• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,865
آقا الان که خبرایی از واکنس کرونا اومده (با توجه به اینکه سه ماه دیگه شاید واکنسش بیاد)
سهام شرکت‌های دارویی میتونی انتخاب خوبی برای 3 4 ماهه باشه؟
با توجه به اینکه این خبر رو دیدم

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
دوستان کلن چند نوع تحلیل تکنیکال داریم؟؟آیا لازمه همه ی اینارو بلد باشیم؟؟به عنوان مثال اگر من پرایس اکشن رو کامل یاد بگیرم دیگ راحت میتونم هر سهمی رو که میخوام تحلیل کنم؟؟واقعا نوع آموزش خیلی مهمه بعضیا انقدر سخت و پیچیدش میکنن آدم فکر میکنه هیچ رقمه نمیتونه یاد بگیره!!اگر یه استاد خوب میشناسین که بتونه ساده پرایس اکشن رو آموزش بده معرفی کنین ممنون.
سلام
تحلیل تکنیکال یک علم که همانند یک درخت میمونه
هر برگ و هر روزنه برگ های این درخت در رشد اون تاثیر دارند
تکنیکال در اصل باتوجه به تجربیات و دستاوردهایی که در گذشته به دست اومده به دنبال اینکه همان الگوها و رفتارها را در اینده بازار پیشبینی کند
دلیل استقبال از تحلیل تکنیکال اینکه همه نوع سیستم و روشی شامل میشه از پیچیده گرفته تا بسیار ساده و روان و نیاز به مدرک و سواد ویژه ای نداره

مهمتر از اینکه چه روشی برای تحلیل تکنیکال بیاموزید میزان تمرین شماست
اگر میخواهید به روشی مسلط شوید نیاز به تمرین فراوانه

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
صبح بخیر

یک موردی کوتاه عرض میکنم

هر شخصی به اندازه خبر منفی یا انتقاد و طعنه های بی موردی که به بازار و دولت و بورس میزنه مسئول هست
بعضی وقت ها که به سایت سر میزنم این حجم از ناامیدی و پیام های منفی برام قابل درک نیست
این بازار به اندازه کافی با روانی داره با پیام ها و صحبت های خسته کننده خودتون و دیگران بیشتر خسته نکنید

باور کنید بهترین زمان برای خوندن کتاب و مشاهده سی دی و . . .
همه بازار درگیر منفی و خبرهای بالا پایین و روند خاصی دنبال نمیکنه فردا روز دوباره بدون دانش و علم خاصی وارد یک سهم یا روند میشیم دوباره گلایه میکنیم

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
@s.david.s
ببین سهامدار بودن اون مدلی نیست که چیزی به کسی بدن ! جاهای زیادی خارج از بورس شریک بودم ولی هیچ وقت این مدلی نبوده برم اونجا مثلا میز و صندلیشونو بردارم ببرم ! زمانی که حتی 2 نفر هم با هم دیگه شریک هستن ، هیچ کدوم اجازه ندارن بدون هماهنگی اون یکی کاری بکنن !
اصلا شما فرض کن بنده و دوستان 5% زفکا رو داشته باشیم ، اصلا نه 50% ! اصلا نه 99% ! بازم 1% دیگه هستن که باید بدونن چخبره !
اونی که 500 هزار تومن هم زفکا داره باید بدونه چه خبره ....
فساد رو کاری ندارم که توی حساب کتابای شرکت وجود داره . هرچقدر هم دزدی بشه اون چیزی که افشا میشه اگه خوب باشه مشکلی نداره . از طرفی حساب سازی و بازی با اعداد و ارقام و اصول حسابداری به شدت توی شرکت های دولتی و مشهور در حال وقوعه و این شکی توش نیست
شرکت های جمع و جور هم دارن نه به اون شدت

با سهامداران اصلی شرکت که مستقیما توی مدیریت شرکت دخالت دارن و تصمیم گیری میکنن و میتونن حرکتایی بزنن و تخلفاتی بکنن کاری ندارم ! یه چیزایی بین خودشونه و به ما مربوط نیست . منم اگه بتونم درصد بالایی از یه شرکت رو بخرم و اگه بخوام وارد تصمیم گیری های شرکت بشم میتونم این کار رو بکنم . شما هم میتونی ! ولی باید تعداد سهام زیادی داشته باشی ... کسی توی اون سطح میتونه حرکتایی بزنه و اصلا میتونه گاوا رو با خودش ببره

ولی مثلا من نیومدم با دوستان یه شرکت بزنیم و مثلا سهامدار زفکا بشیم و جایگاه مدیریتی بگیریم چون تهش فقط دردسره ...
و حتی با آگاهی نسبت به مشکلات داخلی و احتمالی همون شرکت سهامداری میکنیم . خروجی های حسابداری که عمومی میشن برای ما مهمه نه حقایق خاص که 3 یا 4 نفر ازش خبر دارن !
برای نظارت روی این تخلفات هم سازمان حسابرسی وجود داره که میتونم بگم شاید تمیز ترین بخش باشه !همونارم میشه پیچوند ولی دیگه اونقدری انحراف معیار ندارن
مثلا این رو همه میدونیم که موقع تجدید ارزیابی به اموال آب میبندن

