@s.david.s
ببین سهامدار بودن اون مدلی نیست که چیزی به کسی بدن ! جاهای زیادی خارج از بورس شریک بودم ولی هیچ وقت این مدلی نبوده برم اونجا مثلا میز و صندلیشونو بردارم ببرم ! زمانی که حتی 2 نفر هم با هم دیگه شریک هستن ، هیچ کدوم اجازه ندارن بدون هماهنگی اون یکی کاری بکنن !
اصلا شما فرض کن بنده و دوستان 5% زفکا رو داشته باشیم ، اصلا نه 50% ! اصلا نه 99% ! بازم 1% دیگه هستن که باید بدونن چخبره !
اونی که 500 هزار تومن هم زفکا داره باید بدونه چه خبره ....
فساد رو کاری ندارم که توی حساب کتابای شرکت وجود داره . هرچقدر هم دزدی بشه اون چیزی که افشا میشه اگه خوب باشه مشکلی نداره . از طرفی حساب سازی و بازی با اعداد و ارقام و اصول حسابداری به شدت توی شرکت های دولتی و مشهور در حال وقوعه و این شکی توش نیست
شرکت های جمع و جور هم دارن نه به اون شدت
با سهامداران اصلی شرکت که مستقیما توی مدیریت شرکت دخالت دارن و تصمیم گیری میکنن و میتونن حرکتایی بزنن و تخلفاتی بکنن کاری ندارم ! یه چیزایی بین خودشونه و به ما مربوط نیست . منم اگه بتونم درصد بالایی از یه شرکت رو بخرم و اگه بخوام وارد تصمیم گیری های شرکت بشم میتونم این کار رو بکنم . شما هم میتونی ! ولی باید تعداد سهام زیادی داشته باشی ... کسی توی اون سطح میتونه حرکتایی بزنه و اصلا میتونه گاوا رو با خودش ببره
ولی مثلا من نیومدم با دوستان یه شرکت بزنیم و مثلا سهامدار زفکا بشیم و جایگاه مدیریتی بگیریم چون تهش فقط دردسره ...
و حتی با آگاهی نسبت به مشکلات داخلی و احتمالی همون شرکت سهامداری میکنیم . خروجی های حسابداری که عمومی میشن برای ما مهمه نه حقایق خاص که 3 یا 4 نفر ازش خبر دارن !
برای نظارت روی این تخلفات هم سازمان حسابرسی وجود داره که میتونم بگم شاید تمیز ترین بخش باشه !همونارم میشه پیچوند ولی دیگه اونقدری انحراف معیار ندارن
مثلا این رو همه میدونیم که موقع تجدید ارزیابی به اموال آب میبندن
به عنوان جمله آخر حتی توی شراکت های خارج از بورس هم کسی نمیتونه بی هوا کاری بکنه و صدای بقیه در میاد . هم شریک بودم هم شریک داشتم ولی هیچوقت اینمدلی نبوده چون شریکیم از منابع شراکتی دفتر برای مقاصد شخصی استفاده بکنید . این اتفاق توی شرکت های بورسی میوفته حتی خوباشون ولی بازم اونقدری ترسناک نیست که موضوع مهمی باشه
پس این مورد که بریم جلو در دامداری فکا بعد شیر یکی از گاواشونو بدوشیم ، همونطوری که اگه توی یه کافه شریک باشم تا حالا نشده برم پشت پیشخون حتی واس خودم یه فنجون چای بریزم !
بله یادمه آقا دوساعت تایپ کرده بودی دست دردنکنه
ولی خوب بعضیا هم مثل من متوجه نمیشن دیگه یا شاید با این حرفای شیک و خوشکل قانع نمیشن
از نظر من که بدون فکرکردن وارد بازار بورس شدم و حتی چند دقیقه با خودم فکر نکردم که دارم چی میخرم و چون همه خریدن منم خریدم بازار بورس این شکلیه:
وقتی قیمت همه اجناس و حتی تخم مرغ شدیدا رو به بالا هست و قیمت امروز با هفته قبل تفاوت زیادی داره ، وقتی سهم من دوماهه هر روز داره ارزون و ارزون تر میشه (ومعلوم نیست تا کی هم ارزون تر بشه) معنیش اینه سهام یه چیز بی ارزشی هست که هرروز داره ارزون میشه و ملت دارن میفروشن از شرش راحت بشن.(حالا ممکنه بگید این ارزون شدنا تاوان اون بالارفتنای شارپه.مگه قیمت خودرو که شارپ بالا رفت توی این بالارفتن اصلاح داشت ؟ سکه توی بازار ایران مگه اصلاح 50 درصدی داشت؟) سهام چه پشتوانه ای داره؟ اگر همین الان برق برای یه هفته قطع بشه باید چیکار کنیم؟
شرکت درمورد سهام داراش چه مسئولیتی داره؟
اگر جوری بود که سهم پشتوانه داشت و میشد بریم بجای سهاممون در همین فکا یدونه گاو ازش بیاریم اینجوری قیمتشون نمیریخت پایین.یا مثلا میشد بریم در قهکمت بجای سهممون دوتا کله قند بگیریم بیایم.
فکر میکنم همون سنتی عمل کردن خیلی بهتره بیام طلا بگیرم بزارم تو خونه تا اینکه صندوق طلا توی بورس بگیرم یا سهم بخرم.همچنین به این نتیجه رسیدم توی سود کردنا خود شرکتا هم سود میکنن و براشون منفعت داره.اما توی ضررا هیچ ضرری نمیکن و چیزی ازشون کم نمیشه.تازه ما هم هیچ ادعایی نمیتونیم بکنیم.
یعنی بقیه پرتفو بتونم بفروشم غلط کنم دیگه به حرفای وارن بافتی توی اینستا و پیجای شسته رفته و اخبار و ... گوش کنم.