• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
خب به سلامتی کله صبحم با قرمز شروع میکنیم با اینکه پرسپولیسی هستم ولی از این قرمز بدم میاد خخخ.
واقعا به این بازار تو بلند مدت ۱,۲ ساله امیدی هست برای سود دادن یا همش میخاد درجا بزنه سهمایی هم که دارم سهمای بنیادی خوبیه،واقعا امید هست یا داریم خودمون علاف میکنیم،من دیدم همون ۱ سال،۲ سال ولی این وضعیت درجا میبینم کم کم دارم نا امید میشم که پولمو بخشیدم به دولت

mostafa_1366

Registered User
لایک‌ها
3,693
علیرغم اینکه گفتن معاملات الگوریتمی رو ممنوع کردن ولی کماکان این نوع معاملات رو میشه توی بازار حس کرد
گفتن قانون گذاشتیم کمتر از 500 هزار تومن کسی سفارش فروش ثبت نکنه ولی بازم توسط حقوقی ها و از ما بهترون داره این کار انجام میشه وقتی ریز معاملات اکثر سهم ها رو نگاه میکنید تعداد زیادی معاملات 1 دونه ای ثبت شده!

md70

Registered User
لایک‌ها
2,570
چه بازار قشنگ و منطقی،
خودرویی ها چسبوندن سقف، بعد فلزی ها و خیلی سهمایی که به اصطلاح بنیاد دارن صف فروش!
بازار نوبتی شده، اگه همه بی سر و صدا و دست به سینه سرجاشون بشینن نوبتی همه سهمارو چرخشی مثبت میکنن تا هیشکی دلش نشکنه:p

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
من اگر یک عرضه اولیه رو بفروشم اصلا روم نمیشه جایی بیان کنم خداییش نگو جایی که ۱ میلیون سهمت رو با ۲۰ درصد سود فروختی همیشه سعی کن بزرگ فکر کنی

چیکار میشه کرد اگر به همین سود کم قانع نباشیم اینم از دستمون میره مثل سایر عرضه اولیه ها (امین فقط 225 تومن و سیتا 330 تومن با قیمت های اولیه ـــشون فاصله دارن !)
منم امروز وسپهر رو که با 3 تا کد معاملاتی خریده بودم رد کردم رفت
فقط سلطان گدنا رو نگه دارین باشد خدواند همه ما را رحمت کند :دی

bestmovie

Registered User
لایک‌ها
1,480
علیرغم اینکه گفتن معاملات الگوریتمی رو ممنوع کردن ولی کماکان این نوع معاملات رو میشه توی بازار حس کرد
گفتن قانون گذاشتیم کمتر از 500 هزار تومن کسی سفارش فروش ثبت نکنه ولی بازم توسط حقوقی ها و از ما بهترون داره این کار انجام میشه وقتی ریز معاملات اکثر سهم ها رو نگاه میکنید تعداد زیادی معاملات 1 دونه ای ثبت شده!
توی اطلاعیه یه "به جز بازارگردانان دارای مجوز بود" حتما همین دوستان هستند
یه مثل آمریکایی هست میگه هرچیزی قبل از "اما" چرته و ارزشی نداره حالا شده حکایت اقایون که سه صفحه قانون میذارند
خط آخر یه اما یا به جز فلان کسان هست که همه چیز را بی اعتبار میکنه

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
توی اطلاعیه یه "به جز بازارگردانان دارای مجوز بود" حتما همین دوستان هستند
یه مثل آمریکایی هست میگه هرچیزی قبل از "اما" چرته و ارزشی نداره حالا شده حکایت اقایون که سه صفحه قانون میذارند
خط آخر یه اما یا به جز فلان کسان هست که همه چیز را بی اعتبار میکنه
اون سیاه بازی‌ا و جلسات رو دیدی؟

اخرش میزدن اگر حقوقی یاری کند ، خوب مسلما حقوقی هم براش مهم نیست و به فکر جیب خودش

کارگزاری اگاه اصلا اجازه نمیده زیر قیمت ۵۰۰ هزار تومن سفارش ثبت کنی، چه خرید باشه و چه فروش

ولی به قول اقای مصطفی سفارش با حجم ۱ میبینی، سفارش زیر قیمت نوسان روزانه میبینی و...