به عنوان جمله آخر حتی توی شراکت های خارج از بورس هم کسی نمیتونه بی هوا کاری بکنه و صدای بقیه در میاد . هم شریک بودم هم شریک داشتم ولی هیچوقت اینمدلی نبوده چون شریکیم از منابع شراکتی دفتر برای مقاصد شخصی استفاده بکنید . این اتفاق توی شرکت های بورسی میوفته حتی خوباشون ولی بازم اونقدری ترسناک نیست که موضوع مهمی باشه
پس این مورد که بریم جلو در دامداری فکا بعد شیر یکی از گاواشونو بدوشیم ، همونطوری که اگه توی یه کافه شریک باشم تا حالا نشده برم پشت پیشخون حتی واس خودم یه فنجون چای بریزم !

بله یادمه آقا دوساعت تایپ کرده بودی دست دردنکنه
21.gif

ولی خوب بعضیا هم مثل من متوجه نمیشن دیگه یا شاید با این حرفای شیک و خوشکل قانع نمیشن
177.gif

از نظر من که بدون فکرکردن وارد بازار بورس شدم و حتی چند دقیقه با خودم فکر نکردم که دارم چی میخرم و چون همه خریدن منم خریدم بازار بورس این شکلیه:
وقتی قیمت همه اجناس و حتی تخم مرغ شدیدا رو به بالا هست و قیمت امروز با هفته قبل تفاوت زیادی داره ، وقتی سهم من دوماهه هر روز داره ارزون و ارزون تر میشه (ومعلوم نیست تا کی هم ارزون تر بشه) معنیش اینه سهام یه چیز بی ارزشی هست که هرروز داره ارزون میشه و ملت دارن میفروشن از شرش راحت بشن.(حالا ممکنه بگید این ارزون شدنا تاوان اون بالارفتنای شارپه.مگه قیمت خودرو که شارپ بالا رفت توی این بالارفتن اصلاح داشت ؟ سکه توی بازار ایران مگه اصلاح 50 درصدی داشت؟) سهام چه پشتوانه ای داره؟ اگر همین الان برق برای یه هفته قطع بشه باید چیکار کنیم؟
شرکت درمورد سهام داراش چه مسئولیتی داره؟
اگر جوری بود که سهم پشتوانه داشت و میشد بریم بجای سهاممون در همین فکا یدونه گاو ازش بیاریم اینجوری قیمتشون نمیریخت پایین.یا مثلا میشد بریم در قهکمت بجای سهممون دوتا کله قند بگیریم بیایم.
30.gif

فکر میکنم همون سنتی عمل کردن خیلی بهتره بیام طلا بگیرم بزارم تو خونه تا اینکه صندوق طلا توی بورس بگیرم یا سهم بخرم.همچنین به این نتیجه رسیدم توی سود کردنا خود شرکتا هم سود میکنن و براشون منفعت داره.اما توی ضررا هیچ ضرری نمیکن و چیزی ازشون کم نمیشه.تازه ما هم هیچ ادعایی نمیتونیم بکنیم.
یعنی بقیه پرتفو بتونم بفروشم غلط کنم دیگه به حرفای وارن بافتی توی اینستا و پیجای شسته رفته و اخبار و ... گوش کنم.
g1 (3).gif

md70

Registered User
لایک‌ها
2,570
پس ان شالا ساعت 10 و نیم صف خرید میشه؟ :p
خدایا بازار سرمایه است یا جادو جنبل و شعبده بازی؟
نقش منجی بازار بورس به ***** رسید-سخنرانی ساعت 10

اینطوری پیش بریم تا چند وقت دیگه میگن این جمعه آقا ظهور میکنه از شنبه بازار تا ابد صف خرید میشه

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
چه زوري ميزنن پترول رو منفي كنن نميشه :)

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
پس ان شالا ساعت 10 و نیم صف خرید میشه؟ :p
خدایا بازار سرمایه است یا جادو جنبل و شعبده بازی؟

اینطوری پیش بریم تا چند وقت دیگه میگن این جمعه آقا ظهور میکنه از شنبه بازار تا ابد صف خرید میشه
امیدوارم این یک ماه اصلاح و بیچارگی تماما یک بازی نباشه که در نهایت با یک سخنرانی همه چیز برگرده و درست بشه
که همه چیز به اسم یک شخص تموم بشه.
کسی جمله ای گفت و جهنمی بهشت زرین شد.

jilibilina

Registered User
لایک‌ها
1,329
واقعا من نمیدونم دوستان جدی در مورد تاثیر سخنرانی امروز روی بورس صحبت میکنن یا به طنز!
مطمئن باشید یک‌درصد هم احتمال نداره حتی یک بار اسم بورس آورده بشه! اگه اسم بورس آورده شد شما بیا تف کن تو صورت حمید معصومی‌نژاد از رم ....

