• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
زکوثر رو روی 2120 خریدم . به نظرتون بفروشمش بعد دوباره بخرم یا اگه اومد پایین تر میانگین کم کنم ؟

فرستاده شده از SM-A705FNِ من با Tapatalk
قیمت خرید خوب بوده . من بعید میدونم از این قیمت ها هم پایینتر بیاد
احتمالا یکم بالا پایین بشه توی همین محدوده ها
سهم خوبیه ، ریزش خوبی هم کرده و به نظرم قیمت خرید شما منطقی بوده
اونم که میگم بیشتر از 17000 نمیارزه ، من خیلی خسیسم :p

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
به نظرتون الآن با توجه به انتخابات پیش رو و وضعیت این روزای بازار سرمایه؛ کسی با پول زیاد میاد تو بورس سهم بخره با اینکه میدونه تا یکماه دیگه اگه ضرر نکنه سود هم نمیکنه ؟
اگر بله دلیلش رو بفرمایید
بله چرا که نه
وقتی بازار همچین شرایطی رو داره سرمایه گذارای هوشمند وارد میشن و سرمایه گذار های غیر هوشمند خارج
وقتی به شدت رشد میکنه سرمایه گذار هوشمند نقد میکنه و سرمایه گذار غیر هوشمند مجدد جذب میشه
سهم های خوب هرچقدر پایینتر برن جذاب تر میشن تا جایی که دیگه جایی واسه جذابیت بیشتر نمیمونه :p

sajad1745

Registered User
لایک‌ها
328
خودرویی ها چه شیر فلکه رو باز کردن رو بازار هر دوتا شرکت کلی محصول عرضه کردن
بخاطر بحثای مربوط به عرضه خودرو توی بورس کالا هست یعنی؟

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
نظریه ای وجود داره که ممکنه در آستانه انتخابات آمریکا و به جهت نشان دادن عدم ارتباط مملکت با انتخابات ینگه دنیا،دلار و ماشین و... کمی ارزان بشن و بورس هم رونق بگیره (تا شاخص حدود ۱۸۰۰ _۹۰۰)،اعلام بانک مرکزی برای عرضه روزانه ۵۰ میلیون دلار و عرضه نسبتا زیاد خودرو در همین چارچوب قابل تحلیله ،این که بعد از انتخابات چطور بشه وابسته به شخص پیروز هست

mha1368

Registered User
لایک‌ها
1,033
989151.png

پالایش یکم در 22 مهر ماه ....
مگه 30% نکردن تخفیف ش رو ؟

با 30% میشه اینا:

شبندر پایانی 40280 / ‌قیمت تمام شده: 28196 ریال
شپنا پایانی 35040 / ‌قیمت تمام شده: 24528 ریال
شتران پایانی 34750 / ‌قیمت تمام شده: 24325 ریال
شبریز پایانی 43160 ریال / قیمت تمام شده: 30212 ریال

Last edited:

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
989151.png

پالایش یکم در 22 مهر ماه ....
مگه 30% نکردن تخفیف ش رو ؟

با 30% میشه اینا:

شبندر پایانی 40280 / ‌قیمت تمام شده: 28196 ریال
شپنا پایانی 35040 / ‌قیمت تمام شده: 24528 ریال
شتران پایانی 34750 / ‌قیمت تمام شده: 24325 ریال
شبریز پایانی 43160 ریال / قیمت تمام شده: 30212 ریال
کار و بارشون مشخص نیست ولی اگر نخواد یک سود معقول در حد ۳۰٪ بده، کسی اصلا سمت باقی عرضه صندوق‌ها نمیره... توجه کنیم که صندوق دارا یکم همین الان زیر NAV هم خرید و فروش میشه

هرچند با توجه به اینکه مشخص بود صندوق دوم مربوط به پالایشی‌ا هست خیلی از اول خود سهام پالایشی‌ا رو گرفته بودن و به نوعی حباب مثبت داخل اون سهام ایجاد کردند

امروز خوندم که ۳۵ هزار میلیارد تومن پیش کارگزاری ا هست که نه خارج شده و نهذوارد بورس، توجه کنید تا بازار مثبت میشه مثل زامبی وار مردم سهم میخرن و تا شل میکنه زود میفروشن