bestmovie

Registered User
لایک‌ها
1,480

اخرش میزدن اگر حقوقی یاری کند ، خوب مسلما حقوقی هم براش مهم نیست و به فکر جیب خودش

کارگزاری اگاه اصلا اجازه نمیده زیر قیمت ۵۰۰ هزار تومن سفارش ثبت کنی، چه خرید باشه و چه فروش

ولی به قول اقای مصطفی سفارش با حجم ۱ میبینی، سفارش زیر قیمت نوسان روزانه میبینی و...
والا میترسم ادامه بدم حرفا سیاسی بشه بن بشم ، خیری از بازار که ندیدیم همین کم مونده از اینجا هم رونده بشیم :D:eek:

akbaaria

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
425
دوستان سهام عدالت گذاشتم برای فروش حالا میخوام کنسل کنم مفید میگه امکانش نیست !
نمیتونم کنسل کنم؟

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
دوستان مسئلتون , یه نمادی تا 50% سود میره و بسته میشه , وقتی باز میشه منفی میخوره و میاد پایین , بعد دوباره مثبت میخوره و میرسه به 50%

حالا اینجا بخاطر رشد 50% قیمت دوباره بسته میشه یا چون یکبار بسته شده دیگه بسته نمیشه ؟

amin_947

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
185
سیمانی ها رفتن چسبیدن به سقف
خبری شده؟ :D

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
دوستان منفی امروز بازار ناشی از فلزی ها و شیمیایی ها بود . یعنی سهم های اصطلاحا دلاری . به خاطر شوکی که قیمت دلار بهش وارد شد . حالا اینارو کامل بخونید متوجه صحبت هام میشید
این زفکا هم ماشالا انگار نه انگار ، گاو توشه
bav3_154fs759111.gif

با افت دلار بازار محرک قوی ای نداره که بخواد شرکت ها رو تکون اساسی بده و اون سناریوی ادامه دار بودن وضعیت نزولی برای بیشتر سهم های گرون تا تابستون و پاییز سال بعد قوی تر میشه
اگه اون تورمه نباشه انتظار سودای عجیب از بازار نباید داشته باشید . ته تهش سالی 15 یا 20 درصد ....
مگه اینکه شرط طرح توسعه خاصی داشته باشه که روی سودآوریش تاثیر جدی بزاره
تازه بعد از تابستون یا پاییز هم اینطوری نیست که شارپی بالا بره ! تا یه مدت بازار در جا میزنه و بعد آروم آروم به بالا حرکت میکنه
اگه دلار بالا نره وضعیت اینه و شاید دوستانی که تو قله خریدن تا 2 سال دیگه به سر به سر برسن

اگه هم دلار زیر 17-18 اینطورا بیاد ، به دلایلی که شاید اتفاق بیوفته ، این مورد رو هم گوشه ذهنتون داشته باشید که پشت بندش سهم هایی هم که الان فرضا با دلار 20 ای هستن اونام پایین میانا ! ( از نظر من این ضرر نیست )
اونایی هم که گرونن ای که مشخصه چه اتفاقی براشون میوفته

اینارو چندین بار گفته بودم دوباره گفتم ...
باید با اطلاع از اینا تو بازار باشید

در مورد نوسانگیری هم این موضوع رو در نظر داشته باشید که بله کسی اگه 3 تا نوسان 25 درصدی توی 1 سال بگیره ، 95 درصد سود میکنه ( اگه فرض کنیم برایند معاملات درست و غلطش این باشه ) ولی هیچکسی روی کل سبدش این کار رو نمیکنه . 10 یا 20 درصد رو برای این کار کنار میزاره . منم همینم بعد اثر اون 95 روی کل سبد مثلا 10-12 درصد میشه . تو دوره های رکود و خنثی بازار اصلا همین بخشه که به کمکمون میاد . قرار هم نیست 3 تا معامله هر 3 تاش اینطوری سود بده . شما ممکنه 30 یا 40 تا معامله بکنی تازه اونم نه هر معامله کل 10 یا 20 درصد سبد باشه . هر کدوم یه بخشی از اون رو به خودش اختصاص میده . قرار هم نیست از هر معامله ای 25 درصد سود بکنید . یکی ممکنه 10 تا 15 درصد بده یکی ممکنه 8 درصد بده یکی ممکنه ضرر بده و حد ضررتون فعال بشه

