• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
واقعا برام عجیبه ...
چرا توی سایت های خبری وقتی در مورد وضعیت خوب بازار هررررررررررررر وقت صحبت شده ، هرررررررررر وقت ، همیشه یکسریا بازار بورس رو کوبیدن :D

اینهمه نفرت از کجا میاد ...
برای چی اینقدر مردم ما نسبت به سود بقیه بازارها و هم نوعشون حسادت دارن در حالی که واقعا سود میکنن و اونا توهم سود دارن !
تازه سهام کالای مصرفی نیست ، تورم زا نیست ، برای اقتصاد هم خوبه ، هرکسی میتونه به این بازار دسترسی داشته باشه و ...

من خودم معامله خودرو هم داشتم ، کیس خوبی بوده خریدیم چند وقت بعدش فروختیم . سود واقعیش خیلی کمه . تورم رو نباید سود حساب بکنن ولی بعضیا میکنن:rolleyes:

بخر ، کارشناسی بکن ، تعویض پلاک ، وکالت ، دفترخونه و صدتا بگیر و ببند ! چکو بگیر ، کارتو بکش ، ساتنا بزن ، بانکی بیار
اتاق تعویض نباشه ، عیب و ایراد نداشته باشه ، سرقتی نباشه ، ممنوع المعامله نباشه ، توقیف روش نباشه ، تصادفی نباشه ، فروشنده کلاهبردار نباشه ، خریدار کلاهبردار نباشه
موقع خرید از این سر شهر بکوب برو اونسر شهر کلی هزینه استهلاک و افت قیمت و بنزین ماشین خودت میشه ! با فروشنده سر و کله بزن ، با خریدار سر و کله بزن
هزینه آگهی ، هزینه کارواش و ...
بعد آخرش حساب میکنی اینهمه ریسک و این چیزا روی یه معامله 100 تومنی ( قبل از گرونی ها ) ، 5-6 تومن دستتو میگیره !!! تورمش رو کم بکنی 2 یا 3 تومن میمونه :D

تجربه دلالی دلار نداشتم ولی خودرو رو داشتم اصلا ارزش نداره . بعد یه جوری دلالای خودرو ، بورس رو میکوبونن آدم فکر میکنه تولید کننده بنزن
bav3_154fs759111.gif

طرف میگه شرکتای بورسی ال و بلن !
ولی خودش خودروی همون شرکت های بورسی رو دلالی میکنه
399.gif
کسی ندونه فکر میکنه نمایندگی هیوندا رو دارن
399.gif

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
به نظر من رفتار شاخص در برخورد با مقاومت حدود 1490 خیلی مهم و تا حدی تعیین کننده میتونه باشه . البته من زیاد از تکنیکال سر در نمیارم . دوستانی که در این زمینه وارد هستند فکر میکنم الان فرصت خوبی برای بررسی احتمالات پیش روی شاخص کل هست .

Untitled3332.jpg

پ ن : از تحلیل غولیکال هم استقبال میشه :)

danetey

Registered User
لایک‌ها
367
مدیر عامل شرکت بورس تهران، از عرضه اولیه پتروشیمی بوعلی سینا خبرداد و به بورس ۲۴ گفت: ۱۲ درصد از سهام شرکت پتروشیمی۳۵۰ میلیاردی بوعلی سینا با تعداد۴۲۰ میلیون سهم ، در دامنه ۵ درصد و سقف ۴۱۳۲ تومان ‌چهار شنبه این هفته عرضه خواهد شد.

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
مدیر عامل شرکت بورس تهران، از عرضه اولیه پتروشیمی بوعلی سینا خبرداد و به بورس ۲۴ گفت: ۱۲ درصد از سهام شرکت پتروشیمی۳۵۰ میلیاردی بوعلی سینا با تعداد۴۲۰ میلیون سهم ، در دامنه ۵ درصد و سقف ۴۱۳۲ تومان ‌چهار شنبه این هفته عرضه خواهد شد.
اگر شش میلیون نفر شرکت کننده داشته باشیم مبلغی کمتر از سیصد هزار تومن به هر نفر می رسه. باز خوبه.

