• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,865
آدم عاقل حتی این سوال هم نمیپرسه
مطمین باش همیشه همیشه ملک بهترین سرمایه هست

همچین بهترین سرمایه گذاری هم نیست
دلار طلا بیت کوین خیلی بیشتر سود دادن
میتونیم بگیم ملک "بی استرس‌ترین" سرمایه گذاریه بازده‌اش هم کاملا متوسطه

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
اینا هم ما رو اسکول کردن , یه روز مثبت میخوره تا روز دوم میخواد سر به سر بشه منفی میکنن !
تایم تایمِ نوسان گیریِ..... نه نگید..
با دوستایی که حرفه ای هستن و ریسک پذیرتر هستن و می خوان نوسان گیری کنن کاری ندارم.
روزانه نوسان بگیرید:p
هنوز نفهمیدم دوستان با این وضعیت شخمی هسته چطور نوسان گیری میکنن !
من با دوتا کارگزاری هر وقت خرید یا فروش زدم با تاخیر دقیقه ای ثبت شد !

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,865
من کاری ندارم به افرادی که قبل این هایپ وارد بازار بورس شدن
اونایی که تریدر هستن کار همیشگیشونه نوش جونشون ملت شورت و کورست از دبی میارن ترید میکنن خرید و فروش سهام که دیگه سهله معلومه عده‌ای میتونن پول در بیارن
روی صوبتم با کساییه که این 3 ماه وارد بازار شدن
قطعا 90 درصدشون قربانی این بازی کثیف حکومتی میشن (مثل خود من فقط خدا رحم کرد اندازه یک گوشی خرج کردم)

mha1368

Registered User
لایک‌ها
1,033

هسته که دوشواری نداره فعلا..
فقط چند روز پیش سر خرید کاوه، شاید ده دقیقه تلاش کردم تا شد..

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
بیچاره خگستر رو بگو افشای الف خورد
فردا منتظر یه منفی 20 هم باسه این نماد با وضعیت داغون امروز متصوریم که امیدوارم اینطور نشه
جالبه دارن نمادها تو بازار منفی افشا میخورن همشون هم منفی 10 به بالا !

گیر کردیم واقعا و نمیشه هیچ کاری کرد
قدیمیا بد نمیگفتن خاک آدمو از زمین بلند میکنه !

الآن فقط باید یک میلیارد حسابت شارژ باشه تو منفی 5 یا منفی 10 بخری صبر کنی تو مثبت بفروشی
لامذهب حیف نمادا تو منفی و ضرر قفلن ایشالله زودتر سربه سر بشیم روشو عوض کنیم

jilibilina

Registered User
لایک‌ها
1,329
یه زمانی توی این تاپیک هر یک دقیقه که رفرش میکردی میدیدی ۳-۴ پست جدید ارسال شده، نه فقط توی تایم بازار، حتی عصر یا نصفه شب هم همینطور بود ...
ولی یکی دوماه اخیر روز به روز از میزان فعالیت کاربران کم شده، چون دیگه همه خسته شدن، از بی‌ارزش شدن پولشون، از وعده‌های پوچ مسئولین توی تلویزیون، از سیگنال‌های توخالی پیج‌ها و کانال‌ها ...
دیکه کسی دنبال تحلیل نیست
کسی امیدی به برگشت روزهای گذشته و صعود چند روز پشت سر هم نداره ...
یه عده دنبال موقعیتی برای خروج هستن، یه عده هم بیخیال پرتفوی شدن و تا یکسال دیگه کاری باهاش ندارن بلکم اوضاع تا اون موقع تغییری کنه ...
البته نه فقط جو اینجا، حتی قبلا توی جمع‌های دوستانه و فامیلی، فقط در مورد بورس و نمادها صحبت میشد، ولی دیکه کسی حرفی راجع بهش نمیزنه، نهایتش چارتا فحش به حقوقی و فلان مسئولین ....
پراید شده ۱۱۰میلیون، یه واحد معمولی توی یه شهر کوچیک قیمتش میلیارد رو رد کرده، ارز و طلا افسار پاره کردن و هرروز شاهد افزایش قیمت کالاهای بازار هستیم...
دیگه نه کارمند زورش میرسه، نه بازاری ...

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk

Last edited:

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
والبر حیوان ،همینجوری افتاده کف پرتفو داره جان میکنه دوست دارم برم دفترشو آتش بزنم;) :cool: :D ،لعنتی چقدر سفتی تو ،چقدر کندی تو ،چقدر سهم خوبی هستی تو ،انقدر صبر میکنم تا به چیزی که باید برسه برسه ،اصل پول و سود نسبی برداشت کردم ،این ته موندش ببینیم چقدر میخاد بیاد پایین

پ ن : دوستانی که میخان نوسان گیری کنن ،حتما با روند سهم آشنا باشید ،نوسان گیری شمشیر دولبه است که سمت ضررش خیلی تیز تره ،

jilibilina

Registered User
لایک‌ها
1,329
اینا هم ما رو اسکول کردن , یه روز مثبت میخوره تا روز دوم میخواد سر به سر بشه منفی میکنن !

