• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
دوستان اینکه صحبت روحانی برای دلار 15 تومنی عملی هست یا خیر، بله عملی هست
اما اگر عاقل باشن همچین کاری نمیکنن، یک بار روحانی در سال 96 اینکار رو کرد، مردم چوبش رو با دو بار افزایش تورم در سه سال گذشته خوردن
امیدوارم اینبار همچین اشتباهی نکنه، اقتصاد کشور شده بازیچه بازی های سیاسی اینها
این همه کارشناس اومدن میگن 17 این اومده میگه 15!!؟؟
یعنی قبلا خودش میونست دلار تا 15 میاد پایین اما کاری نکرده؟!!!
وقتی الان داره میگه یعنی میخواد امتیاز بخره ؟!!!چرا واقعیت رو نمیگه این بشر؟!!چرا کلا دروغ میگه ؟!!!
از نظر من دلار میتونه 5 تومن بشه و دولت فعلی ک دراستاش ریس جمهور نمیذارن وبا دلار 30 تومن به ادافش میرسن

متاسفم به حال ایرانم که ریس جمهورش 8 ساله دروغ میگه

بخشی از صحبتهای زیبای علی طباطبایی پادرا

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
دوستان بیان روی سهم های کوچک سرمایه گذاری کنید
من دو ماهه فقط سهم های کوچک بازار خرید و فروش می کنم سودی خوبی برداشت کردم
سهمهای خیلی کوچیک هم ریسک دارند
نمیدونم فایل جدیدی که پخش شد رو شنیدید یا نه !!! ولی اگه 1% هم درست باشه
واقعا بد میشه که سهم خالی میکنن و کسی نیست جمعش کنه .

pedram.1

Registered User
لایک‌ها
63
سهمهای خیلی کوچیک هم ریسک دارند
نمیدونم فایل جدیدی که پخش شد رو شنیدید یا نه !!! ولی اگه 1% هم درست باشه
واقعا بد میشه که سهم خالی میکنن و کسی نیست جمعش کنه .
تا حالا چند بار گفتن می خوان دامنه بیارن 1 درصد در حد حرفه
بالاخره هر کاری ریسک خودشو داره

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
با 5 تا کد بورسی پالایش گرفتم و تا الان ده میلیون ضرر یه مشت بیشرف هم نشستن اون بالا دارن بهمون میخندن امروز یکم نشستم معاملات پالایشو نگاه کردم واقعا ادم اعصابش بهم میریخت مردم خیلی راحت دارن با ضرر خارج میشن و اون مسوولان بیشرف بی همه چیز هم همینو میخان و اصلا دیگه کاری ندارن که شاید یکی با حقوق چند ماه کارکردش اومده و اینو خریده واقعا اینا نه وجدان دارن نه هیچی فقط دزدایی هستن که سیر نمیشن و دارن تمام اموال مردمو غارت میکنن من که دیگه قید پالایشو زدم و انداختم یه گوشه خاک بخوره ولی واقعا امروز معاملاتو که نگاه میکردم ناراحت شدم واسه کسایی که با چه دل امیدی اومدن اینو خریدن و فریب وعده ی مسوولا رو خوردن و الان اینجوری داشتن میفروختن و هیچکس هم نیست دیگه به داد این ملت برسه همه رو ول کردن به امان خدا دست حقوقیا هم قشنگ باز گذاشتن که هر کاری دوس داشتن بکنن و تا میتونن تا قطره ی اخر خون مردم رو هم بمکن خدا لعنت کنه باعث و بانی این اتفاقات رو

چند سال بود مسئولین برای مردم نقشه کشیده بودن تا داراییشون که چند سال با زحمت جمع کرده بودن از چنگشون در بیارن خبرهایی مثل چند "میلیارد دلار ارز خانگی" که دائما تو خبرگزاری ها و سیمان ملی بارها از زبان چندین مسئول شنیده شد بالاخره با نیرنگ دست مردم خالی کردن :(

