عزیز دل دیدگاهتون متاسفانه اشتباهه
1 - دستفروش ماهی 15 تومن ؟!
2 - الان میانگین کف دستمزد ماهی 3 الی 4 تومنه . خیلیا از خداشونه همین حقوق رو دریافت بکنن
3 - کارفرما باید سود بکنه که بتونه حقوق بده . شما فکر میکنی کارفرما چقدر در میاره ؟طرف هر 1 میلیارد سرمایه ای که بزاره سالی 150 الی 200 تومن بزور سود واقعیش میشه ! سود تخیلی رو قبول ندارم . کارای مقیاس کوچیکم کار ندارم . یکی ممکنه با دست فروشی با 20 تومن ماهی 5 تومن در بیاره . اون کار نیست . کار منظورم یه ساختار درست و حسابیه
4 - شما به کارمند یا کارگر از یه میزانی بیشتر حقوق بدی ، بازدهی منفی میسازه . یعنی نه تنها بازدهی بالا نمیره ، تازه افت هم میکنه !
5 - الان یه تحصیل کرده و متخصص بعد از 15 سال سابقه کار ماهی 10 تومن هم بزور بهش میدن ، بعد واسه مجسمه سازی بیشتر از 2 تومن ؟! البته من کاری ندارم که اصلا مجسمه سازی درسته یا نه . خوبه یا نه . من میگم اونی که 15 سال پوستش کنده شده به هیچ وجه نمیتونه به اندازه کسی که 2 روزه یه چیزو یادگرفته ، دریافتی داشته باشه
* مدیریت کسب و کار به شدت سخت و پیچیدست و هرچی بزرگ تر میشه چالش های بیشتری رو داره . با وضعیت کشور هم همون بازده سالی 15 تا 20 درصد بیشتر ، خنده داره . سود واقعی رو میگم . با تورم حساب بکنی شاید سالی 50 یا 60 درصد سود بکنه ولی مخارج رو دربیاری اینقدرم نمیمونه . من واقعیت رو میگم اونی که چندساله با چشم خودم دیدم و یا کسب و کارهای خودم همین بازدهی رو داشته
بعد شما حالا اینو حساب بکن . فرض کن به یکی بخوای لطف بکنی و بیخودی دست و دلبازی بکنی و حتی بازدهی رو هم کاهش نده . فرض کن ماهی 10 تومن بدی . برای ماهی 10 تومن حقوق ، صاحب سرمایه باید ، سرمایه 800 تومنی تامین بکنه که 1 دونه فرصت شغلی ماهی 10 میلیون ایجاد بشه ( فرض کن 10 تومن شامل حقوق و مزایا و ... باشه و خود حقوق مثلا چیزی در حدود 7 الی 8 تومن باشه )
خوب خود شما حاضری 800 میلیون رو برای 1 فرصت بکار ببری و خودت چیزی برنداری یا 1 فرصت ایجاد بکنی و خودت نصف و کارمند نصف ؟ یعنی نفری 5 تومن !
کسی که سرمایه داره دلیل نمیشه پولشو تو جوب بریزه
اگه دسترسی به 800 تومن آسونه و به نظر شما کسی که سرمایه داره باید همینطوری پول رو از بین ببره ، شما میتونی 800 تومن رو جمع بکنی و یدونه فرصت شغلی ایجاد بکنی و تازه خودتم بازدهی نداشته باشی
سرمایه آسون جمع نمیشه . همین دوستمون هم که میگن 30 تومن از فروش زمین جمع کرده ، پولشو که از جوب پیدا نکرده .
شما ممکنه بگی زمین خریده گرون شده ، من میگم فکرش کار کرده جای درست خریده درضمن سرمایه اولیه رو که بابتش زحمت کشیده !
همون سرمایه اولیه موقع خرید مثلا 1 میلیارد بوده ، ارزش همون موقع این سرمایه مثلا معادل 15 میلیارد الان بوده
15 میلیارد رو از کجا اوورده ؟
زحمت + فکر درست + سختی
دلیل نمیشه یکی که به خاطر این 3 تا عامل سرمایه داره ، بیاد بابت هیچی پول مفت بده
شاید صاحب کسب و کاری بیاد به مدیرش ماهی 50 میلیون بده ولی برگشت سرمایه رو برای صاحب کسب و کار رقم میزنه . همون ماهی 50 رو به کسی که توانایی نداره بده ، هیچ بازخوردی دریافت نمیکنه
من زیاد شنیدم ، میگن فلانی با 100 میلیارد سرمایه ، سالی اینقدر در میاره ولی ما واسه دوقرون دهنمون سرویس میشه . علتش اینه اون شخص 100 میلیارد داره ولی کسی که گلایه میکنه اون سرمایه رو نداره . کسی هم که سرمایه رو داره ، یهویی تو زندگیش نیومده ، کاریو کرده که بقیه نکردن
در مورد بازخورد . دوستمون گفت به گلزار 500 میدم ، تبلیغه . خوب ایشون که بیکار نیست بیاد 500 بده ، 1 ریال هم برنگرده ! 500 رو به من بده 1 ریال هم برنمیگرده
میاد 500 رو به گلزار میده ، تبلیغ میشه در ازای اون مثلا 1 تومن برمیگرده
عاشق چشو ابروی طرف که نیست ، پول مفت بهش بده
پس زمانی که کسی استخدام میشه ، اون ارزشی که برای کسب و کار ایجاد میکنه اهمیت داره ، به همین دلیله یکی ماهی 3 تومن حقوق میگیره یکی ماهی 100 تومن . شاید اون 100 تومنیه فشار کمتری روش باشه ولی توانایی های خاص خودش رو داره
این دیدگاه شما هم ، قشنگه ولی عملی نیست . کسایی که با **** سرمایه داری مشکل دارن عمدتا دیدگاهشون اینه . علتشم اینه شما تجربه درگیر شدن با این مسائل رو نداشتی و صرفا به صدای قلبت گوش میدی
مهربونی قشنگه ولی باید با منطق همراه باشه که نتیجه بهتری داشته باشه