• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
دوستان تاثییر برنده شدن ترامپ یا بایدن رو کوتاه مدت و بلند مدت روی بورس چطور می بینید؟
در مورد بورس نمیدونم ولی در مورد دلار پیش بینی من , از این هفته تا تقریبا یکی دوماه دلار بصورت دستوری ذره ذره کاهش پیدا میکنه
تا مثلا نشون بدیم انتخابات شیطان بزرگ تاثیری بر ما نداره و ما راه خودمون رو میریم
130276-7wfweqh.gif

ولی این در واقع به مصداق کشیدن کمانی میمونه که قراره تیر رو پرتاب بکنه
well.gif

قبل عید هم این کمان رها میشه و دلار صعود میکنه
brodkavelarg.gif

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
و همینطور تحلیل یک هموطن دیگر :
اصلا تحلیل شاخص معنی نداره ! تعداد شرکت های بازار مگه ثابت بوده که شاخص تحلیل میشه ؟ مگه همه سهم ها باز هستن که شاخص تحلیل میشه ؟
بعد یه کانال غیر معتبر روی شاخص میندازن اون نوکش رو نشون میدن !
با قصد و منظور ...

کانال.JPG

دوتا پست پشت سر هم زدم که بگم :
1 - شاخص رو تحلیل نکنید
2 - وضعیت شرکت رو نگاه کنید و نمودارش رو تحلیل بکنید
3 - نظرات کاربران و مردم رو توی شبکه های مجازی حتی تخصصی بریزید دور
bav3_154fs759111.gif
به خدا قسم کسی که خودش هشتش گرو نهشه نمیتونه نظر درستی بده حتی نظر حِسی . فقط سرتون به کار خودتون باشه . از تمام کانالا و پیج ها و هر منبع اطلاعاتی ای که شر و ور نشر میدادن خارج بشید !
به خدا قسم ، تا امروز نه اخبار رو دنبال کردم نه از این پیج ها و کانالا استفاده کردم . اصلا نیاز نیست . یکی دوتا کانال خبری دارم همین و بس . دنبال گروه ها و کانالای سیگنال ده نباشید
پیج های اینستایی رو که توی اوج بازار وارن بافت شده بودن رو فقط آنفالو نکنید ! ریپورت بکنید !
من توی کل اینستا تنها پیجی رو که دوستش دارم و از شنیدن صداش لذت میبرم پیج آقای خوانپایه هستش . کلا حس خیلی خوبی از ایشون میگیرم ! تنها قدیمی بازار هم بود که دیدم توی شبکه های مجازی اون موقع که به وضوح سهامدارای عمده خارج میشدن ، گفت آقا مراقب باشید ...
چرا کسیو که واقعا از جون و دل برای مخاطبینش مایه میزاره و فحش هم میخوره معرفی نکنیم :D
من نه ایشون رو میشناسم نه باهاش در ارتباطم و حتی از پکیج های ایشون هم استفاده نکردم ولی کسیه که مشخصه اینکارست و مثل اینکه هزینه پکیج های آموزشیشم کمه و نجومی نیست . به نظرم ایشون عشق تدریس داره وگرنه خیلی بیشتر از این حرفا زمانش ارزش داره

اما در مورد بازار :
تا همینجاش بیشتر شرکت های کوچیک به نفت رسیدن
s0926.gif
. شاخص در ظاهر 40% ریزش داشته ...
همچنان نظر من روی 1.1 هستش ( من خودم فکر نمیکردم از 1.4 شارپی یه کله پایین بیاد ) . اینکه میگم 1.1 حسیه نه با تحلیل شاخص :rolleyes:. اونم با فرض اینکه دلار از 20 تومن پایینتر نره . تا 1.1 شاخص 48% ریزش شارپ دو ماهه داشته اونم در غیاب شستا ! در غیاب ومعادن ! سهم های دیگه رو خبر ندارم
تا 1.1 شاخص 1 میلیون واحد ریزش داشته !!! خنده داره نه ؟
scar.gif