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
دوستان اینکه صحبت روحانی برای دلار 15 تومنی عملی هست یا خیر، بله عملی هست
بودجه رو با دلار 4200 بستن
51.gif
و دلار شد 25000
780.gif

بودجه ای که با دلار 15 تومنی بسته بشه
51.gif
باید منتظر دلار 50 تومنی بود !
deadcrazy.gif

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
سلام
از دو هفته گذشته بازار وارد اصلاح های خاص شده ( در همین تاپیک اعلام کردم )
با بسته شدن بازار امروز و این هفته میتوان با قطعیت گفت وارد اصلاح های کامپلکس شدیم
خصوصیات این نوع اصلاح ها ، فرسایشی بودن روند که سهام دار خسته میکنه
تصمیمات و خرد جمعی شکل گرفته در سال های اخیر این نوع اصلاح را پیچیده تر و روندهای شارپ افزایش میدهد در کل ثبات قیمت وجود ندارد
اصل اول سرمایه گذاری حفظ سرمایه
سلام
یک امار جالب دیدم
حدودا ۳۰۰ نماد در یک ماه گذشته منفی بوده
از این تعداد حدودا ۷۵ نماد بیش از ۲۰ درصد منفی بوده اند

شاخص مثبت !!!

متاسفانه این چند وقته میبینم افرادی که کمتر از یکسال وارد بازار سرمایه شدن چنان توهمات ایجاد میکنند یا سرمایه های دیگران جمع میکنند تا سبدگردانی کنند . واقعا تنم میلرزه چون نمیدونن پا کجا گذاشتن
امیدوارم پشیمان نشوید
سلام
ابتدا بگم اهل بالا کشیدن پست و منم منم نیستم
پشت دستم داغ کردم که بیش از اندازه حرفی بزنم یا بگم بوس بلدم و ....

چند ماه قبل به وضوح گفتم بازار قرمز شده و روندها فرسایشی
کسانی که گوش کردن امروز با همون مقدار پول دو برابر سهم در منفی کامل
خرید میکنن و با خیالی اسوده تر میرن دنبال زندگیشون
و تا بعضی ها بخواهند خبر بشن رفتن تو بازار فلان حرکت به وجود اوردن
و ما تازه میخواهیم بریم در اوج‌قیمت ازشون خرید کنم و این‌چرخه ادامه دارد

این بازار در روند فرسایشی قرار گرفته
خصوصیت روند فرسایشی هم بازی با اعصاب سهامدار هست حرکت های بدون دلیل و منطق و ....

پس یا روش کاری تون تغییر بدید یا مدتی دور از بازار باشید و به علم خودتون اضافه کنید تا در ماراتون بعدی اماده جنگیدن باشید

بیش از این احساس میکنم حرف زیادی دارم ‌میزنم‌
صلاح خویش خسروان دانند

ناهید*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
25
#نکته_مهم

سهام هایی که تا دوماه اینده باید به قیمت های مورد نظر برسن(به شرطی شرکت نخاد از جیب خرج کنه)..
وشرکت سهم ها رو تواین قیمت ها بیمه کرده.
تاریخ امروز 99/10/24

۱. #وپارس قیمت اعمال592تومان تاریخ سر رسید99/12/10 قیمت روز 293 میزان بازدهی مورد انتظار 100 درصد

۲. #وبملت قیمت اعمال 677ت تاریخ سر رسید 99/11/25 ،قیمت روز 392 ت، میزان بازدهی مورد انتظار 70درصد

۳. #وصندوق قیمت اعمال 19926 ریال، تاریخ سر رسید99/11/29 ,قیمت روز 12870ریال ،میزان بازدهی مورد انتظار 50 درصد

۴. #پترول قیمت اعمال 1473ت ،تاریخ سررسید 99/11/16 ,قیمت روز 996ت ،میزان بازدهی مورد انتظار46 درصد

۵. #خودرو قیمت اعمال 368ت ،تاریخ سر رسید99/11/20 ,قیمت روز 264ت ،میزان بازدهی مورد نظر37 درصد

۶. #شیراز قیمت اعمال 7348ت ،تاریخ سر رسید99/11/27 ,قیمت روز 5016ت ،میزان‌بازدهی مورد انتظار 33 درصد
و......

