peyman5534
Registered User
- نوشتهها
- 1,326
- لایکها
- 2,413
صلوات بفرست دست از سر بچه های پی تی بردار،بچه های پی تی خیلی صاف و ساده هستن تو هم همش اذیتشون کنتا زمانی که اسامی کل حسودان نمایان شود![]()
![]()
صلوات بفرست دست از سر بچه های پی تی بردار،بچه های پی تی خیلی صاف و ساده هستن تو هم همش اذیتشون کنتا زمانی که اسامی کل حسودان نمایان شود![]()
![]()
بله در جریانم مشخصا یک منطقه خاص مد نظرمه که پرسیدم.
ضمنا چند مدته تفکیک قواره های بزرگ به کوچیکتر ۷۰%شو دولت تصاحب میکند {تا پارسال خیلی کمتر بود} و نمیذاره کسی نفس بکشه فکر میکنم ماده ۵ باشه تبدیل زراعی و باغی به مسکونی که تا سال ۱۴۰۱ سندی صادر نمیشه و تا سندهاشم صادر نشده اگر ساخت و سازی انجام بشه با لدر تخریب میکنند و اکثرا غیرقانونی تفکیک میکنند و به قشر ضعیف جامعه قواره های کوچیکو میفروشند.
و ماده ۱۴۱ اگر درست بگم میذاره چهاردیواری بالا بیاری و ساخت و ساز بفرمایی که تخریب نکنند تا زمان صدور سند هر کجاشو من اشتباه میگم شما اصلاح بفرمایید لطفا تشکر
بیشتر سود قواره های بزرگ در کوتاه مدت در تفکیک غیرقانونیشه که ممکنه دادگاهیم بشه چونکه صدور سند قانونی شهرکهای جدید خیلی زمانبره که یا علت موجه دارند که سند نمیدهند مث باغهای شهری که ممکنه در مسیر سیلاب و بستر رودخانه باشند و یا اصلا در نقشه جامع شهری تعریف نشده و قراره در سالهای آتی مجوز صادر شود.
در غیر این حالت خبرهای موثق نزدیکان به دولت خیلی میتونه موثر باشه مث تاسیس مترو و پروژه های تجاری تفریحی دیگر این قسمتشو منظورمه که اغلب کسی که خبر بهش میرسد به هیچکس نمیگوید و ممکنه شما در جریان باشید!
اکثر پست های تاپیک اینجوریه :
چقدر پول میدی تا ایده مو بهت بدم؟
چرا اینقدر پول داری؟
چرا دروغ میگی که اینقدر پول داری؟
چرا اومدی تو پی تی و در مورد کار سوال میکنی؟
برو زمین بخر
واقعا زشت نیست اینطوری؟ اصن طرف دروغ میگه. مگه داره پول میگیره واسه پست زدن شما؟ زوریه؟
الان من خودم چند وقت بود تو نخ شترمرغ بودم ولی پست های دوستان مخصوصا اونی که گفت با صدای آجر ریختن ترسیدن و مردن خیلی برام جالب بود
تا کی باید این وضعیت شوخی بیجا و حسادت ما ایرانی ها ادامه پیدا کنه؟ چرا فکر میکنید الکی با یه موضوعی شوخی کردن خیلی جالبه؟
یه سری هم البته پست های خیلی جالبی داشتن و صحبت هاشون واقعا قشنگ و جالب بود. دمتون گرم
تا جایی که میدونم اگه زراعی باشه الان جواز نمیدن برای ساختیه سوال جناب این زمین های زراعی که کنار جاده اصلی شاهراه و اتوبان هستن و دارای سند زراعی هستن چگونه تغییر کاربری برای کاربرد صنعتی یا حتی تجاری میشه انجام داد ،و ارزش خریدش چه جوریاست
خوب اینجا امنیت شغلی وجود نداره که هر کی تو لاک خودش باشه و هر کی از هر منفذی دنبال کسب درآمد میگرده بنظرم عجیب نیست ادعای خیلی از بچه های انجمن و البته شاخص اعتماد پایینی که ایجاد شده و فسادهای افسارگسیخته در مملکت و تغییر خط فقر همه و همه دست به دست هم دادند که معنای جهان سوم رو به معنای واقعی تر حس کنیم!به خدا منم موندم چرا یکم بعضی دوستان این قدر ناراحتن .