پس اگه کسی واقعا به نوسانگیری علاقه نداره و یا بلد نیست و سهم بلند مدتی داره ، دیگه لازم نیس هر روز چک بکنه . فقط کدال رو هفتگی نگاه کنه و از اطلاعیه های شرکت آگاه بشه

از بابت تورم هم نگران نباشید اگه دوره رکود به وجود بیاد چیزی هم به اون شکل گرون نمیشه
الان تو بازار ملک و خودرو هم که خریدارا سر و دست میشکوندن که خرید بکنن و فروشنده ها هم خوششون اومده بود (!) ، چند وقت دیگه یا درگیر رکود میشن یا درگیر کاهش قیمت

دلار که روند افزایشی عجیب به خودش میگیره ، ترس تو دل مردم میوفته که پولشون داره بی ارزش میشه و به خرید تشویق میشن
توی ان 2 روز به خاطر اینکه یهویی قیمت دلار رو کاهش دادن به بازار ما هم یه شوک وارد میشه و طبیعیه چون فکر میکنن اگه توی 2 روز دلار 10% ریزش داشته امکان داره همین روند ادامه دار باشه و دلار زیر 20 بیاد ! غافل از اینکه یکسری سهم ها همین الانش به همون دلار 20 تومنی رسیده بودن
mpr.gif

بعضیا هم هستن که سهم های بزرگی محسوب میشن و دلارهای بالاتری رو عملا پیشخور کردنا . حالا شاید بیشتر اصلاح نکنن ولی اگه دلار حتی روی 20 هم تثبیت بشه ، اینا درگیر یه اصلاح زمانی و رکود میشن و از اون تابستون و پاییز شاید بیشتر بشه

در مورد صندوق های طلا گمان می کنم به خاطر افت دلار و طلا آمده اند زیر NAV .
در مورد شستا من هم واقعا در شگفتم که چرا اطلاع رسانی درستی نمی کنند تا سهامداران تکلیف خودشان را بدانند . شاید کسی امروز بیمارستانی شد و خواست خرج دوا و درمان بدهد و حاضر هم باشد از ناچاری با ضرر بفروشد تکلیفش جیست ؟
اینطور که بصورت شایعه مطرح می کنند می گویند مدیران شستا به خاطر افت زیر مجموعه هایشان و جلوگیری از افت بیشتر در این بازار منفی شستا را باز نمی کنند . در کل کسی بصورت شفاف پاسخگوی این موضوع نیست .
زمانی که بازار رشد میکنه بعد از اون رشده و زمانی که وضعیت بازار بزن در رویی میشه ، کم کم گندکاری شرکتا رو میاد
میبندن
منفی باز میشن
صفای فروش سنگین

1 - با پول قرض و وام نباید وارد شد
2 - باید یه سبد داشت
3 - باید با پول مازاد اومد

اینا رو به خاطر همین روزا میگن دیگه وگرنه تو بازار مثبت ضرورت این موارد خودشون رو نشون نمیده
bav3_154fs759111.gif

از نظر من یه سهم بیشتر از 20% وزن پورتفوی رو بگیره ، اشتباهه ( برای سرمایه های زیر 1 میلیارد )
شاخص منفی امروز بیشترین اثرش رو از فلزی ها و شیمیایی ها گرفت که دلاری هستن . یه سبد خوب سبدیه که هم سهم های دلاری توش باشه هم سهم های غیر دلاری . سهم هایی که با هم دیگه هم جهت حرکت بکنن رو اگه کسی داشته باشه تحمل بازار براش سخت میشه
برای سرمایه های بالای 1 میلیارد هم قضیه یکم حساس تره و نمیشه همینطوری گفت
جالب اینجاست اگه قراره عرضه اولیه ده بیست درصد سود بده پس الباقی سهم ها رو باید با چقدر سود فروخت ؟ الان آهن کهنه بخری بعد از یک هفته بیست درصد سود میده (ارزش پول البته درست تره)

بازیگرها چندین بار صف های فروش رو جمع کردن حتی به صف خرید هم میرسوندن . وظیفشون همین بود دیگه . قرار بود از بازار حمایت بکنن و صف های فروش جمع بشه
رشد بازار تحت هیچ شرایطی اتفاق نمیوفته مگه اینکه دلار شارپی بالا بره و تورم داشته باشیم ....