درسته که معلوم بود بازار ریزش میکنه و ارزش سهم ها این نبود ولی اوج بی وجدانی سهامداری عمده و بازیگران بود که با وجود اینکه میدونستن اینقدر ارزش نداره ولی همچنان سهم ها رو مثبت میکردن ...
درسته همه برای سود اینجاییم و اونا هم فکر جیب خودشون بودن
شخصی اگه ماشینی رو بخواد بفروشه و رنگ شده باشه میگه رنگ شده هستش ! شاید مالیدگی جزئی رو پنهون بکنه ولی تصادف شدید رو پنهون نمیکنه ! مگه اینکه دزد باشه !
این جمله که هم بولد کردم هم قرمز خیلی منظور داره ...
کسایی که بدون اینکه وجدانشون یکم به درد بیاد میدونستن سهم این ارزش رو نداره ولی رشدش میدادن !!! آقا حداقل خالی بکن ! نزار سهامدار خرد بعدا 70% یا 80% زیان بکنه ! یکم منطقی باش ! 30% ، 40% اصلا نه 50% :D
هرکسی یکم وجدان و شرف و خانواده داشته باشه ، قطعا با بازاری که خودش توش فعاله اینکار رو نمیکنه . یکم باید انسان باشه
بازیگرای با شرف هم که از اون طرف نه اجازه رشد شارپ دادن نه اجازه ریزش شارپ ، ازشون تشکر میکنیم . دمشون گرم
هیچ وقت فراموش نمیکنیم کدوم بازیگرا روزای اوج بازار و صعود شارپی یا مبنا پر نمیکردن یا تو سر سهم میزدن که سهم حبابی بالا نره که بعدا سهامدار خرد خیلی متضرر نشه
هیچ وقت فراموش نمیکنیم کدوم بازیگرا روزای ریزشی بازار هوای سهامدار خردشون رو داشتن
بازیگرای خوب ذات خوبشون رو به سهامداری خردشون نشون دادن . یادتون نره این موضوع رو و دور سهم هایی که بازیگر بی شرف دارن رو خط بکشید

اینم تصویر غول قدیمی که در حال تکمیله . تازه به راستِ کله غول واکنش نشون داده
h01126.gif
:
در مورد این نمودار بگم که حسی رسم شده ! یعنی تکنیکال تو دل خودش نداره
اگه شستا رو حد فاصل چشم و دهن باز بکنن دیگه رسما غول رو تکمیل میکنه تا همون 1 میلیون الی 900 هزار پایین میکشه که قطعا اینکارو نمیکنن:rolleyes:
باید بزارن شاخص به 1.1 و همون حوالی برسه و متعادل بشه و یه رشد چند روزه مثبت بهش بدن و بعد شستا رو باز بکنن که شاخص دوباره روی 1.1 اینطورا آروم بگیره
s0608.gif

QOL.JPG

Last edited:

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
و همینطور تحلیل یک هموطن دیگر :
اصلا تحلیل شاخص معنی نداره ! تعداد شرکت های بازار مگه ثابت بوده که شاخص تحلیل میشه ؟ مگه همه سهم ها باز هستن که شاخص تحلیل میشه ؟
بعد یه کانال غیر معتبر روی شاخص میندازن اون نوکش رو نشون میدن !
با قصد و منظور ...

