• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
نه اقا تکذیب شد.
هرچیزی توی این مملکت تکذیب میشه بعدش در کمال ناباوری باید منتظر تایید باشیم
bav3_154fs759111.gif

سوخت سهمیه بندی نمیشه! بنزین گرون نمیشه! رونق اقتصادی! کرونا مهار شده! تلگرام ف-یل./تر نمیشه! گشایش اقتصادی! مردم سرمایه خود را به بورس بسپارند! صندوق توسعه! خریداران ارز پشیمان خواهند شد!
نمیدونم این یکی تصویب بشه یا نه ولی تا همین الانش هم بانک ها سودشون رو از 18 تا 20 بالا بردن

البته کسی که سرمایش رو به جای هر بازاری حتی دلار ، به بانک بده ، حتی اگه بانک سالی 25% به بالا بده ، اونم سپرده بلند مدت بالای 1 سال باید بهش شک بکنی :rolleyes:
مگه اینکه سنشون بالا باشه یا کارمند باشن و یکم پس انداز اونطوری دارن واس کمک خرج
در غیر اینصورت هرکسی دیگه میدونه بانک = از بین رفتن ارزش پول
ولی مقصد جذابیه واس کسی که پولش تو بورس نصف شده و بهش وعده 2 برابر شدن ارزش پولش رو بعد از 4 سال بدن . بعد از 4 سال ضررش جبران بشه ؟
سال اول خوشحاله چون احتمالا دلار ریزشی باشه
سال دوم خوشحاله چون گرونی اونقدری نیست که به چشم بیاد و همچنان براش جذابه
سال سوم کم کم نگران میشه ولی سهمش رو میبینه که اگه داشت تازه سر به سر میشد ! بعد پیش خودش میگه نه بابا اگه سهم رو نگهداری میکردم تازه الان سر به سر میشدم . تا سال بعد هم پولم تو بانک تمام ضررامو جبران میکنه . عوضش استرس نداشتم . این سهم هم قطعا میریزه
سال چهارم سهم نریخته ولی پولش سر به سر شده ولی همچنان میگه نه اون سهمه از این بالاتر نمیره . اما تو جامعه تورم رو حس میکنه
سال پجم ، دلار بالا میره ، سهام بالا میره ، ملک بالا میره ، تورم قشنگ واضح شده . میره بانک بهش میگن اگه سپرده رو ببندی جریمه میخوری . بیخیال میشه

آخر سال پنجم همه چیز گرون شده و جا مونده ، سپرده رو میبنده
پول رو برمیداره به سمت هر بازاری که ببینه هجوم میاره . اگه پولش در حد ملک باشه و از بورس بدش بیاد ، ملک میخره . اگرم بورس وسوسش بکنه ، سهام میخره
مجدد این هجوم باعث میشه حباب شکل بگیره و دلار هم بالا ببره
در نهایت چرخه تکرار میشه:D

Last edited:

Hamed.Madadi

Registered User
لایک‌ها
208
چند ماه پیش که هنوز بورس منفی نشده بود ، خیلی جاها میدیدم که میگفتن بورس کلاهبرداری هست ، اعداد و ارقام ساختگی هست ، اون موقع بدنم داغ بود ، قبول نمیکردم ، الان که کلی از اصل پولم ضرر کردم ، الان میفهمم حرفشون رو ، هنوز هم بعد این همه ضرر و زیان ، هنوز خیلی ها نمیخوان قبول کنن ، سرشون کلاه رفته

danetey

Registered User
لایک‌ها
367
هرچیزی توی این مملکت تکذیب میشه بعدش در کمال ناباوری باید منتظر تایید باشیم
bav3_154fs759111.gif

سوخت سهمیه بندی نمیشه! بنزین گرون نمیشه! رونق اقتصادی! کرونا مهار شده! تلگرام ف-یل./تر نمیشه! گشایش اقتصادی! مردم سرمایه خود را به بورس بسپارند! صندوق توسعه! خریداران ارز پشیمان خواهند شد!
نمیدونم این یکی تصویب بشه یا نه ولی تا همین الانش هم بانک ها سودشون رو از 18 تا 20 بالا بردن

البته کسی که سرمایش رو به جای هر بازاری حتی دلار ، با بانک بده ، حتی اگه بانک سالی 25% به بالا بده ، اونم سپرده بلند مدت بالای 1 سال باید بهش شک بکنی :rolleyes:
مگه اینکه سنشون بالا باشه یا کارمند باشن و یکم پس انداز اونطوری دارن واس کمک خرج
در غیر اینصورت هرکسی دیگه میدونه بانک = از بین رفتن ارزش پول
ولی مقصد جذابیه واس کسی که پولش تو بورس نصف شده و بهش وعده 2 برابر شدن ارزش پولش رو بعد از 4 سال بدن . بعد از 4 سال ضررش جبران بشه ؟
سال اول خوشحاله چون احتمالا دلار ریزشی باشه
سال دوم خوشحاله چون گرونی اونقدری نیست که به چشم بیاد و همچنان براش جذابه
سال سوم کم کم نگران میشه ولی سهمش رو میبینه که اگه داشت تازه سر به سر میشد ! بعد پیش خودش میگه نه بابا اگه سهم رو نگهداری میکردم تازه الان سر به سر میشدم . تا سال بعد هم پولم تو بانک تمام ضررامو جبران میکنه . عوضش استرس نداشتم . این سهم هم قطعا میریزه
سال چهارم سهم نریخته ولی پولش سر به سر شده ولی همچنان میگه نه اون سهمه از این بالاتر نمیره . اما تو جامعه تورم رو حس میکنه
سال پجم ، دلار بالا میره ، سهام بالا میره ، ملک بالا میره ، تورم قشنگ واضح شده . میره بانک بهش میگن اگه سپرده رو ببندی جریمه میخوری . بیخیال میشه