ولی اتفاقا ایده های بعضیا جالب بوده و روی پرورش میگو خودم نظر دارم باز دارم تحقیقات بیشتر روش انجام میدم
یا ماهی تو قفس هم جالب بود و اینا نمونه ای از ایده هایی بود که خیلی خوب بود
اصلااا خارج از کشور پیشنهاد نمیشه اصلااا . یکی از دوستان تو آلانیا 15 واحد ساخته هنوز 3 تاشم نفروخته . رشد زمین فقط ایرانخوب اینجا امنیت شغلی وجود نداره که هر کی تو لاک خودش باشه و هر کی از هر منفذی دنبال کسب درآمد میگرده بنظرم عجیب نیست ادعای خیلی از بچه های انجمن و البته شاخص اعتماد پایینی که ایجاد شده و فسادهای افسارگسیخته در مملکت و تغییر خط فقر همه و همه دست به دست هم دادند که معنای جهان سوم رو به معنای واقعی تر حس کنیم!
اما پیشنهاد من جهت سرمایه گذاری به خیلیها جهت خرید زمین در خارج از کشوره کشورهای رو به رشدی مانند ترکیه، قبرس، ارمنستان و خصوصا گرجستان چرا که هر روز کاهش ارزش پول ملی داریم و لااقل از این طریق سود مرکب جداگانه میشه گرفت و اونجاها هم هم میهنانمان غوغا کردند و انقدر ملک گرون شده که خرید خونه ویلایی رسمای رویای قشر متوسط حتی بالاتر از متوسط شده![]()
اما پیشنهاد من جهت سرمایه گذاری به خیلیها جهت خرید زمین در خارج از کشوره کشورهای رو به رشدی مانند ترکیه، قبرس، ارمنستان و خصوصا گرجستان
داداش رستوران رو تعطیل کردی برای کرونا. استخر و باشگاه چه فرقی داره؟![]()
![]()
ور دل شما ؟ بابت زدن این تاپیک شما پول داری میدی به من ؟ بچه های اینجا دارن پولی پرداخت میکنن ؟ من دارم از پی تی پول میگیرم ؟
بنده سال پیش وقت سر خاروندن نداشتم چون 3 تا رستوران همزمان داشتم اداره میکردم و بیزینس ساختمون داشتم . بعد از کرونا رستوران ها رو تعطیل
کردیم و برای همین هم تصمیم به راه اندازی بیزینس دیگه ای گرفتیم . معنی ور دل رو متوجه نمیشم . یعنی روزی 20 دقیقه میایم پی تی شمارو ناراحت میکنه ؟
این همه انرژی منفی واقعا از کجا و چرا میاد ؟
داداش رستوران رو تعطیل کردی برای کرونا. استخر و باشگاه چه فرقی داره؟
الآن بهترین حرکت در مارکت فیزیکی صادرات محصولات کشاورزی ارگانیکه چونکه هزینه تولید کشاورز و کارگر داخلی ارزون تمام میشه.
دقت کنید ارگانیک نه اینهایی که سرشار از کود و سم شیمیایی است وگرنه وارونه میکنند تو دریا و کلی ضرر خواهید داد.
الآن حتی پارک آبی هم اشباع شده بهتره یک سفر به امریکا و اروپا بفرمایید و ایده نویی وارد کشور کنید که جذابیت تازه داشته باشد.مثلا باشگاه این مدلی که گفتم خیلی دوست دارم که توش ماساژ باشگاه آرایشگاه بدن سازی کراس فیت استخر سونا مکان بازی بیلیارد گیم نت و ...
منو 2 ماه هم اون تو بزاری لذت میبرم
الآن حتی پارک آبی هم اشباع شده بهتره یک سفر به امریکا و اروپا بفرمایید و ایده نویی وارد کشور کنید که جذابیت تازه داشته باشد.
از سایتهایی مانند ایده باران هم میتونید کمک بگیرید.
الآن بهترین حرکت در مارکت فیزیکی صادرات محصولات کشاورزی ارگانیکه چونکه هزینه تولید کشاورز و کارگر داخلی ارزون تمام میشه.
دقت کنید ارگانیک نه اینهایی که سرشار از کود و سم شیمیایی است وگرنه وارونه میکنند تو دریا و کلی ضرر خواهید داد.