انشالله که بهمن ماه خوبی داشته باشیم .

فرستاده شده از SM-A705FNِ من با Tapatalk

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
#نکته_مهم

سهام هایی که تا دوماه اینده باید به قیمت های مورد نظر برسن(به شرطی شرکت نخاد از جیب خرج کنه)..
وشرکت سهم ها رو تواین قیمت ها بیمه کرده.
تاریخ امروز 99/10/24

۱. #وپارس قیمت اعمال592تومان تاریخ سر رسید99/12/10 قیمت روز 293 میزان بازدهی مورد انتظار 100 درصد

۲. #وبملت قیمت اعمال 677ت تاریخ سر رسید 99/11/25 ،قیمت روز 392 ت، میزان بازدهی مورد انتظار 70درصد

۳. #وصندوق قیمت اعمال 19926 ریال، تاریخ سر رسید99/11/29 ,قیمت روز 12870ریال ،میزان بازدهی مورد انتظار 50 درصد

۴. #پترول قیمت اعمال 1473ت ،تاریخ سررسید 99/11/16 ,قیمت روز 996ت ،میزان بازدهی مورد انتظار46 درصد

۵. #خودرو قیمت اعمال 368ت ،تاریخ سر رسید99/11/20 ,قیمت روز 264ت ،میزان بازدهی مورد نظر37 درصد

۶. #شیراز قیمت اعمال 7348ت ،تاریخ سر رسید99/11/27 ,قیمت روز 5016ت ،میزان‌بازدهی مورد انتظار 33 درصد
و......

انشالله که بهمن ماه خوبی داشته باشیم .

فرستاده شده از SM-A705FNِ من با Tapatalk

سلام. در مورد اوراق تبعی البته قضیه پیچیده‌تر از این حرف‌هاست و من حتی فکر می‌کنم برخی شرکت‌ها عمدا معاملات رو دستکاری می‌کنن تا حق بیمه بفروشن! نرخ این اوراق بسته به قیمت روز سهم شناور هست و در نهایت ضرری برای شرکت به همراه نداره و پول مفتیه که نصیب‌شون می‌شه. یعنی اینطور نیست که به فرض از فهرست بالا شنبه #وپارس رو بخریم 293 تومان و 2 ماه دیگه به خودشون بفروشیم 592 تومان. 293 تومان (قیمت روز سهم) + 259 تومان (حق بیمه) = 552 تومان، به عبارتی سرجمع 7 درصد سود و نه 100 درصد. نکته‌اش اینجاست که اگر کسی 31 شهریور یعنی اولین روزی که اوراق تبعی این نماد عرضه شد هم خرید می‌کرد می‌شد 456 تومان (قیمت روز سهم) + 70 تومان (حق بیمه) = 526 تومان و از اون تاریخ اولیه هم سرجمع می‌شد 12.5% سود. به اضافۀ اینکه در قرارداد اولیه بند نکول (عدم توان پرداخت در سررسید و جبران از طریق پرداخت خسارت) هم به نفع شرکت گنجانده شده! اما به هر حال نکتۀ جالب بازار دیروز این بود که #وغدیر 1025 تومان فروخته می‌شد و اوراق تبعی‌اش با نماد #هغدیر912 به قیمت 425 تومان یعنی جمعا 1450 تومان و نرخ بازخرید این سهم به تاریخ 16 اسفند 1738 تومان لحاظ شده. یعنی 20% سود در 50 روز تقویمی. کلا اوراق تبعی جا نیفتاد و خود بازارگردان‌هایی که مسئول تنظیم قیمت حق بیمه سهم هستند هم گاها تو نرخ‌گذاری روزانه اشتباه می‌کنند و اون درصد متغیر (به نسبت قیمت پایۀ سهم) همیشه رعایت نمی‌شه. بازم البته سهم به سهم فرق می‌کنه.