آخر سال پنجم همه چیز گرون شده و جا مونده ، سپرده رو میبنده
پول رو برمیداره به سمت هر بازاری که ببینه هجوم میاره . اگه پولش در حد ملک باشه و از بورس بدش بیاد ، ملک میخره . اگرم بورس وسوسش بکنه ، سهام میخره
مجدد این هجوم باعث میشه حباب شکل بگیره و دلار هم بالا ببره
در نهایت چرخه تکرار میشه:D
درسته این یکی بار چندم که تکذیب میشه درصورت عملی شدن هم اصلا تعجب نمیکنم من
اما خودت میدونی عملی کردنش چه هزینه و تورم گزافی توی اینده داره . خودم دوست دارم ببینم میشه یا نه. یعنی درهای خ...

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
اما خودت میدونی عملی کردنش چه هزینه و تورم گزافی توی اینده داره . خودم دوست دارم ببینم میشه یا نه
آره به شدت بده
ولی
اتفاقی که قبلا بارها افتاده و بازم میوفته
علت اینکه الان وضعیت اقتصادی اینطوری شده ، همین تصمیمات غلطه

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
اردیبهشت مقداری #شپنا خریدم و بعد از مجمع فروختم. در نتیجه سود بهم تعلق می‌گیره. پنجشنبه رفتم بانک ملت برای دریافت سود و اتفاق عجیبی افتاد که در این چند سال سابقه نداشته. گفت سیستم شمارۀ شناسنامه‌ات رو نمی‌شناسه. کلی کلنجار رفتیم و واقعا دیدم نمی‌شناسه. با گوشی سرچ کردم امور سهامداران پالایش نفت اصفهان که از طریق پرتال ورود کنم و ببینم قضیه چیه. لینک رو باز کردم و ورود کردم و چون اولین لاگین بود گفت رمز رو عوض کن. عوض که کردم دیدم سایت مربوط به نماد #کالا هست نه #شپنا، و من وارد پنل یک بنده‌خدای دیگه شدم و رمز اون رو عوض کردم! بخش اول اشتباه من و گوگل بوده. نمی‌دونم چرا سایت نماد #کالا رو برام آورد و منم تو بانک و رو گوشی به آدرس دقت نکردم. اما بخش دوم یک باگ نرم‌افزاری یا دقیق‌تر، کم‌دقتی طراحان پلتفرم هست. کد بورسی من به فرض هست ضصث-00011 و یک زمانی هم مقداری سهام #کالا داشتم. این می‌شه یوزرنیم برای ورود و برای پسورد هم عدد 1 جواب می‌ده. حالا یه بنده‌خدای دیگه‌ای هم با کد بورسی مثلا خهع-00011 بوده که بر حسب اتفاق اونم سهام #کالا داشته زمانی و چون قبل از من خریده بوده سیستم کد 00011 (بخش عددی کد بورسی هر دو نفر ما یکی هست) رو برای اون ثبت کرده ولی منم چون همین کد رو دارم اشتباهاً وارد اکانت این شخص شدم و ناخواسته رمزش رو هم عوض کردم و اطلاعات شخصی و بانکی‌اش رو هم دیدم. خلاصه مطلب اینکه 3 جور پنل سهامداری داریم، تا جایی که من البته دیدم:
  • مدل اول شبیه به «این لینک» هست. اکثر شرکت‌ها از همین پلتفرم استفاده می‌کنند.
  • مدل دوم شبیه به «این لینک» هست. تعدادی از سازمان‌های دولتی پرسنل‌محور از این سیستم استفاده می‌کنند.
  • مدل سوم سایت‌های شخصی‌سازی شده و طراحی شده توسط خود شرکت هست که هر شرکتی، بسته به سطح شعور و درک و احترامی که برای مخاطب قائله، سایتی رو طراحی کرده. «این لینک» یک نمونه‌اش هست.
اگر سهامی دارید که از مدل اول استفاده می‌کنه، لاگین کنید و رمز عبور (عدد 1) رو عوض کنید که این اتفاق براتون نیفته. البته همیشه عدد 1 نیست، ممکنه گاهی خود امور سهامداران اطلاعات رو به درستی آپدیت کرده باشه و با همون شماره شناسنامۀ حقیقی بتونید وارد بشید. در نهایت سود #شپنا رو هم نتونستم بگیرم و باید ببینم چرا شناسنامه‌ام رو نمی‌شناسه!

