• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,289
دوستان تو بورسهای خارجی مثل بایننس اگه استراتژی داشته باشید که بتونید به سود بالایی دست پیدا کنید یعنی تغییر روندها رو با درصد بالایی پیش بینی کنید آیا شما رو بن میکنن؟
اینجا بپرس:

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
یکی از اتفاقاتی که اخیرا افتاده سخت تر شدن مدیریت سبد سهامه ،از هر طرف میگیری ازطرف دیگه یه سهم با لگد قرمز میزنه بیرون :oops: ،جو بازار ملتهبه و نمیشه روند ها رو خوب تحلیل کرد ،در این شرایط رفتار غیر هیجانی و معاملات پله ای بسیار مهمه
من خودم از این روش استفاده میکنم

فرض کنید راجع به سهمی به نتیجه رسیدیم وقت خریده (این خودش خیلی خیلی خیلی مهمه) و قصد سرمایه گذاری ۲۰ تومن داریم ،قدم اول ۵ تومن از اون سهم میخرم ،بقیه اشو صندوق سهامی میخرم ،اگر همچنان منفی ادامه داشت مجددا منتظر نقطه ورود میمونم ،در نقطه ورود دوم بازم ۵ تومن میخرم و میانگین کم میشه بعدش مدتی سهم بازی میکنه تا آماده شروع رشد بشه ،(اینجا تابلو خوانی خیلی مهمتره مثل پله اول،حجم معاملات ،قدرت خریدار و پول هوشمند ، عملکرد حقوقی ها و...)در شروع روند رشد اون ۱۰ تومن باقی مونده رو خرید پله آخر انجام میشه

و اینطوری خیلی زود به سود میرسه سهم ،وقتی به اولین قدم سود رسید ،معمولا ۲۰ تا ۳۰ درصد ،پله اول میفروشم ،دوباره صندوق میخرم و این فروش پله ای تا سقف هدف یا وقتی که احساس کنم روند رشد به هر دلیلی زودتر از پیش بینی تمامه ادامه پیدا میکنه ،از روزی که پله اول فروختم دنبال سهم بعدی که مناسب خرید باشه میگردم و این چرخه ادامه داره :cool:;)

خوب نتیجه این کار در همین ایام اخیر به این شکل بوده
سیتا میانگین ۱۹۹۸ تومن قیمت پایانی امروز ۲۲۱۰
وپارس میانگین ۴۲۰ تومن قیمت پایانی امروز ۴۵۲
خودرو میانگین ۲۸۳ تومن قیمت امروز ۳۴۱
برکت میانگین ۱۶۲۳ قیمت پایانی امروز ۱۷۳۱

این روندی است که اگر به درستی طی بشه ،تاثیر زیادی بر کسب سود مناسب از بورس داره و در کنار نوسان‌گیری و سهام های بلند مدتی مکمل هم هستند

این سهم ها خرید شخصی من و فقط مثال هستند و توصیه به خرید و ... نیست ،مجددا تکرار میکنم که اون انتخاب سهم برای ورود خیلی مهمه و نیازمند اینه که خود ما تا حدود آشنایی داشته باشیم و توصیه کسی نباید ملاک باشه

همیشه متناسب با روند بازار باید آماده اقدام بود ،ما خیلی با این بازار کار داریم ،عذر تقصیر بابت اطاله کلام:rolleyes:

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,289
به نظر من باید در تصمیماتمون وزن بیشتری به احتمال انتخاب بایدن بدیم.
البته وقتش دو ماه پیش بود نه الان، ولی خب!

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
به نظر من باید در تصمیماتمون وزن بیشتری به احتمال انتخاب بایدن بدیم.
بعیده به نظرم ...
---------------------
چند روزی هست که شاخص هم وزن مثبته و تاثیرش رو سبد سهامداران بسیار بیشتر از شاخص کل مشخصه ( سال 98 هم روز هایی که شاخص هم وزن مثبت و شاخص کل منفی یا رنج بود زیاد بود ) ، به نظرم تا اخر سال رشد خوبی میکنه
در مورد شاخص کل هم به نظر من ( کاملا نظر شخصی ) شاخص تا اخر سال به 3 میلیون میرسه و شاید حتی اونم رد کنه
همگی سلامت و پر سود باشید

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
دوستان تو بورسهای خارجی مثل بایننس اگه استراتژی داشته باشید که بتونید به سود بالایی دست پیدا کنید یعنی تغییر روندها رو با درصد بالایی پیش بینی کنید آیا شما رو بن میکنن؟
بایننس بورس نیست صرافی هست.