مشاهده پیوست 1205323

دوتا پست پشت سر هم زدم که بگم :
1 - شاخص رو تحلیل نکنید
2 - وضعیت شرکت رو نگاه کنید و نمودارش رو تحلیل بکنید
3 - نظرات کاربران و مردم رو توی شبکه های مجازی حتی تخصصی بریزید دور
bav3_154fs759111.gif
به خدا قسم کسی که خودش هشتش گرو نهشه نمیتونه نظر درستی بده حتی نظر حِسی . فقط سرتون به کار خودتون باشه . از تمام کانالا و پیج ها و هر منبع اطلاعاتی ای که شر و ور نشر میدادن خارج بشید !
به خدا قسم ، تا امروز نه اخبار رو دنبال کردم نه از این پیج ها و کانالا استفاده کردم . اصلا نیاز نیست . یکی دوتا کانال خبری دارم همین و بس . دنبال گروه ها و کانالای سیگنال ده نباشید
پیج های اینستایی رو که توی اوج بازار وارن بافت شده بودن رو فقط آنفالو نکنید ! ریپورت بکنید !
من توی کل اینستا تنها پیجی رو که دوستش دارم و از شنیدن صداش لذت میبرم پیج آقای خوانپایه هستش . کلا حس خیلی خوبی از ایشون میگیرم ! تنها قدیمی بازار هم بود که دیدم توی شبکه های مجازی اون موقع که به وضوح سهامدارای عمده خارج میشدن ، گفت آقا مراقب باشید ...
چرا کسیو که واقعا از جون و دل برای مخاطبینش مایه میزاره و فحش هم میخوره معرفی نکنیم :D
من نه ایشون رو میشناسم نه باهاش در ارتباطم و حتی از پکیج های ایشون هم استفاده نکردم ولی کسیه که مشخصه اینکارست و مثل اینکه هزینه پکیج های آموزشیشم کمه و نجومی نیست . به نظرم ایشون عشق تدریس داره وگرنه خیلی بیشتر از این حرفا زمانش ارزش داره

اما در مورد بازار :
تا همینجاش بیشتر شرکت های کوچیک به نفت رسیدن
s0926.gif
. شاخص در ظاهر 40% ریزش داشته ...
همچنان نظر من روی 1.1 هستش ( من خودم فکر نمیکردم از 1.4 شارپی یه کله پایین بیاد ) . اینکه میگم 1.1 حسیه نه با تحلیل شاخص :rolleyes:. اونم با فرض اینکه دلار از 20 تومن پایینتر نره . تا 1.1 شاخص 48% ریزش شارپ دو ماهه داشته اونم در غیاب شستا ! در غیاب ومعادن ! سهم های دیگه رو خبر ندارم
تا 1.1 شاخص 1 میلیون واحد ریزش داشته !!! خنده داره نه ؟
scar.gif

درسته که معلوم بود بازار ریزش میکنه و ارزش سهم ها این نبود ولی اوج بی وجدانی سهامداری عمده و بازیگران بود که با وجود اینکه میدونستن اینقدر ارزش نداره ولی همچنان سهم ها رو مثبت میکردن ...
درسته همه برای سود اینجاییم و اونا هم فکر جیب خودشون بودن
شخصی اگه ماشینی رو بخواد بفروشه و رنگ شده باشه میگه رنگ شده هستش ! شاید مالیدگی جزئی رو پنهون بکنه ولی تصادف شدید رو پنهون نمیکنه ! مگه اینکه دزد باشه !
این جمله که هم بولد کردم هم قرمز خیلی منظور داره ...
کسایی که بدون اینکه وجدانشون یکم به درد بیاد میدونستن سهم این ارزش رو نداره ولی رشدش میدادن !!! آقا حداقل خالی بکن ! نزار سهامدار خرد بعدا 70% یا 80% زیان بکنه ! یکم منطقی باش ! 30% ، 40% اصلا نه 50% :D
هرکسی یکم وجدان و شرف و خانواده داشته باشه ، قطعا با بازاری که خودش توش فعاله اینکار رو نمیکنه . یکم باید انسان باشه
بازیگرای با شرف هم که از اون طرف نه اجازه رشد شارپ دادن نه اجازه ریزش شارپ ، ازشون تشکر میکنیم . دمشون گرم
هیچ وقت فراموش نمیکنیم کدوم بازیگرا روزای اوج بازار و صعود شارپی یا مبنا پر نمیکردن یا تو سر سهم میزدن که سهم حبابی بالا نره که بعدا سهامدار خرد خیلی متضرر نشه
هیچ وقت فراموش نمیکنیم کدوم بازیگرا روزای ریزشی بازار هوای سهامدار خردشون رو داشتن
بازیگرای خوب ذات خوبشون رو به سهامداری خردشون نشون دادن . یادتون نره این موضوع رو و دور سهم هایی که بازیگر بی شرف دارن رو خط بکشید