---

گزارش جالبی رو سایت بورس 24 «اینجا» درباره بازدهی بورس در بازۀ 10 سالۀ 1388-1398 منتشر کرده که البته مربوط می‌شه به دی ماه 1398 و قدیمیه ولی نکات قابل توجهی توش هست. توجه کنید این آمار زمانی منتشر شده که شاخص کل 377 هزار، هر سهم #فولاد 360 تومان، هر سهم #فارس 900 تومان، هر سهم #وبصادر 60 تومان، هر سهم رتبه یک چارت یک دهه‌ای یعنی #قمرو 2900 تومان بوده (اگر خواستید نمودار رو چک کنید افزایش سرمایه 100% داده، تعدیل نشده بگیرید) و هنوز #شستایی وجود نداشته و جامپ تاریخی 400 هزار به 2 میلیون و البته ریزش بعدش رخ نداده بوده. یعنی در حال حاضر اگر تصاعدی درصدها رو بخوایم آپدیت کنیم یه چیز عجیب و غریب و غیر قابل تصور می‌شه. اگر کسی نسخۀ آپدیت شده‌اش رو پیدا کرد منتشر کنه لطفا. کنجکاو هستم ببینم بعد از اون رکورد تاریخی شاخص، نتایج و درصدها چطور بوده.

خلاصۀ گزارش:

• 43% از کل 651 نماد بورس تهران حد فاصل 1388 الی 1398 بالای 1000% بازدهی داشتند.
  • صنعت محصولات چوبی با میانگین بازدهی 13477% رتبه اول رو بین صنایع داشته.
  • #قمرو (قند مرودشت) با کسب بازدهی 48409% رتبه اول رو بین سهم‌ها داشته.
  • قعرنشینان جدول هم، به لحاظ بازدهی، همچنان از سود بانکی جلوتر بودند.
  • 1/3 از 20 شرکت اول و پربازده چارت مربوط به گروه قند و شکر هستند.
اگر فردا مثلا همین کگل که در 19 روز معادل 390 روز بانکی سود داده به مرور از +20 بشه -20 (کاملا محتمله) آیا میتونم به سازمان بورس، حقوقی ها و... معترض بشم؟

این اتفاق امروز افتاد! #کگل رو 5 شهریور خریدم 1897 تومان. 30 شهریور شد 2690 تومن (یعنی 41%) و امروز قیمتش 1592 تومان شده، یعنی معادل 17- و حالا موندم یقۀ چه کسی رو بگیرم
4dqpeus.gif
منم مثل امین تعدادی سهم دارم که حکم سرمایه‌گذاری بلند مدت دارند و بهشون دست نمی‌زنم. اینم یکی از اوناست که نگهش می‌دارم به عنوان نمایندۀ معدنی‌ها. مثلا #سفارس نمایندۀ سیمانی‌هاست تو سبدم و #دفارا دارویی و #ودی بیمه و #افق خرده‌فروشی و #کاوه فلزات و... توضیحش سخته که چرا این روش دو تیکه‌ای - نصف سبد ثابت تحت هر شریطی و نصف بازی/بازی و نوسانگیری - رو اتخاذ کردم. مثلا #دی با اختلاف نجومی بیشترین سود رو امسال به من داده ولی جایی در این سبد نداره و هر لحظه تشخیص بدم درجا می‌فروشمش. یا با اکثر خودرو و قطعه‌ای‌ها یکی یک دور شیرین زدم ولی حاضر نیستم هیچکدوم رو تو سبد مقدس بلند مدتی‌ام بگذارم. در مجموع تعداد سهم‌های زیاد اجازۀ کنترل کامل روی تک‌تک سهم‌ها رو نمی‌ده - و برای همین می‌گن نهایت 4-6 سهم - ولی خیالم برای بلند مدت راحته و در این چند سال با این روش ضرر نکردم. این رو در تایید سهامداری و رد سهامبازی نمی‌گم که اتفاقا اگر کسی در وضعیت فعلی می‌خواد سود بگیره باید فقط با روند حرکت کنه و در بهترین حالت - اگر امکان شناسایی نقطه ورود داره - در حمایت قطعی بخره و در مقاومت بفروشه. خلاصه اینکه داستان اینجوری نیست که بدونم قراره چنین ریزشی پیش بیاد و فقط نظاره کنم، کلا برخی سهم‌هام رو اصلا نگاه نمی‌کنم که بخوام خبردار بشم چی قراره سرشون بیاد چون سلامت جسمانی و روانی آدم بهم می‌ریزه. مثل این می‌مونه که تعدادی سکه نیم، تمام و پنج‌پهلوی برای سرمایه‌گذاری داشته باشم و بخوام هر روز دونه‌دونه چک کنم که کدوم رفته بالا یا اومده پایین و بر اون اساس بشینم تصمیم بگیرم. از طرفی نمی‌تونم ریسک نوسانگیری با کل سرمایه رو بپذیرم و از جهت دیگه سایر بازارها رو در مقطع فعلی و با این نرخ‌ها قبول ندارم. البته تو یه تاپیک دیگه گفتم سکه اگر به قیمت مد نظرم برسه احتمال داره 15% سرمایه‌ام رو شیفت بدم اونجا. اونم سکۀ فیزیکی، نه بورسی، که دلیلش صرفاً اقتصادی نیست و ارتباطی هم به این تاپیک پیدا نمی‌کنه. اساساً بر خلاف تصور رایج که برخی خیال می‌کنن هرکی تو بورسه تعصب داره نسبت به این بازار، من - قبلا هم گفتم - هیچ تعصبی روی هیچ بازاری ندارم و خوشحالم برای سودهای پیشین بورس - که برای من قابل مقایسه با دلار و طلا نبوده و این قیاس مثل شوخی می‌مونه - و صد البته ناراحتم به خاطر اتفاقات اخیر و ضررهای وحشتناک کسانی که از خرداد به بعد وارد شدند. همچنین واضحه که این روش دو تیکه‌ای برای کسی که می‌خواد تازه ورود کنه به بورس تهران نه جذابیت داره، و نه آنچنان منطقیه. قطعا خودمم اگر می‌خواستم از صفر تازه بیام سرمایه بذارم تو بورس محتاطانه‌تر عمل می‌کردم، ولی الان صرفا به واسطۀ سودهای قبلی استراتژی خودم رو تنظیم کردم و به قولی از سودهای خود بازار می‌ذارم وسط. یکی از دوستان همین تاپیک هم یکی، دو ماه پیش پرسیدن به دید چند ساله برای مدت می‌خوان بخرن که من نظرم رو گفتم و متاسفانه از اون تاریخ تا الان همچنان ریزش ادامه داشته. حد ضرر هم برای خریدهای جدید بسیار مهمه. خودم سهم‌های جدیدی که از مرداد به بعد خریدم - از جمله #غمارگ و #بترانس - منفی شدن و با شناسایی ضرر خروج زدم چون اینها رو برای اون سبد مقدس نمی‌خواستم! فکر کنم فقط #فرابورس بین خریدهای جدیدم مثبته که اونم چون به عنوان نمایندۀ فراکاب‌ها گذاشتم تو سبد بلندمدتی کاری به کارش ندارم.

