تنها اثر منفی نذاشته که حتی باعث رشدش هم شده.
بخاطر این هرطور شده تو این دوره شاخص رو میکشه بالا تا ضعف نشون نده.
این از لحاظ دیپلماسی خوبه ولی از لحاظ اقتصادی خوب نیست
چون باعث میشه دوباره همین اتفاقی بیوفته که الان افتاد.
بازار رشد میکنه مثبت میشه مردم هجوم میارن سرمایه میخوابونن طمع میکنن که هی سود بیشتر بگیرن
ولی بالاخره بعد از انتخابات شاخص یه اصلاح بزرگ انجام میده و یه منفی سنگین میخوره تا این رشد کاذب رو تخلیه کنه.
مثل فروردین تا تیرماه که حمایتی مثبت شد اما تو مرداد و شهریور تخلیه اش کرد
برد با اوناییه که به وقتش نقد کنن و به اصلاح نخورن.مثل همونایی که سود سنگینی کردن ولی طمع نکردن و تو تیرماه نقد کردن چون میدونستن بالاخره یه جایی بازار ریزش رو شروع میکنه.
ولی کسایی که طمع کردن هی گفتن نه بذار بیشتر شه بذار بیشتر شه تا مرداد شد و خوردن به صف فروش الان سودشون که رفته هیچ دو سوم اصل سرمایشون هم دود شده.
با این اوصاف میشه گفت برای تابستون 1400 دیگه بازار بورس برمیگرده به روال عادی و ثابت خودش

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
برد با اوناییه که به وقتش نقد کنن و به اصلاح نخورن.مثل همونایی که سود سنگینی کردن ولی طمع نکردن و تو تیرماه نقد کردن چون میدونستن بالاخره یه جایی بازار ریزش رو شروع میکنه.
ولی کسایی که طمع کردن هی گفتن نه بذار بیشتر شه بذار بیشتر شه تا مرداد شد و خوردن به صف فروش الان سودشون که رفته هیچ دو سوم اصل سرمایشون هم دود شده.
با این اوصاف میشه گفت برای تابستون 1400 دیگه بازار بورس برمیگرده به روال عادی و ثابت خودش
:oops::oops::rolleyes::rolleyes::oops::oops:

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
وبملت همه سهامداراش رو نابود کرد هم شاخص رو ! منفی 14.5 ؟!
این همه تو گفتگوی ویژه خبری گفتن آی حمایت میکنیم آی بازارگردان بازارو متعادل میکنه آی بانکیا میتونن خرید کنن و چند آی دیگر ! پس چی شد ؟
آقا یکی روراست بگه اگه وضع تا آخر سال همینه یه فکری بکنیم خداییش
من اصلا امیدوار نیستم اینا حمایت درست بکنن و ضررهامون جبران بشه؛ نظرتون چیه ؟
آخه حکشتی منفی 5 ؟ اینکه هم بنیاد داره هم سهم بزرگیه یعنی چی ؟
فقط هنرشون این بود که شاخص 1.7 درصد رشد کنه !!
سلام
چند مدت قبل خدمت دوستان عرض کردم
تجریه گذشته و پیشبینی من اینکه چند ماهی روندها به صورت فرسایشی خواهند بود
بالا و پایین ها نامنظم و غیر قابل اطمینان خواهند بود
سهم های بنیادی درجا خواهند زد ، سهم های کوچک انفجاری و بدون دلیل رشد میکنند و . . .

ذات و خصوصیات چنین روندهای خسته کردن سهامدار خواهد بود
مخصوصا سهامدارهایی که هر روز مثبت کامل دیدن و امروز براشون مثبت و منفی شدن سهم خسته کننده خواهد بود

فریب تارگت های توهمی و خریدهای اقا و خانوم فلان نخورید
باید کمی سهامداری یاد بگیریم بلکه بتونیم از روند حرکتی که در اینده اتفاق میوفته عقب نیوفتیم
زمان این حرکت مشخص نیست فعلا سهامداری

danetey

Registered User
لایک‌ها
367
سلام
چند مدت قبل خدمت دوستان عرض کردم
تجریه گذشته و پیشبینی من اینکه چند ماهی روندها به صورت فرسایشی خواهند بود
بالا و پایین ها نامنظم و غیر قابل اطمینان خواهند بود
سهم های بنیادی درجا خواهند زد ، سهم های کوچک انفجاری و بدون دلیل رشد میکنند و . . .