ARTAS

Registered User
لایک‌ها
383
اخیرا یک سوالی ذهنم رو درگیر کرده اگر احیانا جنگی پیش بیاد تکلیف سرمایه ها توی بورس چی میشه ؟
البته در حالت عادی هم دیگه هیچی باقی نمونده

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356
فقط می دونم تمام سیگنال های روحانی برعکس هست .
همون موقع توی مرداد که گفت همه امور خود رو به بورس بسپارید اتفاقا حقوقی ها هم داشتن می فروختن
الانم که سیگنال خروج با اعلام قیمت دلار داده حقوقی ها دارن می خرن .
ماجرای روحانی همون بچه دیو تو کلاه قرمزی هست .
هر چی گفت برعکسش رو عمل کن .
ببین کارمون از تحلیل به روانشناسی یک دیوانه رسیده :)
شاخص سازها هم سیگنال هستن
فعلا خودرو و شستا
بعدا شپنا در قیمت ۸۵۰
نفروشید یک موقع صبر کنید

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
قصدم این نیست ته دل کسی رو خالی کنم ، منم تو این بازار سرمایه گذاری کردم و سهامدارم.
شاخص احتمال زیاد شنبه محدوده 1.210 رو براحتی از دست میده و این یعنی فاجعه. براحتی تا محدوده 1.050 و حتی پایینتر میریم چون ترس بشدت موج میزنه و هیچ اراده قوی واسه تزریق امید به این بازار وجود نداره.
با حرف داوودجان موافقم که میگن صرفا شاخص رو نمیشه ملاک قرار داد. حتی اگر اشتباه نکنم یک مرتبه هم جناب حسینی گفته بودن تحلیل شاخص چندان منطقی نیست. ولی بهرحال نمیشه تاثیر روانی شاخص رو روی سهامدارای خرد نادیده بگیریم.
واقعا شرایط ترسناکی شده.
نظر شخصی من اینه اگر بازار مجددا از شنبه حرکت کنه به سمت 1.540 که یه مدت پیش تاچ کرد اگر نتونه ناحیه 1.600 رو رد کنه ممکنه وارد یه اصلاح فرسایشی زمانبر بشیم که در اینصورت تنها راه سود بردن از این بازار موج سواریه ( نظر شخصی )
این مصاحبه های گاه و بیگاه مسئولین ضربه بزرگی رو به مال و اموال سهامدارای خرد وارد کرد.
باید یه فکر اساسی به حال و روز این بازار بشه. اصلا عقلانی نیست ریزش سال 92 رو با امسال مقایسه کنیم.
یه حساب و کتاب بکنید ببینین اون زمان چه تعداد سهامدار داشتیم و الان چقدر داریم ؟
مگر اموال مردم بازیچه هست که بتونن 2 سال یا بیشتر واسه رسیدن به اصل سرمایشون دست نگهدارن ؟
امیدوارم من اشتباه کنم و از همین شنبه شرایط این بازار بهتر بشه.
تنها کورسوی امیدی که وجود داره همین بی رمق بودن فروشنده هاست. دیگه خبری از صفهای فروش میلیونی و گاها میلیاردی نیست.

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
اخیرا یک سوالی ذهنم رو درگیر کرده اگر احیانا جنگی پیش بیاد تکلیف سرمایه ها توی بورس چی میشه ؟
این بازار ،خبر که هیچ خود جنگ رو پیش خور کرده