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
چند ماه پیش که هنوز بورس منفی نشده بود ، خیلی جاها میدیدم که میگفتن بورس کلاهبرداری هست ، اعداد و ارقام ساختگی هست ، اون موقع بدنم داغ بود ، قبول نمیکردم ، الان که کلی از اصل پولم ضرر کردم ، الان میفهمم حرفشون رو ، هنوز هم بعد این همه ضرر و زیان ، هنوز خیلی ها نمیخوان قبول کنن ، سرشون کلاه رفته
سلام
چه توقعی داری وقتی خبرگزاری های جهان ، کارشناسان و . . . اعلام میکنه بورس ایران حباب هست اما دندان طمع نمیکشیم ؟

چه توقعی داری وقتی هیچ اطلاعاتی از بورس نداریم رفتیم خونه و زندگیمون فروختیم الان اجاره نشین شدیم

چه توقعی داری و . . .

خیلی از همین افرادی که فرمودید یکیشون از دوستان بنده بوده و بدون اطلاع خونه و زندگیش فروخته و وارد بورس شده و در حال حاضر در ضرر زیادی هست
متاسفانه چند مدت قبل هم به دلیل کرونا فوت میکنن

حالا خانواده اش مونده با کلی سهام در ضرر و اجاره نشینی و . . .

چرا نمیخواهیم قبول کنیم برای هر کاری نیاز به دانش هست
واقعا فکر میکنید با دوتا کتاب و یک فیلم رایگان اقای فلانی میتوانید درامد میلیونی کسب کنید ؟ پس اون شخصی که بیست سال مطالعه و تحقیق داشته باید چقدر درامد داشته باشه

دلتون برای سرمایه زحمت کشیده خودتون به رحم بیاد

danetey

Registered User
لایک‌ها
367
بیمه نوین چه گردو خاکی کرد امروز، حجم معاملاتش طی هفته ها و ماه های قبل به نسبت امروز بسیار جالبه.
من این سهم رو قبل از افزایش سرمایه حوالی 1000 تا 1200 مرتب خریدم ، روزایی که اکثر سهم ها صعودی بود فقط درجا میزدم عملا.
مجمع رفت بعد افزایش سرمایه اعمال شد و بازگشایی همزمان با روزای بد بازار بود، حدودا روی 800 فکر میکنم مچ شد و بازی بازی و همینطور نزول تا حوالی 600
که روز کاری قبل گزارش 6 ماهه اومد 550درصد نسبت به سال قبل افزایش سود داشته .امروز توی بازار خونین صف خرید سنگین بست اما عرضه میشد و بازم صف...
با مثبت امروز من هنوز 4درصد ضررم. توی ارزندگی سهم هیچ شکی نیست سبد من بلندمدتیه و پیشاپیش میگم نگه اش میدارم اما شنیدن نظرات شما FX.HOSSEINY s.david.s و سایر دوستان که سالهای زیادی توی بازار بودین برام جالبه که توی همچین موقعیت هایی حتا با نگاه بلند مدتی چیکار میکنین، طمع از این جهت که نقد کنین و منتظر قیمتهای پایینتر و سهم های بهتر از این، یا نگه داری یا به کل فروش و ترس از وضعیت فعلی :D
مجدد عرض میکنم من سهم رو نگه میدارم و مبنای نگه داری یا فروشم بحث اینجا نیست