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
به نظر من رفتار شاخص در برخورد با مقاومت حدود 1490 خیلی مهم و تا حدی تعیین کننده میتونه باشه . البته من زیاد از تکنیکال سر در نمیارم . دوستانی که در این زمینه وارد هستند فکر میکنم الان فرصت خوبی برای بررسی احتمالات پیش روی شاخص کل هست .

مشاهده پیوست 1210698

پ ن : از تحلیل غولیکال هم استقبال میشه :)
والا غولیکالی بخوام نظر بدم حالش خوبه
bav3_154fs759111.gif

امروز توی یکسری سهم هایی که در جریانشونم قدرت فروشنده ها زیاد نبود و تقریبا حالت تعادلی دارن
نه خریدار قدرت بالایی داره نه فروشنده
بعضی سهم های خاص هم هستن که قدرت خریدارا بالاست ولی اونقدر تاثیر بالایی روی شاخص ندارن
مثلا فولاد هم نقطه حساسیه
bav3_154fs759111.gif

ولی همچنان به نظرم این محدوده ها برای خرید از نظر شخصی بنده جذابیت به خصوصی نداره و برای فروش باید بازار و سهم رو زیر نظر داشت که شرایط مشکوک شدو حد ضرر فعال شد فروش انجام بشه و سهم خوب رو مجدد پایین تر خرید

کسی بر اساس این نظر من تصمیم به خرید یا فروش یا نگهداری نگیره . صرفا نظر منه
کسی هم در آینده تیکه کنایه نندازه ! که گفتی مناسب خرید نیست ولی سهم X ، دوبرابر شده ! اینجا سهمی رو خرید 2 برابر شد ، نوش جونش ، سهمی رو خرید و نصف شد ضرر خودشه یقه سازمان بورس و حقوقی و حقیقی رو نگیره ، سهمی رو نخرید و 2 برابر شد به من مربوط نیست به کسی بدهکار نیستم ، کسی هم نخرید و نصف شد صحبت های آینده من رو قطعی ندونه ! صرفا همه این صحبت ها نظره و هیچ قطعیتی توش نیست ولی 100% ملاک عمل خودمه . سود یا ضررش یا از دست دادن فرصت سود هم پای خودمه ...

من خودم سهم هام رو دست به ماشه برای سبک کردنم ، احساس بکنم قراره وضعیت بحرانی بشه ، میفروشم ، پایین که اومد باز با تعداد بیشتری میخرم . اینکه چقدر از هر سهمی رو هم بفروشم به شرایط بستگی داره و الزاما همه سهامم رو نمیفروشم
کسی هم که بلند مدتی خرید کرده کاری به این بالا پایینا نداشته باشه ، هروقت پول دستش اومد سهم های خوبی رو که داره باز بخره . اینکه بالا میره میفروشم باز پایین میخرم استراتژی منه

IDINARASH

Registered User
لایک‌ها
94
فردا سبزه بازار و احتمالا از سه شنبه باز افت داریم فعلا که روند کامل تثبیت نشده هر وقت خبر خوبی داشتیم بدتر شده بازار دقیقا یاد این حرف میوفتم چنان رونق اقتصادی راه بندازیم....
سراغ سهم جدید که حداقل 40 تا منفی داشته توی سه ماه گذشته بریم بهتره تا سهمایی که تاپ هستند البته چندین سهم بازیگر محور و مرد محور علنا خوفه سفاسی و بایکا دارم و یه هفته سواری میگرم البته به قول دیوید جان دست به ماشه ....