اینم تصویر غول قدیمی که در حال تکمیله . تازه به راستِ کله غول واکنش نشون داده
h01126.gif
:
در مورد این نمودار بگم که حسی رسم شده ! یعنی تکنیکال تو دل خودش نداره
اگه شستا رو حد فاصل چشم و دهن باز بکنن دیگه رسما غول رو تکمیل میکنه تا همون 1 میلیون الی 900 هزار پایین میکشه که قطعا اینکارو نمیکنن:rolleyes:
باید بزارن شاخص به 1.1 و همون حوالی برسه و متعادل بشه و یه رشد چند روزه مثبت بهش بدن و بعد شستا رو باز بکنن که شاخص دوباره روی 1.1 اینطورا آروم بگیره
s0608.gif

این غولو من چاپ میکنم میزنم رو دیوار دفترم
s0426.gif

Kasandra

کاربر افتخاری و فعال خاطرات
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
چرا بازار اینجوری شده !
یه روز میره بالا چند روز میاد پایین :دی
درود

با پوزش از بزرگان نمی دانم چرا احساس می کنم این به قول بعضیها "مدلش اینجوریه!" :rolleyes:

Last edited:

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
بازار دستوریه..دستوری مثل دیروز سبز.بعد دستوری امروز قرمز..شما ببین بجز دستوری بودن چه عاملی میتونه باعث بشه سهمی که دیروز با صف ۱۰۰ میلیونی خرید بسته شده امروز با صف فروش باز بشه.
چرا بازار اینجوری شده !

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
درود

با پوزش از بزرگان نمی دانم چرا احساس می کنم این به قول بعضیها "مدلش اینجوریه!" :rolleyes:

منی که از بچگی به اهل حساب کتاب بودن معروف بودم ( اسم مستعارم حاجی جبار بود
283.gif
) احساس میکنم حساب کتاب داره از دستم در میره !
دیروز به خیال نوسان گیری سهمی رو خریدم به امید سبز بودن بازار امروز . امروز سر به سر فروختم ! البته جای شکر ـــش باقی ـــه ضرر نکردم
بازار غیر قابل پیش بینی شده

بازار دستوریه..دستوری مثل دیروز سبز.بعد دستوری امروز قرمز..شما ببین بجز دستوری بودن چه عاملی میتونه باعث بشه سهمی که دیروز با صف ۱۰۰ میلیونی خرید بسته شده امروز با صف فروش باز بشه.

دقیقا
دیروز سهمی که تا اواخر بازار چند میلیون صف خرید مثبت 5 باشه چه طور ممکنه همون سهم از شروع بازار امروز ، صف فروش میلیونی منفی 5 درصد باشه ! اصلا با عقل جور در نمیاد

ARTAS

Registered User
لایک‌ها
383
چرا بازار اینجوری شده !

متعصفانه این وضعیت اونقدر طولانی و پیچیده شده که اصل ماجرا رو فراموش کردیم

دوستان دقت داشته باشن که روند کلی بازار نزولی هست . درسته در این میان حتی چند هفته هم مثبت میشه اما اونا نویز های روند اصلی محصوب میشن

جالب اینجاست حتی خود بنده اونقدر درگیر حاشیه و بازی هایی که راه انداختند شدم ، با اینکه از اول مهر پیشبینی میکردم شاخص تا 1.200ریزش کنه تو فرصت هایی که بود خارج نشدم و ضررم بیشتر شد :rolleyes:

در هر صورت طبق تحلیل زمانی که داشتم (اگر درست از آب در بیاد) طی یکی دو هفته (-10--2020/11/8) آینده باید منتظر یک اتفاق بزرگ باشیم که البته با توجه به نتیجه انتخابات و رسیدن شاخص به حمایت مورد نظر خیلی دور از ذهن هم نیست .حالا این اتفاق میتونه شکسته شدن حمایت 1.2 شاخص و نزول بیشتر باشه (که دیگه یعنی اوضاع خیلی خیطه) و یا شروع یک روند صعودی جدید