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
بیمه نوین چه گردو خاکی کرد امروز، حجم معاملاتش طی هفته ها و ماه های قبل به نسبت امروز بسیار جالبه.
من این سهم رو قبل از افزایش سرمایه حوالی 1000 تا 1200 مرتب خریدم ، روزایی که اکثر سهم ها صعودی بود فقط درجا میزدم عملا.
مجمع رفت بعد افزایش سرمایه اعمال شد و بازگشایی همزمان با روزای بد بازار بود، حدودا روی 800 فکر میکنم مچ شد و بازی بازی و همینطور نزول تا حوالی 600
که روز کاری قبل گزارش 6 ماهه اومد 550درصد نسبت به سال قبل افزایش سود داشته .امروز توی بازار خونین صف خرید سنگین بست اما عرضه میشد و بازم صف...
با مثبت امروز من هنوز 4درصد ضررم. توی ارزندگی سهم هیچ شکی نیست سبد من بلندمدتیه و پیشاپیش میگم نگه اش میدارم اما شنیدن نظرات شما FX.HOSSEINY s.david.s و سایر دوستان که سالهای زیادی توی بازار بودین برام جالبه که توی همچین موقعیت هایی حتا با نگاه بلند مدتی چیکار میکنین، طمع از این جهت که نقد کنین و منتظر قیمتهای پایینتر و سهم های بهتر از این، یا نگه داری یا به کل فروش و ترس از وضعیت فعلی :D
سلام صبح بخیر
ببینید من اطلاع دقیقی از بیمه نوین ندارم
اما به صورت کلی در این زمان یکی از کم ریسک ترین صنایع بورسی ، بیمه هست بهتره هر کدوم یه تعدادی تو سبد داشته باشیم

اما نکته ای با مثال عرض کنم شاید کارامد بود

اگر میخواهی ترفند های شعبده باز متوجه بشی باید به دستی نگاه کنی که از دید خارج هست

هر شخصی که در هر صنعتی کار میکنه تمام تلاشش میکنه که دارایی هاش اضافه بشه
اما متاسفانه در بورس همه به اعداد و ارقام ریالی حساب شون نگاه میکنن در اصل به دست مخفی شعبده باز هیچ توجهی ندارن

در بورس دست مخفی یا دارایی شما " تعداد برگ سهام " هست
نیاز نیست هر روز سهام های مختلف چک کنی یا تحلیل کنی
ده ، بیست تا شرکت با دقت تمام بررسی کن چشم انداز پنج ساله در نظر بگیر و بعد از اون تمام تلاشت بکن تعداد برگ سهامت با خرید فروش افزایش بدی

خیلی ها از اینکه بورس در حال نزول بدشون میاد چون فکر میکنن دارن ضرر میدن
اما حقیقت اینکه باید خوشحال باشیم با مقدار پول کمتر میتوانیم تعداد بیشتری سهام از همون شرکت خرید کنیم

باید به این درک برسیم که در بازار سرمایه کار میکنیم و همانند یک سرمایه گذار بیندیشیم

.N.

Registered User
لایک‌ها
138
دوستان خریدای دیروز چرا از پرتفوی اصلی مفید باز حذف شده؟ فقط تو لحظه ای هست

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
با این سود عظیمی که از مجمع بهم رسیده چیکار کنم !
crazy.gif
gigglesmile.gif

Untitled.jpg

دوستان خریدای دیروز چرا از پرتفوی اصلی مفید باز حذف شده؟ فقط تو لحظه ای هست
امروز تعطیل رسمی هست , زیاد به چیزی که نشون میده توجه نکن

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
در بورس دست مخفی یا دارایی شما " تعداد برگ سهام " هست
نیاز نیست هر روز سهام های مختلف چک کنی یا تحلیل کنی
ده ، بیست تا شرکت با دقت تمام بررسی کن چشم انداز پنج ساله در نظر بگیر و بعد از اون تمام تلاشت بکن تعداد برگ سهامت با خرید فروش افزایش بدی

خیلی ها از اینکه بورس در حال نزول بدشون میاد چون فکر میکنن دارن ضرر میدن
اما حقیقت اینکه باید خوشحال باشیم با مقدار پول کمتر میتوانیم تعداد بیشتری سهام از همون شرکت خرید کنیم

باید به این درک برسیم که در بازار سرمایه کار میکنیم و همانند یک سرمایه گذار بیندیشیم
بسیار عالی آقای حسینی. دقیقا چیزی هست که من هم مدتی هست دارم بهش فکر می کنم. باعث شدید ذهنم روشن تر بشه و دید مثبت تری به اون چیزی که فکرشو می کردم داشته باشم.

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
سلام
چه توقعی داری وقتی خبرگزاری های جهان ، کارشناسان و . . . اعلام میکنه بورس ایران حباب هست اما دندان طمع نمیکشیم ؟

چه توقعی داری وقتی هیچ اطلاعاتی از بورس نداریم رفتیم خونه و زندگیمون فروختیم الان اجاره نشین شدیم

چه توقعی داری و . . .

خیلی از همین افرادی که فرمودید یکیشون از دوستان بنده بوده و بدون اطلاع خونه و زندگیش فروخته و وارد بورس شده و در حال حاضر در ضرر زیادی هست
متاسفانه چند مدت قبل هم به دلیل کرونا فوت میکنن

حالا خانواده اش مونده با کلی سهام در ضرر و اجاره نشینی و . . .

