سلام خدمت حضرات گرامی
چند روزی گرفتار بودم و فرصتی برای مشارکت در مباحث اینجا نبود ،البته که مطالب دوستان رو خوندم و استفاده کردم
خساپا هی چشمک میزنه ،هی عشوه میاد ،هی پیراهن منو از پشت میگیره میکشه ،ولی من گولشو نمیخورم و فعلا معامله ای نمیکنم

فقط سهم هایی که به قصد نوسان خریده بودم ،به هدف برسن میفروشم
از فردای روزی که این مطلب رو اینجا عرض کردم ،خساپا بکوب رفت توی صف خرید ،البته من نخریدم به خاطر استراتژی معاملاتی خودم (شانس ماست دیگه ،من هر موقع راجع به سهمی به این نتیجه میرسم که وقت خریده و می خرم چند روز بازی میکنه ،بعد روند رشدش شروع میشه ،ایندفعه که نخریدم ،از فرداش قفل شد در صف

)
غرض اینکه سهم مزخرفی مثل خساپا که هیچ چیزش معلوم نیست ،در بازاری که به قول برخی دستوریه یا تازه وارد اومده و... با تمام این موارد
چنانچه با آگاهی سهمی در زمان مناسب و قیمت مناسب خریداری بشه ،چنان سودی میده که واقعا در رویا هم چنین آسان به دست نمیاد ،اینکه ما بد موقع خرید میکنیم ،یا گران میخریم یا سر وقت نمیفروشیم ،بجز خود ما تقصیر کسی نیست و در مورد پتانسیل این بازار برای ثروت سازی هیچ شکی وجود نداره
روند بازار هم در چند روز گذشته به نظرم طبیعی تر از قبله و دیگه از رفتار گله ای سهم ها به اون شدت سابق خبری نیست
امیدوارم کلیت بازار منطقی و با هیجان کمتر به سمت بهبود حرکت کنه