• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چی تولید کنیم ؟؟

ali 101

Registered User
لایک‌ها
77
ظاهرا الآن تولید هیچی نمیصرفه

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,776
بعد از سالها فعالیت در زمینه صنعت و تولید میتونم با اطمینان کامل بگم که صنعتگر بدبخته در این خراب آباد و صنعتگری هیچ منفعتی نداره و همش ضرره.

nicabzar

Registered User
لایک‌ها
153
من یک زمانی خواستم بزنم تو کار تولید ، اما دیدم به جای اینکه چندین کار رو جمع کنم کنار هم ، بعد نهایت کار یک حاشیه سود بالا و پاین گیرم میاد و اون چیزی رو که دارم تولید میکنم نسبت به این بازار آشفته ،سفارشی که داده میشه اگر تو انبارم موجود بود بفروشم و نه نسبت به سفارش تولید کنم چون قیمت ها بالا پایین هست هر ساعت .
دیدم باید زمین بخرم، بسازم، واحد آی تی ، فروش و حسابداری بزنم کنارش، محل انبار داشته باشم ، با چاپخونه و جعبه سازی کار کنم، اگر محصول پلاستیکی هم در کار باشه باید به پلاستیک سازی هزنیه کنم .مواد اولیه اصلی محصول رو تامین کنم بعد مونتاژ مثلا بشه بعد حدودا 10 درصد یا 20 درصد بکشم روی جنس و وارد بازار بشه .
اومدم هر کدوم از این کارهارو یک واحد صنفی جدا زدم الان راحت کار میکنم و شرکت آی تی دارم، موسسه حسابرسی دارم، کانون آگهی و تبلیغات دارم که در بخش دیجیتال مارکتینگ و بازاریابی سنتی هم فعالیت میشه و باچاپخانه ها و دیگر قسمت ها هم کار میکنم . کنارش جای تولید و فروش یک محصول بازرگانی و پخش یک برند رو در دست گرفتم . که از هرکدوم از این کارهایی که میکنم به لطف خدا گرفته کار و سود خوبی اومده در صورتی که من توی تولید مجموع این کار ها رو اگه هم میکردم یک مبلغ ناچیز گیرم میمود البته تولید در دراز مدت برام منفعت داشت این رو نباید رد کرد .

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
من یک زمانی خواستم بزنم تو کار تولید ، اما دیدم به جای اینکه چندین کار رو جمع کنم کنار هم ، بعد نهایت کار یک حاشیه سود بالا و پاین گیرم میاد و اون چیزی رو که دارم تولید میکنم نسبت به این بازار آشفته ،سفارشی که داده میشه اگر تو انبارم موجود بود بفروشم و نه نسبت به سفارش تولید کنم چون قیمت ها بالا پایین هست هر ساعت .
دیدم باید زمین بخرم، بسازم، واحد آی تی ، فروش و حسابداری بزنم کنارش، محل انبار داشته باشم ، با چاپخونه و جعبه سازی کار کنم، اگر محصول پلاستیکی هم در کار باشه باید به پلاستیک سازی هزنیه کنم .مواد اولیه اصلی محصول رو تامین کنم بعد مونتاژ مثلا بشه بعد حدودا 10 درصد یا 20 درصد بکشم روی جنس و وارد بازار بشه .
اومدم هر کدوم از این کارهارو یک واحد صنفی جدا زدم الان راحت کار میکنم و شرکت آی تی دارم، موسسه حسابرسی دارم، کانون آگهی و تبلیغات دارم که در بخش دیجیتال مارکتینگ و بازاریابی سنتی هم فعالیت میشه و باچاپخانه ها و دیگر قسمت ها هم کار میکنم . کنارش جای تولید و فروش یک محصول بازرگانی و پخش یک برند رو در دست گرفتم . که از هرکدوم از این کارهایی که میکنم به لطف خدا گرفته کار و سود خوبی اومده در صورتی که من توی تولید مجموع این کار ها رو اگه هم میکردم یک مبلغ ناچیز گیرم میمود البته تولید در دراز مدت برام منفعت داشت این رو نباید رد کرد .
البته منظور من از تولید تولیدی های جمع و جور خونگی بود که آینده ی بازار به نظر من دست همین هاست

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,233

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
چند روز پیش دنبال موم آدامسی(موم سرد) میگشتم
ولی هیچ کدوم برند خارجی نداشتن حتی توی خونه تولید میکنن!
انگار که تولیدش راحت و ارزونه
استفاده زیاد هم دارن چون ارزونه و راحتتر از موم گرم استفاده میشه

مشاهده پیوست 1210411
مشاهده پیوست 1210412
آفرین.

nicabzar

Registered User
لایک‌ها
153
چند روز پیش دنبال موم آدامسی(موم سرد) میگشتم
ولی هیچ کدوم برند خارجی نداشتن حتی توی خونه تولید میکنن!
انگار که تولیدش راحت و ارزونه
استفاده زیاد هم دارن چون ارزونه و راحتتر از موم گرم استفاده میشه

مشاهده پیوست 1210411
مشاهده پیوست 1210412
من امروز یک شرکتی دیدم که تازه شروع به این کار کرده

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
تولید لامپ LED چجوریه؟در واقع تولید که نه فک کنم فقط مونتاژ میکنن اینجا درسته؟
سود داره؟

بالا