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
با 5 تا کد بورسی پالایش گرفتم و تا الان ده میلیون ضرر یه مشت بیشرف هم نشستن اون بالا دارن بهمون میخندن امروز یکم نشستم معاملات پالایشو نگاه کردم واقعا ادم اعصابش بهم میریخت مردم خیلی راحت دارن با ضرر خارج میشن و اون مسوولان بیشرف بی همه چیز هم همینو میخان و اصلا دیگه کاری ندارن که شاید یکی با حقوق چند ماه کارکردش اومده و اینو خریده واقعا اینا نه وجدان دارن نه هیچی فقط دزدایی هستن که سیر نمیشن و دارن تمام اموال مردمو غارت میکنن من که دیگه قید پالایشو زدم و انداختم یه گوشه خاک بخوره ولی واقعا امروز معاملاتو که نگاه میکردم ناراحت شدم واسه کسایی که با چه دل امیدی اومدن اینو خریدن و فریب وعده ی مسوولا رو خوردن و الان اینجوری داشتن میفروختن و هیچکس هم نیست دیگه به داد این ملت برسه همه رو ول کردن به امان خدا دست حقوقیا هم قشنگ باز گذاشتن که هر کاری دوس داشتن بکنن و تا میتونن تا قطره ی اخر خون مردم رو هم بمکن خدا لعنت کنه باعث و بانی این اتفاقات رو
اخه بدبختی اینه هر بازاری دیگه یی هم بری اقایون قبلا سودشون رو تو اون بازار کردند و گندش مونده برای تازه واردها-----
الان اقایون فهمیدند خیلی ها از بورس خسته شدند و با ضرر قصد خروج دارند و میخوان برند بازارهای موازی-به نظر من نقشه ی جدید اقایون اینه که ملت سرمایشون رو از بورس ببرند برای خرید دلار و سکه و اینا و همین که ملت بیچاره این ها رو خریدند بعدش اقایون قیمت همین سکه و دلار و اینا رو به شدت کاهش میدند تا دوباره از ملت بزخری کنند!!

همین علت قطعی برق ها هم که اقایون پنهانش میکردند بالاخره مجبور شدند بگند و علتش مزرعه های بیت کویین اقایون و چینی ها در مناطق مختلف کشور مخصوصا رفسنجان هست-قوی ترین سیستم های کامپیوتر با بالاترین مصرف برق در این مزارع تعبیه و نصب شده و خودشون با استخراج بیت کویین در این مزرعه ها برق رو نوسانی میکنند و میندازن گردن ملت بیچاره یی که از ترس مصرف زیاد برق و هزینش حتی نمیتونه دو ساعت پیاپی تلویزیون رو روشن بزاره-میگن ملت زیاد برق مصرف میکنند برای همین برق قطع میکنیم!!!!ای لعنت بر دروغگو-در ضمن این سیستم ها بسیار پرقدرت و گران هستند و خرید اون ها کار افراد عادی نیست.!اقایون میخرند.
جدیدا هم این سیستم های استخراج بیت کویین با تغییراتی با مصرف گاز هم بیت کویین استخراج میکنند-پس منتظر قطعی گاز سراسری هم به زودی باشید!

خلاصه کلام اینکه اینا هیچ موقع نمیزارند قشر طبقه ی پایین مثل ماها رنگ خوش و سعادت و خوشبختی رو ببینیم.شدنی نیست.همیشه عقبیم ما از قافله

ملت ما هم که حافظه تاریخی ندارند-این همه ستم با دو تا تبلیغات از آقایون سریع فراموششون میشه.

11.jpg

111.jpg

1111.jpeg

4342752.jpg

Last edited:

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
از اونجایی که هر جنگی داخل خاک ایران نتیجه ترسناکی برای امریکا ، اسرائیل و عربستان داره ، در نتیجه هیچکدومشون این فکر رو هم حتی نمیکنن ...
شرق و غرب حالت توازن قدرت دارن ، توازن قدرت هم توی هر درگیری یعنی خسارت به هر دو سمت . یه آدم عاقل هیچوقت با کسی که نتونه اونو بزنه ، درگیر نمیشه :D