ذات و خصوصیات چنین روندهای خسته کردن سهامدار خواهد بود
مخصوصا سهامدارهایی که هر روز مثبت کامل دیدن و امروز براشون مثبت و منفی شدن سهم خسته کننده خواهد بود

فریب تارگت های توهمی و خریدهای اقا و خانوم فلان نخورید
باید کمی سهامداری یاد بگیریم بلکه بتونیم از روند حرکتی که در اینده اتفاق میوفته عقب نیوفتیم
زمان این حرکت مشخص نیست فعلا سهامداری
جناب حسینی خود من بیشتر پرتفو‌ام سهام‌های کوچیکه نه به اصطلاح لیدر یا بنیادی اما این جمعیت زیادی که به بازار اومدن (اومدیم) اصرار به خرید سهام‌های بزرگ دارن هرچند زیانده (خودرو خساپا) و اگه سهام‌دار انچنانی وارد سهام کوچک نشن چطور این سهام‌ها رشد خواهند داشت راه و روش‌ها چیه؟
من تازه وارد حس میکنم بازار جوریه انگار رشد سهم‌های کوچیک من نوعی (با فرض ارزندگی) به رشد بزرگان گره خورده.

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
یه خبری از دیروز بعد از ظهر منتشر شده مبنی بر اینکه کدهای معاملاتی حقوقی که دیروز فروختن تا 2 هفته مسدود شدن. هرچند خبر توسط مدیرعامل تکذیب شده ولی بعضی از کارشناسها میگن این اتفاق افتاده و البته همین رویه طی روزهای آینده هم ادامه داره.
البته کسی با فروش حقوقی مشکلی نداره چون تو بعضی سهام اگر حقوقی کمک نکنه حتی حجم مبنا هم پر نمیشه. مشکل اصلی اینجاست که حقوقی تو تعدادی از سهام خیلی شیک و مجلسی از حقیقی نوسان میگیره :D

.MrMilad.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
127
یه خبری از دیروز بعد از ظهر منتشر شده مبنی بر اینکه کدهای معاملاتی حقوقی که دیروز فروختن تا 2 هفته مسدود شدن. هرچند خبر توسط مدیرعامل تکذیب شده ولی بعضی از کارشناسها میگن این اتفاق افتاده و البته همین رویه طی روزهای آینده هم ادامه داره.
البته کسی با فروش حقوقی مشکلی نداره چون تو بعضی سهام اگر حقوقی کمک نکنه حتی حجم مبنا هم پر نمیشه. مشکل اصلی اینجاست که حقوقی تو تعدادی از سهام خیلی شیک و مجلسی از حقیقی نوسان میگیره :D
دیروز کد معاملاتیشون بسته نشد. ولی فک کنم از امروز اگر عرضه کنن بلاک میشن. خدا به داد ما حقیقی ها برسه

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
از همين پيش گشايش امروز ميشه فهميد چه خبره بازار
انشالا كه از تايم دوم بهتر بشه

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
سهم های بسته من در حال منفی خوردن هستند ،شستا ،خودرو و تاپیکو
از عجایب زیرساخت it بورس خوشگل ایران ،انصافا دیوانه خانه است

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
آقای حسینی و آقا داود راست می گن. با دوستایی که حرفه ای هستن و ریسک پذیرتر هستن و می خوان نوسان گیری کنن کاری ندارم.
اما اگر به فکر خرید و فروش های روزانه و هفتگی هستید حتما حتما بازارهای دیگه رو امتحان کنید.بازار بورس ایران عمق زیادی نداره و به یک بادی به خودش می لرزه. صف خرید و صف فروش هم که دیگه بماند. می خوایید برید تو فارکس و کریپتو حتی یک دقیقه ای هم می تونید ترید کنید و هیجان تریدتون رو تخلیه کنید. نقدشوندگی خیلی بهتری هم از بورس داره و صف نداره. هر لحظه ۲۴ ساعت هم می تونید پای سیستم بشینید و لذتش رو ببرید.
منتها دیگه من خودم رو می گم اگر می خوام تو بورس ایران باقی بمونم الان وقتش هست که بیشتر یاد بگیرم و تجربه کنم و همه حرکتها رو زیر نظر داشته باشم و از همه شون درس بگیرم برای آینده. پولی هم که میارم باید پول واقعا اضافه ای باشه که چند سالی بهش نیاز نداشته باشم. حکم پس انداز رو برام داشته باشه. حتی شده ماهی یک تومن یا پونصد هزار تومن اضافه کنم باز بهتر از این هست که صد ملیون تومن بیارم و ندونم چی به چی هست. برای منی که بیمه تامین اجتماعی ندارم و فقط یه بیمه عمر واریز می کنم این هم کنار می گذارم و هر ماه یه مقدار سهمی رو می خرم بسته به این که اون ماه چقدر اضافه درآمد داشته باشم. شاید تو یکی دو سال این مقدار به چشم نیاد اما در بازه ده ساله و بیست سی ساله واقعا مبلغ قابل توجهی خواهد شد.