چرا نمیخواهیم قبول کنیم برای هر کاری نیاز به دانش هست
واقعا فکر میکنید با دوتا کتاب و یک فیلم رایگان اقای فلانی میتوانید درامد میلیونی کسب کنید ؟ پس اون شخصی که بیست سال مطالعه و تحقیق داشته باید چقدر درامد داشته باشه

دلتون برای سرمایه زحمت کشیده خودتون به رحم بیاد
جناب آقای حسینی عزیز بنده از شما چند تا سوال دارم بعنوان کسی که تجربه زیادی در زمینه بازار سرمایه دارید
درسته که بورس ایران حباب داره و به اصطلاح الآن قیمت سهم ها بخاطر سوء مدیریت و دخالت مستقیم د و لت بالای ارزش ذاتی رفته و این رو هم همه میدونن؛ آیا نفر اول مملکت که سکان اجرای امور دستشه نمیدونه یا نمیدونسته ؟
آیا همه مثل جنابعالی 4 ماه پیش میدونستن بازار قیمتش بالاست و نباید ورود کنن؟
سوال اینه پس چرا کلید خان همرو تشویق کرد بیان سمت بورس ؟
من تو یک پست عرض کردم نباید همه تقصیرها رو گردن خودمون بندازیم و چون ضرر کردیم بگیم خودمون مقصریم ما از جنبه اینکه آموزش ندیدیدم و تجربه نداشتیم مقصریم که از این بابت تاوانش رو هم دادیم و اونم ضرری هست که الآن هممون توش گیر کردیم اما
آیا تو کشورهای دیگه بازار سرمایه اینطوری ریزش میکنه که حتی تو بعضی از سهما اصلا اجازه خروج به سهامدار نده ؟
آیا بعد از این همه تشویق به بورس و سود بردن بسیار زیاد آقایون این درست بود که همرو تو باتلاق ضرر و صفهای فروش چند میلیون نگه دارن و ذره ذره سرمایه ها آب بشه؟
آیا درست بود که در اول وقت بازار سهمای قفل در صف فروش در منفی 5 بخرند و آخر بازار رو مثبت کنند و بفروشند و یک نوسان عالی 8 درصدی در یک روز با چند میلیون سهم دربیارن؟
آیا بخاطر منفعت زیاد درسته که هی جلسه بزارن و به دروغ بگن حمایت میکنیم و ... اما آخرش هیچ ؟
آیا به دست آوردن اعتماد و اعتبار کار راحتیه که باز همه بخاطر سرکیسه کردن پول مردم اونم به زور و با هزار ترفتند و حیله, همه ی اعتماد از بازار کنار رفته و به این راحتی ها برنمیگرده؟
آیا تو بازار کشورهای دیگه هم به همین شکله ؟

اگر اینایی که عرض کردم همه جا اتفاق می افته و به همین شکل اتفاق افتاده و میشه مثالهایی زد باید بگم حرف شمای نوعی کاملا درسته و میشه قبول کرد و نشون میده بازار یه اصول و قاعده ای داره که حتما باید کاملا یاد بگیریم و آشنا باشیم تا در این مواقع ضررهای زیادی ندیم
اما اگر فقط در ایران این اتفاقها می افته باید بگم که این کار عین بی شرافتی و دزدی و اختلاس در روز روشن است و اصلا جای طرفداری و بخشش از طرف هیچکس نداره چون حق ااناسه و باید بدترین لعن و نفرین رو به عاملان این داستان بفرستیم

پس بازم عرض میکنم این باتلاقی که خیلی ها گرفتارش شدن تقصیر من و شما و تازه واردین هم نیست چون همه میدونن ورود به یک معامله یکسرش سود هست و یکسرش ضرر
اما وقتی که به عینه داریم دخالت و بازیهای کثیفی رو هر روز میبینیم دیگه نمیشه گفت چون تجربه نداریم تقصیر خودمونه پس هر بلایی که سرمون اومده حقمون هست بنده اینرو قبول ندارم
حال آنهایی که از رانت خبری برخوردار بودن و هستن که هیچوقت اعتراض نمیکنن و بسیار سپاسگزار هم هستند که تو قله فروختند و پس از خبر از رانت بعدی ورود میکنند و سهمهای مفت را درو میکنند

یک سوال هم از کسانیکه ادعا میکنند تجربه و دانش زیادی دارند میپرسم
اگر الآن فردی مثلا بخواد 2 میلیارد سهم در یک دوره ی یکماهه بخره و به نیت 2 ساله نگهداره و اصلا سراغش هم نیاد و از آنجایی که میدونیم خیلی از سهمها الآن در کف قیمت و نزدیک یا زیر ارزش ذاتی هستند؛ آیا باز هم میشه تضمین داد که دو سال دیگه از بقیه بازارها سود بیشتری نصیبش بشه ؟
جواب این سوال خیلی میتونه جذاب باشه

در پایان ارادت داریم به جنابعالی و بقیه دوستان محترم

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
من خودم چندتا سهم کلیدی دارم که با اونا بازی میکنم . جاهایی که احساس میکنم قیمتش بالاست و احتمال ریزش داره و حداقل 15 درصد پایینتر میتونم بخرم ، میفروشم
از اونطرف هم وقتی ببینم اون سهم هایی که زیر نظر دارم یا همین سهم های کلیدی ، ارزنده شدن و مسیر صعودیشون در حال شروع شدنه ، بیشتر میخرم و اون مقدار بیشتر رو بعد از اتمام مسیر نقد میکنم و منتظر پیدا شدن فرصت دوباره میشم
درمورد سهم بهتر پیدا کردن :
تعداد سهم های خوب ، زیاده و شاید همین سهمی هم که میفرمایید خوب باشه ولی مهم اینه که اول مطمئن بشید شرکت وضعیت خوبی داره و بعد با اون سهم خوب بمونید . حالا بلند مدتی یه مقداری داشته باشید ، توی طول مسیر هم جاهایی که میخواد بالا پایین بشه ، شما دست سبک کنید یا حجم اضافه بکنید
دیگه لازم نیست دنبال روند بقیه شرکت ها باشید . اینکه یه سهم بهتر پیدا بکنید ، آره شاید بهتر هم باشه ولی شما باید ببینی کدوم سهم ها رو خوب شناختی

