• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
من آخر متوجه نشدم میشه سفارش فروش رو چند تیکه کرد یا نه؟
مثلا من 10 میلیون سهم ایکس دارم سفارش فروشم رو میزارم 5 میلیون روی مثبت 3 و پنج میلیون روی مثبت پنج .هر دو سفارش هم انجام میشه.
تخلفی صورت گرفته یا نه؟ یک اطلاعیه داده بودن یک چیزایی در مورد تقسیم سفارشات فروش هم داخلش بود.
(اون قضیه t+1 را میدونم )
نه، تخلف واسه وقتیه که ارزش فروشت زیر 500 هزار تومن باشه.
سهمو همون روز خریده باشی و همون روزم بخوای بفروشی

ziro00

Registered User
لایک‌ها
587
توی سجام ثبت نام کردم با اینکه اطلاعاتم درسته ولی پیامک میاد که اطلاعات هویتی شما مورد تایید نیست .
کسی میدونه این مشکل رو چجوری باید برطرف کرد؟

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
پریروز (یکشنبه) برداشت زدی ؟ از زمان برداشت تا واریز تقریبا 2 روز کاری زمان میبره
منم یکشنبه برداشت زدم امروز حوالی ساعت 11 صبح واریز شده

آره ، الان واسم واریز کرد

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
توی سجام ثبت نام کردم با اینکه اطلاعاتم درسته ولی پیامک میاد که اطلاعات هویتی شما مورد تایید نیست .

شماره حساب + شماره تلفن موبایل باید به نام خودتون باشه
اگر اینا به نام خودتون ـــه و باز پیغام خطا میده شاید مشکل از خود سامانه باشه زمان دیگه ای تست کنید

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
ایشالا که خیره
بله سهم فوق العاده کم ریسک بوده
یادمه فرموده بودید که یه سود چند درصدی هم داده بوده . گفتم یه بررسی بکنید ، فکر کردم بررسی کردید و احتمالا فروختین :(
آره متاسفانه یا خوشبختانه همون روزهای اول اصلاح شاخص این همراه اول در حالی که بیشتر سهم ها منفی بودند و رو به پایین روی +5 چسبیده بود و من هم تازه وارد شده بودم تجربه ای نداشتم و نمی دونستم قله و کف و اینها یعنی چی البته تا حدودی هم حق داشتم چون من در کل دیدم بلند مدت هست و همون موقع هم اگر یادتون باشه از خودتون پرسیدم که برای 5 ساله از سود بانکی بیشتر هست یا نه و شما فرمودید اره . من واقعا توقع غیرمنطقی و شارپی از بورس ندارم . همینکه همراه تورم بره جلو برای من کافی است اگرم بیشتر شد که چه بهتر . یادم هست همون موقع هم شما گفتی از نظر من همراه اول 7500 نمی ارزد . اوایل من فکر می کردم باید سهم های گوناگون را گلچین کنم و از هر صنعتی یکی داشته باشم و سبد را پر کنم . آموزشی ندیده بودم و می گفتم خوب ما تا 10 سال به اینها کاری نداریم . ولی بعد که چند جلسه آموزش رفتم دیدم چه اشتباهات فاحشی کرده ام و بعضی سهم ها را در نوک قله خریده بودم و بعضی را اصلا نگاه به بنیاد نکرده بودم و اشتباهات پیاپی . خدا را شکر با راهنمایی های بسیار خوب شما و دیگر دوستان خیلی با این بازار آشنا شدم و چند تومنی هم سود تحقق یافته داشته ام .

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
شماره به اسم خودته؟

siavashx

کاربر فعال
لایک‌ها
6,667

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
آقا امروز تحرکات نشون دهنده یک هفته ده روز مثبت هست
ولی شاخص هموزن بالا نیاد دوباره ریزش داریم

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
سلام خدمت حضرات گرامی
چند روزی گرفتار بودم و فرصتی برای مشارکت در مباحث اینجا نبود ،البته که مطالب دوستان رو خوندم و استفاده کردم

خساپا هی چشمک میزنه ،هی عشوه میاد ،هی پیراهن منو از پشت میگیره میکشه ،ولی من گولشو نمیخورم و فعلا معامله ای نمیکنم ;) فقط سهم هایی که به قصد نوسان خریده بودم ،به هدف برسن میفروشم

از فردای روزی که این مطلب رو اینجا عرض کردم ،خساپا بکوب رفت توی صف خرید ،البته من نخریدم به خاطر استراتژی معاملاتی خودم (شانس ماست دیگه ،من هر موقع راجع به سهمی به این نتیجه میرسم که وقت خریده و می خرم چند روز بازی میکنه ،بعد روند رشدش شروع میشه ،ایندفعه که نخریدم ،از فرداش قفل شد در صف :rolleyes: )

غرض اینکه سهم مزخرفی مثل خساپا که هیچ چیزش معلوم نیست ،در بازاری که به قول برخی دستوریه یا تازه وارد اومده و... با تمام این موارد
چنانچه با آگاهی سهمی در زمان مناسب و قیمت مناسب خریداری بشه ،چنان سودی میده که واقعا در رویا هم چنین آسان به دست نمیاد ،اینکه ما بد موقع خرید میکنیم ،یا گران میخریم یا سر وقت نمیفروشیم ،بجز خود ما تقصیر کسی نیست و در مورد پتانسیل این بازار برای ثروت سازی هیچ شکی وجود نداره

روند بازار هم در چند روز گذشته به نظرم طبیعی تر از قبله و دیگه از رفتار گله ای سهم ها به اون شدت سابق خبری نیست

امیدوارم کلیت بازار منطقی و با هیجان کمتر به سمت بهبود حرکت کنه :)

Last edited:

siavashx

کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
تو یه کانال پروکسی تلگرام دیدم:rolleyes: :D

به نقل یکی از سهامداران گروه ریشمک
پیامی از طرف ناظر اومد که سهم برای نوسان بیش از ۵۰درصد بسته شده
با پیگیری هایی که انجام دادیم متوجه شدیم اول وقت سیستم با توجه به اختلال فرابورس قیمت #ریشمک رو به یک دهم کاهش داده یعنی به جای ۳۶۰۰تومن شده بوده ۳۶۰تومن بعدش دوباره که خواسته اصلاح کنه قیمت رو از ۳۶۰تومن که رفته۳۶۰۰ سیستم نوسان بالای ۵۰درصد تشخیص داده و نماد رو بسته برای کنفرانس خبری
واقعا با این هسته نمیدونم چه باید کرد روزهایی که همه سهم ها قرمز هستند مثل ساعت کار میکنه ولی روز های مثبت همیشه اختلال داریم

reza_khan2006

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
سلام سوال:
1. در بورس چیزی داریم که دقیقا معادل جنس واقعی باشه. یعنی مثلا من صد کیلو آهن مجازی بخرم بعدا بفروشم؟
2. سوال قبلی ام در مورد سکه، طلا و ارز هست. یعنی میشه به صورت مجازی خرید و فروخت؟ حالا با یک کارمزدی چیزی. ولی قابل اطمینان

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
[Forwarded from آموزش بورس]
@tsepress
@afzayeshs
@Marketerchnl
@InvestmentMind
@validhelalat
@mortezaebad
@nazerbazar_ir