الان دلایل رو هم میگم :
  1. ایران دسترسی به منابع عظیم پولی داره ! از جریان های نقدی حاصل از منابع نفتی و معدنی و ... بگیر تا درآمدهای پنهانی
  2. منابع مالی رسمی کشور میتونه در شرایط بحرانی سهم کمتری برای توسعه و مردم داشته باشه و عمده توانش رو به مصارف جنگی بده . الان مردم با تخصیص منابع مالی به جنگ ناراضی هستن ولی با شرایط جنگی راضی میشن !
  3. دسترسی به تسلیحات روزِ چینی و روسی و یا حتی کره شمالی ! دوره جنگ ایران عراق این معاملات تقریبا پنهانی انجام میشد ولی الان رسما حتی اگه روسیه یا چین هم درگیر جنگ نشن و از ایران حمایتی نداشته باشن ، حداقل به صورت تمام و کمال سلاح های ایران رو تامین میکنن
  4. نیروهای نظامی منسجم ! جنگ ایران عراق بعد از انقلاب و توی وضعیت آشفته بود ولی الان هم تجربه چندین سال جنگ دارن و کاملا حرفه ای میتونن عمل بکنن ( از عراق بگیر تا سوریه و بقیه کشورها )
  5. ایران قدرت پنهانی به اسم ترو.ری.سم داره ! یعنی همون موقع که امریکا شهر ما رو بمبارون میکنه یا عملیاتی رو اجرا میکنه ، یکسری گروه ها میتونن توی امریکا یک مجتمع شلوغ رو اول منفجر بکنن و بعد دراشو ببندن و دونه دونه آدمای اونجا رو بکشن و یهو توی 1 روز 10،000 نفر رو قتل عام بکنن و حموم خون راه بندازن :D . همین موضوع وقتی ادامه دار باشه ، حتی خود مردم امریکا خواستار توقف حمله میشن ولی دیگه قطعا اون گروه ها کوتاه نمیان ...
  6. اسرائیل کشوریه که بیخ گوش ایرانه و درسته در حال حاضر از نظر نظامی قوی تر از ایرانه ولی به هر دلیلی امریکا کاری بکنه و ایران اراده بکنه در ساده ترین حالتش همون سناریوی حموم خون توی اسرائیل اتفاق میوفته ...

در نهایت درسته که هممون از وضعیت داخلی ناراضی هستیم و هیچ تمایلی به جنگ نداریم و دوست داریم توی آرامش زندگی بکنیم ولی به هر دلیلی اگه امریکا یا اسرائیل یا عربستان ، بخوان حمله ای به ایران بکنن و باعث کشتار مردم و آسیب به کشور بشن ، خودِ من 100% طرفدار جنگ و حتی همون سناریوهای حموم خون میشم و شاید خودمم نقشی رو این وسط انتخاب بکنم . هیچ کشوری حقِ حمله به ما رو نداره حتی اگه هر نارضایتی داخلی ای داشته باشیم به خودمون مربوطه نه بقیه کشورها
این چیزا رو امریکا ، اسرائیل و عربستان میدونن وگرنه تا الان صد بار بهمون حمله کرده بودن:p

اون چیزی که مردم توی ذهنشون از امریکا و اسرائیل به عنوان کشورهای صلح جو ساختن ، 100% اشتباهه ! هر کشوری در حالتی صلح جو هستش که نتونه از پسِ طعمه بر بیاد وگرنه هیچ رحمی نداره:D نمونش عراق که بهمون حمله کرد ! امریکا که به عراق ، افغانستان ، ویتنام و ... حمله کرد . نمونش قذافی ! نمونش اسرائیل ، نمونش ایران که از عراق خارج نمیشه و ...

این دنیا جای صلح نیست ! هرکسی قدرت داره ، توی صلح و آرامش زندگی میکنه و هرکسی قدرت نداره همه تو سرش میزنن و بهش حمله میکنن و آرامشش رو میگیرن ...