بزاریم بازی دلار داخل سقف فعلیش که ۳۶ تومن هست مشخص بشه، بعدش بورس بازیش میگیره

A.L.I-74

Registered User
لایک‌ها
1,472
وتعاون رو باهاش آشنایی ندارم :p
ایشالا که سهامداراش با تعاون و همدلی بتونن سهم رو بالاببرن :cool:

من فعلا درگیر سیتام ، منتظرم به سود مد نظرم برسه از روش پیاده بشم
bav3_154fs759111.gif

سهمش این قیمتا اصلا نمیارزه ، کاملا سرمایم روی اون سهم در دست تقدیره
bav3_154fs759111.gif

اگه بالا بره ، ادعای امپراطور بادها رو میکنم
twister3.gif
چه طوری میشه سیتا به نظرت؟...حقوقی داره این سهم اصلا
169.gif
...احساس می کنم سر راهیه

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
چه طوری میشه سیتا به نظرت؟...حقوقی داره این سهم اصلا
169.gif
...احساس می کنم سر راهیه
همه چی داره :D
فقط چون سهم گرونه ، فقط بازیگرش باید بخواد که رشد بکنه:rolleyes:

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
امروز اعلام شد که هلدینگ فارس به تنهایی بیش از ۵۰ درصد ارز نیمایی کشور را تامین میکنه ،این سهم لایق توجه خیلی بیشتریه و اواخر ماه افزایش سرمایه صد درصدی هم داره ،نمیدونم چرا انقدر مهجور و تنها گوشه ای رها شده :rolleyes: شاید طی روزهای بعد مقداری بخرم بجز اون پس انداز دائمی که دارم
توصیه و... نیست

من نفهمیدم دلیل اینکه شروع بازار مثبته ،بعد یهو همه چیز آتش میگیره چیه ،چه خبرتونه؟ چه خبرتونه!؟

ashkan4030

Registered User
لایک‌ها
1,202
خودرو صف فروش میلیاردیo_O یعنی جوری دیروز بعد از این همه وقت سر به سر شدن از زیرش در رفتم که پشمای خودرو از این حرکت ریخت. :p ای کسی که تو سقف اومدی از من با شور و اشتیاق فراوان خودرو خریدی دمت جیز:) باشد که رستگار شوی هر چند امیدوارم به سرنوشت من دچار نشی ولی انگار که شدی حالا برو از زندگی لذت ببر ;)

A.L.I-74

Registered User
لایک‌ها
1,472
از وضعیت تابلو دیروز و امروز وسپهر چی دستگیرتون میشه؟
coffee(1).gif
اطلاعات رو تابلو یکم یه جوریه

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
تو یه روز یه سهمو بفروشی بعد دوباره بخری ممنوعه یا فقط برعکسش ممنوعه؟
بخری همون روز بفروشی ممنوعه
البته ظاهرا فقط برای حقیقی ها این قانونه !

A.L.I-74

Registered User
لایک‌ها
1,472
تو یه روز یه سهمو بفروشی بعد دوباره بخری ممنوعه یا فقط برعکسش ممنوعه؟
چیزی که اطلاع رسانی شد همون برعکسی که گفتین رو ممنوع اعلا کردن اونم فقط در بورس...در فرابورس خرید و فروش روزانه انجام دادن مشکلی نداشتن فک کنم اینجا هم چندتا از دوستان گفتن..ولی باز ریسک نکنید

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
photo_2020-10-14_11-35-13.jpg