در مورد اینکه نقد بکنی پایینتر بخری :
من خودم اصلا در مورد آینده بازار مطمئن نیستم ! یکی انتخابات امریکا یکی هم انتخابات ایران ( شاید باورت نشه نمیدونم انتخابات ایران چه روزیه ! ) منتظرم و تا اون موقع تقریبا از این حرکتا که بفروشم پایینتر بخرم ، همچین کارایی نمیکنم . هرچند که تقریبا سهم هام از نظر من کف قیمتیشون هستن
الان داستان آینده بازار نامعلومه ممکنه شما بفروشی ، پایین تر نره ، بالاتر مجبور باشی تعداد کمتری سهم بخری

توی این مدت اگه سهم های اصلیم خیلی باد بکنه میفروشم ، با یه بخشی از سبدمم همچنان معاملات کوتاه مدت و میان مدتی میکنم
bav3_154fs759111.gif

ali_2021

Registered User
لایک‌ها
800
جناب آقای حسینی عزیز بنده از شما چند تا سوال دارم بعنوان کسی که تجربه زیادی در زمینه بازار سرمایه دارید
درسته که بورس ایران حباب داره و به اصطلاح الآن قیمت سهم ها بخاطر سوء مدیریت و دخالت مستقیم د و لت بالای ارزش ذاتی رفته و این رو هم همه میدونن؛ آیا نفر اول مملکت که سکان اجرای امور دستشه نمیدونه یا نمیدونسته ؟
من تو یک پست عرض کردم نباید همه تقصیرها رو گردن خودمون بندازیم و چون ضرر کردیم بگیم خودمون مقصریم ما از جنبه اینکه آموزش ندیدیدم و تجربه نداشتیم مقصریم که از این بابت تاوانش رو هم دادیم و اونم ضرری هست که الآن هممون توش گیر کردیم اما
آیا تو کشورهای دیگه بازار سرمایه اینطوری ریزش میکنه که حتی تو بعضی از سهما اصلا اجازه خروج به سهامدار نده ؟
آیا بعد از این همه تشویق به بورس و سود بردن بسیار زیاد آقایون این درست بود که همرو تو باتلاق ضرر و صفهای فروش چند میلیون نگه دارن و ذره ذره سرمایه ها آب بشه؟
آیا درست بود که در اول وقت بازار سهمای قفل در صف فروش در منفی 5 بخرند و آخر بازار رو مثبت کنند و بفروشند و یک نوسان عالی 8 درصدی در یک روز با چند میلیون سهم دربیارن؟
آیا بخاطر منفعت زیاد درسته که هی جلسه بزارن و به دروغ بگن حمایت میکنیم و ... اما آخرش هیچ ؟
آیا به دست آوردن اعتماد و اعتبار کار راحتیه که باز همه بخاطر سرکیسه کردن پول مردم اونم به زور و با هزار ترفتند و حیله, همه ی اعتماد از بازار کنار رفته و به این راحتی ها برنمیگرده؟

اگر اینایی که عرض کردم همه جا اتفاق می افته و به همین شکل اتفاق افتاده و میشه مثالهایی زد باید بگم حرف شمای نوعی کاملا درسته و میشه قبول کرد و نشون میده بازار یه اصول و قاعده ای داره که حتما باید کاملا یاد بگیریم و آشنا باشیم تا در این مواقع ضررهای زیادی ندیم
اما اگر فقط در ایران این اتفاقها می افته باید بگم که این کار عین بی شرافتی و دزدی و اختلاس در روز روشن است و اصلا جای طرفداری و بخشش از طرف هیچکس نداره چون حق ااناسه و باید بدترین لعن و نفرین رو به عاملان این داستان بفرستیم

پس بازم عرض میکنم این باتلاقی که خیلی ها گرفتارش شدن تقصیر من و شما و تازه واردین هم نیست چون همه میدونن ورود به یک معامله یکسرش سود هست و یکسرش ضرر
اما وقتی که به عینه داریم دخالت و بازیهای کثیفی رو هر روز میبینیم دیگه نمیشه گفت چون تجربه نداریم تقصیر خودمونه پس هر بلایی که سرمون اومده حقمون هست بنده اینرو قبول ندارم
حال آنهایی که از رانت خبری برخوردار بودن و هستن که هیچوقت اعتراض نمیکنن و بسیار سپاسگزار هم هستند که تو قله فروختند و پس از خبر از رانت بعدی ورود میکنند و سهمهای مفت را درو میکنند

اگر الآن فردی مثلا بخواد 2 میلیارد سهم در یک دوره ی یکماهه بخره و به نیت 2 ساله نگهداره و اصلا سراغش هم نیاد و از آنجایی که میدونیم خیلی از سهمها الآن در کف قیمت و نزدیک یا زیر ارزش ذاتی هستند؛ آیا باز هم میشه تضمین داد که دو سال دیگه از بقیه بازارها سود بیشتری نصیبش بشه ؟

من فقط یک جمله میگم با توجه به فرمایشات خودتون.
شما فرض کنید خودتون رو انداختین توی قفس شیر. و شاید اولش شیر حمله نکنه ولی در نهایت میکنه ! شما هیچ وقت نمیتونید بگید من اشتباه کردم وارد شدم و اینکه شیر به حمله کرد هم صحیح نیست وشیر بد و وحشیه و ... . ذات شیر همین. بازار بورس ایران هم همینه.

