ببخشید تو تاپیکای همسایه در حال نامه نگاری بودم طول کشید
سلام عزیز
نه بابا منو چه به کانال، اینهمه دیوید و داوود
تنها جایی که نظر میدم همینجاست اونم نظرات شخصیمه و با هدف سیگنال دادن نیست
از اسمم استفاده میکنن
تصمیم گرفتم اسمم رو به افتک افتکیانی تغییر بدم
نوسان 1 روزه که نمیتونی بگیری . یعنی توی ساعت معاملاتی بخری بفروشی ولی دو روزه میتونی بگیری که از نظر من دیگه معنی نداره ....
در حقیقت الان میتونید سهمی رو بخرید و بعد از رسیدن به تارگت زیان یا سودتون بفروشید
اینکه
توی فشار دست به معامله بزنید رو اصلا توصیه نمیکنم و ریسک تصمیم اشتباه یا تصمیم گیری هیجانی رو بالا میبره و اون خونسردی یا در مواردی صبر لازم رو از دست میدید
خواهش میکنم این رو رعایت بکنید . هم سلامتی رو درگیر میکنه هم سرمایه رو
هنوزم خودم یکسری معاملات ضرر ده دارم ! آخرینش امین که تقریبا 4 درصد اینطورا تو ضررم ، حد ضررم رو نزده ولی هنوز باهاشم . اگه پول لازم بودم ممکن بود معامله سود ده ولی همچنان در مسیر سود دهی رو ببندم یا اینکه معامله ضرر دهی رو تموم بکنم و ازش خارج بشم و اینطوری ضرر واقعی شناسایی میکردم !
بهترین کار اینه برای تامین مخارج یا دنبال کاری مستقل از بورس باشید
یا سرمایه بیشتری بیارید که از سود های خیلی جزئی یا دی پی اس ها بتونید مخارج روزمره رو تامین بکنید
یا برای تامین مخارج روزمره از صندوقهای درآمد ثابت استفاده بکنید
این لینکه قوانین سازمان بورس توشه که من حوصلم نمیکشه و کلا چیزای قانونی که اگه این شد اون میشه اون شد این میشه رو نمیفهمم
نمیدونم شاید توش توضیح داده باشه که وقتی دوتا افشا این مدلی بیادش چه حرکتی میزنن . واقعیت اینه من خودم به این چیزا تاحالا دقت نکردم و نمیدونم اگه یه الف بزنن بعد یه ب چیکار میکنن ....
همیشه صبر میکنم ببینم چند میشه ، بعد از همونجا میگم خدا بده برکت
دیگه چیزیش دسته من نیست . مثل 9*8 و 9*7 که هیچوقت حفظ نشدم

شاید باورت نشه ولی دانشگاه فرمول نیم صفحه ای رو حفظ میشدم ، فرمول نیم خطی رو حف ظ نمیشدم ! پِی و خاک و هیچوقت یادم نمیره با اون فرمولاش
منطقی بخوای حساب بکنی باید تعریفی برای این موضوع باشه که هر دو نوع افشا و بازگشایی رو تو دل خودش داشته باشه
درهر صورت اینچیزاش دست ما نیست و من ارزش شرکت برام مهمه و وضعیت کلی نمودارش و در نهایت اینکه قیمتش مناسبه یا نه . تاحالا اینا به کارم نیومده . شما هم زیاد بهشون توجه نکن
الان فقط میدونم تا سود کردیم ، دعوامون کردن