آدم عاقل حتی این سوال هم نمیپرسه
مطمین باش همیشه همیشه ملک بهترین سرمایه هست
تایم تایمِ نوسان گیریِ..... نه نگید..
با دوستایی که حرفه ای هستن و ریسک پذیرتر هستن و می خوان نوسان گیری کنن کاری ندارم.
هنوز نفهمیدم دوستان با این وضعیت شخمی هسته چطور نوسان گیری میکنن !روزانه نوسان بگیرید![]()
هنوز نفهمیدم دوستان با این وضعیت شخمی هسته چطور نوسان گیری میکنن !
من با دوتا کارگزاری هر وقت خرید یا فروش زدم با تاخیر دقیقه ای ثبت شد !
نوسانگیری توی این بورس یعنی قمار، چون طبق هیچ اصولی بالا پایین نمیشه، باید یه سهم بخری، و بشینی دعا کنی که حقوقی اون سهم رو بکشه بالا، تا تو هم بتونی بفروشی!اینا هم ما رو اسکول کردن , یه روز مثبت میخوره تا روز دوم میخواد سر به سر بشه منفی میکنن !
هنوز نفهمیدم دوستان با این وضعیت شخمی هسته چطور نوسان گیری میکنن !
من با دوتا کارگزاری هر وقت خرید یا فروش زدم با تاخیر دقیقه ای ثبت شد !
امیر جان شما فملی رو داری هنوز ؟ سود مجمع رو برات واریز کردن ؟والبر حیوان ،همینجوری افتاده کف پرتفو داره جان میکنه دوست دارم برم دفترشو آتش بزنم![]()
![]()
،لعنتی چقدر سفتی تو ،چقدر کندی تو ،چقدر سهم خوبی هستی تو ،انقدر صبر میکنم تا به چیزی که باید برسه برسه ،اصل پول و سود نسبی برداشت کردم ،این ته موندش ببینیم چقدر میخاد بیاد پایین
پ ن : دوستانی که میخان نوسان گیری کنن ،حتما با روند سهم آشنا باشید ،نوسان گیری شمشیر دولبه است که سمت ضررش خیلی تیز تره ،
امیر جان شما فملی رو داری هنوز ؟ سود مجمع رو برات واریز کردن ؟
برای من هنوز واریز نشده از کجا باید پیگیری کنم شما میدونین ؟برای من 4 شهریور به همون شبای ثبت شده در سجام واریز کردن.
مجمعش کی بوده ؟ یعنی هرکی قبل مجموع داشته بهش تعلق میگیره ؟برای من 4 شهریور به همون شبای ثبت شده در سجام واریز کردن.
مطمئن نیستم فکر کنم تعلق بگیرهمجمعش کی بوده ؟ یعنی هرکی قبل مجموع داشته بهش تعلق میگیره ؟
برای من هنوز واریز نشده از کجا باید پیگیری کنم شما میدونین ؟
مجمعش کی بوده ؟ یعنی هرکی قبل مجموع داشته بهش تعلق میگیره ؟
حرفه ای هاش تو سقف فروخته اند و از بازار خارج شده اند. بورس هم مثل خیلی چیزای دیگه از مد افتاد.یه زمانی توی این تاپیک هر یک دقیقه که رفرش میکردی میدیدی ۳-۴ پست جدید ارسال شده، نه فقط توی تایم بازار، حتی عصر یا نصفه شب هم همینطور بود ...
ولی یکی دوماه اخیر روز به روز از میزان فعالیت کاربران کم شده، چون دیگه همه خسته شدن، از بیارزش شدن پولشون، از وعدههای پوچ مسئولین توی تلویزیون، از سیگنالهای توخالی پیجها و کانالها ...
دیکه کسی دنبال تحلیل نیست
کسی امیدی به برگشت روزهای گذشته و صعود چند روز پشت سر هم نداره ...
یه عده دنبال موقعیتی برای خروج هستن، یه عده هم بیخیال پرتفوی شدن و تا یکسال دیگه کاری باهاش ندارن بلکم اوضاع تا اون موقع تغییری کنه ...
البته نه فقط جو اینجا، حتی قبلا توی جمعهای دوستانه و فامیلی، فقط در مورد بورس و نمادها صحبت میشد، ولی دیکه کسی حرفی راجع بهش نمیزنه، نهایتش چارتا فحش به حقوقی و فلان مسئولین ....
پراید شده ۱۱۰میلیون، یه واحد معمولی توی یه شهر کوچیک قیمتش میلیارد رو رد کرده، ارز و طلا افسار پاره کردن و هرروز شاهد افزایش قیمت کالاهای بازار هستیم...
دیگه نه کارمند زورش میرسه، نه بازاری ...
Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk