• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
وزیر راه ^&*& زد فولاد که لیدر بازاره منفی خورد بقیه رو هم با خودش کشید پایین
ولی وزیر حرف نامربوط میزنه موندم تو کم شعوری اون عده ای که با حرف این و اون براحتی خر میشن میخرن یا روز بعد فروشنده اشن. . .
مخصمه بدیه !

.MrMilad.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
127
دوستان تا حالا کسی از صندوق های شاخصی رو خریده؟ نظرتون راجع به خرید این صندوق ها چیه؟

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
دوستان وضعیت بازار ؟
لاله زار

وزیر راه ^&*& زد فولاد که لیدر بازاره منفی خورد بقیه رو هم با خودش کشید پایین
ولی وزیر حرف نامربوط میزنه موندم تو کم شعوری اون عده ای که با حرف این و اون براحتی خر میشن میخرن یا روز بعد فروشنده اشن. . .
مخصمه بدیه !
این چیزا حرفِ
بازار پول بکش رو زد و الان مجدد به روند نزولی رفته... ولی اخه چرا اینطوری... کاملا 0 و 1... خود شبندر رو ادم بگیره چند برابر پالایش یکم بهش سود میده

کاملا با اعداد بازی میکنن و تیر و تخته درست میکنن برای تحلیل

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
بهانه یا خبر جدید اینه که اتباع خارجی (افغانستانی) با هماهنگی با هم صف فروش درست میکنن :oops:
من شخصا اطلاع خاصی در این مورد ندارم. و فقط نقل خبر کردم

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
خجسته باد این پیروزی
بهانه یا خبر جدید اینه که اتباع خارجی (افغانستانی) با هماهنگی با هم صف فروش درست میکنن :oops:
از اینجماعت هر کاری بگی از دستشون بر میاد-تو پی تی هم تعدادشون زیاده حتی ادمین هم هستند

ivi

Registered User
لایک‌ها
79

بر اساس آمار‌های موجود ۲ هزار و ۲۶۳کد معاملاتی برای سرمایه‌گذاران خارجی از ۴۳کشور صادرشده است. در نیمه نخست سال گذشته ۱۱۰ کد بورس برای اتباع خارجی صادر شده در حالی که از ابتدای سال جاری تاکنون ۴۱۲ کد جدید برای اتباع خارجی صادر شده است

بورسی شدن اتباع خارجی

یکی از همکاران بنده از اتباع خارجی و چند سالی هست میشناسمش میگفت: برای گرفتن کد بورسی علاوه بر سخت گیری‌هایی اولیه صدور، چون فرایند صدور کد برای اتباع خارجی نیاز به نامه نگاری با سازمان بورس داره بیش از دو ماه زمان میبره ، به همین جهت میشه به این نتیجه رسید تعداد افرادی که از این فیلتر رد میشن خیلی کمتر از چیزی که همچین کاری ازشون ساخته باشه

واقعا جای تامل داره اگه بگیم چند میلیون حقیقی و حقوقی بومی دست به سینه نشستن و کاملا اخلاقی ترید میکنن و بازار به دست این چندتا کد اتباع خارجی میچرخه، الله اعلم:D

Last edited:

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
بر اساس آمار‌های موجود ۲ هزار و ۲۶۳کد معاملاتی برای سرمایه‌گذاران خارجی از ۴۳کشور صادرشده است. در نیمه نخست سال گذشته ۱۱۰ کد بورس برای اتباع خارجی صادر شده در حالی که از ابتدای سال جاری تاکنون ۴۱۲ کد جدید برای اتباع خارجی صادر شده است

بورسی شدن اتباع خارجی

یکی از همکاران بنده از اتباع و چند سالی هست میشناسمش میگفت: برای گرفتن کد بورسی علاوه بر سخت گیری‌هایی اولیه صدور، چون فرایند صدور کد برای اتباع نیاز به نامه نگاری با سازمان بورس داره بیش از دو ماه زمان میبره ، به همین جهت میشه به این نتیجه رسید تعداد افرادی که از این فیلتر رد میشن خیلی کمتر از چیزی که همچین کاری ازشون ساخته باشه

واقعا جای تامل داره اگه بگیم چند میلیون حقیقی و حقوقی بومی دست به سینه نشستن و کاملا اخلاقی ترید میکنن و بازار به دست این چندتا کد اتباع میچرخه، الله اعلم:D
کاملا منطقی گفتین،
از طرف دیگه اخه برای این بندگان خدا مگر پس‌اندازی می‌مونه که بخوان وارد بورس‌ش کنن، یا اصلا زمان معامله‌گری داشته باشند...