حالا مردم بعضیا فکر میکردن اگه بازیگرهای حقیقی و حقوقی حمایت بکنه ، بازار دوباره رشدهای عجیب و غریب میکنه . این اشتباه محاسباتی سهامدارا بوده
بعضی از سهم هایی که قیمتشون هم بالا بود هم متعادل شدن و هم صف خرید شدن . حالا این وسط بعضیا فکر میکردن که قراره دوباره به سمت اهداف بالا حرکت بکنه و نفروختن یا خارج نشدن
bav3_154fs759111.gif

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
چند جا دیدم حرف از #شکف هستش رفتم بررسی کردم دیدم صف خریدم شده
تو این بازار دائم مثبت میخوره
اونم سهمی که تو بازار پایه نارنجی قرار گرفته با دامنه نوسان 2 درصدی ......... وضعیت شرکتم ضررده هستش
واقعا این کانال سیگنال دهی کارشون درسته حالا ادم وضعیت سهم های بنیادی را میبینه نمیدونه چیکار کنه

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
یسری چیزا هم هست که باید کم کم دستتون اومده باشه دیگه
مثلا
دلار 10% منفی میخوره . یه سهم دلاری 20% منفی میخوره
یا
دلار 10% مثبت میخوره ، یه سهم دلاری 20% مثبت میخوره

حالا یکی به خودش سختی میده میره دلار میخره . بعد چشمش به تابلو صرافه ببینه چه زمانی یه سریا عشقشون میکشه ، قیمت دلار رو بالا ببرن ایشون بره با سود بفروشه
130276-7wfweqh.gif

یکی هم مثل ما . پای سیستم میشینیم منفی 20 میشه میخریم مثبت 20 میشه میفروشیم
scratchchin.gif

البته یه جاهایی هم از همین سیستممون میخوریم
s0430.gif
bav3_154fs759111.gif

این درصدا مثاله و صرفا میخوام تاثیر هیجان رو روی معاملات کوتاه مدتی نشون بدم . اینا هیجاناته . از این هیجانات باید استفاده کرد . توی دوره های رکودی ، سهم های غیر دلاری خوش معامله میشن ...

اما خودمونیما ما باید توی انتخابات امریکا حق رای داشته باشیم
bav3_154fs759111.gif
اثر انتخابات امریکا و حتی مریضی و سلامتی رئیس جمهورشون بیشتر روی کشور ما اثر میزاره
mpr.gif

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
چند جا دیدم حرف از #شکف هستش رفتم بررسی کردم دیدم صف خریدم شده
تو این بازار دائم مثبت میخوره
اونم سهمی که تو بازار پایه نارنجی قرار گرفته با دامنه نوسان 2 درصدی ......... وضعیت شرکتم ضررده هستش
واقعا این کانال سیگنال دهی کارشون درسته حالا ادم وضعیت سهم های بنیادی را میبینه نمیدونه چیکار کنه
شرکت هرچی ناشناخته تر بهتر
302.gif

اینقدر ارزنده میشن که یهو پول پشت سهم میوفته جهش میکنه
این سهم ها هم که یهو رشد میکنن دلیل دارن !
سهم های بنیادی درسته که خوبن ولی یه زمانایی اینقدر تو چشم بازار قرار میگیرن که همه سمتش حمله میکنن و سوداش رو پیشخور میکنن و بعدش دیگه قمار گونه میشه

یکی از دلایل قرمزی شاخص امروز هم اشتباه شدن نفرین افتک به خاطر نقشه مخفیانه مصطفی بود . به افتک گفت فملی رو نفرین بکن . الان فملی منفیه ، خساپا مثبته
bav3_154fs759111.gif

چون سهم دلاری هدف نفرین قرار گرفته بود روی سهم های دلاری تاثیر گذاشت اونا رو هم منفی کرد
bav3_154fs759111.gif

ومعادن هم من سفارش داده بودم ، اونم منفی شده فقط یکم نفرینش دیر اثر گذاشت باعث شد من یکم خرید کرده باشم

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
خیال خودمون رو راحت کنیم
تا زمانیکه انتخابات یو اس ای تکلیفش معلوم نشه نه قیمت ارز رو ثابت میکنن نه مسکن, دلار و سکه
بورس هم به ثبات نمیرسه
نوسانات این روزا هم بیشتر رو به منفی هست تا مثبت
یه روز مثبت دو روز منفی
دلار میره بالا سهم میاد پایین دلار افت میکنه بازم سهم میاد پایین ! این شده مدل بازار این روزا ..
فعلا یک سوم نقد کردم تا ببینیم خدا چی میخواد

Last edited:

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
یکی بنده رو روشن کنه حجم معامله 1 یعنی چی ؟! منی که نهایت 8 الی 9 ماه تجربه بورسی دارم این تخلفات رو میبینم ولی ناظری که تخصص ـــش اینه نمیبینه ؟!