بابا تخم‌مرغ توی این مملکت شده دونه‌ای ۱۵۰۰ تومن! کل تحریم‌های تعلیق‌ شده سازمان ملل برگشته! ارتباط با کشورای همسایه دست‌نیافتنی‌تر از همیشه شده! اونوقت دوستان فکر میکنن هم و غم دولت و مسئولین مثبت شدن شاخص بورس و نمادهای فخوز و حکشتی و دزهراوی هست! چقدر خوش‌خیالید آخه ...

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk

.MrMilad.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
127
واقعا من نمیدونم دوستان جدی در مورد تاثیر سخنرانی امروز روی بورس صحبت میکنن یا به طنز!
مطمئن باشید یک‌درصد هم احتمال نداره حتی یک بار اسم بورس آورده بشه! اگه اسم بورس آورده شد شما بیا تف کن تو صورت حمید معصومی‌نژاد از رم ....

بابا تخم‌مرغ توی این مملکت شده دونه‌ای ۱۵۰۰ تومن! کل تحریم‌های تعلیق‌ شده سازمان ملل برگشته! ارتباط با کشورای همسایه دست‌نیافتنی‌تر از همیشه شده! اونوقت دوستان فکر میکنن هم و غم دولت و مسئولین مثبت شدن شاخص بورس و نمادهای فخوز و حکشتی و دزهراوی هست! چقدر خوش‌خیالید آخه ...

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk
آقا ما گفتیم الان یاز میای امید میدی بهمون. همون یه ذره امیدمونم نا امید کردی که.:cool::(

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
⭕️بازهم یک پیروزی بزرگ برای ملت ايران

صندوق توسعه ملی کجاست؟

صندوق های بازارگردانی چه می‌کنند؟

سهامداران تا کی باید شاهد نابود شدن سرمایه های خرد خود باشند؟؟
photo_2020-09-21_10-36-36.jpg

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
این عرضه اولیه بپیوند دو روزه متوقف شده ولی چرا هیچ پیام ناظری نیومده !
البته تا الان 58% سود داده و شاید بخاطر افزایش 50% بسته شده باشه ,

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
دوستان همین الان داشتم شاخص کل رو تو زمان های قدیم و جدید نگاه می کردم. این چندمین بار بود که نگاهش می کردم.
یک نکته ای که هست اینه : شما هم برید شاخص کل رو نگاه کنید. تایم فریم رو هفته ای کنید که راحت تر با نمودار کار کنید. ببینید سال ۹۲ ریزش دو ساااااال ادامه داشته و یکی دو ماهه وپنج شش ماهه جمع نشده. دو سال ریزش. قبل از اون رو هم ببینید می تونید متوجه بشید که هر موقع شاخص شارپی رفته بالا دو سه سالی تمیز یا ریخته یا ریخته و بعدش کف کف رنج زده. یه جایی از نمودار رو دیدم که پنج سال طول کشیده بود تا تازه به جای قبلیش برسه!!!
حالا دیگه نمودار رو بستم که دارم اینا رو می نویسم وگرنه براتون اسکرین هم می گرفتم میگذاشتم. منتها خودتون هم برید ببینید بد نیست.
حالا من موندم چه انتظاری دارید که بازار دو سه سال تمیز بره بالا و هی مثبت بخوره. بعد وقتی ریزش می کنه دو سه ماهه ریزش تموم بشه؟ این تنها در یک صورت می تونه اتفاق بیفته اون هم درشرایطی که دلار بره بالای سی تومن و تازه بعد از اون هم دوباره طول می کشه تا سهم ها برن بالا. یعنی حداقل یک سال اصلاح سهم ها و یا رنج زدنشون رو در نظر داشته باشید. حالا کمی بالا پایین میشن اما دیگه موند برای چند سال بعد تا ببینیم یکهو دوباره سهم ها بالا می رن و هر روز بهتر از دیروز میشن.
حالا خودتون بشینید با خودتون صادقانه فکر کنید و حرف بزنید. ببینید می تونید تو این بازار صبر و حوصله داشته باشید که چه بهتر بمونید و سود بردارید. اما اگر واقعا موهاتون دارن سفید میشن و اعصابتون زده به معدتون و هر روز شکم درد دارید ول کنید بازار رو برید دنبال جایی که علاقه بیشتری دارید و سرمایه رو اونجا بگذارید. کمی هم زندگی کنید. تو این مدت کم نبودن از اطرافیان همه ما که کرونا گرفتن و مردن. امیدوارم همیشه خودتون و خانواده تون سلامت و شاد باشن. اما قدر زندگی رو بیشتر بدونید. اگه تو بورس یا سایر بازارهای مالی اذیت می شید بیخیال این بازارها بشید. اعصابتون بیشتر ارزش داره.

بالا