بنابراین جنگی که فقط ایران توش باشه 100% مردوده ( مگه یک جنگ در مقیاس جهانی و غیر قابل کنترل که دیگه پول اهمیتی نداره ) و جای نگرانی به هیچ وجه نداره و همش بازی های ظاهری هستش ! پس هر درگیری نظامی کوتاه مدتی مثل جنگ خلیج فارس ، در نهایت تموم میشه . در نتیجه هر جنگ کوتاه مدتی رو من به شخصه تموم شدنی میبینم و هر فرصت خرید ارزونی رو ، کلید برتری بعد از جنگ میدونم

تا همین الانش رسما چندین ساله درگیر جنگیم ، دیگه دوران جنگ تموم شده ، اگه امریکا 1% هم دلش میخواست حمله ای بکنه ، نباید علیه آقای ترامپ توطئه ای رو میکرد . این نشون میده امریکا به هیچ وجه دنبال تنش بیشتر نیست که ممکن بود اتفاق بیوفته اونم از سرِ حماقت

Last edited:

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
از اونجایی که هر جنگی داخل خاک ایران نتیجه ترسناکی برای امریکا ، اسرائیل و عربستان داره ، در نتیجه هیچکدومشون این فکر رو هم حتی نمیکنن ...
شرق و غرب حالت توازن قدرت دارن ، توازن قدرت هم توی هر درگیری یعنی خسارت به هر دو سمت . یه آدم عاقل هیچوقت با کسی که نتونه اونو بزنه ، درگیر نمیشه :D

الان دلایل رو هم میگم :
  1. ایران دسترسی به منابع عظیم پولی داره ! از جریان های نقدی حاصل از منابع نفتی و معدنی و ... بگیر تا درآمدهای پنهانی
  2. منابع مالی رسمی کشور میتونه در شرایط بحرانی سهم کمتری برای توسعه و مردم داشته باشه و عمده توانش رو به مصارف جنگی بده . الان مردم با تخصیص منابع مالی به جنگ ناراضی هستن ولی با شرایط جنگی راضی میشن !
  3. دسترسی به تسلیحات روزِ چینی و روسی و یا حتی کره شمالی ! دوره جنگ ایران عراق این معاملات تقریبا پنهانی انجام میشد ولی الان رسما حتی اگه روسیه یا چین هم درگیر جنگ نشن و از ایران حمایتی نداشته باشن ، حداقل به صورت تمام و کمال سلاح های ایران رو تامین میکنن
  4. نیروهای نظامی منسجم ! جنگ ایران عراق بعد از انقلاب و توی وضعیت آشفته بود ولی الان هم تجربه چندین سال جنگ دارن و کاملا حرفه ای میتونن عمل بکنن ( از عراق بگیر تا سوریه و بقیه کشورها )
  5. ایران قدرت پنهانی به اسم ترو.ری.سم داره ! یعنی همون موقع که امریکا شهر ما رو بمبارون میکنه یا عملیاتی رو اجرا میکنه ، یکسری گروه ها میتونن توی امریکا یک مجتمع شلوغ رو اول منفجر بکنن و بعد دراشو ببندن و دونه دونه آدمای اونجا رو بکشن و یهو توی 1 روز 10،000 نفر رو قتل عام بکنن و حموم خون راه بندازن :D . همین موضوع وقتی ادامه دار باشه ، حتی خود مردم امریکا خواستار توقف حمله میشن ولی دیگه قطعا اون گروه ها کوتاه نمیان ...
  6. اسرائیل کشوریه که بیخ گوش ایرانه و درسته در حال حاضر از نظر نظامی قوی تر از ایرانه ولی به هر دلیلی امریکا کاری بکنه و ایران اراده بکنه در ساده ترین حالتش همون سناریوی حموم خون توی اسرائیل اتفاق میوفته ...

در نهایت درسته که هممون از وضعیت داخلی ناراضی هستیم و هیچ تمایلی به جنگ نداریم و دوست داریم توی آرامش زندگی بکنیم ولی به هر دلیلی اگه امریکا یا اسرائیل یا عربستان ، بخوان حمله ای به ایران بکنن و باعث کشتار مردم و آسیب به کشور بشن ، خودِ من 100% طرفدار جنگ و حتی همون سناریوهای حموم خون میشم و شاید خودمم نقشی رو این وسط انتخاب بکنم . هیچ کشوری حقِ حمله به ما رو نداره حتی اگه هر نارضایتی داخلی ای داشته باشیم به خودمون مربوطه نه بقیه کشورها
این چیزا رو امریکا ، اسرائیل و عربستان میدونن وگرنه تا الان صد بار بهمون حمله کرده بودن:p