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
سلام و عرض ادب

بسیار عالی آقای حسینی. دقیقا چیزی هست که من هم مدتی هست دارم بهش فکر می کنم. باعث شدید ذهنم روشن تر بشه و دید مثبت تری به اون چیزی که فکرشو می کردم داشته باشم.
این تکنیک خیلی از سرمایه گذاران استفاده میکنند
فقط تنها نکته این تکنیک اینکه شما باید دید بلند مدت داشته باشی و کمتر به اعداد و ارقام ریالی حسابت توجه کنی

یکی از دوستان سال ها از خرید و فروش سهام و درامد مازاد زندگی اش سهام یک شرکت خرید
تا اخرین اطلاعی که ازش داشتم سه درصد سهام شرکت در اختیار داشت و میانگین خریدش حدود 2500 درصدی در سود بود
این روش سود فراوانی برای سرمایه گذار در پی خواهد داشت منتهی دید بلند مدت و سرمایه ای مازاد بر نیاز زندگی احتیاج داره

اقا مهدی عزیز حرف های شما درست
من خودم تعداد زیادی سهام دارم که در روند نزولی گیر کردن و فرصت خروج نمیدن پس هر شخصی به اندازه خودش از این بازار شاکی و انتقاد داره
صحبت من این نیست که هر بلایی سرمون میاد حقمون هست اما کسی که میدونه نمیشه تو هیچ موردی به دولت اعتماد کرد ، هیچ برنامه مشخصی وجود نداره و . . . پس باید منتظر هر اتفاقی باشه ( اگر تونستی یک نمونه منطقی درست تو این مملکت پیدا کنی جایزه ویژه پیش من داری )
تا زمانی که بازار مثبت بود هر کدام از افراد صحبت از انتهای روند صعود میکرد میگرفتنش به باد فحش و ناسزا ( خواستی تا دایرکت برات اسکرین شات از واتس اپ و اینستا بفرستم )

چند مدت قبل بنده را در گروهی عضو کردن و یک مدیر مکرر میگفت فلان جا کف قیمت هست
و متاسفانه خیلی از افراد اموزش ندیده رو حرف این بنده خدا خرید میکردن
اموزش به من و شما نمیگه چقدر سود قرار بکنیم بلکه راه ضرر نکردن نشون میده ( حفظ سرمایه اولین قانون این بازار هست )

ببینید من نمیتونم بعضی چیزها رو بگم ( فردا برای خودم و سایت دردسر میشه ) ولی اینو بدونید وارد بازاری شده اید که همگی گرگ هستن ( به شوخی خنده میگید گرگ وال استریت و حافظ اما چیزی جز حقیقت نیست )
از ترفندهایی استفاده میکنند که اصلا منطقی و انسانی نیست با قوانین و ساختار فکری من و شما یکسان نیست
شما با شخصی سر و کار داری که صاحب صدها میلیارد تومن پول هست پول قدرت میاره و متاسفانه اکثرا فساد
به این دلیل میگم حداقل ذات بازار بشناسید
با دوتا کتاب فریب نخورید که اقا من دیگه اخر تحلیل گر هستم
سه تا فیلم از اقای فلانی دیده تمام زندگیش فروخته رفته جایی سرمایه گذاری کرده که اصلا شناخت درستی ازش نداره

پ.ن: ببخشید خیلی خسته هستم ایشالا سر فرصت صحبت میکنیم

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
من سهم هام رو اون موقع که شاخص 1900 بود فروختم
ولی تو 2 میل دوباره طمع کردم یه مقدار خریدم
دوستانی این قصه ها هر مدت یک بار داره تکرار میشه
اون مقطع که دلار شد 18-19 تومن بعد اومد تا 10 تومن . ولی الان چنده؟ الان همون آش و همون کاسه
فقط باید صبر کرد . حالا نمیدونم یه ماه یه سال دوسال o_O

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
دوستان بنظرتون روی سهام های ارزشمند خرید رو شروع کنیم یا فعلا صبر کنیم؟

Last edited:

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
من فقط یک جمله میگم با توجه به فرمایشات خودتون.
شما فرض کنید خودتون رو انداختین توی قفس شیر. و شاید اولش شیر حمله نکنه ولی در نهایت میکنه ! شما هیچ وقت نمیتونید بگید من اشتباه کردم وارد شدم و اینکه شیر به حمله کرد هم صحیح نیست وشیر بد و وحشیه و ... . ذات شیر همین. بازار بورس ایران هم همینه.
اگه رییس اون باغ وحشه بگه بیاییدتو قفس شیر و این شیر حمله نمیکنه و آموزش دادیم و تازه بهتون هم حال میده و از این حرفا... کلی آدم میرن تو قفس!!! اصلا چرا نرن؟!

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
بالا