من یک زمانی خواستم بزنم تو کار تولید ، اما دیدم به جای اینکه چندین کار رو جمع کنم کنار هم ، بعد نهایت کار یک حاشیه سود بالا و پاین گیرم میاد و اون چیزی رو که دارم تولید میکنم نسبت به این بازار آشفته ،سفارشی که داده میشه اگر تو انبارم موجود بود بفروشم و نه نسبت به سفارش تولید کنم چون قیمت ها بالا پایین هست هر ساعت .
دیدم باید زمین بخرم، بسازم، واحد آی تی ، فروش و حسابداری بزنم کنارش، محل انبار داشته باشم ، با چاپخونه و جعبه سازی کار کنم، اگر محصول پلاستیکی هم در کار باشه باید به پلاستیک سازی هزنیه کنم .مواد اولیه اصلی محصول رو تامین کنم بعد مونتاژ مثلا بشه بعد حدودا 10 درصد یا 20 درصد بکشم روی جنس و وارد بازار بشه .
اومدم هر کدوم از این کارهارو یک واحد صنفی جدا زدم الان راحت کار میکنم و شرکت آی تی دارم، موسسه حسابرسی دارم، کانون آگهی و تبلیغات دارم که در بخش دیجیتال مارکتینگ و بازاریابی سنتی هم فعالیت میشه و باچاپخانه ها و دیگر قسمت ها هم کار میکنم . کنارش جای تولید و فروش یک محصول بازرگانی و پخش یک برند رو در دست گرفتم . که از هرکدوم از این کارهایی که میکنم به لطف خدا گرفته کار و سود خوبی اومده در صورتی که من توی تولید مجموع این کار ها رو اگه هم میکردم یک مبلغ ناچیز گیرم میمود البته تولید در دراز مدت برام منفعت داشت این رو نباید رد کرد .