اون چیزی که مردم توی ذهنشون از امریکا و اسرائیل به عنوان کشورهای صلح جو ساختن ، 100% اشتباهه ! هر کشوری در حالتی صلح جو هستش که نتونه از پسِ طعمه بر بیاد وگرنه هیچ رحمی نداره:D نمونش عراق که بهمون حمله کرد ! امریکا که به عراق ، افغانستان ، ویتنام و ... حمله کرد . نمونش قذافی ! نمونش اسرائیل ، نمونش ایران که از عراق خارج نمیشه و ...

این دنیا جای صلح نیست ! هرکسی قدرت داره ، توی صلح و آرامش زندگی میکنه و هرکسی قدرت نداره همه تو سرش میزنن و بهش حمله میکنن و آرامشش رو میگیرن ...

بنابراین جنگی که فقط ایران توش باشه 100% مردوده ( مگه یک جنگ در مقیاس جهانی و غیر قابل کنترل که دیگه پول اهمیتی نداره ) و جای نگرانی به هیچ وجه نداره و همش بازی های ظاهری هستش ! پس هر درگیری نظامی کوتاه مدتی مثل جنگ خلیج فارس ، در نهایت تموم میشه . در نتیجه هر جنگ کوتاه مدتی رو من به شخصه تموم شدنی میبینم و هر فرصت خرید ارزونی رو ، کلید برتری بعد از جنگ میدونم

تا همین الانش رسما چندین ساله درگیر جنگیم ، دیگه دوران جنگ تموم شده ، اگه امریکا 1% هم دلش میخواست حمله ای بکنه ، نباید علیه آقای ترامپ توطئه ای رو میکرد . این نشون میده امریکا به هیچ وجه دنبال تنش بیشتر نیست که ممکن بود اتفاق بیوفته اونم از سرِ حماقت

والا من خیلی تحلیل های بورسیت رو نمی خوندم ولی این تحلیلت رو خوندم. فقط امیدوارم تحلیل های بورسیت مثه این تحلیل نباشه. حمله به امریکا حمام خون.... بیشتر به بازی های کامپیوتری میخوره. صدام و قذافی هم از این حرفها زیاد میزدن ، که کله خاورمیانه رو به اتیش میکشیم. هردوشون هم ته یه چاه قایم شدن...
حوصله ندارم تمام جمله هاتو جواب بدم فقط این جملت که گفتی

واقعا فکر میکنی که ترس از ایران باعث میشه به ایران حمله نکنن؟ اگه نمی شناختمت فکر میکردم کلا تو پایگاه بودی و جز شیعه نیوز و تبیان سایتی رو باز نکردی.
منافعی که ایران برای آمریکا و اسراییل داره هیچ کشوری تو دنیا نداره. فقط کافیه لحظه ای این سیستم برای آمریکا و اسراییل سود نداشته باشه، مثلا ایران خیلی کم نزدیکه بمب اتم بشه، همون لحظه از شمال تا جنوبه مارو شخم میزنن و هیچ کاری هم نمی تونیم بکنیم.
تا همین ده ساله پیش میگفتن که امریکا وابسته به نفت ایرانه ، نفت و گاز ایران نباشه اروپا از سرما یخ میزنه. واسه همین تا نفت داریم کسی به ما حمله نمی کنه. چون اگه حمله کنه نفت تا بشکه اب 400 دلار میره. الان ایران هیچ نفتی نمی فروشه ، قیمت نفت هم پایینه. آمریکا هم وابستگی به نفت خاورمیانش به شدت پایین اومده ، و کشوردوست چین بیشترین وابستگی به نفت داره.
باز خوبه نگفتی تنگه هرمز رو می بندیم و از این تحلیل هاا.....

srx190d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
5,934

هیچی همونی هم که مانده
فقط با خاک سر کوچه یکی میشه

Sent from my iPhone using Tapatalk

بالا