نوسان‌گیری توی این بورس یعنی قمار، چون طبق هیچ اصولی بالا پایین نمیشه، باید یه سهم بخری، و بشینی دعا کنی که حقوقی اون سهم رو بکشه بالا، تا تو هم بتونی بفروشی!

ندیدی که چطور صف خرید چندصد میلیونی توی یک دقیقه جمع میشه و تبدیل به صف فروش میشه؟ یا برعکسش...

از طرفی برای نوسان‌گیری مبلغ خرد که فایده نداره، مثلا باید حداقل حداقل ۲۰میلیون از یه سهم بخری، کارمزد خرید و فروش رو که کم کنی، خیلی شانس بیاری ۳درصد سود کنی، اونوقت مبلغ ۶۰۰هزار سود کردی! تازه این بهترین حالتشه! حالا اگه حقوقی حمایت نکرد و چارروز صف سنگین فروش بود و منفی۵ خورد که دیگه هیچی!

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
والبر حیوان ،همینجوری افتاده کف پرتفو داره جان میکنه دوست دارم برم دفترشو آتش بزنم;) :cool: :D ،لعنتی چقدر سفتی تو ،چقدر کندی تو ،چقدر سهم خوبی هستی تو ،انقدر صبر میکنم تا به چیزی که باید برسه برسه ،اصل پول و سود نسبی برداشت کردم ،این ته موندش ببینیم چقدر میخاد بیاد پایین

پ ن : دوستانی که میخان نوسان گیری کنن ،حتما با روند سهم آشنا باشید ،نوسان گیری شمشیر دولبه است که سمت ضررش خیلی تیز تره ،
امیر جان شما فملی رو داری هنوز ؟ سود مجمع رو برات واریز کردن ؟

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
امیر جان شما فملی رو داری هنوز ؟ سود مجمع رو برات واریز کردن ؟

بله دارم ،ولی نمیدونم زمان مجمعشم داشتم یا نه باید بررسی کنم ،فعلا چیزی واریز نشده برام اخیرا

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715

md70

Registered User
لایک‌ها
2,570
من الان همین فولادو زیر نظر دارم برای بار 1000 ام توی یک ماه اخیر داره بین محدوده 1680 و 1900 نوسان میکنه
قشنگ میشه با احتیاط کامل هفته ای 10 درصد ازش نوسان گرفت، سهم به این خوبی به فرض محالم اومد زیر کفش بازم خیالتون راحته که پولتون جای مطمئنیه
واقعا توی این بازار سهامدار بمونی بازنده ای فقط

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
مجمعش کی بوده ؟ یعنی هرکی قبل مجموع داشته بهش تعلق میگیره ؟
مطمئن نیستم فکر کنم تعلق بگیره
...........................................................
خدایی عجب بازاری برا خودشون درست کردن تو مثبت خالی میکنن تو منفی خرید میزنن
کسی هم اصلا نیست ازشون سوال کنه فقط پول ملت رو دارن به باد میدن
شاخص هم که شده نوار قلب 1 روز مثبت 1 روز منفی !

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379

signore

Registered User
لایک‌ها
636
یه زمانی توی این تاپیک هر یک دقیقه که رفرش میکردی میدیدی ۳-۴ پست جدید ارسال شده، نه فقط توی تایم بازار، حتی عصر یا نصفه شب هم همینطور بود ...
ولی یکی دوماه اخیر روز به روز از میزان فعالیت کاربران کم شده، چون دیگه همه خسته شدن، از بی‌ارزش شدن پولشون، از وعده‌های پوچ مسئولین توی تلویزیون، از سیگنال‌های توخالی پیج‌ها و کانال‌ها ...
دیکه کسی دنبال تحلیل نیست
کسی امیدی به برگشت روزهای گذشته و صعود چند روز پشت سر هم نداره ...
یه عده دنبال موقعیتی برای خروج هستن، یه عده هم بیخیال پرتفوی شدن و تا یکسال دیگه کاری باهاش ندارن بلکم اوضاع تا اون موقع تغییری کنه ...
البته نه فقط جو اینجا، حتی قبلا توی جمع‌های دوستانه و فامیلی، فقط در مورد بورس و نمادها صحبت میشد، ولی دیکه کسی حرفی راجع بهش نمیزنه، نهایتش چارتا فحش به حقوقی و فلان مسئولین ....
پراید شده ۱۱۰میلیون، یه واحد معمولی توی یه شهر کوچیک قیمتش میلیارد رو رد کرده، ارز و طلا افسار پاره کردن و هرروز شاهد افزایش قیمت کالاهای بازار هستیم...
دیگه نه کارمند زورش میرسه، نه بازاری ...

حرفه ای هاش تو سقف فروخته اند و از بازار خارج شده اند. بورس هم مثل خیلی چیزای دیگه از مد افتاد.
فقط افسوس میخورم برای یکی از دوستان خودم که آپارتمانش رو فروخت اومد توی بورس و الان نزدیک ۳۰۰ میلیون رو ضرره. یه چیزی مثل آپارتمان خودشم اگه امروز بخاد بخره باید ۲۵۰ میلیون تومن بالاتر از قیمتی که فروخته بخره‌. دعا کنید مشکلش حل بشه چون شدیداً افسردگی گرفته.

بالا