معاملات امروز گشان :

714.PNG

ادیت : اینو هم اضافه کنم نیمی از معاملات حجم های مشابه دارن ! از 834 معامله 30 تا معامله کمتر از 500 هزار

Last edited:

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
دوستان منفی امروز بازار ناشی از فلزی ها و شیمیایی ها بود . یعنی سهم های اصطلاحا دلاری . به خاطر شوکی که قیمت دلار بهش وارد شد . حالا اینارو کامل بخونید متوجه صحبت هام میشید
این زفکا هم ماشالا انگار نه انگار ، گاو توشه
bav3_154fs759111.gif

با افت دلار بازار محرک قوی ای نداره که بخواد شرکت ها رو تکون اساسی بده و اون سناریوی ادامه دار بودن وضعیت نزولی برای بیشتر سهم های گرون تا تابستون و پاییز سال بعد قوی تر میشه
اگه اون تورمه نباشه انتظار سودای عجیب از بازار نباید داشته باشید . ته تهش سالی 15 یا 20 درصد ....
مگه اینکه شرط طرح توسعه خاصی داشته باشه که روی سودآوریش تاثیر جدی بزاره
تازه بعد از تابستون یا پاییز هم اینطوری نیست که شارپی بالا بره ! تا یه مدت بازار در جا میزنه و بعد آروم آروم به بالا حرکت میکنه
اگه دلار بالا نره وضعیت اینه و شاید دوستانی که تو قله خریدن تا 2 سال دیگه به سر به سر برسن

اگه هم دلار زیر 17-18 اینطورا بیاد ، به دلایلی که شاید اتفاق بیوفته ، این مورد رو هم گوشه ذهنتون داشته باشید که پشت بندش سهم هایی هم که الان فرضا با دلار 20 ای هستن اونام پایین میانا ! ( از نظر من این ضرر نیست )
اونایی هم که گرونن ای که مشخصه چه اتفاقی براشون میوفته

اینارو چندین بار گفته بودم دوباره گفتم ...
باید با اطلاع از اینا تو بازار باشید

در مورد نوسانگیری هم این موضوع رو در نظر داشته باشید که بله کسی اگه 3 تا نوسان 25 درصدی توی 1 سال بگیره ، 95 درصد سود میکنه ( اگه فرض کنیم برایند معاملات درست و غلطش این باشه ) ولی هیچکسی روی کل سبدش این کار رو نمیکنه . 10 یا 20 درصد رو برای این کار کنار میزاره . منم همینم بعد اثر اون 95 روی کل سبد مثلا 10-12 درصد میشه . تو دوره های رکود و خنثی بازار اصلا همین بخشه که به کمکمون میاد . قرار هم نیست 3 تا معامله هر 3 تاش اینطوری سود بده . شما ممکنه 30 یا 40 تا معامله بکنی تازه اونم نه هر معامله کل 10 یا 20 درصد سبد باشه . هر کدوم یه بخشی از اون رو به خودش اختصاص میده . قرار هم نیست از هر معامله ای 25 درصد سود بکنید . یکی ممکنه 10 تا 15 درصد بده یکی ممکنه 8 درصد بده یکی ممکنه ضرر بده و حد ضررتون فعال بشه

پس اگه کسی واقعا به نوسانگیری علاقه نداره و یا بلد نیست و سهم بلند مدتی داره ، دیگه لازم نیس هر روز چک بکنه . فقط کدال رو هفتگی نگاه کنه و از اطلاعیه های شرکت آگاه بشه

