کلود فلر سرور داخل ایران ندارهنه
ولی می تونی رایگان کلود فلر استفاده کنی
من سرویس cdn مدنظرمه
کلود فلر سرور داخل ایران ندارهنه
ولی می تونی رایگان کلود فلر استفاده کنی
تشکر از راهنمایتوناگه سایتت ورود اعضا داره، قطعا ssl لازم دارید. سایتی که هر نوع هویت سنجی انجام می ده باید از ssl استفاده کنه. اگه سایتتون هیچگونه ورود یا تبادل اطلاعات حساس نداره (مثلا یه بلاگ هست) احتیاج به ssl ندارید.
ممنون . اینو چطوری استفاده میکنن یعنی کد ها رو داخل کدوم فایل از هاست باید قرار داد؟اون موقع چیزی به فکرم نمیرسید.
الان کتابخونه هست برای سانسور اتوماتیک:
![]()
Build software better, together
GitHub is where people build software. More than 150 million people use GitHub to discover, fork, and contribute to over 420 million projects.github.com
اگه بودجه داری بازم بخر بزار گوشه خونه خاک بخورهمن 5-6 سالی هست فکر کنم از SSD استفاده میکنم تو این سالها هم 4-5 تا برای استفاده های مختلف و معمولا از ارزونترین هاش خریدم هنوز هیچکدوم خراب نشدن.
بزن به تخته بک آپ ندارم ازشون![]()
تشکر از راهنمایتون
دو تا سایت که مکمل هم دیگه هستند دارم راه اندازی میکنم یکیش خبری هست ((اخبار محلی شهرستان و..)) دیگری فروشگاه چند منظوره هست.. برای این فروشگاه چند منظوره نیاز است بنا به توصیه شما؟؟
پس باید ازشون سرویس بخریدکلود فلر سرور داخل ایران نداره
من سرویس cdn مدنظرمه
جواب تیکت نمیدنامروز 41 روز از درخواست واریز دیجی کالا گذشته
دیگه چقدر باید منتظر موند؟
![]()
از چه شرکتی اینترنت داری؟از مدتی پیش تمام افزونه های هیتلرشکن از کار افتادن . چی کار باید انجام داد؟
شاتلاز چه شرکتی اینترنت داری؟
شاتل رو یکماهی میشه تخلیه کردم اومدم مخابراتشاتل
برای بقیه هم کار نمیکنه
دوستان جایی بک لینک نوفالو سراغ دارن که بفروشن ؟
همه جا نوشته چهل روز ولی نیست
دوستان لطفا/خواهشا جواب بدیدسلام
توی ساماندهی جلوی سایتی که ثبت کردم نوشته شده:
دارای نقص، توضیحات : رفع نقص توسط کاربر
دیجی کالا یک ماه پول فروشنده رو نگه میداره ، 40 روز هم پول همکار در فروش رو ، هیچی دیگه میدونی چقد سود از این موضوع عایدش میشه ؟
دیجی کالا یک ماه پول فروشنده رو نگه میداره ، 40 روز هم پول همکار در فروش رو ، هیچی دیگه میدونی چقد سود از این موضوع عایدش میشه ؟