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
ومعادن هم باز افشا زدن ، دلش نمیاد باز بشه :rolleyes:
بازگشایی هم شد با دامنه نوسان:rolleyes:
دعوامون کردن
128fs4765852.gif

دعوی.JPG

سیتا میانگین ۱۹۹۸ تومن قیمت پایانی امروز ۲۲۱۰
این یه مورد ، دقییییقا معادل میانگین خرید خودمه،عجیبه
51.gif

فعلا 12.5% سود
امروز یکم قدرت خریدارا کم بود که با توجه به شل و ول بودن بازار امروز طبیعیه . با توجه به اینکه روی اولین هدف قیمتیشه معقول بود
25-27-30 اهداف بعدی احتمالی برای سهمه که اگه قدرت خریدارا روی اهداف 27 تا 30 کم بشه ، من خارج میشم . اما اگه قدرت خوب باشه یکم سبک میکنم و صبر میکنم تا جایی که تابلو مشکوک بشه که کامل بیرون بیام
44.gif

تا 27 سود 18 ماه بانکه
tus_facepalm.gif

بعدشم میریم سم پاشی که دوباره 19980 بشه بخریم
1.gif
یه آگهی به تعدادی سم پاش نیازمندیم هم میزنم
boghZ.gif

با روش هم موافقم ;)

و درآخر برای دوستان ، توصیه به خرید ، فروش یا نگهداری نیست

ssh3614

Registered User
لایک‌ها
380
امروز چرا شاخص اینجوری بود با اینکه خودرویی ها و بانکی ها صف خرید بودن ولی شاخص کل 1000 واحد رشد داشته؟

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
51.gif

فعلا 12.5% سود
امروز یکم قدرت خریدارا کم بود که با توجه به شل و ول بودن بازار امروز طبیعیه . با توجه به اینکه روی اولین هدف قیمتیشه معقول بود
25-27-30 اهداف بعدی احتمالی برای سهمه که اگه قدرت خریدارا روی اهداف 27 تا 30 کم بشه ، من خارج میشم . اما اگه قدرت خوب باشه یکم سبک میکنم و صبر میکنم تا جایی که تابلو مشکوک بشه که کامل بیرون بیام
44.gif

تا 27 سود 18 ماه بانکه
tus_facepalm.gif

1.gif
boghZ.gif

با روش هم موافقم ;)

این نشون میده که شما به مطالب مطرح شده سر کلاس به خوبی توجه کردی و من میتونم به شما وعده بدم که این درسو با نمره خوبی پاس میکنی ،شما میتونی تا آخر ترم دیگه سر کلاس من نیای عزیزم :cool: :D :);)

اما جدای از شوخی روند تکنیکال سهم و تابلو به خوبی با آدم حرف میزنه اگر زبانشو بلد باشی و در این مورد خاص چون عرضه اولیه اش تازه است کار ساده تره ،احتمالا به نتایج یکسان رسیدیم ،باعث خوشحالیه برای من هم قدم و هم نظر شدن با شما :)

Last edited:

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
این نشون میده که شما به مطالب مطرح شده سر کلاس به خوبی توجه کردی و من میتونم به شما وعده بدم که این درسو با نمره خوبی پاس میکنی ،شما میتونی تا آخر ترم دیگه سر کلاس من نیای عزیزم :cool: :D :);)

اما جدای از شوخی روند تکنیکال سهم و تابلو به خوبی با آدم حرف میزنه اگر زبانشو بلد باشی و در این مورد خاص چون عرضه اولیه اش تازه است کار ساده تره ،احتمالا به نتایج یکسان رسیدیم ،باعث خوشحالیه برای من هم قدم و هم نظر شدن با شما :)
سلام اقا دیوید
خوبین؟
اقا چندتا سوال دارم
اول اینکه شما همون دیوید هستین که کانال دارین و تحلیل میکنید؟
دوم اینکه توی این شرایط میشه نوسان گرفت؟همون 24ساعتع یا 48 ساعته منظورمه
خیلی تو فشارم و تنها منبع درامدم فعلا همینه