در حالى كه اعلام شده اين كه صندوق ها از بازار سرمايه حمايت خواهند كرد،شركت ويتانا با نماد #غويتا بِه دليل دخالت هاى صندوق سرمايه گذارى گنجينه رفاه بِه مديريت كارگزارى بانك رفاه(مديرعامل: آقاى فردين آقابزرگى) جهت تخريب سهم و همچنين صيانت از سهامداران خرد خود مطابق با تصویر پیوست و درخواست شرکت ویتانا مجبور بِه تعليق نماد شده است.
یکی از سرفصل‌های مهم در ماموریت سازمان، صیانت از حقوق سهامداران و سرمایه‌گذاران بوده است به مصادیق زیادی در این حوزه می‌توان اشاره کرد که از بین آنها مهم‌ترین موارد را ذکر می‌کنم باتوجه به دستورات مقامات دولتی مبنی بر حمایت از سهامداران توسط صندوقها متاسفانه بیانگر این موضوع نمی باشدبه جهت بهبود ‌‌حمایت از صیانت و کرامت سهامداران خرد
بررسی می‌شود و تدابیر و تصمیمات لازم برای هماهنگی بیشتر با هدف حمایت از بازار بورس، حفاظت سرمایه‌های مردم و تقویت اعتماد عمومی اتخاذ گردد و همچنین دستگاه های نظارتی وافراد داشته باشد به گونه‌ای که سهامداران خرد متضرر ضرر نشوند.

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
خریدارای زفکا رو هم باید تشنه نگه داشت :rolleyes:
تا 37 تا پایین رفته بود ، الان میخوان بخرن
باز من میدونم یکم منفی بشه همینا میفروشن :confused:
1602663446072.png
مشاهده پیوست 1202554

در حالى كه اعلام شده اين كه صندوق ها از بازار سرمايه حمايت خواهند كرد،شركت ويتانا با نماد #غويتا بِه دليل دخالت هاى صندوق سرمايه گذارى گنجينه رفاه بِه مديريت كارگزارى بانك رفاه(مديرعامل: آقاى فردين آقابزرگى) جهت تخريب سهم و همچنين صيانت از سهامداران خرد خود مطابق با تصویر پیوست و درخواست شرکت ویتانا مجبور بِه تعليق نماد شده است.
یکی از سرفصل‌های مهم در ماموریت سازمان، صیانت از حقوق سهامداران و سرمایه‌گذاران بوده است به مصادیق زیادی در این حوزه می‌توان اشاره کرد که از بین آنها مهم‌ترین موارد را ذکر می‌کنم باتوجه به دستورات مقامات دولتی مبنی بر حمایت از سهامداران توسط صندوقها متاسفانه بیانگر این موضوع نمی باشدبه جهت بهبود ‌‌حمایت از صیانت و کرامت سهامداران خرد
بررسی می‌شود و تدابیر و تصمیمات لازم برای هماهنگی بیشتر با هدف حمایت از بازار بورس، حفاظت سرمایه‌های مردم و تقویت اعتماد عمومی اتخاذ گردد و همچنین دستگاه های نظارتی وافراد داشته باشد به گونه‌ای که سهامداران خرد متضرر ضرر نشوند.
سهام این شرکت رو ندارم ولی اگه اینطوری باشه ، صندوقا میتونن از سرمایه های ما به نفع خودشون استفاده بکنن و اینجوری غیر قابل تحمله !
در مورد ویتانا اطلاعی ندارم که چقدر میارزه ولی اگه واقعا این موضوع صحت داشته باشه باید به حال مملکتی که اینطوری با اعتماد سهامداراش بازی میکنن گریست ...
الان موضوع فقط سهامدارای ویتانا نیست ! موضوع سهامدارای صندوق رفاهه ، که سرمایشون رو اینطوری آتیش بزنن و نظارتی روی اونا نباشه ! نهاد نظارتی معلوم نیست چه غلطی میکنه
من توی صندوق گنجینه رفاه هم سهم ندارم ولی آگاس و کاریس و آتیمس دارم ...
از این خبرا واس صندوق آگاس و کاریس و آتیمس بیرون بیاد ، سگ میشم ، خاندانشونووو خام خام میخورم :D
بخشی از سبد رو صندوق نکردیم که اینجوری با داراییمون بازی بکنن ...

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
عجیبه هر چی میای منفی سهامهاتو درست کنی یک هو از پشت بعضی سهمها مثل فولاد و فملی خنجر میخوری
آخه فولاد فملی اینها برای چی باید به این وضع بیفتن . . .
تقصیر سهام عدالته دیگه؟ :p :p

بالا