منم بعید میدونم محصولات ارگانیک مارو قبول کننمجوز ارگانیک راحت نمیدن و خیلی سخت گیری و میکنن
بعد هم خیلی کشور ها محصولات ارگانیک ایران را اصلا قبول ندارن و فقط محصولات ارگانیکی که در کشور خودشون تولید شده مجوز فروش به عنوان ارگانیک دارند
گلزار خودش چند سال پیش غیرمستقیم تو پیجش گفت تاریخ انقضاش گذشته هر چند نمیگفت هم کاملا مشخص بود بعد از ۸۴ رسما ترکید!نه اشتباه نکن . این مجموعه ورزشی که میگم خیلی کمه تو ایراان و اصلا اشباع شدنی نیست . من 3 سال با یه دوستی شریک بودم
البته فقط بدن سازی و استخر بود و فوق العاده بود . حالا یه چیز خیلی مدرن بیاد با این مجموعه به این تکمیلی قطعا استقبال فوق العاده ای میشه ازش
مخصوصا که مثلا گلزار و دو تا هنر پیشه و اینفلوِنسر هم بیاری میترکه
نمونه باید ببرید بهمراه پاسخ آزمایشگاه تست کنند بهرحال مزرعه ای که از اول تا آخرش به یک شکل تغذیه شده نمونه رو تایید کنند کافیه.مجوز ارگانیک راحت نمیدن و خیلی سخت گیری و میکنن
بعد هم خیلی کشور ها محصولات ارگانیک ایران را اصلا قبول ندارن و فقط محصولات ارگانیکی که در کشور خودشون تولید شده مجوز فروش به عنوان ارگانیک دارند
گلزار خودش چند سال پیش غیرمستقیم تو پیجش گفت تاریخ انقضاش گذشته هر چند نمیگفت هم کاملا مشخص بود بعد از ۸۴ رسما ترکید!
واسه یکی مث من مهمه که استاندارد کارمو از ابتدا تا انتها قوی کار کنم و قشر هدفمو باکیفیت انتخاب کنم.
اسپانسر برنده باش هم یکی از بچه های همینجا بود و قطعا اگر سرمایه عظیمی پشتش نبود {حتی اگر صرفا ایده جالب میبود} ایشون افتخار نمیداد مجری گری کند هر چند در میانه راه بعلت محدودیتها شکست خورد.
کلا هنرمندان درپیت داخلی از بالا تا پایین از هر قشر و شخصیتی فقط و فقط به پول فکر میکنند دیگه واسشون مهم نیست اسپانسر کیه چیه یا هدف ارتقای جامعه است یا نزول!
ما همچنان موندیم که چرا شما اینجا تاپیک زدید قطعا فضاهای مناسبتری وجود داره که میتونند بهتون مشاوره تخصصی بدهند راهتونم که انتخاب کردید و ظاهرا قراره مجموعه تفریحی متفاوتی رو استارت بزنید.
نمونه باید ببرید بهمراه پاسخ آزمایشگاه تست کنند بهرحال مزرعه ای که از اول تا آخرش به یک شکل تغذیه شده نمونه رو تایید کنند کافیه.
سالهاست مولتی شدند یکسریا رو این مارکت و دارند مث نقل و نبات صادر میکنند.
متوجهم منظورمو خوب نگرفتید اگر صرفا رونق جنبه اقتصادی کسب و کار مطرحه قطعا پاسخ میگیرید.من گلزارو از نزدیک میشناسم . کافیه بفهمن الان تو این رستورانه شیشه های رستورانو خورد میکنن داداش چی داری میگی ؟
من شده 200 میلیون بهش بدم بگم فقط بیا اینجا ورزشتو بکن شک نکن انجام میدم
حتی 500 میلیونم بگیره میدم بهش . هنوز نمیتونی حتی تصور کنی اسمش بیاد چه اتفاقاتی میفته
حالا یکی مثل شما ممکنه اونو در پیت بدونه یکی نه . مهم اینه ما هدفمون باهاش چیه ؟ جذب مشتری خفن
آیا جواب میدهد ؟ 1000000 % بلهههه
اسمش بپیچه گلزار فلان جا باشگاه و استخر میره بسه فقط اسمش
ما برای راه اندازی رستوران یه هنرپیشه در پیتتتتتتتتتت آوردیم دقت کن در پیتتتتتتتتتتتتتت که از دید من تو درجه 3 4 هستش رستوران منفجر شد
تا 6 ماه میومدن میگفتن فلانی اینجا غذا خورده ؟![]()
![]()
کجای کاری برادر هنوز هموطناتو نشناختی با کریم شیشه ای هم بندری میزنن
خدا بیامرز نادر بروسلی که اصلا سلبریتی و هنر مند و اینا نیست اومد اون شب رستوران شلوغ افتضاح شد همه باهاش عکس هم میگرفتن
اونم یه رستوران 2 طبقه با ظرفیت 150 نفر دیگه تا ته خطو برو