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
دعوامون کردن
128fs4765852.gif

51.gif

فعلا 12.5% سود
44.gif

تا 27 سود 18 ماه بانکه
tus_facepalm.gif

1.gif
boghZ.gif

با روش هم موافقم ;)

و درآخر برای دوستان ، توصیه به خرید ، فروش یا نگهداری نیست
میگم اون افشای قبلی که داده بود برای واگذاری سهام شرکت فولاد سرمد ابرکوه و مواد معدنی شرق فولاد خراسان بود و برای همین بازگشایی بدون دامنه نوسان قرار بود داشته باشه حالا این افشا که در مورد دعوی حقوقی در مورد انتقال نیروی برق شاهرود هست یعنی اصلا ربطی به واگذاری سهام شرکت فولاد سرمد ابرکوه و مواد معدنی شرق فولاد خراسان نداره و یک موضوع دیگه هست.خب حالا چرا بازگشایی بدون دامنه نوسان افشای قبلی رو لغو کردن !؟

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
ببخشید تو تاپیکای همسایه در حال نامه نگاری بودم طول کشید
s0426.gif

سلام اقا دیوید
خوبین؟
اقا چندتا سوال دارم
اول اینکه شما همون دیوید هستین که کانال دارین و تحلیل میکنید؟
دوم اینکه توی این شرایط میشه نوسان گرفت؟همون 24ساعتع یا 48 ساعته منظورمه
خیلی تو فشارم و تنها منبع درامدم فعلا همینه
سلام عزیز
نه بابا منو چه به کانال، اینهمه دیوید و داوود
bav3_154fs759111.gif
تنها جایی که نظر میدم همینجاست اونم نظرات شخصیمه و با هدف سیگنال دادن نیست
از اسمم استفاده میکنن
bav3_154fs759111.gif
تصمیم گرفتم اسمم رو به افتک افتکیانی تغییر بدم
ugly_paranoid.gif

نوسان 1 روزه که نمیتونی بگیری . یعنی توی ساعت معاملاتی بخری بفروشی ولی دو روزه میتونی بگیری که از نظر من دیگه معنی نداره ....
در حقیقت الان میتونید سهمی رو بخرید و بعد از رسیدن به تارگت زیان یا سودتون بفروشید
اینکه توی فشار دست به معامله بزنید رو اصلا توصیه نمیکنم و ریسک تصمیم اشتباه یا تصمیم گیری هیجانی رو بالا میبره و اون خونسردی یا در مواردی صبر لازم رو از دست میدید
خواهش میکنم این رو رعایت بکنید . هم سلامتی رو درگیر میکنه هم سرمایه رو

هنوزم خودم یکسری معاملات ضرر ده دارم ! آخرینش امین که تقریبا 4 درصد اینطورا تو ضررم ، حد ضررم رو نزده ولی هنوز باهاشم . اگه پول لازم بودم ممکن بود معامله سود ده ولی همچنان در مسیر سود دهی رو ببندم یا اینکه معامله ضرر دهی رو تموم بکنم و ازش خارج بشم و اینطوری ضرر واقعی شناسایی میکردم !

بهترین کار اینه برای تامین مخارج یا دنبال کاری مستقل از بورس باشید
یا سرمایه بیشتری بیارید که از سود های خیلی جزئی یا دی پی اس ها بتونید مخارج روزمره رو تامین بکنید
یا برای تامین مخارج روزمره از صندوقهای درآمد ثابت استفاده بکنید

میگم اون افشای قبلی که داده بود برای واگذاری سهام شرکت فولاد سرمد ابرکوه و مواد معدنی شرق فولاد خراسان بود و برای همین بازگشایی بدون دامنه نوسان قرار بود داشته باشه حالا این افشا که در مورد دعوی حقوقی در مورد انتقال نیروی برق شاهرود هست یعنی اصلا ربطی به واگذاری سهام شرکت فولاد سرمد ابرکوه و مواد معدنی شرق فولاد خراسان نداره و یک موضوع دیگه هست.خب حالا چرا بازگشایی بدون دامنه نوسان افشای قبلی رو لغو کردن !؟
این لینکه قوانین سازمان بورس توشه که من حوصلم نمیکشه و کلا چیزای قانونی که اگه این شد اون میشه اون شد این میشه رو نمیفهمم
rain_remix.gif

