و همینطور تحلیل یک هموطن دیگر :
اصلا تحلیل شاخص معنی نداره ! تعداد شرکت های بازار مگه ثابت بوده که شاخص تحلیل میشه ؟ مگه همه سهم ها باز هستن که شاخص تحلیل میشه ؟
بعد یه کانال غیر معتبر روی شاخص میندازن اون نوکش رو نشون میدن !
با قصد و منظور ...
مشاهده پیوست 1205323
دوتا پست پشت سر هم زدم که بگم :
1 - شاخص رو تحلیل نکنید
2 - وضعیت شرکت رو نگاه کنید و نمودارش رو تحلیل بکنید
3 - نظرات کاربران و مردم رو توی شبکه های مجازی حتی تخصصی بریزید دور
به خدا قسم کسی که خودش هشتش گرو نهشه نمیتونه نظر درستی بده حتی نظر حِسی . فقط سرتون به کار خودتون باشه . از تمام کانالا و پیج ها و هر منبع اطلاعاتی ای که شر و ور نشر میدادن خارج بشید !
به خدا قسم ، تا امروز نه اخبار رو دنبال کردم نه از این پیج ها و کانالا استفاده کردم . اصلا نیاز نیست . یکی دوتا کانال خبری دارم همین و بس . دنبال گروه ها و کانالای سیگنال ده نباشید
پیج های اینستایی رو که توی اوج بازار وارن بافت شده بودن رو فقط آنفالو نکنید !
ریپورت بکنید !
من توی کل اینستا تنها پیجی رو که دوستش دارم و از شنیدن صداش لذت میبرم پیج آقای خوانپایه هستش . کلا حس خیلی خوبی از ایشون میگیرم ! تنها قدیمی بازار هم بود که دیدم توی شبکه های مجازی اون موقع که به وضوح سهامدارای عمده خارج میشدن ، گفت آقا مراقب باشید ...
چرا کسیو که واقعا از جون و دل برای مخاطبینش مایه میزاره و فحش هم میخوره معرفی نکنیم

من نه ایشون رو میشناسم نه باهاش در ارتباطم و حتی از پکیج های ایشون هم استفاده نکردم ولی کسیه که مشخصه اینکارست و مثل اینکه هزینه پکیج های آموزشیشم کمه و نجومی نیست . به نظرم ایشون عشق تدریس داره وگرنه خیلی بیشتر از این حرفا زمانش ارزش داره
اما در مورد بازار :
تا همینجاش بیشتر شرکت های کوچیک به نفت رسیدن
. شاخص در ظاهر 40% ریزش داشته ...
همچنان نظر من روی 1.1 هستش ( من خودم فکر نمیکردم از 1.4 شارپی یه کله پایین بیاد ) . اینکه میگم 1.1 حسیه نه با تحلیل شاخص

. اونم با فرض اینکه دلار از 20 تومن پایینتر نره . تا 1.1 شاخص 48% ریزش شارپ دو ماهه داشته اونم در غیاب شستا ! در غیاب ومعادن ! سهم های دیگه رو خبر ندارم
تا 1.1 شاخص 1 میلیون واحد ریزش داشته !!! خنده داره نه ؟
درسته که معلوم بود بازار ریزش میکنه و ارزش سهم ها این نبود ولی اوج بی وجدانی سهامداری عمده و بازیگران بود که با وجود اینکه میدونستن اینقدر ارزش نداره ولی همچنان سهم ها رو مثبت میکردن ...
درسته همه برای سود اینجاییم و اونا هم فکر جیب خودشون بودن
شخصی اگه ماشینی رو بخواد بفروشه و رنگ شده باشه میگه رنگ شده هستش ! شاید مالیدگی جزئی رو پنهون بکنه ولی تصادف شدید رو پنهون نمیکنه ! مگه اینکه دزد باشه !
این جمله که هم بولد کردم هم قرمز خیلی منظور داره ...
کسایی که بدون اینکه وجدانشون یکم به درد بیاد میدونستن سهم این ارزش رو نداره ولی رشدش میدادن !!! آقا حداقل خالی بکن ! نزار سهامدار خرد بعدا 70% یا 80% زیان بکنه ! یکم منطقی باش ! 30% ، 40% اصلا نه 50%

هرکسی یکم وجدان و شرف و خانواده داشته باشه ، قطعا با بازاری که خودش توش فعاله اینکار رو نمیکنه . یکم باید انسان باشه
بازیگرای با شرف هم که از اون طرف نه اجازه رشد شارپ دادن نه اجازه ریزش شارپ ، ازشون تشکر میکنیم . دمشون گرم
هیچ وقت فراموش نمیکنیم کدوم بازیگرا روزای اوج بازار و صعود شارپی یا مبنا پر نمیکردن یا تو سر سهم میزدن که سهم حبابی بالا نره که بعدا سهامدار خرد خیلی متضرر نشه
هیچ وقت فراموش نمیکنیم کدوم بازیگرا روزای ریزشی بازار هوای سهامدار خردشون رو داشتن
بازیگرای خوب ذات خوبشون رو به سهامداری خردشون نشون دادن . یادتون نره این موضوع رو و دور سهم هایی که بازیگر بی شرف دارن رو خط بکشید
اینم تصویر غول قدیمی که در حال تکمیله . تازه به راستِ کله غول واکنش نشون داده
:
در مورد این نمودار بگم که حسی رسم شده ! یعنی تکنیکال تو دل خودش نداره
اگه شستا رو حد فاصل چشم و دهن باز بکنن دیگه رسما غول رو تکمیل میکنه تا همون 1 میلیون الی 900 هزار پایین میکشه که قطعا اینکارو نمیکنن
باید بزارن شاخص به 1.1 و همون حوالی برسه و متعادل بشه و یه رشد چند روزه مثبت بهش بدن و بعد شستا رو باز بکنن که شاخص دوباره روی 1.1 اینطورا آروم بگیره