Fifa2018
Registered User
اره خداروشکرحالت خوب شد؟
مرسی
اره خداروشکرحالت خوب شد؟
راننده که نه. کارشناس فروش اسنپ بودم.@Lucky Guy راستی خودت اسنپ کار میکنی؟اطلاعاتت خوب بود
ادم بیکار زیاد هست این خر نشد یه خر دیگه راننده میشه برا همین مسافر مهم تره اصلا مسافره که پول میده و کمیسیون میده و سود دارهراننده که نه. کارشناس فروش اسنپ بودم.
کار جذب راننده، یکی از اصلیترین کارای تیم فروشه.
اینایی که کنار خیابون میبینی تخته شاسی با آرم اسنپ میگیرن و راننده ثبتنام میکنن، پروموتر هستن که به لیدرشون میگن کارشناس فروش.
/
در کل «اسنپ» بین رانندههاش و مسافراش، همیشه طرفدار مسافراش بوده و زیاد تو نخ این نبوده که رانندههاشو راضی نگه داره. سر همین هم هست که بعد از چند سال، هنوز هم رانندههای زیادی میگیرن هر روز. چون ریزش راننده خیلی زیاده تو ناوگان و تیم فروش هر شهر، همیشه در حال جذب رانندههای بیشتره.
البته کمیسیون اسنپ و عوارض شهرداری هر سفر از حساب راننده کسر میشه.ادم بیکار زیاد هست این خر نشد یه خر دیگه راننده میشه برا همین مسافر مهم تره اصلا مسافره که پول میده و کمیسیون میده و سود داره
وزن مشتری داخل این نوع پلتفرم بیشتر هست، وقتی دم مشتری رو بیان، مشتری هم سمت استفاده از سیستم دیگهای نمیره و این باعث میشه راننده هم اگر از این مجموعه خارج بشه و سمت سیستم دیگه بره با کمبود درخواست مواجه بشه و عملا دست از پا درازتر برگردهالبته کمیسیون اسنپ و عوارض شهرداری هر سفر از حساب راننده کسر میشه.
رانندهها هم هیچ تعهد خدمتی به شرکت ندارن و شرکت هم هیچ تعهد استخدامی در قبال رانندهها نداره. در واقع، رانندهها هم مثل مسافرا، کاربر حساب میشن. راننده و مسافر هر دو «مشتری» حساب میشن و به ازای استفاده از خدمات اپلیکیشن، پول (کرایه یا کمیسیون) پرداخت میکنن.
مشتریمداری اسنپ، اصلاً منطقی نیست. تعادل بین مسافر و راننده رو باید برقرار کنه و اجازه نده مشتریهای رانندهش ریزش کنن.
سلام.تاپیک رو منحرف کردید
دوستانی که اطلاع دارن بگن اسنپ وضعیت درامدش چطوره؟میخوام تصمیم بگیرم چیکار کنم
منم روزی 400 تا 700 شنیدم که 400 میشه 12 میلیون 700 هم میشه 21 میلیونسلام.
من با کسی که توی اسنپ یا تپ سی کار کرده باشه مستقیم صحبت نکردم، ولی دو بار دو تا عدد از دوست هام شنیدم. یه بار یه هفت میلیون تومن حدود یک سال و نیم پیش شنیدم (زمان دلار 13 هزار تومنی) و یک بار هم نزدیک به بیست میلیون تومن یکی دو ماه قبل (دلار بالای بیست تومن). هر دو مورد باعث تعجبم شد، چون نسبت به زمان شون عددهای بالایی بودند. ولی هر دو بار کسی که تعریف می کرد می گفت طرف از صبح زود تا آخرهای شب یک نفس مسافر می بره و درآمدش از راننده های معمولی اسنپ خیلی بالاتره.
خود اسنپ هم توی اپش نوشته ده میلیون در ماه درآمد آسان داره، که حتما دیدید.
مشکلی که این جور مشورت ها در ایران داره اینه که طرف مقابل متاسفانه اغلب واقعیت رو نمیگه! یکی پیش خودش یه فکری می کنه و درآمد رو کمتر میگه، یکی یه فکر دیگه می کنه و بیشتر میگه، ولی کمترین احتمال اینه که یه نفر واقعیت رو بگه...![]()
بهترین راه اینه که از افراد زیادی بپرسید تا یه میانگین دست تون بیاد. آرزوی موفقیت.![]()
اگه دارو اینترنتی فروش بره یا زنجیره ای بشه دهن داروخونه ها سرویسه .![]()
![]()
در خانه بمانید اما داروخانه را حضوری بروید / قطع بازوی همکاری کسبوکارهای اینترنتی با سلامت - راه پرداخت
متأسفانه وزارت بهداشت روح انحصارگرایی دارد که در تضاد با روح انحصارشکن استارتآپها است. مشکل وقتی بیشتر میشود که این وزارتخانه قصد دارد حتی پلتفرمها را بر اساس نگاه یکجانبه خود تنظیم مقررات کندway2pay.ir
من یه دوره کوتاهی رو تجربه داشتم ( به دلایلی )تاپیک رو منحرف کردید
دوستانی که اطلاع دارن بگن اسنپ وضعیت درامدش چطوره؟میخوام تصمیم بگیرم چیکار کنم
با 206 اتومات
آخ آخ دهن سرویس میکنه هااین گیربکس خودش اندازه 7هزار لیتر بنزین خرج میتراشه
ماشین اتومات ایرانی-چینی هرگز نخرید گیربکسی بهتون میدن تنبل تر از دستی و با اودین تا ایراد . تو ایران پول بیشتر میدن برای زجر بیشتر
چیکار میکردی که روزی 150 هزینه کم میکردی.خیلیه کهمن یه دوره کوتاهی رو تجربه داشتم ( به دلایلی )
با در نظر گرفتن هزینه های آینده خودرو ( استهلاک )
جایگزینی مجدد خودرو
کسر هزینه ها مثل بنزین و طرح و هزینه های مصرفی خودرو و ...
با 206 اتومات
روزی 300 اینطورا اگه اشتباه نکنم ، تقریبا با 13-14 ساعت کار میداد که هزینه هاش رو کم میکردی تهش 150 تقریبا میموند .25 روز ضرب در 150 ، ماهی 3.750
شما بگیر ماهی 3.5 سود خالص
داستان واسه یک سال و نیم قبله
الان تعرفه هاش تقریبا 2 برابر هم شده ، هزینه ها هم به غیر از بنزین همونقدر بالا رفته
البته شاید بازم بنزین رو زیاد بکنن
نظر منو میخوای ، برای کسی که واقعا آدم کاری باشه خوبه
کسی هم کاری نباشه از نظرش همه کارا بدن![]()