نمیدونم شاید توش توضیح داده باشه که وقتی دوتا افشا این مدلی بیادش چه حرکتی میزنن . واقعیت اینه من خودم به این چیزا تاحالا دقت نکردم و نمیدونم اگه یه الف بزنن بعد یه ب چیکار میکنن ....
همیشه صبر میکنم ببینم چند میشه ، بعد از همونجا میگم خدا بده برکت
bav3_154fs759111.gif

دیگه چیزیش دسته من نیست . مثل 9*8 و 9*7 که هیچوقت حفظ نشدم :D
شاید باورت نشه ولی دانشگاه فرمول نیم صفحه ای رو حفظ میشدم ، فرمول نیم خطی رو حف ظ نمیشدم ! پِی و خاک و هیچوقت یادم نمیره با اون فرمولاش
bav3_154fs759111.gif

منطقی بخوای حساب بکنی باید تعریفی برای این موضوع باشه که هر دو نوع افشا و بازگشایی رو تو دل خودش داشته باشه
297.gif

درهر صورت اینچیزاش دست ما نیست و من ارزش شرکت برام مهمه و وضعیت کلی نمودارش و در نهایت اینکه قیمتش مناسبه یا نه . تاحالا اینا به کارم نیومده . شما هم زیاد بهشون توجه نکن :rolleyes:
الان فقط میدونم تا سود کردیم ، دعوامون کردن
boghZ.gif

nader22

Registered User
لایک‌ها
99
متاسفانه در موردش هیچ اطلاعی ندارم
bav3_154fs759111.gif

یه موضوع دیگه ، یادم رفت بگم . صبح یهو یاد سوالت افتادم
51.gif

ببین اگه 1 تومن کل سرمایت باشه و من جای شما بودم . به جای اینکه کلش رو توی بورس بیارم
اول باهاش یدونه ملک ( حداقل 10 ساله و حداکثر 15ساله ) میگرفتم . هرچی داغون تر بهتر . فقط امکاناتش کامل باشه ، مشاعات و نماش هم خوب باشه . تعداد واحداشم کم باشه ( قدر السهمش زیاد باشه )
داخلش رو کامل نوسازی میکردم . با تجربه ای که دارم با کمترین قیمت و بیشترین کارایی ...
رهن کاملش میدادم
حداقل 200 و حداکثر 250 رهن کامل دستم رو میگرفت
اون 200 الی 250 رو توی بورس میووردم

*این کار رو خودمون انجام میدیم . اصلا پایه کارمون همین ملکه و با رهن هاش کار و کاسبی میکنیم
نمیدونم شما کدوم شهری ، ولی کرج جهانشهر یا محله های اطرافشون میتونی یدونه 60 ، 65 متری بخری . محله های پایینتر هم متراژ بیشتری رو میتونی خریداری بکنی

ممنونم از توضیحات:)
توی تهران کدوم مناطق هنوز رشدش کمتر بوده و معقولتره به نظرت؟(اگه همکارات یا خودت آمار دارید :) )

mha1368

Registered User
لایک‌ها
1,033
شپنا دارا پرتفوی چک کنن ;)

برخیز و پرچم را ببر بر سر در خانه بکوب، پخش کنید

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
ممنونم از توضیحات:)
توی تهران کدوم مناطق هنوز رشدش کمتر بوده و معقولتره به نظرت؟(اگه همکارات یا خودت آمار دارید :) )
همه جا که الان سر به فلک کشیده و از نظر من حباب داره ( با دلار 30 )
ولی در کل مناطقی خوبن که حاشیه مناطق رشد کرده باشن . شما منطقه رشد کرده توی شهر رو پیدا بکن ، حاشیه رو هدف قرار بده
مثلا چهانشهر کرج __ کوی کارمندان ، گوهردشت ، دهقان ویلا ، اتحاد !
حاشیه مناطق رشد کرده معمولا رشدشون بیشتر و همینطوری رشد از مرکز شروع میشه به حاشیه میره
کرج اینجا ها میتونی بگردی ، کیسای خوبی میشه پیدا کرد