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
جلسه نایب رییس مجلس با مدیران بازار سرمایه و برخی حقوقی ها با موضوع چگونه جیب حقیقی های سمج و باقیمانده در بورس را نیز بزنیم!

c70a1f3e-9204-4e7a-b141-96e4f23803d4.jpg

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
این غولو من چاپ میکنم میزنم رو دیوار دفترم
s0426.gif
در ادامه تحلیل های کشکی.
همین الان یکی کنارم نشسته داره میگه اصولا باید دلار برابر هزار تومن باشه. مثلا جنسی رو می بینیم چهارصد دلار هست باید باشه چهارصد هزار تومن. اما نمی دونم چرا سی هزار تومن شده!!!

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
جلسه نایب رییس مجلس با مدیران بازار سرمایه و برخی حقوقی ها با موضوع چگونه جیب حقیقی های سمج و باقیمانده در بورس را نیز بزنیم!

مشاهده پیوست 1205394
این جلسات خیلی مسخرست :D

و همینطور مدلی که بازیگرا پول سهامدار خرد رو گرفتن و پس نمیدن :

در حد حقیقت تلخ کلیپ زیر :

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
گفتم چند روز پیش..ریزش بورس دستوری بود که کنترلش از دستشون در رفت..این جلساتم در عمل دیگه فایده اشو از دست داده..ریزش دستوری باعث بی اعتمادی شدیدی شده که فعلا جبران نمیشه

مشاهده پیوست 1205394

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
يكي از دوستان من يه سوال از من پرسيد حقيقتا شك كردم به جوابي كه ميخواستم بهش بدم گفتم نكنه باعث ضررش بشم
لطف مي كنين راهنمايي كنيد
اين بنده خدا در سهم وغدير حدود ٤٠ درصد متضرر شده و امروز ٤ برابر اصل سهمي كه داشت خريد زده براي ميانگين كم كردن
حالا سوالي كه پرسيد اينكه كه اين سهامي رو كه امروز خريده تا زماني كه از منفي در بياد بايد نگهداري كنه يا مثلا فردا اگه وغدير مثبت ٥ شد ميتونه اين ٤ برابر خريد امروزش رو بفروشه ؟ و اگه بفروشه و همون تعداد سهم قبل رو فقط نگهداري كنه تا كامل از منفي دربياد به قولي ضرر كرده يا نه ؟
والا من تجربه اينطوري نداشتم و نتونستم به طور حتم بهش جوابي بدم

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
يكي از دوستان من يه سوال از من پرسيد حقيقتا شك كردم به جوابي كه ميخواستم بهش بدم گفتم نكنه باعث ضررش بشم
لطف مي كنين راهنمايي كنيد
اين بنده خدا در سهم وغدير حدود ٤٠ درصد متضرر شده و امروز ٤ برابر اصل سهمي كه داشت خريد زده براي ميانگين كم كردن
حالا سوالي كه پرسيد اينكه كه اين سهامي رو كه امروز خريده تا زماني كه از منفي در بياد بايد نگهداري كنه يا مثلا فردا اگه وغدير مثبت ٥ شد ميتونه اين ٤ برابر خريد امروزش رو بفروشه ؟ و اگه بفروشه و همون تعداد سهم قبل رو فقط نگهداري كنه تا كامل از منفي دربياد به قولي ضرر كرده يا نه ؟
والا من تجربه اينطوري نداشتم و نتونستم به طور حتم بهش جوابي بدم
در صورتی که فردا مثبت شد اینطوری میشه:
اون مقدار چهارایکس که خریده فردا بفروشه تو مقدار چهارایکسش پنج درصد سود کرده.
اون مقدار که از قبل هم داشته و تو ضرر بوده از مقدار ضررش به اندازه سود فردا کم شده.
یعنی تو اون مقدار چهار برابری سود پنج درصدی کرده، اما تو اون مقدار یک برابری هنوز تو ضرر هست.
البته اینو بگم که اکثر کارگزاری ها تو قسمت پورتفو براتون کل تعداد سهم رو نشون میدن و میانگین خرید همه رو حساب می کنن براتون می گن. مثلا نمیگن از پنج هزار تا سهم ، هزار تاش رو فلان قیمت خریدی و چهار هزارتاش رو فلان قیمت. بلکه همه رو جمع می کنن و میانگین خرید برای پنج هزار سهم حساب می کنن. با این حساب با نگاه کردن به اون میتونه ببینه کی از ضرر کلی درمیاد.