Last edited:

amin_947

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
185
به سلامتی شاخص منفی شد

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
چه مسخره شده یه روز مثبت 2 روز منفی
اینا راه کاسبی رو یاد گرفتن به این زودی ها دست بردار نیستن
راحت تو یه روز با یه مثبت منفی میلیاردی سود می کنن

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,865
یادمه این تاپیک 3 4 ماه پیش پرسیدم یک زمین رو به قیمت 800 تومن میخواهیم بفروشیم میرزه بیارمش تو بورس
اکثرا گفتن ارزش داره :))))
زمین رو نفروختم خرد خرد پول جور کردم اوردم بورس فکر کنم یک 50 60 تومنی شد
اون پول بعد اینکه 20 درصد سود داد الان 15 درصدم منفی داده
زمینه الان راحت یک تومن شده خداروشکر خر نشدم زمین رو بفروشم :)

karbar20

Registered User
لایک‌ها
414
یادمه این تاپیک 3 4 ماه پیش پرسیدم یک زمین رو به قیمت 800 تومن میخواهیم بفروشیم میرزه بیارمش تو بورس

آدم عاقل حتی این سوال هم نمیپرسه
مطمین باش همیشه همیشه ملک بهترین سرمایه هست

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
چه مسخره شده یه روز مثبت 2 روز منفی
اینا راه کاسبی رو یاد گرفتن به این زودی ها دست بردار نیستن
راحت تو یه روز با یه مثبت منفی میلیاردی سود می کنن
روزانه نوسان بگیرید:p
سهم های بنیادی که بلند مدتی هستن رو هم کاری به کارشون نداشته باشید
بعد کاری به شاخص نداشته باشید . شاخص شاید پایین تر از این عددا هم بیاد ، هر سهمی جدا بررسی بشه

پخش کردن سرمایه خوبه ، هم ملک خوبه هم بورس . اما چون بازار بورس ریسک بالاتری داره بنده هیچ وقت اجازه نمیدم بیشتر از 50% کل سرمایم تو بورس باشه ، و سر ریز همیشه به صورت خرید ملک سیو میشه و مجدد رهنش که مقدار جزئی هستش برمیگرده

هیچوقت هم با پولی که تحمل کم شدنش رو ندارید ، نباید وارد بشید . واسه یکی این عدد ممکنه 5 میلیون باشه ، واسه یکی ممکنه 50 میلیون باشه ، یکی ممکنه 50 میلیارد باشه یکی هم 500 میلیارد

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,865
روزانه نوسان بگیرید:p
سهم های بنیادی که بلند مدتی هستن رو هم کاری به کارشون نداشته باشید
بعد کاری به شاخص نداشته باشید . شاخص شاید پایین تر از این عددا هم بیاد ، هر سهمی جدا بررسی بشه

پخش کردن سرمایه خوبه ، هم ملک خوبه هم بورس . اما چون بازار بورس ریسک بالاتری داره بنده هیچ وقت اجازه نمیدم بیشتر از 50% کل سرمایم تو بورس باشه ، و سر ریز همیشه به صورت خرید ملک سیو میشه و مجدد رهنش که مقدار جزئی هستش برمیگرده

هیچوقت هم با پولی که تحمل کم شدنش رو ندارید ، نباید وارد بشید . واسه یکی این عدد ممکنه 5 میلیون باشه ، واسه یکی ممکنه 50 میلیون باشه ، یکی ممکنه 50 میلیارد باشه یکی هم 500 میلیارد

دقیقا
این پول هم پولی بود که اصلا روش حسابی نکرده بودیم

بالا