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
ببخشید تو تاپیکای همسایه در حال نامه نگاری بودم طول کشید
s0426.gif

سلام عزیز
نه بابا منو چه به کانال، اینهمه دیوید و داوود
bav3_154fs759111.gif
تنها جایی که نظر میدم همینجاست اونم نظرات شخصیمه و با هدف سیگنال دادن نیست
از اسمم استفاده میکنن
bav3_154fs759111.gif
تصمیم گرفتم اسمم رو به افتک افتکیانی تغییر بدم
ugly_paranoid.gif

نوسان 1 روزه که نمیتونی بگیری . یعنی توی ساعت معاملاتی بخری بفروشی ولی دو روزه میتونی بگیری که از نظر من دیگه معنی نداره ....
در حقیقت الان میتونید سهمی رو بخرید و بعد از رسیدن به تارگت زیان یا سودتون بفروشید
اینکه توی فشار دست به معامله بزنید رو اصلا توصیه نمیکنم و ریسک تصمیم اشتباه یا تصمیم گیری هیجانی رو بالا میبره و اون خونسردی یا در مواردی صبر لازم رو از دست میدید
خواهش میکنم این رو رعایت بکنید . هم سلامتی رو درگیر میکنه هم سرمایه رو

هنوزم خودم یکسری معاملات ضرر ده دارم ! آخرینش امین که تقریبا 4 درصد اینطورا تو ضررم ، حد ضررم رو نزده ولی هنوز باهاشم . اگه پول لازم بودم ممکن بود معامله سود ده ولی همچنان در مسیر سود دهی رو ببندم یا اینکه معامله ضرر دهی رو تموم بکنم و ازش خارج بشم و اینطوری ضرر واقعی شناسایی میکردم !

بهترین کار اینه برای تامین مخارج یا دنبال کاری مستقل از بورس باشید
یا سرمایه بیشتری بیارید که از سود های خیلی جزئی یا دی پی اس ها بتونید مخارج روزمره رو تامین بکنید
یا برای تامین مخارج روزمره از صندوقهای درآمد ثابت استفاده بکنید

این لینکه قوانین سازمان بورس توشه که من حوصلم نمیکشه و کلا چیزای قانونی که اگه این شد اون میشه اون شد این میشه رو نمیفهمم
rain_remix.gif

نمیدونم شاید توش توضیح داده باشه که وقتی دوتا افشا این مدلی بیادش چه حرکتی میزنن . واقعیت اینه من خودم به این چیزا تاحالا دقت نکردم و نمیدونم اگه یه الف بزنن بعد یه ب چیکار میکنن ....
همیشه صبر میکنم ببینم چند میشه ، بعد از همونجا میگم خدا بده برکت
bav3_154fs759111.gif

دیگه چیزیش دسته من نیست . مثل 9*8 و 9*7 که هیچوقت حفظ نشدم :D
شاید باورت نشه ولی دانشگاه فرمول نیم صفحه ای رو حفظ میشدم ، فرمول نیم خطی رو حف ظ نمیشدم ! پِی و خاک و هیچوقت یادم نمیره با اون فرمولاش
bav3_154fs759111.gif

منطقی بخوای حساب بکنی باید تعریفی برای این موضوع باشه که هر دو نوع افشا و بازگشایی رو تو دل خودش داشته باشه
297.gif

درهر صورت اینچیزاش دست ما نیست و من ارزش شرکت برام مهمه و وضعیت کلی نمودارش و در نهایت اینکه قیمتش مناسبه یا نه . تاحالا اینا به کارم نیومده . شما هم زیاد بهشون توجه نکن :rolleyes:
الان فقط میدونم تا سود کردیم ، دعوامون کردن
boghZ.gif
من ولی یک خصلت بدی(به نظر خودم خوب;)) دارم اینکه باید یک چیز رو از پی و پایه یاد بگیرم مثلا اندیکاتور ها تا نفهمم این خط از چه محاسباتی تشکیل شده و چرا اینطوری میکنه ول کنش نیستم توی دانشگاه هم همین بودم مثلا یه فرمول رو تا پی نمیبردم چرا به وجود اومده ول کنش نبودم یا کارکرد وسایل مختلف در کل درگیرم :p o_O
الانم واقعا برام جالبه که چطور یک بازگشایی بدون دامنه نوسان با یک افشایی که ربطی هم به افشای قبلی نداشته شده بازگشایی با دامنه نوسان:rolleyes:

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
سلام
وقتی افشای اطلاعات بند الف باشه یک روز کاری بعد بدون دامنه نوسان وارد مچینگ میشه
اگر حجم معاملات طی دو روز مورد تایید ناظر قرار نگیره روز سوم بدون دامنه نوسان سهم باز میشه

اگر افشای اطلاعاتی مورد ابهام باشه سازمان از اختیاراتش استفاده میکنه و شرکت بدون دامنه نوسان باز میکنه
یا حتی در چنین مواردی سهم بسته میماند

نمیدونم کدوم سهم برای افشای اطلاعات میگید ولی هرچی باشه پیام های ناظر دنبال کنید سریعتر به نتیجه خواهید رسید

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
سلام
وقتی افشای اطلاعات بند الف باشه یک روز کاری بعد بدون دامنه نوسان وارد مچینگ میشه
اگر حجم معاملات طی دو روز مورد تایید ناظر قرار نگیره روز سوم بدون دامنه نوسان سهم باز میشه

اگر افشای اطلاعاتی مورد ابهام باشه سازمان از اختیاراتش استفاده میکنه و شرکت بدون دامنه نوسان باز میکنه
یا حتی در چنین مواردی سهم بسته میماند

نمیدونم کدوم سهم برای افشای اطلاعات میگید ولی هرچی باشه پیام های ناظر دنبال کنید سریعتر به نتیجه خواهید رسید
سهم ومعادن
دوتا افشا پشت سر هم زده . یدونه الف و یدونه ب . برای الف هم باز نشده بود

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
دوستان از طریق بورس میشه سکه خرید منظورم خود سکه فیزیکی هست نه حواله و سپرده
یعنی مثلا بشه سکه بخریم و بعد از چند روز تحویلش بگیریم

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
سهم ومعادن
دوتا افشا پشت سر هم زده . یدونه الف و یدونه ب . برای الف هم باز نشده بود
کپی پیام ناظر

توقف نماد (ومعادن1) به علت افشاي اطلاعات با اهميت گروه الف99/7/15 10:36
به اطلاع ميرساند نماد معاملاتي شركت توسعه‌معادن‌وفلزات‌ (ومعادن1) با توجه به افشاي اطلاعات با اهميت گروه الف، متوقف گرديد. نماد مذكور روز معاملاتي بعد بصورت حراج ناپيوسته و بدون محدوديت دامنه نوسان قيمت بازگشايي خواهد شد. مديريت عمليات بازار شركت بورس اوراق بهادار تهران

در تاریخ ۱۵ مهر ماه افشاء اطلاعات از نوع الف استفاده شده

روز بعد ناظر از اختیاراتش استفاده میکنه و شرکت به دلیل عدم رعایت ضوابط افشای اطلاعات دو روز کاری متوقف میکنه

ادامه توقف نماد (ومعادن1) به علت عدم رعايت ضوابط افشاي اطلاعات با اهميت99/7/16 08:15
به اطلاع فعالين محترم بازار مي رساند؛ طبق اطلاعيه منتشره در تارنماي كدال به نشاني codal.ir توقف نماد معاملاتي شركت توسعه‌معادن‌وفلزات‌ (ومعادن1)، با توجه به عدم رعايت ضوابط افشاي اطلاعات با اهميت حداكثر براي 2 روز كاري ادامه مي يابد. مديريت عمليات بازار شركت بورس اوراق بهادار تهران

کدال نرفتم ببینم چی نوشته ولی در هر صورت شرکت تخلف واضحی انجام داده و ناظر باتوجه به اختیاراتش میتونه مدت بیشتری سهم بسته نگه داره

بالا