• Like
Reactions: D^D

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
در صورتی که فردا مثبت شد اینطوری میشه:
اون مقدار چهارایکس که خریده فردا بفروشه تو مقدار چهارایکسش پنج درصد سود کرده.
اون مقدار که از قبل هم داشته و تو ضرر بوده از مقدار ضررش به اندازه سود فردا کم شده.
یعنی تو اون مقدار چهار برابری سود پنج درصدی کرده، اما تو اون مقدار یک برابری هنوز تو ضرر هست.
البته اینو بگم که اکثر کارگزاری ها تو قسمت پورتفو براتون کل تعداد سهم رو نشون میدن و میانگین خرید همه رو حساب می کنن براتون می گن. مثلا نمیگن از پنج هزار تا سهم ، هزار تاش رو فلان قیمت خریدی و چهار هزارتاش رو فلان قیمت. بلکه همه رو جمع می کنن و میانگین خرید برای پنج هزار سهم حساب می کنن. با این حساب با نگاه کردن به اون میتونه ببینه کی از ضرر کلی درمیاد.
ممنونم از وقتي كه گذاشتين
پس عملا تا اون تعداد سهام اوليه رو كه داشته نفروشه ضرر نكرده درسته ؟
و يه سوال ديگه مثلا سر به سر ١٧٥٠ بوده الان با اين خريدي كه كرده شده ١٢٦٠
الان اون ٤ برابر خريدي كه كرده رو بفروشه سر به سر روي همون ١٢٦٠ هست يا باز تغيير ميكنه؟

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
ببینیم تو این بازار دستوری،فردا وضعیت شاخص در حمایت 1270 چی میشه..

انشالا فردا کف دو قلو بزنه و بره بالا تا 1500..و بعد ادامه روند

اگر حمایت نشه باز هم وضعیت سخت تر میشه.

تو روزهای آینده هم شاید رو کدال خبر خوشحال کننده ای از بانک دی بیاد و سهامداراشو خوشحال کنه

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715

.....

این دو جمله رو از شاخص 1700-1800 برای دلخوشی خودمون هی تکرار کردیم و هیچ اتفاقی نیوفتاد
25r30wi.gif
, قطعا بعد از این هم اتفاقی نمیوفته
154fs232528.gif

Last edited:

microlab pro

Registered User
لایک‌ها
387
انگار فقط باید فروخت و فرار کرد تا همین سودی که مونده هم از دستمون نگرفتن
منفی و مثبت شدن این بازار خیلی مسخره شده
بریم دو سال دیگه بیایم ببینیم اوضاع چطوره
فقط خیلی حیفم اومد که سکه 6 تومنی فروختم ریختم تو این بازار
بدبختی من نصف پولم گیر کرده تو فمراد و خزامیا و فاذر
هر 3 تا هم قفل شدن نمیتونم بفروشم

Last edited:

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235

انشالا فردا کف دو قلو بزنه و بره بالا تا 1500..و بعد ادامه روند

تو روزهای آینده هم شاید رو کدال خبر خوشحال کننده ای از بانک دی بیاد و سهامداراشو خوشحال کنه
فردا روزيه كه حسابرسي بانك دي قول كدال داده
ببينيم ميشه رو كدال يا نه

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
بزودی دارا سوم را هم عرضه می کنیم علی برکت الله

بالا