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
کسی خبر داره که فروش زیر 500 تومن هنوز ممنوعه یا لغو شد؟ از یه نفر شنیدم لغو شده ولی چیزی پیدا نکردم، برای من خیلی مهمه این، مثل مورچه آذوقه جمع میکنم من ;)

IDINARASH

Registered User
لایک‌ها
94
کسی خبر داره که فروش زیر 500 تومن هنوز ممنوعه یا لغو شد؟ از یه نفر شنیدم لغو شده ولی چیزی پیدا نکردم، برای من خیلی مهمه این، مثل مورچه آذوقه جمع میکنم من ;)
سلام فروش زیر 500 تومن در صورتی که کل سهمت ارزشش کمتر از 500 تومن باشه و همشو بفروشی مشکلی نداره بفروشی بعد توی کارگزاری و یا بورس و فرابورس چک میشه از طرف کارگزاری کدت بسته میشه باید بری تعهد بدی باز بشه

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176
عرضه اولیه نماد (چخزر) – سه شنبه ۱۱ آذر ماه
‎۱.دوره ثبت سفارش سه شنبه ۱۱ آذر ماه و ساعت ثبت سفارش از ساعت ۱۳:۰۰ الی ۱۷:۰۰ می باشد.
‎۲.سهمیه در نظر گرفته شده برای هر کد حقیقی و حقوقی حداکثر ۲۰ سهم و هر کد معاملاتی تنها مجاز به ارسال یک سفارش می‌باشد.
‎۳.ورود سفارش در دامنه قیمتی تعیین شده (کف ۲۴۰۰۰ و سقف ۲۵۰۰۰ ریال) ، امکانپذیر است.

mohsen2015

Registered User
لایک‌ها
751
مجمع فملی هم امروز برگزار شد.چه پروژهایی در دست دارن
تا اخر سال سود خوبی به سهامدارهاش میده

➖ افزایش سرمایه ناشی از سود انباشته امروز برای اجرای طرح های توسعه ای زیر است:
طرح دره آلو که سال آینده افتتاح خواهد شد.
طرح دره زار نیز اواسط سال 1400 افتتاح می شود.
طرح تولید کنسانتره از سرباره ذوب در سرچشمه در سه ماهه اول 1400 افتتاح می شود.

➖ در همه طرح های کنسانتره شرایط برای فملی بی نظیر است. چون هزینه معدن، حقوق دولتی و امثال آن را نداریم و به طور مستقیم تبدیل به کسانتره انجام می شود و سود سرشاری خواهد داشت.

➖ این سه طرح 400 هزار تن به تولیدات کنسانتره اضافه می کند. هر کدام از طرح های کنسانتره حدود 5 تا 6 هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری می خواهد، ظرف یک سال و سه ماه قیمت سرمایه گذاری را بر می گردانیم و بیش از 50 درصد سودآوری هم خواهد داشت.

➖ در خاتون آباد هم تولید کنسانتره اجرایی و بالای 65 درصد سود خواهد داشت. آینده شرکت مس بسیار روشن است و قطعا مس جلوتر از همه شرکت ها حرکت می کند.

فاز سه سونگون

➖ عملیات پیمانکار مشخص شده ظرف دو تا 3 سال آینده 150 هزار تن کنسانتره وارد مدار می شود.
➖طرح توسعه ای دیگر هم فاز دو میدوک است.

➖ذخایر زیر زمینی فملی بسیار بزرگ است و فاز سه سرچشمه ذخایر بی نظیری دارد که تا پایان سال اعلام می شود.

➖ همه این طرح ها امضای رسمی افراد فنی را دارد و به تایید هیات مدیره رسیده است. با افتتاح فاز سه مس سرچشمه ملی مس برای اولین بار در خاورمیانه بزرگترین کارخانه کنسانتره برای ایران و منطقه را راه اندازی خواهد کرد.

➖هزینه طرح های فوق از افزایش سرمایه امروز تامین مالی خواهد شد.
البته تجهیزات مورد نیاز این طرح ها خریداری شده و 48 میلیون یورو برای تجهیزات هزینه شده که امروز ارزش آن 77 میلیون یورو است.

➖ طرح دره زار بیش از 47 درصد پیشرفت دارد. فاز دو میدوک نیز بزودی عملیاتی خواهد شد.

➖ با اجرای طرح های زیربنایی خلیج فارس تا دو ماه آینده آب به مس سرچشمه خواهد رسید. به لحاظ زیربنایی هیچ مشکلی برای برق وآب نداریم. پست برق ها نیز در سونگون، سرچشمه و میدوک شکل گرفته است.

