estar_bien
Registered User
- نوشتهها
- 268
- لایکها
- 78
دوستان من هر کاری میکنم نمیتونم احراز هویت وبمانی رو رد کنم. کی حاضره کمک کنه؟
مشکل اش چیه ؟دوستان من هر کاری میکنم نمیتونم احراز هویت وبمانی رو رد کنم. کی حاضره کمک کنه؟
اون بخش که بعد از نام و نام خانوادگی که برای ارسال مدارک هست رو نمیاره. میگه شما روش پیامکی تایید رو انتخاب کردین وباید تاییدش کنین با موبایل. نمی فهمم چی میگهمشکل اش چیه ؟
چند تا راه هستتو ایرانم همین وضعیته. چند سال پیش یه سایت آپلود عکس زدم یه چیزایی آپلود میکردن کلا پشیمون شدم سایتو جمع کردم
ریپورت بدی حذف نمیکنن؟
چهار سال ؟کسی درمورد حافظه ssd اطلاع داره؟ هارد معمولی تقریبا 4 سال عمر میکنه . هارد قبلی که داشتم راحت خراب شد . یه دونه ssd میخوام بگیرم ولی هر کسی یه حرفی میزنه یه جا نوشتن ssd فقط 2 سال عمر کنه یه جا هم صد سال!
مارک وسترن . برای استفاده معمولی نه انتقال و حذف بیش از حد دیتا . حافظه سالم میمونه یا اینم ساقط میشه؟
چند تا راه هست
ایمیل بزنی به تلگرام . صفحه ساپورت تلگرام پیغام بزاری . بری به صفحه تلگرام در توییتر و تگ کنی یا بهش پیام بدی شاید بخونه
من ایمیل زدم تا حذف کرد
درمورد سایت آپلود و... بنظرت راه حل چیه؟
![]()
مشکلات سایت کاربر محور
سلام سایت کاربر محور خیلی سریع رشد میکنه مثل وبلاگدهی ، فروم ، کوتاه کننده لینک ، آپلود و... ولی محتوا دیگه از دست ادمین خارج میشه و ممکنه متوجه موارد ممنوع نشه آپلود ویروس نقض کپی رایت کلاهبرداری Pورن خرابکاری توهین و هرچیزی که جرم باشه ادمین : تمام مسئولیت به عهده کاربر هست قانون : یقه کاربر...forum.persiantools.com
بیشتر عمر میکنه .کی این حرفو زدههارد معمولی تقریبا 4 سال عمر میکنه
دو سالچهار سال ؟
خیلی بیشتر از اینها عمر داره
هارد SSD حدود 10 سال می تونه کار کنه
تجربه خودم و چند تا سایت متفرقه نوشتن 4 سالبیشتر عمر میکنه .کی این حرفو زده
شرمنده. الان که دوباره امتحان کرد. مرحله رو رد کرد. معلوم نبود قبلا چش شده بود. مممنونم وقت گذاشتیناسکرین شات بگذارین تا مشکل را ببینیم
با 6-7 تا اکانت با شماره ها و آی پی های مختلف ریپورت کردم کاری نکردن.تو ایرانم همین وضعیته. چند سال پیش یه سایت آپلود عکس زدم یه چیزایی آپلود میکردن کلا پشیمون شدم سایتو جمع کردم
ریپورت بدی حذف نمیکنن؟
برای سئو و امنیت نیازهدوستان میخوام یه سایت فروشگاهی راه بندازم که این فروشگاه محصولات و صنایع دستی و محصولات کشاورزی یک منطقه را عرضه میکند بعد از قالب سایت و هاست و دامنه ایا واقعا برای گواهی SSL نیاز است؟؟؟
من 5-6 سالی هست فکر کنم از SSD استفاده میکنم تو این سالها هم 4-5 تا برای استفاده های مختلف و معمولا از ارزونترین هاش خریدم هنوز هیچکدوم خراب نشدن.دو سال
zoomit.ir/2017/9/30/212762/how-long-do-solid-state-drives-really-last/
300 سال
avang.ir/1398/02/ssd-life-span
اینا همچین مطالبی میزارن که یکی لینکشون کنه یا بازدید جذب کنن اصلا نمیشه اعتماد کرد
تجربه خودم و چند تا سایت متفرقه نوشتن 4 سال
مشکل هارد اینکه که پاور مارک متفرقه باشه یا پاور کوچکترین مشکلی داشته باشه هارد خراب میشه
پاور گرین هم قیمتش خیلی زیاده
سئو کار نیستم اما در حد متوسط تمام پیش نیازهای یک سئو متوسط را میتونم در سایتم پیاده کنم و قطعا در اینده نزدیک هم سئو قویتر نیاز است حال با توجه به این سئو که فرمودید لازم شده؟؟؟برای سئو و امنیت نیازه
ولی نبودنش مشکلی براتون ایجاد نمیکنه
چشم درومده افتک الان میزنه هاردت پودر میشهمن 5-6 سالی هست فکر کنم از SSD استفاده میکنم تو این سالها هم 4-5 تا برای استفاده های مختلف و معمولا از ارزونترین هاش خریدم هنوز هیچکدوم خراب نشدن.
بزن به تخته بک آپ ندارم ازشون![]()
من خودمم سئو کار نیستم ولی خود گوگل اعلام کرده که داشتن ssl تو رتبه بندی تاثیر مثبت داره و باشه بهتره .سئو کار نیستم اما در حد متوسط تمام پیشنهازهای یک سئو متوسط را میتونم در سایتم پیاده کنم و قطعا در اینده نزدیک هم سئو قویتر نیاز است حال با توجه به این سئو که فرمودید لازم شده؟؟؟
یعنیHTTP باشد سئو جواب نمیده؟؟؟
دوستان میخوام یه سایت فروشگاهی راه بندازم که این فروشگاه محصولات و صنایع دستی و محصولات کشاورزی یک منطقه را عرضه میکند بعد از قالب سایت و هاست و دامنه ایا واقعا برای گواهی SSL نیاز است؟؟؟
سئو کار نیستم اما در حد متوسط تمام پیش نیازهای یک سئو متوسط را میتونم در سایتم پیاده کنم و قطعا در اینده نزدیک هم سئو قویتر نیاز است حال با توجه به این سئو که فرمودید لازم شده؟؟؟
یعنیHTTP باشد سئو جواب نمیده؟؟؟
نهکسی از ابر آروان استفاده کرده؟