سلام
چه توقعی داری وقتی خبرگزاری های جهان ، کارشناسان و . . . اعلام میکنه بورس ایران حباب هست اما دندان طمع نمیکشیم ؟
چه توقعی داری وقتی هیچ اطلاعاتی از بورس نداریم رفتیم خونه و زندگیمون فروختیم الان اجاره نشین شدیم
چه توقعی داری و . . .
خیلی از همین افرادی که فرمودید یکیشون از دوستان بنده بوده و بدون اطلاع خونه و زندگیش فروخته و وارد بورس شده و در حال حاضر در ضرر زیادی هست
متاسفانه چند مدت قبل هم به دلیل کرونا فوت میکنن
حالا خانواده اش مونده با کلی سهام در ضرر و اجاره نشینی و . . .
چرا نمیخواهیم قبول کنیم برای هر کاری نیاز به دانش هست
واقعا فکر میکنید با دوتا کتاب و یک فیلم رایگان اقای فلانی میتوانید درامد میلیونی کسب کنید ؟ پس اون شخصی که بیست سال مطالعه و تحقیق داشته باید چقدر درامد داشته باشه
دلتون برای سرمایه زحمت کشیده خودتون به رحم بیاد
جناب آقای حسینی عزیز بنده از شما چند تا سوال دارم بعنوان کسی که تجربه زیادی در زمینه بازار سرمایه دارید
درسته که بورس ایران حباب داره و به اصطلاح الآن قیمت سهم ها بخاطر سوء مدیریت و دخالت مستقیم د و لت بالای ارزش ذاتی رفته و این رو هم همه میدونن؛ آیا نفر اول مملکت که سکان اجرای امور دستشه نمیدونه یا نمیدونسته ؟
آیا همه مثل جنابعالی 4 ماه پیش میدونستن بازار قیمتش بالاست و نباید ورود کنن؟
سوال اینه پس چرا کلید خان همرو تشویق کرد بیان سمت بورس ؟
من تو یک پست عرض کردم نباید همه تقصیرها رو گردن خودمون بندازیم و چون ضرر کردیم بگیم خودمون مقصریم ما از جنبه اینکه آموزش ندیدیدم و تجربه نداشتیم مقصریم که از این بابت تاوانش رو هم دادیم و اونم ضرری هست که الآن هممون توش گیر کردیم اما
آیا تو کشورهای دیگه بازار سرمایه اینطوری ریزش میکنه که حتی تو بعضی از سهما اصلا اجازه خروج به سهامدار نده ؟
آیا بعد از این همه تشویق به بورس و سود بردن بسیار زیاد آقایون این درست بود که همرو تو باتلاق ضرر و صفهای فروش چند میلیون نگه دارن و ذره ذره سرمایه ها آب بشه؟
آیا درست بود که در اول وقت بازار سهمای قفل در صف فروش در منفی 5 بخرند و آخر بازار رو مثبت کنند و بفروشند و یک نوسان عالی 8 درصدی در یک روز با چند میلیون سهم دربیارن؟
آیا بخاطر منفعت زیاد درسته که هی جلسه بزارن و به دروغ بگن حمایت میکنیم و ... اما آخرش هیچ ؟
آیا به دست آوردن اعتماد و اعتبار کار راحتیه که باز همه بخاطر سرکیسه کردن پول مردم اونم به زور و با هزار ترفتند و حیله, همه ی اعتماد از بازار کنار رفته و به این راحتی ها برنمیگرده؟
آیا تو بازار کشورهای دیگه هم به همین شکله ؟
اگر اینایی که عرض کردم همه جا اتفاق می افته و به همین شکل اتفاق افتاده و میشه مثالهایی زد باید بگم حرف شمای نوعی کاملا درسته و میشه قبول کرد و نشون میده بازار یه اصول و قاعده ای داره که حتما باید کاملا یاد بگیریم و آشنا باشیم تا در این مواقع ضررهای زیادی ندیم
اما اگر فقط در ایران این اتفاقها می افته باید بگم که این کار عین بی شرافتی و دزدی و اختلاس در روز روشن است و اصلا جای طرفداری و بخشش از طرف هیچکس نداره چون حق ااناسه و باید بدترین لعن و نفرین رو به عاملان این داستان بفرستیم
پس بازم عرض میکنم این باتلاقی که خیلی ها گرفتارش شدن تقصیر من و شما و تازه واردین هم نیست چون همه میدونن ورود به یک معامله یکسرش سود هست و یکسرش ضرر
اما وقتی که به عینه داریم دخالت و بازیهای کثیفی رو هر روز میبینیم دیگه نمیشه گفت چون تجربه نداریم تقصیر خودمونه پس هر بلایی که سرمون اومده حقمون هست بنده اینرو قبول ندارم
حال آنهایی که از رانت خبری برخوردار بودن و هستن که هیچوقت اعتراض نمیکنن و بسیار سپاسگزار هم هستند که تو قله فروختند و پس از خبر از رانت بعدی ورود میکنند و سهمهای مفت را درو میکنند
یک سوال هم از کسانیکه ادعا میکنند تجربه و دانش زیادی دارند میپرسم
اگر الآن فردی مثلا بخواد 2 میلیارد سهم در یک دوره ی یکماهه بخره و به نیت 2 ساله نگهداره و اصلا سراغش هم نیاد و از آنجایی که میدونیم خیلی از سهمها الآن در کف قیمت و نزدیک یا زیر ارزش ذاتی هستند؛ آیا باز هم میشه تضمین داد که دو سال دیگه از بقیه بازارها سود بیشتری نصیبش بشه ؟
جواب این سوال خیلی میتونه جذاب باشه
در پایان ارادت داریم به جنابعالی و بقیه دوستان محترم