➖ با این روند جایگاه شرکت ملی مس را به 10 شرکت بزرگ دنیا نزدیک خواهیم کرد که با توجه به کیفیت مس ایران، ایران می تواند نقش مثمر ثمر و بزرگتری در تولیدات مس دنیا داشته باشد.

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
مجمع فملی هم امروز برگزار شد.چه پروژهایی در دست دارن
تا اخر سال سود خوبی به سهامدارهاش میده

➖ افزایش سرمایه ناشی از سود انباشته امروز برای اجرای طرح های توسعه ای زیر است:
طرح دره آلو که سال آینده افتتاح خواهد شد.
طرح دره زار نیز اواسط سال 1400 افتتاح می شود.
طرح تولید کنسانتره از سرباره ذوب در سرچشمه در سه ماهه اول 1400 افتتاح می شود.

➖ در همه طرح های کنسانتره شرایط برای فملی بی نظیر است. چون هزینه معدن، حقوق دولتی و امثال آن را نداریم و به طور مستقیم تبدیل به کسانتره انجام می شود و سود سرشاری خواهد داشت.

➖ این سه طرح 400 هزار تن به تولیدات کنسانتره اضافه می کند. هر کدام از طرح های کنسانتره حدود 5 تا 6 هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری می خواهد، ظرف یک سال و سه ماه قیمت سرمایه گذاری را بر می گردانیم و بیش از 50 درصد سودآوری هم خواهد داشت.

➖ در خاتون آباد هم تولید کنسانتره اجرایی و بالای 65 درصد سود خواهد داشت. آینده شرکت مس بسیار روشن است و قطعا مس جلوتر از همه شرکت ها حرکت می کند.

فاز سه سونگون

➖ عملیات پیمانکار مشخص شده ظرف دو تا 3 سال آینده 150 هزار تن کنسانتره وارد مدار می شود.
➖طرح توسعه ای دیگر هم فاز دو میدوک است.

➖ذخایر زیر زمینی فملی بسیار بزرگ است و فاز سه سرچشمه ذخایر بی نظیری دارد که تا پایان سال اعلام می شود.

➖ همه این طرح ها امضای رسمی افراد فنی را دارد و به تایید هیات مدیره رسیده است. با افتتاح فاز سه مس سرچشمه ملی مس برای اولین بار در خاورمیانه بزرگترین کارخانه کنسانتره برای ایران و منطقه را راه اندازی خواهد کرد.

➖هزینه طرح های فوق از افزایش سرمایه امروز تامین مالی خواهد شد.
البته تجهیزات مورد نیاز این طرح ها خریداری شده و 48 میلیون یورو برای تجهیزات هزینه شده که امروز ارزش آن 77 میلیون یورو است.

➖ طرح دره زار بیش از 47 درصد پیشرفت دارد. فاز دو میدوک نیز بزودی عملیاتی خواهد شد.

➖ با اجرای طرح های زیربنایی خلیج فارس تا دو ماه آینده آب به مس سرچشمه خواهد رسید. به لحاظ زیربنایی هیچ مشکلی برای برق وآب نداریم. پست برق ها نیز در سونگون، سرچشمه و میدوک شکل گرفته است.

➖ با این روند جایگاه شرکت ملی مس را به 10 شرکت بزرگ دنیا نزدیک خواهیم کرد که با توجه به کیفیت مس ایران، ایران می تواند نقش مثمر ثمر و بزرگتری در تولیدات مس دنیا داشته باشد.
خبر افزایش سرمایه فولاد و کچاد هم امروز اومد

mohsen2015

Registered User
لایک‌ها
751
فردا میخوریم به مقاومت..انشالا با قدرت ردش کنه
فقط امیدوارم سهام ها اون حالت قفل صف فروش دیگه اتفاق نیفته. حداقل منفی 3 و4 باشن.البته از سهام های بزرگ این انتظار میره

بالا