هربار یک چیزی رو میکنن بهانه و اعداد رو بازی میدن
هماهنگ شده تویت میزنن که بهانه‌سازی کنن و خیلی چیزهای دیگه،
اخه لعنتی ها مگر چقدر فالور دارن که ادم چشمش به اراجیف اینا بخواد بخوره و تصمیم‌گیری کنه،خودم شخصا سال تا ماه تویتر نمیرم بعد یک تویت اینا میشه عامل برهم خوردن بازار.. باشه اینا درست میگن

Hm12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
26
سهام مگه نباید در حد تورم پیش بره مثلا سهمی مثل وپارس سال 84 قیمتش 220 تومن بوده الان 560 تومنه دلیلش چیه که هیچ رشدی نداشته؟

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
سهام مگه نباید در حد تورم پیش بره مثلا سهمی مثل وپارس سال 84 قیمتش 220 تومن بوده الان 560 تومنه دلیلش چیه که هیچ رشدی نداشته؟
وپارس داخل 2 سال فقط 1800 درصد رشد داشته، چند بار افزایش سرمایه به دلایل مختلف داشته و تعداد سهم بیشتر شده و قیمتش کاهش داشته
این افزایش سرمایه هایی هست که داشته تعداد سهامش رو ببین در هر کدام از چند به چند رسیده:
Screenshot_20200920_121435.jpg

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
دوستان این وسپهر و کلا سهام های اولیه رو تا ه زمانی باید نگهداشت و بهترین فرصت فروشش چه مواقعی هست ؟

این استاد رحمانی کیه که تو ره آورد ازش صحبت میکنن ؟

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
دوستان این وسپهر و کلا سهام های اولیه رو تا ه زمانی باید نگهداشت و بهترین فرصت فروشش چه مواقعی هست ؟

معمولا تا 100 درصد سود پیش میره بعد از اون ملت حمله میکنن برای فروش :دی

mha1368

Registered User
لایک‌ها
1,033
به نظرتون دولت این کارو نکرده که ملت پالایشی نخرن؟
اینکه یه دفعه پالایشی ها باز بشن و این اوضاع شون باشه،یه ذره مشکوک نیست؟

Nima_20

Registered User
لایک‌ها
1,227
نمودار رو بزارین رو حالت تعدیل شده 1600588498243.png

سال 84 قیمتش این بوده 1600588517104.png

پس به چند درصد باید قناعت کرد ؟
دنبال فرمول نباش ولی عرضه های اخیر رو 60-55 درصد رفتن اصلاح
سپهر هم حجمش بالاست زودتر از بقیه جوگیر میشه

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
دیروز صف نماد خودرو چهارصد میلیون بود یهو شد یه میلیون الانم صف هشتصد میلیونی داره همونجور جمع میشه !

چطور اینکارو میکنن ؟

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
با اینکه خوشم نمیاد اما دارم به این نتیجه میرسم 70 درصد نقد کنم بزنم تو کار نوسانگیری تا اوضاع بهتر بشه
به نظرم اینوری حداقل از این به بعد جلوی ضرر روزانه گرفته میشه

نظرتون چیه دوستان ؟

saeid.kh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5,967
درود و وقت بخیر به حضور تمامی دوستان عزیز :)
لطفاً در تحلیلهاتون در مورد دو تا سهم زیر هم اظهار نظر بفرمایید:
1. کاما
2. کسرام
متشکرم.

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
با اینکه خوشم نمیاد اما دارم به این نتیجه میرسم 70 درصد نقد کنم بزنم تو کار نوسانگیری تا اوضاع بهتر بشه
به نظرم اینوری حداقل از این به بعد جلوی ضرر روزانه گرفته میشه

نظرتون چیه دوستان ؟
من که بیسوادم ولی با این اوضاع کلا جمع کنی بزنی تو کار سیب زمینی پیاز فروشی بیشتر از بورس گیرت میاد! :D

پس به چند درصد باید قناعت کرد ؟
بستگی به خودت داره , بعضی اوقات رکب میزنن مثل ثبهساز , وقتی به 80% سود رسید , دو روز -5 شد و ملت هجوم بردن برای فروش , بعد دوباره مثبت شد

Last edited:
بالا