از بابت تورم هم نگران نباشید اگه دوره رکود به وجود بیاد چیزی هم به اون شکل گرون نمیشه
الان تو بازار ملک و خودرو هم که خریدارا سر و دست میشکوندن که خرید بکنن و فروشنده ها هم خوششون اومده بود (!) ، چند وقت دیگه یا درگیر رکود میشن یا درگیر کاهش قیمت

دلار که روند افزایشی عجیب به خودش میگیره ، ترس تو دل مردم میوفته که پولشون داره بی ارزش میشه و به خرید تشویق میشن
توی ان 2 روز به خاطر اینکه یهویی قیمت دلار رو کاهش دادن به بازار ما هم یه شوک وارد میشه و طبیعیه چون فکر میکنن اگه توی 2 روز دلار 10% ریزش داشته امکان داره همین روند ادامه دار باشه و دلار زیر 20 بیاد ! غافل از اینکه یکسری سهم ها همین الانش به همون دلار 20 تومنی رسیده بودن
mpr.gif

بعضیا هم هستن که سهم های بزرگی محسوب میشن و دلارهای بالاتری رو عملا پیشخور کردنا . حالا شاید بیشتر اصلاح نکنن ولی اگه دلار حتی روی 20 هم تثبیت بشه ، اینا درگیر یه اصلاح زمانی و رکود میشن و از اون تابستون و پاییز شاید بیشتر بشه

زمانی که بازار رشد میکنه بعد از اون رشده و زمانی که وضعیت بازار بزن در رویی میشه ، کم کم گندکاری شرکتا رو میاد
میبندن
منفی باز میشن
صفای فروش سنگین

1 - با پول قرض و وام نباید وارد شد
2 - باید یه سبد داشت
3 - باید با پول مازاد اومد

اینا رو به خاطر همین روزا میگن دیگه وگرنه تو بازار مثبت ضرورت این موارد خودشون رو نشون نمیده
bav3_154fs759111.gif

از نظر من یه سهم بیشتر از 20% وزن پورتفوی رو بگیره ، اشتباهه ( برای سرمایه های زیر 1 میلیارد )
شاخص منفی امروز بیشترین اثرش رو از فلزی ها و شیمیایی ها گرفت که دلاری هستن . یه سبد خوب سبدیه که هم سهم های دلاری توش باشه هم سهم های غیر دلاری . سهم هایی که با هم دیگه هم جهت حرکت بکنن رو اگه کسی داشته باشه تحمل بازار براش سخت میشه
برای سرمایه های بالای 1 میلیارد هم قضیه یکم حساس تره و نمیشه همینطوری گفت

بازیگرها چندین بار صف های فروش رو جمع کردن حتی به صف خرید هم میرسوندن . وظیفشون همین بود دیگه . قرار بود از بازار حمایت بکنن و صف های فروش جمع بشه
رشد بازار تحت هیچ شرایطی اتفاق نمیوفته مگه اینکه دلار شارپی بالا بره و تورم داشته باشیم ....

حالا مردم بعضیا فکر میکردن اگه بازیگرهای حقیقی و حقوقی حمایت بکنه ، بازار دوباره رشدهای عجیب و غریب میکنه . این اشتباه محاسباتی سهامدارا بوده
بعضی از سهم هایی که قیمتشون هم بالا بود هم متعادل شدن و هم صف خرید شدن . حالا این وسط بعضیا فکر میکردن که قراره دوباره به سمت اهداف بالا حرکت بکنه و نفروختن یا خارج نشدن
bav3_154fs759111.gif
داوود جان در مورد زفکا قبلاً هم گفتم قیمت دام اصلا بالا نرفته تازه پایینم اومده(گوشت نمیگم،دام منظورمه)از ی طرفی هم مخارج نگهداری(ینجه و امپول و ...) خیلی رفته بالا همه اینا دست به دست هم میده که قیمت سهمش فک نکنم حرکت خاصی کنه حالا حالاها،البته من تحلیل اصلا نمیدونم چیه صرفا وضعیت دامداری گفتم،
شما میگی قیمت دلار شارپی بره بالا خب الان بازار بورس فک میکنی رو دلار چند بسته شده؟من فک کنم رو ۱۵,۱۶ فعلا هست و بورس اصلا خودشو با دلار ۳۰ تومنی وقف نداده دلار شارپی رفت بالا همه چی شارپی رفته بالا بورس استوپ کرده

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
دوستان سهم های گروه سیمان چطورن ؟

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
...

بالا